من گوشی ام رو فلش کردم ولی منوهای فلش توش کار نمیکنه فقط اون هارو نشون میده هرکی دراین باره چیزی میدونه منو راهنمایی کنه متشکرم.
Printable View
من گوشی ام رو فلش کردم ولی منوهای فلش توش کار نمیکنه فقط اون هارو نشون میده هرکی دراین باره چیزی میدونه منو راهنمایی کنه متشکرم.
واقعاً دستتون درد نکنهنقل قول:
یه سوالی این پچ ها واسه گوشی ضرر ندارن؟
همشون سالم از تست درومدن؟
http://sitepars.org/sv/index.phpبه غیر از بعضی ها که ناقص اند هرچی بریزید ضرر ندارند.نقل قول:
یه سوال دیگه من قبلاً که با باکس se گوشیم و فلش میکردم گوشی با یه ضربه کوچیک یا اینکه وقتی تو جیبم بود و میدویدم گوشی خاموش میشد بعد با کامپیوتر فلشش کردم درست شد تا دو روز پیش دیگه با کامپیوترم که فلشش میکنم بازم خاموش میشه با یه ضربه مشکل از کجا؟
سلامنقل قول:
گوشیه منم دقیقا همینطور شده بود حتی ماله دوستم گه تا حالا فلش نکرده بود هم همینطور بود بنظر من بیشتر مواقعه از باتری و اینکه وقتی به گوشی ضربه میخوره از داخل اتصالی های خیلی کوچیکی میکنه من از متخصص تعمیر موبایل پرسیدم
سلام من یه سوال داشتم چه جوری میشه فایل ssw ساخت من ماله w550 رو دانلود کردم از 5تا بلوک 3 تا داشت کسی داره بده
راستی چه جوری k320 رو هک کنم تو رو خدا یکی بگه
سلام
بعد از اینکه این پچها رو گوشی نصب شدن مثل فونت و ... چه جوری میشه اونا رو به حالت اولیه گوشی برگردوند؟
ممنون :20:
عجب برنامه ی توپیه این Setool . خیلی سرعتش بالاست.
بچه ها من پچ without SIM_card_w810_r4ea031.vkp و move_flash_menu_to_card_flash_menu_w810_r4ea031.vk p ریختم ولی کار نمیکنه.کسی میتونه مشکل از کجاست؟قلق خاصی داره؟کسی این دوتا پچ رو امتحان کرده ببینه کار میکنه یا نه؟
درضمن من پچهای دیگه رو ریختم کار میکرد ولی این دوتا کار نمیکرد.
منم همینطورنقل قول:
عجب برنامه ی توپیه این Setool . خیلی سرعتش بالاست.
بچه ها من پچ without SIM_card_w810_r4ea031.vkp و move_flash_menu_to_card_flash_menu_w810_r4ea031.vk p ریختم ولی کار نمیکنه.کسی میتونه مشکل از کجاست؟قلق خاصی داره؟کسی این دوتا پچ رو امتحان کرده ببینه کار میکنه یا نه؟
درضمن من پچهای دیگه رو ریختم کار میکرد ولی این دوتا کار نمیکرد.
الان هم بدون سیم کارت کار نمیکنه
گوشی من الان درست شده از دستم هم افتاد زمین اما خاموش نشد.نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بعد از اینکه این پچها رو گوشی نصب شدن مثل فونت و ... چه جوری میشه اونا رو به حالت اولیه گوشی برگردوند؟
آقا یکی نمیخواد به ما طریقه حذف کردن پچ رو بگه؟آخه این پچها رو چه جوری میشه حذف کرد؟
درضمن کسی میدونه چرا پچ سیگنال(آنتن) کار نمیکنه؟چیکار باید کرد؟
مصطفی جان شما هم نمیدونی؟
فک کنم همون پچ رو دوباره نصب کنید و توی اون پیغام yes رو بزنید پچ پاک بشه !!!!
فکر کنم که شما ایرانسل داشته باشید اگر اینطور باشه مشکل از ایرانسل هست نه پچ ها !نقل قول:
برای رفع این مشکل شما باید gprs رو تو گوشی غیر فعال کنید تا مشکلتون حل بشه ...
من هم همین کار رو کردم و مشکلم برطرف شد .
ok.مرسی.نقل قول:
آره جدیدن یه خط ایرانسلم گرفتم یه چند روزی میشه ایرانسل رو گوشیمه.ok.الان اون خطمو میزارم ببینم چی میشه!!!:8:نقل قول:
با سلام و وقت بخير ، گوشي من چنين مشخصاتي داره : w810 - R4ED001
آيا با برنامه Setoll2lite ميشه اين پچ ها رو روي اون نصب کرد ؟؟ در ضمن گوشي من سريال چنچي هست و آيا مشکل پيدا نميکنه از بابت main يا پريدن سريال ؟؟
بله میشه پچ نصب کرد ولی باید پچهای مخصوص فریمور خودتون رو دانلود کنید
نه مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه بخواهید فلشش کنید که البته برای اونم پچ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا چرا این patch ققل صفحه کلید کار نکرد
کلا هیج patchi کار نمیکنه چرااااااااااااااااااااااا اااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
w810 R4EA031 چنحی راهنمائی کنید
نیازی نیست که اون یکی خط رو بزارین تو گوشی ! از توی تنظیمات گوشی gprs رو غیر فعال کنید و بزارید روی gsm ...نقل قول:
آره جدیدن یه خط ایرانسلم گرفتم یه چند روزی میشه ایرانسل رو گوشیمه.ok.الان اون خطمو میزارم ببینم چی میشه!!!
