سلام به همه به خصوص آقا امين عزيز
زيرنويس Anger Management 2003 رو نميتونم دانلود كنم، فكر كنم لينكش مشكل داشته باشه.
مرسي
Printable View
سلام به همه به خصوص آقا امين عزيز
زيرنويس Anger Management 2003 رو نميتونم دانلود كنم، فكر كنم لينكش مشكل داشته باشه.
مرسي
نقل قول:
واقعا عالیست خسته نباشید.
فقط یک مسئله اگر ممکنه در همین جا که زیر نویس های جدید و اعلام می کنید جایی برای دانلود هم بگذارید زیرا که پیدا کردن و دانلود نمودن تک تک زیر نویسها ی جدید اضافه شده در اون لیست اصلی کار سختی است.
با تشکر
واقعا عالیست خسته نباشید.نقل قول:
فقط یک مسئله اگر ممکنه در همین جا که زیر نویس های جدید و اعلام می کنید جایی برای دانلود هم بگذارید زیرا که پیدا کردن و دانلود نمودن تک تک زیر نویسها ی جدید اضافه شده در اون لیست اصلی کار سختی است.
با تشکر
امکانش هست کسی تمام این زیر نویسا رو تحت 1 فایلrar اپلود کنه؟
سلام دوستان
اگه پست اول رو مطالعه كنيد متوجه ميشيد كه دوست عزيز Amin درخواست كردند اينجا در خواست زير نويس نفرمائيد مطمئنا اگه زير نويسي بياد حتما در ليست قرار ميگيره و اگه در ليست نبوده به احتمال زياد هنوز زير نويس فارسي براي فيلم مورد نظر شما در نت نيومده
و اگه شما زير نويس فيلمي رو داريد كه در اين ليست قرار داده نشده لطفا آپلود كنيد و لينكش رو در همين تاپيك بگذاريد
با تشكر از همه
يا حق
عزيز من اول اينكه فارسي تايپ كن.دوم اينكه اين فايلهايي كه ميبيني زيرنويس فيلم هستند .اين تاپيك مخصوص دانلود زيرنويس هستش.هيچ فيلمي وجود نداره.شما بايد فيلم رو از ساير تاپيكها و سايتها دانلود كني بعد از اينجا زيرنويس فيلمرو بگيرينقل قول:
سلام سلام
درستهنقل قول:
ممنون از توجهتون
درستش کردم
تو پیغام خصوصی دنبال کنیدنقل قول:
ممنون
چشمنقل قول:
سعی میکنم
البته خیلی سخته
اگه نشد شرمنده
نه متاسفانهنقل قول:
درسته مثل اینکه خراب هستشنقل قول:
فایل سالمش رو هم ندارم
سلام سلام :10:
این زیرنویس ها رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز برای من فرستادن
Slither 2006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
You've Got Mail 1998
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~
این زیرنویس ها رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز برای من فرستادن
The Brown Bunny 2003
Eraserhead 1977
Freaky Friday 2003
Head in the Clouds 2004
S1m0ne 2002
Skammen (1968) aka Shame
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~
زیرنویس های 2 سیدی این فیلمها رو هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز برای من فرستادن
The Chronicles of Riddick 2004
Enemy at the Gates 2001
The Godfather 1972
The Matrix 1999
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Matrix Reloaded 2003
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Matrix Revolutions 2003
Saw II 2005
Scent of a Woman 1992
Underworld 2003
همشون به لیست کلی تاپیک اضافه شدند :20:
اگه بشه همشون رو دو سی دی کنید بهتره چون همه سی دی میگیرن و یه تکه نیشت
آقا امین سلام
3 تا مطلب
1- من هم کلی زیر نویس دارم که حتما بدردت میخوره چه جوری بدم بهت.
2- تو کدوم تاپیک درخواست زیر نویس The REAPING رو بکنم
3- چه جوری مطالب خودمو تو کادر قرار بدم بلد نیستم منظورم#
با تشکر
RAYMOND
آقا یه سوال؟من دقیق متوجه نشدم هنوز.قضیه رو نگرفتم.اینجا فقط زیرنویس فیلمها رو ارائه میدید یا فیلم رو به همراه زیرنویسش میزارید برای دانلود؟چون من هر کدومو میخوام دانلود کنم میگه حجمش فقط 50 کیلوبایت هست.
