بچه ها بابا یکی هم به ما بگه چطوری باید عضو بشیم من که نتونستم ثبت نام کنم :tongue:
Printable View
بچه ها بابا یکی هم به ما بگه چطوری باید عضو بشیم من که نتونستم ثبت نام کنم :tongue:
آقا این سیدی ها رو وقتی پست می آورد چقدر پول پست میگیرد؟
سلام دوستان
امروز cd های من رسید
خیلی خوشحال و شوکه شدم
از من ۶۷۰ تومن بابت پاکت پلاستیکی پست گرفتنقل قول:
قا این سیدی ها رو وقتی پست می آورد چقدر پول پست میگیرد؟
ولی من نمیدونم اشتباه از من بوده یا از اونها
برام تعداد ۲۰ تا فرستادند
۱۰ تا برای intel x86 و ۱۰ تا برای power pc ها که نمیدونم چیه ولی روش نوشتهG3,G4 and G5 computers
دوست عزیز این حرف شما اصلا برای این شرکت به این خیرخواهی درست نیستنقل قول:
من عضو شدم ولی نمیتونم وصل شم اصلا گورباباش دو ماه ارزش صبر کردن نداره میرم میخرم هر سیدیشو 250 تومن
تازه با کیفیت خوب
من الان دچار وجدان درد شدم
من ۲تا از cd ها رو به ۲ دوستم که با لینوکس کار میکنند دادم و یکی هم برای خودم
درنتیجه ۷ تای دیگه میمونه که من به هرکس که ثبت نام نکرده و میخواد ثبت نام کنه میدم
چون اونی که ثبت نام کرده مطمئن باشه چند وقت دیگه به دستش میرسه
پس اگر میخواهید ثبت نام کنید دست نگه دارید و مثل کولی جان برای من یه پیغام خصوصی بذارید و مشخصاتتون رو بدید تا من در هرجای ایران که بودید براتون پست کنم
البته همه cd های power pc رو دارم که اگر یکی از اونها رو برای خودم بردارم ۹ تای دیگه میمونه که اگر کسی خواست بگه براش بفرستم
البته فقط این توزیع نیست من توزیع های دیگری که خودم cd اون رو خریدم رو هم به هرکسی که نمیتونه بخره (اگر کسی خواست) میفرستم
تا شاید من هم بتونم سهم خودم رو به دنیای open source بدم
متشکرم
اقا برای نصب باید پارتیشن ها رو مثل رد هت تغییر بدیم؟
من دوست لینوکسم و خاهان هر چه بیشتر توضیع های اون هستم
اقا من برای کامپیوتر پینتیوم4با سی پی یو1700فول اینتل کدام سی دی را باید سفارش بدم؟
power pc
شما باید intel x86 رو سفارش بدینقل قول:
اقا من برای کامپیوتر پینتیوم4با سی پی یو1700فول اینتل کدام سی دی را باید سفارش بدم؟
ولی من که میگم زیاد دارم
شما آدرس و مشخصاتتو توی یه پیغام خصوصی بده من برات میفرستم
تازه خیلی هم زودتر به دستت میرسه
دیگه برای این شرکت خرج بیشتر نتراشیم :)
چه باحال
براي منم امروز رسيد
rootnt فكر نكنم اشتباهي فرسادن
چون منم 20 تا سي دي همه intel x86 دريافت كردم
فكر كنم موقع ثبت نام خودمون گفتيم اينجوري بده
مي دونستين كه سي ديش يه Live cd هست
بله درسته
یکی از cd ها زنده هست و دیگری برای نصب
ولی درکل چیز باحالی نیست (البته نمیخوام توهینی به این توزیع و شرکت سازنده اون بکنم و یا کارشون رو کم ارزش کنم ها)
۱- فقط از محیط gnome میتونیم استفاده کنیم (که من هم زیاد از این محیط خوشم نمیاد و هم تا حالا باهاش زیاد کار نکردم و کار کردن باهاش برام سخته)
۲- من خواستم درایور مودمم رو توش نصب کنم متوجه شدم کرنل سورس نداره
ولی اگر کسی وقت بزاره روش و وارد هم باشه و محیط kde رو روش نسب کنه و چیزهای دیگه چیز خوبی از آب در میاد
آقا ایول مال منم امروز رسید .
از من 40 تومن گرفتن (تک تومانی) بعدشم از هر کدوم یکی بود یعنی جمعا سه تا شما ها خودتون زدید 20 تا ور دارِ بیارِ . آخه چرا 20 تا از هر کدوم یکی کافی بود دیگه.!!!!!!
