:19:باور كنيد من متوجه نمي شم يكي با 300 400 تا پست ستاره هاش چه جوري پره مدير هم شد نكنه اينجا هم پارتي بازيه؟
Printable View
:19:باور كنيد من متوجه نمي شم يكي با 300 400 تا پست ستاره هاش چه جوري پره مدير هم شد نكنه اينجا هم پارتي بازيه؟
سلام!نقل قول:
دوست خوبم مدیر شدن, همکار شدن, کاربر حرفه ای و حتی کاربر فعال شدن ربطی به تعداد پست نداره!
مثلا مدیر بخش کامپیوتر وقتی مدیر شدن فقط 300تا پست داشتن! یا حتی همین مدیر جدید طراحی وب و برنامه نویسی! (200 پست!)
در عوض کسانی رو داریم که با 9500 پست هیچی نیستن! کمیت مهم نیست! کیفیت مهمه!
راستی من تاپیک های شمارو خوندم, 10تا تاپیک دارین که 3 تاش واقعا بار علمیه خوبی داشت! اگه فعالیت مفیدتون رو در انجمن خاصی متمرکز کنید به هدفتون میرسید...!:46:
مثلا یکی از عواملی که نمیزاره پستهای شما مفید تلقی بشه همین پست آخرتونه!
شاد و پیروز باشی:10:نقل قول:
اينجا هم پارتي بازي
من هم مثل شما پست های مفید (البته به نظر خودم) زیادی دادم ولی هیچ کس هیچی نمیگه واقعا ادم دلسرد میشه از این که پست های مفید بده دوستانی که میان این مطلب هارو میخونن خواهش میکنم حداقل بگن مطالب خوب هست یا نه تا اون کاربر برای بهتر شدن مطالبش تلاش کنهنقل قول:
بعضی از پست ها رو مدیرا همت میکنن پاک میکنن .
این کار باعث میشه تعداد پست ها کم شه .. مثلا یارو 20 تا پست میده ستاره میگیره بعد مدیر یه دونه از پست هاش رو پاک کنه میشه 19 پست و بدون ستاره !!!!
نقل قول:تاجائیکه من میدونم پارتی بازی اینجا کمتره (نمیگم نیست ....)نقل قول:
اما فکرمی کنم پست مفید رو باید داد ....
من هم یک موقعی منتظر تشکرواینجورچیزابودم اما وقتی فکرکردم دیدم که ...
آدم پست رو میده ...یا یوزر مشکلش حل نمیشه ...ویا میشه...
درهردوصورت پست بعدی همون یوزرمشخص میکنه که چی شد...
راستش ...ستاره ها هم یک چیزائی هستن توی دنیای مجازی نت(مثل مدیروهمکار وغیره...)زیاد نباید دل بندین به عناوین مختلف...
سعی کنید به دوستانتون کمک کنین و نه اینکه هی چشمامونو بزاریم روی تعداد ستاره ها ویا موقعیتمون توی انجمن
===============
ناسلامتی اسمش هست انجمن
=============
یعنی جائیکه دانسته هامون رو بادیگران قسمت کنیم...
چه جوري ميشه ستاره گرفت ؟آخه يه هفته است عضوشدم ازاين جور چيزا هيچ چيز نميدونم.
ممنون
نقل قول:
مفيد ؟؟؟؟ مفيد بودن رو بايد تعريف كنيم . شما كاربر متفرقه هستيد ديگه ؟؟؟اونجا هم پست دادن روي اعداد ثبت شده حساب نميشه ....
نقل قول:
شما هم مثل بنده يحتمل در متفرقه فعاليت داريد براي اينكه ستاره هاي شما زياد بشه بايد در ساير انجمن ها فعاليت نماييد . در متفرقه پست وستاره زياد نميشه .
در كجا پست وستاره زيادميشود؟
در هرجایی بجز متفرقه و ترش.نقل قول:
در كجا پست وستاره زيادميشود؟
نصیحت برادرانه ... هیچ وقت به فکر پست دادن زیاد نباش برای گرفتن ستاره ...نقل قول:
کم پست بده ولی پستی که میدی اونقدر پر بار باشه که کاربرا حسابی درگیر بار علمی پست شما بشن ....
و اما :
20 پست = 1 ستاره
200 پست = 2 ستاره
500 پست = 3 ستاره
1000 پست = 4 ستاره ......
و ....
برای پنج ستاره شدن باید چندتا پست داشته باشیم؟
نقل قول:
فکر میکنم 1500 پست .....
سلام دوستان. تاپیک جالبیه. جساراتا نظراتی داشتم که خیلی کوتاه عنوان میکنم.
نقل قول:
حالا مگه در مورد فعالیت کسی از روی ستاره هاش نظر داده شده؟
فرد فعال توسط دوستانش در اون انجمن شناخته میشه. کسی کاری به ستاره هاش نداره.