از اون سوالا بودا ...نقل قول:
آقا یه سوال؟من دقیق متوجه نشدم هنوز.قضیه رو نگرفتم.اینجا فقط زیرنویس فیلمها رو ارائه میدید یا فیلم رو به همراه زیرنویسش میزارید برای دانلود؟چون من هر کدومو میخوام دانلود کنم میگه حجمش فقط 50 کیلوبایت هست.
خب گلم از عنوان تاپیک معلومه که این جا زیرنویس میزارن ... تازه خودت هم داری میگی حجمشون 50 کیلو بایته ...
فیلم 50 کیلوبایتی سراغ داری ...
به قول سعيد جان از اون سوالا بود ها ... :31: ( شوخي كردم! )نقل قول:
1- در اين تاپيك و در تاپيك هاي ديگه درخواست زيرنويس نديد چون پستتون پاك مي شه! ( خود امين جان گفتن! )
2- براي آموزش :18: كه خيلي گفته شده ... من خودم چند جا در همين تاپيك ديدم ... ولي از تاپيك زير كمك بگير مطمئنا نتيجه مي گيري:
ولي اگر بخوام يه توضيح خيلي ساده بدم:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=64683&page=1
زيرنويس رو دان كن + در فولدري كه فيلم قرار دارد آنرا كپي كن ( آنرا = زيرنويس ) + زيرنويس رو با فيلم همنام كن + فيلم رو با JetAudio يا Kmplayer بازكن + زيرنويس خودش مياد روي فيلم .... :31:
به همين سادگي .... :10:
دوستان خواهش می کنم کمی رعایت کنند..امین جان گفتند که درخواست زینویس نکنید..در ضمن در بسیاری از موارد فقط کافی بوده که یه نگاهی به فهرست اول تاپیک که امین جان زحمتشو کشیدن بیندازیدو
ممنون
تو این پست هفتمین فیلم..صورت زخمی استنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1418015&postcount=21
سلام خدمت اساتيد اينم يه زير نويس از خودم !خودم ترجمه كردم . به نظر خودم زياد بد نشد ...
فيلم CIty Hunter جكي چان سال 1993
حالا امين جان اگه صلاح ديدن بعدا بذارن تو ليست اصلي!کد:http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3140937/cheng-shi-lie-ren-fa
موفق و پيروز باشيد
جاويد
نقل قول:
جاويد جدا خودت ترجمه كردي؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بله.......افرين به اين حمت.........بهتره از بچه هاي فعال تالار زبان
انگليسي درخواست كنيم (من هم همكاري ميكنم) هر ماه يك فيلم رو ترجمه كنيم.........:11:
اين كار كار خيلي قشنگي ميشه.....
نقل قول:با سلام!نقل قول:
اولا تشكر مي كنم از جاويد عزيز ...
ضمنا من هم براي زيرنويس پايه ام! فقط اگر خواستين هماهنگي كنيد در تاپيك زير ارتباط برقرار كنيد!
ضمنا من از بچه هاي زبان خواهش كردم ولي كسي جوابمو نداد :41: البته حق هم دارند چون وقت گيره!
ولي از هردوي شما خواهش مي كنم به تاپيك زير بريد و اعلام آمادگي كنيد ... خيلي عالي ميشه اگه بتونيم يه تيم زيرنويس تشكيل بديم!
با تشكر فراوان ... منتظر شما عزيزان هستم ....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=151423
آره خودم ترجمه كردم در عرض دو روز ! آخه با فيلمش خيلي خاطرات داشتم !نقل قول:
جاويد جدا خودت ترجمه كردي؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بله.......افرين به اين حمت.........بهتره از بچه هاي فعال تالار زبان
انگليسي درخواست كنيم (من هم همكاري ميكنم) هر ماه يك فيلم رو ترجمه كنيم.........
اين كار كار خيلي قشنگي ميشه.....
با سلام!
خواهش مي كنم دو تا تاپيك در اين مورد داشتيم كه نتيجه نرسيدن اينم آدرس هاشون :نقل قول:
اولا تشكر مي كنم از جاويد عزيز ...
ضمنا من هم براي زيرنويس پايه ام! فقط اگر خواستين هماهنگي كنيد در تاپيك زير ارتباط برقرار كنيد!
