بابا تو شاهکاری رفیق....:18::12:نقل قول:
Printable View
بابا تو شاهکاری رفیق....:18::12:نقل قول:
بابا ايول، من كه كف كردم! چند دقيقه زل زده بودم به عكسهايى كه ساختى!نقل قول:
اتاق *Necromancer شلخته نيست، يه كمى شلوغه.
خدايى اتاقش خيلى با حاله.
خیلی ضایع ساخته بودمش نه...؟نقل قول:
خوش به حال خودمون كه نه اتاق اختصاصي داريم ونه اصلا وسايل شخصي.
باورتون ميشه تو خونمون فقط يك كشوي كوچيك دارم كه توش لباسهامه.
منم مثل خودتم دادا ! يه اتاق بزرگ رو تصرف كرديم و سيستم رو انداختيم اونجا ! لباسا و واسيلم هم آويزون اينور و اونوره ! وگرنه منم دژ خاصي ندارم واسه خودم ! :46::10:نقل قول:
نه بابا، مسخره نكردم كه.نقل قول:
واقعا قشنگ بود.
پس با چى كانكت مىشى مىياى تو اين فروم؟!نقل قول:
نقل قول:
پس مثل خودم زندگي راحتي داري :46:
نقل قول:
من توي محل كار كانكت ميشم. من كلا از 12.30 شب تا 6 صبح خونه ام. حتي جمعه ها هم نيستم
چرا کسی دیگه عکس نمیزاره؟
داش مهدی خیلی باحالی ...نقل قول:
میگم شاید اشتباه مینی...
شما ساعت 12:30 تا 6 صبح سرکاری بقیشو تویه خونه ...
اینطور که معلومه بیشتر از خونه تویه محل کار زندگی میکنی...
نقل قول:
پولشم از جيب خودمه
چاكريم . نه اشتباه نميكنم مطمئن باش تازه اگه به اضافه كار نخورم.نقل قول:
دوستان ببخشيد بحث عوض شد همينجا تمومش ميكنم
تمــــــــــــــــــــــا م.:11:
نقل قول:
پس حاج مهدی باید یه عکس از محل کارت بزاری
محل كارو شرمنده چنين اجازه اي ندارم.ولي يك شب كه معصومانه روي موزاييك هاي خشك حياط بدون تشك وبالش خوابيدم ميگم ازم عكس بزارن تا ببينين
از مراکز حساس نظامي نميشه عکس گرفت :دینقل قول:
ای ول
میبینم که اتاق های شما هم مثل خودم شلختست:31:
من امروز عکس میزارم
فقط اجازه بدین قبلش یه تمیز کاری مختصر انجام بدم:31:
سلام
در راستایه حمایت از بعضی از دوستان مخصوصا pillx این عکس رو میزارم لازم به زکره که چند روزی خونه نبودم و یه نفر اتاق رو تمیز کرده
اما گفته هایه پدرو مادرم درمورد اتاق من: نمایشگاه کالایه دستی ! موزه حیات وحش ! منطقه آلوده به رادیو اکتیو ! شاخ آفرقا
اینم برایه محسن که آلات دفاع شخصی گزاشته بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایی دیگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه حل داشتن چنین اتاق هایی : تا اونجا که ممکنه نزارید پدر و مادرتون بیان تو اتاقتون تا صداتون زدن بپرید بیرون البته من از دود قلیون هم استفاده میکنم .
چه ربطی به من داره؟
آخه از بس گفته بودن اتاقت شلخته است عکس رو پاک کردی خواستم یه دلگرمی بهت بدم با دیدن اتاق من شاید عکس رو دوباره بزاری
کماکان منتظر اتاق یکی از بانوانیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهاننقل قول:
دوست عزیز بابت دلگرمی که دادی ممنونم
این اتاق موقتی من هست و کوچیک و پر از وسیله ( کمد - تلویزیون - یخچال - فقط تخت کم بود که جا ندارم راه برم اونوقت
من طبقه پایین خونه رو دارم آماده میکنم واسه روز مبادا:46:
نقل قول:
من به عنوان اولین نفر میزارم :20:
فقط 2 ساعت بود داشتم مرتب میکردم:20:
OH MY GODنقل قول:
يعني چه خفنگ وماماني اتاقتو درست كردي.
تحليل فني :
كفش اسپرهات ماركش ALL STARS هست.
اون خرسي كه رو تخته حدود 11 هززار تومن قيمت ميخوره
اتاقت خيلي معذبه.يعني توش نميشه قدم گذاشت:27: نه جدي چرا اينقدر مرتبه ؟؟؟ زندگي سختت نيست ؟؟
نيلوفر خانوم چه اطاق قشنگي داري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از آواتاري مثل شما همين نوع اتاق هم انتظار ميرفت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون نیلوفر خانم خیلی اتاق گشنگی داریا
توش کلا راه میری !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی خیلی مرتبه ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []
خوش به حالت ...نقل قول:
هر روز اتاقتو اتو میکشی...
این عکس مشکل داره !!
کامپیوترت کو هاااااااااااااااا ؟ :18:
به عنوان یک pc world ی این یک توهینه بزرگه که یه نفر به کامپیوترش بی محلی کنه ! :19:
(بی خیال)
Aminzikzak جان بچه کجایی ؟ در اصل میخوام بدونم قمیشی کجاییه ؟
ببینم محمد جون شما چه کار به اتاقای بانوان داری؟ (ای شیطون...)نقل قول:
آواتار خانوم هم گذاشته البته از نوع محجبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا ایول ilooFar|\| عجب اتاق مرتبی داره
خانومهای دیگه یاد بگیرن بیان عکس بزارن
حتما اتاقاتون خیلی بهم ریختس که روتون نمیشه آره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیلوفر خوشم میاد ریلکسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به! چه اتاق تميزي! مرتب:20:نقل قول:
تبريك مي گم به اين همه سليقه!:46:
با اجازه من برم بميرم!!!!!!!!:44:
خير سرم منم دخترم! اتاقم از اتاق پسرها هم شلوغ تر و بي نظم تره!!!!!!!!!!!:41:
با اين وضع فكر كنم احتياج به كوزه پيدا كنم!!!!!!!!:41:
خوش به حالتون اتاق شخصي داريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیلوفر خانم
سلام
بهت تبریک میگم اتاق شیکی داری.
واسش اسپند دود کن
از من که دلگیر نیستید؟
گوگولی.. شما چقدر آواتارت خوشگله.
==
مرتب تر از اتاق نیلوفر واللا ما ندیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از اتاق (اتاق که چه عرض کنم از سلول های زندان ابو غریب کوچییکتره . نمی دونم چرا همیشه اتاق های کوچیکتر و بدون امکانات می رسه به بچه های ته تغاری) من . البته کمی مرتب شده.
شرمنده بزرگ شد.
راستی اینجا پسرا اگه اتاق نیلوفر خانوم رو بدن دستتون تو چند ثانیه یا دقیقه یا ... تبدیلش می کنین به یک اتاق پسرونه . موضوع کله.من می تونم تو 5 دقیقه کارش رو بسازم.
یک چیزه دیگه اگه داخل پنجره اتاق نیلوفر خانم نگاه کنین می بینین که یک مرد در حال خود کشی میگم داخل محلتون امار مرگ و میر زیاده؟
نقل قول:
بسيار زيبا طراحي كردي.كارت 20:27:
sada جان اتاق شما هم قشنگه ها
نقل قول:
زيبا و شيك.تبريك ميگم.
اينم از اتاق من-سالي يه بار تميز ميشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]