ولی بازم میگم ارزشش رو داشت 1 ماه طول بکشه شکل و قیافشون که خیلی توپه بعدشم یه چیزی می خواستم بدونم اینها اریجینالند دیگه؟؟؟؟ بعدم قیمتشون تو چه مایه هایی میشه؟
اينو هستمنقل قول:
ولی درکل چیز باحالی نیست
در ضمن منم با gnome زياد حال نمي كنم
اين سي دي هم به نظر من فقط به درد اين مي خوره كه تا حدودي يه مبتدي رو با لينوكس آشنا كنه همونطوري كه روي خوده سي دي هم زده
ببخشید من دیر رسیدم... امروز این تاپیک رو دیدم میشه یکی یه توضیح کوچولو بده این ورژنه چه جوریاست (منظورم ثبت نامه اگر هنوز هم هست)
دوست عزیز شما مطالب قبلی رو بخون متوجه میشی
سلام دوستان
مال منم اومد
7 تا
یعنی با live ها 14 تا
آقا کسی میدونه قیمت اینا تو ایران چنده؟
اين كه مجاني مگه خودت يه قيمتي روش بزارينقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
من مي گم تا 7 و8 تومن ميشه فروخت :)
بنظر من این کار درست نباشه
ولی با این حال فکر کنم من هم باید یک جوری یا به یکی هدیه زورکی بدم یا یه بساط توی یه پیاده رو راه بندازم و بفروشمشون
از اولش اشتباه کردم که این همه سفارش دادم
از خير اون 500 تومن پول پست كه نمي شه گزشت :biggrin:
بايد در بياريم ديگه.
دوستان سلام
میدونید
آخه من که اصلا تا حالا لینوکس نصب نکردم و بلد نیستم و نخواهم کرد
این همه سی دی رو چیکار کنم
هدیه هم نمی تونم بدم چون رفیقام از من بدترن
اصلا نمی دونن لینوکس مرده یا زن
lol
خوب می خوام بدونم اگه این سی دی ها که اصل هستند و کپی نیستن تو یه مغازه باشه و طرف بخواد بفروشه چند می فروشه؟
البته من از هر مدلش یکی واسه خودم نگه می دارم شاید بعدا فهمیدم این لینوکس مرده یا زن
lol
جدا خواهش میکنم که این بحث رو به این شکلش تموم کنید!!!! فکر نمیکنید که در شان شما شاید نباشه؟ حرف از فرهنگ هم که به میون بیاد رگ گردنمون هفت گز بالا میاد و کلی نطق سر میدیم...
از مدیر این بخش میخوام که این تاپیک رو اصلاح کنه تا کسانی که بدنبال یادگیری و بهرمندی از لینوکس اند, استفاده لازم رو ببرند.
سلام
حرف کولی تا حدودی درسته
بیایید بحث رو اصلاح کنیم
اینجا رو ببینید
راهنمای کامل و فارسی ubuntu 5.04 که میتونه خیلی کمک کنه تا از این cd ها استفاده کامل و صحیح رو بکنیم
کل اون رو هم میشه دانلود کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اين كه ديگه سايتشو بسته ! نيمزاره ! سفارش بديم ! چه بايد كرد
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
دوستانی که CD رو دارند اگه به روی آن کمی دقت کنند می بینند نوشته :Legaally free to copy
اول اینکه این توضیع اصلا خوب نیست
در ضمن این سی دی ها رو کسی نمیخره و اگر هم کسی میخرید فدورا و سوزی هستند
کسی نمیاد این سی دی ها رو بخره
در ضمن دیگه همه میدونن این سی دی ها مجانی هستند و من هم دارم به همه میگم این سی دی ها مجانی اند تا کسی نتونه بفروشه و ابروی ایرانی ها رو ببره
لعنت بر پدر مادر کسی که به خاطر اهداف مالی خود ابروی کشورمون را میبرند و این شرکت بیچاره رو بد بخت میکنن
در ضمن مدیران باید این تاپیک را اطلاح کنند و در ضورت امکان این تاپیک را حذف کنند
البته اگر مدیری برای انجمن لینوکس هست
این توضیع ها اصلا بدرد نمیخوره و به جای این توضیع ناقص از توضیع های مشهور دیگر استفاده کنید
در ضمن پول پست ارزش این کار ها رونداره و اگر نا راحتید میخاستید سفارش ندید
ببخشید این قدر تند صحبت کردم اما حقیقت تلخه
با تشکر
آقا عباس
محض اطلاع شما باید عرض کنم که من همه این سی دی ها ( که واسه من بی مصرف بودن ) رو دادم به یکی از اساتید دانشگاهمون
تازه اصلا من می خواستم بفروشم
به کسی چه ربطی داره؟
هر کس هم هر چیزی می خواد بگه بگه چون واسه من حرف دیگران مهم نیست
با این کار خودشو کوچیک می کنه