پس کلا ستاره هارو جمع کنن دیگه. نظر شما چیه؟! ستاره مهم نیست. پس باید دید چرا اول بار ادمین به فکر گذاشتن ستاره افتاده؟ (مثل خیلی از سایت های دیگه)نقل قول:
ستاره ها به چه دردی میخورن؟ به درد این میخورن که خودت از خودت خوشت بیاد!! که در این صورت خیلی الکی خوش تشریف داریم!!
دیگه اینکه حالا با این وجود شما ستاره میخواین؟ جدی میگین؟ خب باشه:
اولا تو متفرقه هر پستی بدین حساب نمیشه
دوما باید بروید در زمینه هایی که علاقه دارید پست بدید تا حساب بشه و ستاره ها بیشتر بشه
اما اگر پست مفید بدهید میتونید عنوان کاربر فعال در اون زمینه هم بگیرید.
شاید اگر مد تشکر در این فروم نصب بشه دیگه کسی به ستاره و تعداد اون فکر نکنه.
دوست خوب فکر میکنم نکته ای که شما و بعضی از دوستان به اون توجه نمیکنین بار روانی قضیه هست. درسته. ما نباید کاریو به خاطر تشویق دیگران انجام بدیم. اما تشکر دیگران دلایل زیادی میتونه داشته باشه. میتونه به منزله تایید کار ما، پیامی مبنی بر ادامه این راه و علاقه مندیشون به موضوع طرح شده و ... باشه.نقل قول:
من هم یک موقعی منتظر تشکرواینجورچیزابودم اما وقتی فکرکردم دیدم که ...
دوست عزیز من رو بقیه ش زیاد حرفی ندارم. اما اتومبیل یک مبحث تخصصیه و فکر نمیکنم قرار دادن نامش در کنار دوست یابی زیاد صحیح باشه. چون شما از اینجور فرومها خوشتون نمیاد دلیلی نداره که تخطئه کنین جریانو.نقل قول:
دوست گرامی من
مدیریت انجمن اگر میخواست با این روش ها یوسر زیاد کنه چند تا انجمن پر طرفدار مثل ورزشی و دوست یابی و ماشین میزد تا کلی یوسر جمع بشه
(با عرض معذرت)
با حرفهاي شما موافقم وقتي در اين سايت انجمن موبايل داريم يا تاپيك خبرهاي ورزشي يك خطي كه هر كدوم يه پست حساب ميشن گذاشتن انجمن اتومبيل مشكلي نداره بايد بزارن
و البته انجمن "خبرها"نقل قول:
ولی من یه اعتقادی دارم, به نظر من پستی که به منظور افزایش تعداد پست داده بشه, فایده نداره!
خوب هم از آب در نمیاد! ولی پستی رو که واقعا برا کمک کردن و یا کمک گرفتن و با بار علمی مینویسی ارزشش خیلی بیشتر از 6 تا ستارس!:19:
نه! برای 5 ستاره باید 3000 تا پست داشت!نقل قول:
1*= 20
2**= 200
3***= 500
4****= 1000
5*****= 3000
6******= فقط مخصوص مدیران و همکارها
اوههههههههههههههنقل قول:
:41::18:
اين حرف من هيچ ربطي به اين بحث نداره فقط نميدونستم بايدكجا بگم گفتم اينجا بهتره
اگر يك تاپيك به نام احاديث ائمه درست بشه كه هر كس حديثي خوب داره بگه خيلي خوب ميشه.
باتشكر.
ولادت منجي عالم مبارك باد.
اللهم عجل لويك الفرج
من فقط 4.5تا تبريك اونم نه براي خودم براي امام زمان فرستادم حالا 6تاپيغام اومده چرا اين كار رو كردي و6تااز پست هام روپاك كردن.
يعني اين درسته
این کار کاملا درسته:33: (اینجا جای گفتنش نیست ولی حق با مدیراست)نقل قول:
من كه با 2.500 تا پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدم ! ...نقل قول:
عزيزدل اشتباه ميكني ... :27:
من تو سايت يه چيز رو فهميذم كه اكثرا دنباله رو اون هستن . اون
بده پست تا تواني با كي بورد خويش
كه ستاره ات بود در ترازوي خويش
بابا شاعر!نقل قول:
ستاره ها همه مجازیند بابا مدیریت هم همینطور
دل خوش سیری چند؟
نقل قول:
فکر میکنم 1500 پست .....
نقل قول:
5*****= 3000
بالاخره 5 ستاره چند تا پست لازم داره؟!نقل قول:
من كه با 2.500 تا پست شدم ! ...
راستی مطمئنید 6 ستاره فقط برای مدیرا و همکارهاست؟!
نقل قول:
از 2500 پست تا 25 ميليون پست هم كه برسيد
همين 5 ستاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داريد !!
مگه همكاري ، مديري چيزي بشيد
ممنون از شما.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون.نقل قول:
من چی کار کنم که مدیر بشم ؟
سلام
با اجازه مطالب قبلی رو نخوندم
من وقتی تو این سایت عضو شدم اصلا ستاره ای وجود نداشت .
اون موقع فقط لقب بود .