ضمنا من از بچه هاي زبان خواهش كردم ولي كسي جوابمو نداد البته حق هم دارند چون وقت گيره!
ولي از هردوي شما خواهش مي كنم به تاپيك زير بريد و اعلام آمادگي كنيد ... خيلي عالي ميشه اگه بتونيم يه تيم زيرنويس تشكيل بديم!
با تشكر فراوان ... منتظر شما عزيزان هستم ....
اينم اون يكي :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=128832&highlight=%D8%B2%D9%8A%D8%B1%D9%86%D9%88%D9%8A%D8%B3
زير نويس كردن فيلم شرايطي رو مي طلبه از جمله اينكه آدم بايد خود فيلم رو داشته باشه حتما ! چون خيلي از جملات اصطلاحه و همين جوري نمي شه ترجمه كرد يا بعضي جملات تو موقعيت هاي مختلف معني هاي مختلف مي دن!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=110862
فيلم 28 روز بعد هم در حال ترجمشم تا الان حدود يك ساعتو بيست دقيقه شو ترجمه كردم اونم فردا پس فردا آماده مي شه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
- پستهای اضافه پاک شدند
- تاپیک باز شد
- تاپیک رو قردا آپدیت میکنم
ممنون
زیرنویس فیلم تایتانیک رو دانلود کردم ولی چرا خرابه و اصلا وقتی لودش میکنی چیزی نشون نمیده؟
سلام
یه سئوال دارم
اغلب زیرنویس هایی که در این تاپیک موجود می باشد بصورت دو فایل VTS_01_0 است.
هنگام تبدیل فایلهای فوق به .srt توسط برنامه vob sub زیر نویس استخراج شده که فارسی است برعکس است و من مجبورم از اول تمام خطوط را تایپ کنم.
دوم زیرنویسهای VTS_01_0 را چگونه میتوان به دی.وی.دی اضافه کرد؟ چون در برنامه dvd lab pro نشان داده نمیشوند
با تشکر
RAYMOND
با سلام!نقل قول:
اگر شما با Jet Audio كار كنيد ... فقط بايد هر دو فايل idx و sub رو همنام فيلم كنيد و در فولدري كه فيلم قرار دارد بريزيد ... خودش اجراش مي كنه!
من روی یه فیلم دیگه تستش کردم ... مشکلی نداشت ...چه جوری لودش کردی ؟؟؟ از روشی p30time گفته استفاده کن .نقل قول:
زیرنویس فیلم تایتانیک رو دانلود کردم ولی چرا خرابه و اصلا وقتی لودش میکنی چیزی نشون نمیده؟
من با زیرنویس ScarFace مشکل دارم ... با چند روش سعی کردم بیارمش روی فیلم نشد . اگه کسی فرصت کرد
تستش کنه جوابشو به من بده ...
نقل قول:
با سلام من این موضوع رو میدونم منظور من 1 - srt کردن زیرنویس و 2- اضافه کردن فایل 1 به dvd بود
با تشکر
RAYMOND
با سلام!نقل قول:
من هم سوال اول تو رو قبلا داشتم ولي امين جان گفتن برنامه خاصي نيست ...
ضمنا براي اضافه كردن زيرنويس به دي وي دي آموزش هستش، يه سرچي بكن اگر گير نياوردي من يا بقيه دوستان برات مي ذاريم!
با تشكر
برای تبدیل به Srt شما اول باید فایل Sub رو با عمل OCR حروف فارسیش رو خارج کنی که تقریبا می تونم بگمنقل قول:
اینکار به اندازه تایپ مجدد زیرنویس طول میکشه پس بیخیالش شو
سلامنقل قول:
عزیزم پس چه جوری زیرنویس های با پسوند sub را به dvd بخورانم.