مرسی!:10:حال دادی!نقل قول:
دوستان خیلی ممنون از آموزش هاتون
بعضی از Patch های صفحه اول لینکشون خراب شده محبت کنید درستش کنید
اگه بخوام فونت گوشیم مثل K550 بشه باید چکار کنم ؟
با تشکر فراوان
برای r4ed001 نداری تموم شد چه بد
تایید میشهنقل قول:
دوستان خیلی ممنون از آموزش هاتون
میشه دوباره آپلود کنی پچ هارو آخه خیلی توپ هستند.
آقا میشه لطفا بهم کمک کنید.من مموقع وصل کردن گوشی به برنامه setools با این erorrمواجه میشم
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
NEW SECURITY MODEL DETECTED
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
err: 32 (30)
loader header not accepted
Can't load id loader !
Elapsed:0 secs.
لطفن اگه میتونین کمکم کنین
بورو با وزژن 1.08 کار کن درست میشه ورژن 1.07 CID 52 ساپورت نمیکنه به خاطر اونه.:12:نقل قول:
سلام به همه دوستان.
يكي از دوستام گوشيش W810 هست كه روش پسورد گذاشت به طوري كه وقتي گوشي رو خاموش ميكنه و دوباره روشنش ميكنه بعد از انتخاب حالت سيم كارت ازش پسورد ميخواد. حالا اين بنده خدا پسورد و فراموش كرد.به نظر شما چيكار بايد كرد.
در ضمن من در يكي از اين تاپيك ها خونده بودم كه يه پچي هست كه اين پسوردها رو حذف ميكنه حالا هر چي ميگردم پيداش نميكنم. اگه كسي اين پچ رو داره لطف كنه برام بزاره. اگه كسي هم راهكاري بلده بگه. با تشكر
فريمور گوشي: W810-r4ea031
نیازی به پچ نیست.نقل قول:
کافیه تو همین بنامه Setool2lite مدل گوشی رو انتخاب کنی و دکمه Identify رو بزنی و گوشی رو وصل کنی.
در سمت راست جلوی عبارت User Code پسورد رو نشون میده.
لطفا اگر کسی برای w810 با main r4ea031 پچ تغییر رنگ آنتن به 5 رنگ متفاوت رو داره بزاره.
ممنون میشم:11:
اين تاپيك داره ميپوسه :) يكي نيست نجاتش بده
من link پچ واسه ي قفل گذاشتن روي desktop واسه w810 ميخوام و پچ هاي مختلف ديگه چون link اي قبلي خرابن
اگه كسي يه اموزش ريختن پچ رو گوشي و توضيحات داره بگه
اینم تمام پچ های گوشی W810 برای مین های :
R4DB005
R4EA031
R4EK001
یه سری از رنگ هارو دارهنقل قول:
لطفا اگر کسی برای w810 با main r4ea031 پچ تغییر رنگ آنتن به 5 رنگ متفاوت رو داره بزاره.
کد:http://www.4shared.com/file/106371618/3f0b8d73/W810.html
سلام.
لطفا،پچ واسه تغيير انتن و باتري رو بزاريد؛واسه تغيير رنگ نه ها واسه تعويض كلي شكلش:31:
و يه چي ديگه من كه يه بار پچ واسه اينا ريختم رو گوشي حالا چطوري اونا رو پاك كنم ، لازمه.
دوست عزیز این قسمت شما نگاه کنید برای پچ و ایکون ها تو تایپک ها هک از جمله پچ یا الف قرار دادن شما همین جا هم نگاه کنید تو صفحه هات بعد می بینید :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
و برای پاک کردن پچ همون پچ رو دوباره میریزی موقع ارور yes و no شما yes رو بزنید و پچ از روی گوشی پاک میشـــه:11:
موفق باشید!:40:
سلام بچه ها, یه سوال تکراری:
پچ افزایش فضای sms برا w810 بلاخره نیومد؟
جریان چیه که این پچ فوق العاده کاربردی هنوز برا این گوشی نیومده...
سلام لطفا لینک این برنامه SETOOL2LITE رو اگه میشه دوباره بزارید چون اون کهخ توی صفحه ی اوله خرابه
در ضمن یه چند تا پچ هم مثل کارکرد گوشی بدون سیم و ... هم خرابه اگه میشه اونو هم بزارید
باسلام به همه
اين فايل pdf آموزش كلي كار با SEtool2 هستش كه بسيار كامل و راحت توضيح داده
استفاده كنيد :
كد :
واين هم خود برنامه :کد:http://www.4shared.com/document/hRJVrrIo/SETool2Lite.html
کد:http://www.4shared.com/file/AsEkU_41/setool2lite108.html
سلام
من گوشی رو که وصل میکنم پیغام خطا میاد که
phone functions unavailable during USB connection
بعدم هیچی نمیشه
لطفا کمک!!!:19:
سلام!
من یه گوشی k750 از قدیم الایام دارم
قبلا با همین setool پچ ش کرده بودم و مشکلی نبود
اما الان
که می خوام پچ کنم
بعد از زدن کلید C و اتصال کابل، پیغام شناسایی نمیاد
درایورها رو نگاه کردم از قسمت device manager و نصب اند
به نظرتون ممکنه به خاطر ویندوز 8/1 باشه؟!