اصلا کسی به فکر این نبود که پست هاش زیاد بشه لقب بهش بدن همه به فکر پست های مفید بودند که کاربر جمع کنه./
فکر کنم تا 8 الی 9 ماه پیش ستاره ای وجود نداشت./
به فکر ستاره نباشید (برخی از دوستان فکر می کنند اگر ستاره ها شون زیاد باشه کاربران به اونها بیشتر محل می دن)
نه بابا این جور چیز ها نیست
من از ابتدا که در این انجمن عضو شدم مطالب مفیدی ارائه کردم به دوستانی که سوال داشتم کمک کردم فکر کنم از پست 50 یا 60 یه لغب بهم دادن درست یادم نیست چی بود انگلیسی بود یادم نیست
و حدود 1 ماه بعد از عضویت کار بر فعال شدم فکر کنم تاپیک های مفیدم 200 تا بود یه چیزی تو همین مایه ها./
الان هم در روز چیزی حدود5 الی 6 تا پیغام در مورد راهنمایی کردن دارم که رسیدن به همش سخته
و چیزی حدود 50 الی 60 تا ایمیل دارم که حدود 20 الی 30 تاش در مورد راهنمایی کردن است .
من تازه کار بر فعال هستم بیچاره مدیران سایت حتما روزی 30 الی 40 پیغام در مورد راهنمایی می گیرن و...
در کل گفتم بدونید ستاره زیاد مهم نیست مفید بودن پست مهم است.
ویرایش میکنم:اون موقع فقط لقب بود.(شوخی بود.ناراحت نشی)نقل قول:
اون موقه فقط لغب بود .
من یک سال پیش عضو شدم ستاره بود!نقل قول:
فکر کنم تا 8 الی 9 ماه پیش ستاره ای وجود نداشت.
تایید میشه.نقل قول:
به فکر ستاره نباشید
مثال میزنم.مثلا من 3-2 ساعت پیش 3 ستاره شدم!حالا کی بهم محل میزاره؟!اصلا کسی فهمید؟!نقل قول:
برخی از دوستان فکر می کنند اگر ستاره ها شون زیاد باشه کاربران به اونها بیشتر محل می دن
-----------------------------------------------------------------------------
سلام.عضویتت رو تبریک میگم.هنوز نیومده می خواهی مدیر بشی(شوخی).نقل قول:
من چی کار کنم که مدیر بشم ؟
اگه مدیر کل(ادمین) می خواهی که نمیشه چون مدیر کل ها در واقع سازندگان سایت هستند و عوض نمی شوند و اگه می خواهی ادمین این جا بشی باید سایتو بخری که فکر نکنم ادمین ها قصد فروش داشته باشند و تازه حتما گرون هم هست.
اگر منظورت مدیر ارشد یا مدیر یکی از بخش ها یا همکار انجمن یا ...(خلاصه درجات کاربری) بشی به تعداد پست هات نباید نگاه کنی باید به مفید بودنشون نگاه کنی.خوب مدیران که فعالیتتو ببینند بسته به میزان فعالیت به یکی از این درجات میرسی.پیشنهاد می کنم با یکی از ادمین ها صحبت کنی؟!)
سلام
دوستای خوبم که این تاپیک رو نگاه کردید یا زحمت جواب دادن رو هم کشیدید ازتون ممنونم.
اما باور کنید من فقط از روی کنجکاوی پرسیدم که قضیه ستاره ها چه جوریه؟
از نظر خودم ستاره ها اونقدا هم مهم نیست. :25:
اصلا اگه دست من بود همه ستاره های آسمون رو (نه ستاره های مجازی!) بین بچه های پی سی تقسیم می کردم. فقط یه دونه (خوشگل ترش رو) بر می داشتم مال خودم!
از همه بازم تشکر می کنم.
مهم اینه که همه با هم دوستیم حالا چه با ستاره چه بی ستاره.:10:
همه تون رو به اندازه همه ستاره ها دوست دارم.:11:
برای ستاره دار شدن باید پست بدی تا به20 برسه تازه یه ستاره میشی
اگه میخوای ستاره هات بیشتر بشه باید 200 تا پست داشتهباشی تا دو ستاره بشی
ولی برای سه ستاره شدن باید 500 تا پست داشته باشی
ولی یه کمی حال گیریه
چه خبره!!!!!!!!!! 500 تا:18:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:شما هم اين روش رو واسه ستاره دار شدن انتخاب كرديد ؟!! :13:نقل قول:
دوستان عزيز چنانچه پست مفيد بديد، مشخصاً زودتر درجاتتون بيشتر ميشه، پست زياد چنان ارزشي ندارد، من الان پونصد و خردهاي پست دادم ولي كاربرايي هستن كه با صد و خوردهاي و دويست و خوردهاي پست الان همكار انجمن هستند....
پس كيفيت اينجا هم مهمتر از كيفيت هست...
همين
درسته دوستمون راست میگه همه چیز که ÷ست نمیشه
با این یکی کاملا موافقم.نقل قول:
نوشته شده توسط Yazz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس كيفيت اينجا هم مهمتر از کمیت هست...
مجید جان میتونستی همه ی پست هات رو تو یه پست بدی تا اسپم نباشن ....