با تشکر
RAYMOND
سلام سلام :20::10:
این زیرنویس ها به تاپیک اضافه شدند
8MM 1999
The Apartment (1996) aka Appartement, L'
The Break-Up 2006
Breaking and Entering 2006
Final Destination 3 2006
The Holiday 2006
Hollywoodland 2006
Kill Bill: Vol. 1 2003
The Man from Elysian Fields 2001
Mujer de mi hermano, La (2005) aka My Brother's Wife
Payback 1999
Pulse 2006
Rosemary's Baby 1968
The Zodiac 2005
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~! ~!~!~!~!~
این زیرنویس رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ترجمه کردن و تو تاپیک قرار دادن که اضافه شد
City Hunter (1993) aka Sing si lip yan
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~! ~!~!~!~!~
این زیرنویس ها رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز سفارشی برای من استخراج کردن که منم با اجازشون تو تاپیک قرار میدم تا دوستان دیگه هم استفاده کنند :27:
Amelie of Montmartre (2001) aka Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le
Blood Diamond 2006
Good Will Hunting 1997
The Last of the Mohicans 1992
شاد باشین :20::46:
با سلام!نقل قول:
يعني هنوز كسي اين فيلم رو زيرنويس فارسي نكرده ...
بازم سلام
زیرنویس فیلم The Notebook 2004 که خیلی هم درخواست داشت رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان استحراج و ارسال کردن
ممنون از ایشون
:10::40:
The Notebook 2004
و یه زیرنویس جدید
Identity 2003
با سلام
امین جان چه جوری زیرنویسهای آرشیو خودم رو در هختیار دوستان بگذارم
با تشکر
Raymond
سلام.:20:
اين زيرنويس donnie brasco براي من باز نميشه اصلا هيچي نشون نميده .:19::13:
نكته ي ديگه اينكه اين زيرنويس ارباب حلقه هاي 2 نه با subtitle workshop باز ميشه نه اون برنامه ي ديگه چيكارش كنم ؟:41:
با سلام!نقل قول:
اگر پسوند زيرنويس ارباب حلقه ها Srt يا Sub است، يه كاري مي توني كني ...
همش رو كپي كن در يك نت پد ديگه كپي كن و با پسوند Srt سيو كن ...
شايد درست بشه!
با سلام
من هرچی گشتم نحوه تبدیل فیلمهای DIVX به DVD با منو و زیرنویس را پیدا نکردم.
اگر کسی از دوستان فایل pdf یا world اونو داره به من بده یا آدرس دانلودشو به من بده
با تشکر
RAYMOND
سلام
تست کردم مشکلی ندارهنقل قول:
شما یه جا آپلود کنیدنقل قول:
برای من بفرستین تا تو تاپیک قرار داده بشه
آرهنقل قول:
Donnie Brasco یه کم مشکل داره
البته من تونستم بیارمش رو فیلم
اما خب ... نمیشد هماهنگش کرد با فیلم
اینجا جاش نبودا !نقل قول:
یاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131815
کد:http://forum.videohelp.com/topic222898.html
or
http://forum.videohelp.com/topic298122.html
or
http://forum.videohelp.com/topic185077.html
سلام امین جان
ببخشید من تازه کارم چه جوری آپلود کنم.
با تشکر
Raymond
با سلام!نقل قول:
1- تمام زيرنويس ها رو در يك فولدر بريز و اون رو زيپ كن باWinrar
2- به سايت زير برو و روي Browse كليك كن و فايل زيپ رو انتخاب كن
3- روي Upload كليك كن
* لطفا بقيه دوستان نيان گير بدن كه نمي دونم رپيد بدرد نميخوره و اينا ... چون امين جان خودشون اكانت دارن و ميان توي سايت آپ مي كنن!کد:www.rapidshare.com
با تشكر
نقل قول:
بهترین پخش کننده برای پخش تمام فرمتهای زیرنویس برنامه viplay v 2.09 که از اینجا می توانید دانلود کنید کسانی که با بعضی از زیر نویس ها مشکل دارند این برنامه حتمی دانلود کنند
کد:http://www.urusoft.net/download.php?id=viplay&mirror=1
دوست ازيز اينو من DL کردم ولی همچنان اجق وجق مينويسه ميشه بگين چکارش کنم تا فارسی بنويسه ممنوننقل قول:
سلامنقل قول:
2 تا کار میتونید انجام بدین
فیلمتون رو به هم بچسبونین
یا اینکه زیرنویس رو 2 تیکه کنید
برای این کار باید از برنامه VobSub Cutter استفاده کنید (که همرا با برنامه VobSub نصب میشه)
خب عزیزم فرمتش sub/idx هست دیگه واسه همین حجمش زیادهنقل قول:
شما باید هر دو فایل رو با فیلم همنام کنید
من امتحان کردم زیرنویس رو
مشکلی نداشت
خودم از اووون زیرنویس استفاده کردم