در مورد آبروی ایران هم باید بگم که ما چه خیری از ایران دیدیم که بخوایم بهش خیر هم برسونیم؟
اگه تو ایران 2 تا از این شرکتا بود که دیگه نیازی نبود ما از یه کشور دیگه سی دی هارو تقاضا کنیم
اینجوری به کشورمون هم بیشتر اعتقاد داشتیم و آدمایی مثل من نبودن که کشورشون براشون مهم نباشه
این حرفا از شما بعید بود
ولی داداش به خدا درست نیست که ما چند کیلو سی دی سفارش بدیم
شما هر سایتی برید و بخاید یک چیزی سفارش بدین تا بیاد دم خونتون اول از شما نام کشور را میپرسه که تو اونها ایران نیست و اگر ما این کار ها رو نمیکردیم مطمئنا این مسایل پیش نمیومد
حالا این شرکت اومده و ایران را ادم حساب کرده
حالا مانباید کاری کنیم که دیگه از این هم محروم شیم
اگه بد میگم بگین بد میگم
ببین آقا عباس
اینی که میبینی ایران تو لیست سفارشات سایت های خارجی نیست هیچ ربطی به مردم ایران نداره
این به خاطر موضوعات سیاسیه که متاسفانه ایران رو تحریم کردن
مردم ایران بهترین مردم دنیان
اینو همه مردم دنیا که با ایرونیها برخورد داشتن میگن
من میگم مشکل از جای دیگس
من دیگه موضوع رو دنبال نمی کنم
اگه چیزیم گفتم که به کسی برخورد همینجا معذرت می خوام
سلام برای من هم رسید بعد از یه ماه دستشون درد نکنه باز معرفت اینا
جهت تنویر ذهن دوست عزیز abbas13677_2005 که با بخشی از نظرات ایشون هم موافقم عرض کنم که اینجا رو نگاهی بیاندازید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما armin_goooodboy که به نظر میرسه هنوز با خودشون به توافق نرسیده سعی دارند دیگران رو متقاعد کنند:
این روایشون نوشتند: در مورد آبروی ایران هم باید بگم که ما چه خیری از ایران دیدیم که بخوایم بهش خیر هم برسونیم؟
و چندی پایین تر باز ایشونند که فرمودند: مردم ایران بهترین مردم دنیان. اینو همه مردم دنیا که با ایرونیها برخورد داشتن میگن
بالاخره دوست عزیز کدوم یکی نظر شماست؟ هان؟؟؟
بنظرم بد نیست این دوستمون انجمن رو بمانند خونه ی خودشون فرض کنند و از بیرون نگاهی به این بحث بیاندازند... تاسف انگیز و شرم آور نیست اینهمه هروله برای چندتا سی دی که تازه بدردشون هم نمیخوره؟
آنکس که حرف دیگران برایش مهم نیست؛ بی شک نباید انتظار داشته باشد تا حرفش را خریداری باشد!
موفق باشید و اندیشه های استالمن را نگاهی بیاندازید... شاید به فهمیدن اینکه لینوکس و اصلا اپن سورس یک فرهنگ است و نه تنها یک سیستم عامل کمک کند.
کولی جان ممنون که مسایل را توضیح دادین و دوستان را روشن کردید
ما باید این فرهنگ های غلط خود را واقعا دیگر ترک کنیم و اگر جایی چیز مجانی میدادند نباید عباس بازی دربیارید و ایرانی بودن ما رو خدشه دار کنید
مثلا دیروز دم افطار صف نان وایی بودم که یک بنده خدایی اومد و گفت2تا نون بده و پولش رو هم داد
بعد نون وا گفت صلواتیه و یارو گفت اگه میشه چهار تا دیگه هم بدین و پولش را پس گرفت و خوشحال رفت خونه
در حالی که من مطمئنم اون نان ها رو ریخته دور و بیشتر از نیازش گرفته که به دردش هم نخورده
قضیه ما هم اینجوریاست و خوب با لا خره ما باید فرهنگ های غلط را ترک کنیم و دیگه نباید این سنت غلط را ادامه بدی
ما باید خودمون را بزاریم جای شرکت
اون وقت میفهمین که من چی میگم و ما هم برای تشکر هم که شده براید از این کا را نکنیم و اجازه بدیم که این شیوه جدید ادامه پیدا کنه و مردم بیشتری بتونن از امکانات این شرکت استفاده کنن
البته من که از این توضیع خوشم نیومد اما به هر حال اگر کسی سفارش میخاد بده یک دونه بگیره و به این شرکت تینقدر ضرر نرسونه
اگر نا راحت شدید ببخشید
با تشکر
با سلام ..
دوستان جدا از اين بحث ها اگر من يه نسخه از اين لينوكس رو بخوام سفارش بدم بايد كجا برم .. ؟! :blink: چون ادرس هايي كه دوستان دادند براي من جواب نداد چون يا ----- هست يا سايت مشكل داره ..
ممنون .
خوب من نمی خواستم موضوع رو ادامه بدم
اما نشد
koli جان
شما اگه یه مقداری به حرفهای من دقت کنی می فهمی منظور من از ایران چیه و منظورم از ایرانی کیه
من نمی خواستم اسم دولت رو بیارم
منظور من از ایران دولته ایرانه
منظور من از ایرانی مردم ایران هستن
خوب اگه دقت می کردی میدیدی که:
اینی که میبینی ایران تو لیست سفارشات سایت های خارجی نیست هیچ ربطی به مردم ایران نداره
این به خاطر موضوعات سیاسیه که متاسفانه ایران رو تحریم کردن
در ضمن
اگه میبینی من 7 تا سی دی سفارش دادم به خاطر نیازم بود
من می تونستم مثل بقیه همه 10 سی دی رو سفارش بدم
چرا ندادم؟
چون نیاز نداشتم
من 4 تاشو واسه یکی از دوستام سفارش داده بودم و 3 تا هم واسه خودم
بعد از گذشت چند روز از سفارش دیدم دوستم گفت من خودم جدا سفارش دادم
حالا هم که سی دی ها اومد و یکی از live هارو دیدم خوشم نیومد از ظاهر لینوکس همشو بردم دانشگاه و به یکی از اساتید دادمش
حتی 1 دونه هم نگه نداشتم
آقا جواد
اگه زودتر میگفتی واست پست میکردم
با سلام ..
تشكر ارمين جان شما لطف داري ... اين بحث رو هم كشش نديد .. سوءتفاهم بود كه رفع شد ...
ممنون .
سلام
آقا من نتونستم برم تو سایت
کسی میتونه برای من بفرسته
چون انگار دوستان گفتند Free to copy هستش
اگر اینکار رو بکنید ممنون میشم
موفق باشید
فعلا
سلام
دوستان بیایید لینوکسی باشیم
دوست عزیزمون درست میگه : لینوکس یک سیستم عامل نیست یک فرهنگ است
بیایید بحث رو اصلاح کنیم
همونطور که این شرکت یه جورایی این cd ها رو به ما هدیه داده و من هم اشتباه کردم تعداد زیادی درخواست کردم
سعی کردم اونها رو برای دیگران بفرستم و به دیگران هدیه بدم
خوشبختانه این شرکت هم دیگه سایتش بسته شده و کار نمیکنه
تا حالا هم ۴ نفر درخواست کردند و ۱یا ۲ تا دیگه مونده
بهتره بقیه دوستان هم بجای فروش , اون رو هدیه بدند و سعی کنند کسانی که با لینوکس آشنا نیستند رو با این روش آشنا کنند
من فکر این کار باعث دوستی و صمیمت بیشتر بین افراد هم میشه
خوشبختانه سایت بسته شده و هر کس میخاد من یک دونه براش میفرستم
هر کس خاست ادرسش را بزاره
بما كه رسيد وا رسيد :laughing:
دوستان محترم زدن شركت بدبخت رو ورشكست كردن ;)
من برای دو نفر از دوستان یکی از بوشهر و دیگری از روستای مغان در سمنان ارسال کردم که ظرف امروز و فردا دریافتش رو از همین جا اطلاع بدن لطفا. ضمنا برای مدیر محترم بخش مقالات - جواد عزیز- و فرید هم مطمئنم که عباس آقای خوب ما قبول زحمت خواهند کرد. آدرس رو به ایشون بدین. اگر وقت نکردند باز من در خدمتم اما کپی اش رو میتونم براتون بفرستم . اصلش که ده تا بود تماما بین علاقه مندان توزیع شد.
موفق باشید
پی نوشت: هوای جوادآقای عزیز رو داشته باشین دوستان!!! جزء هیئت مدیره است و میتونه واسمون مفید باشه ها... گفته باشم ;-)
با سلام ..
دوستان عزيز من جمله عباس جان و كولي جان از لطف شما صميمانه تشكر ميكنم .. در مورد لينوكس هم اين رو بگم كه به لطف دوستان اينجا نسخه هاي مختلفش موجود هست و از اين نظر مشكلي نيست پس دوست ندارم كه زحمت ارسال سي دي بردوش شما دوستان عزيز بيفته در نتيجه دوستان ديگر رو دريابيد ..
كولي جان بابا اين چه حرفيه من تا اونجا كه بتونم تمام سعيم رو ميكنم تا براي تمام كاربرهاي اينجا مفيد باشم ...نقل قول:
پی نوشت: هوای جوادآقای عزیز رو داشته باشین دوستان!!! جزء هیئت مدیره است و میتونه واسمون مفید باشه ها... گفته باشم ;-)
تشكر و موفق باشيد .
آقا من چندا تا سي ديش رو دستم مونده
هر كي مي خواد بگه ما يجوري بدستش مي رسونيم(پي ام بدين)
نوكر تمام بچه هاي پي سي ورد هم هستيم