ياد اون تيكه از شهر قصه افتادم ... نظري ... به دوسه تان ...
چقدر نظر بديم ، اين جوونها كجان پس ؟
Printable View
ياد اون تيكه از شهر قصه افتادم ... نظري ... به دوسه تان ...
چقدر نظر بديم ، اين جوونها كجان پس ؟
سلام جميع اطبا !
من نظر خواستي در مورد موضوع تاپيك ندارم و خر خودم رو سوارم. فقط يه نكته جالب!
پست هاي اين تاپيك پر ملات ترين پستهاي انجمن هست. ماشالله ! حتي دوست خوبم پرشين كيتي هم كه معمولا تلگرافي پست ميده پست هاي توماري داده :31:
خوب بحث رو ادامه بدين ببينيم توپ تو زمين كي ميمونه آخرش!
آقا يه نظر سنجي هم در خصوص كرك نرم افزارهاي موبايل انجام بديد كه آيا ميتونه جزء قانون شماره 12 باشه يا نه؟
به تاپيك زير نگاه كنيد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152039
بله ، به نظرم ميشه عين نرم افزارهاي ايراني در نظر گرفتش ...نقل قول:
آقا يه نظر سنجي هم در خصوص كرك نرم افزارهاي موبايل انجام بديد كه آيا ميتونه جزء قانون شماره 12 باشه يا نه؟
فكر كنم وقتش رسيده كه بحث ها را جمع بندي كنيم ...
ديگه كسي نظري نداره ؟
عمو مهدي 2 تا پست پشت سر هم دادي. فعلا يه بن بزن براي خودت تا برسيم سر جمع بندي:31:
(همه در برابر قانون مساويند)
SILWESTER جان ! حتما يك چشم پزشكي برو :31:نقل قول:
همه در برابر قانون مساوي هستند ... خوب شما كه اومدي تاپيك را منحرف مي كني ، من باهات چي كار كنم ؟!!
آقا لطفا جمع بندي كنيد ، كل كل نكنيد.
مطابق قوانين مصوب جمهوري اسلامي ايران ، كليه حقوق مادي و معنوي نرم افزارها ، متعلق به پديدآورنده نرم افزار است .
بنابراين ، درخواست و يا ريليز كرك نرم افزارهاي ايراني ممنوع مي باشد .
و منظور از كرك ، هر گونه عمليات براي تضييع حقوق پديدآورنده نرم افزار است .
12.1. مصاديق نرم افزارهاي قانون شماره 12 انجمن :
- نرم افزارهاي آموزشي ، كاربردي ، بازي و ... توليد شده در ايران
- نرم افزارهاي خارجي كه به فارسي برگردانده شده اند
- نرم افزارهاي سازگار و مكمل ايراني براي ساير نرم افزارها
- نرم افزارهاي جديدي كه توسط ساير نرم افزارها پديد آمده اند
- مجموعه هاي نرم افزاري و به طور كلي collection هاي جمع آوري شده
- رسانه هاي صوتي و تصويري ( فيلم ، موسيقي و ... )
توضيح : نرم افزارهاي توليد شده جهت تلفن همراه نيز از جمله مصاديق اين قانون به شمار مي آيند و همانند ساير نرم افزارها داراي حقوق مادي و معنوي مي باشند .
12.2. درخواست كرك چه به صورت مستقيم و چه به صورت غير مستقيم مطرح گردد ، خلاف قوانين مي باشد .
12.3. سوالاتي كه جنبه عمومي داشته باشند ، خلاف اين قانون در نظر گرفته نمي شوند .
12.3 رو نفهميدم.
جمع بندي براي اين پست بود :نقل قول:
نقل قول:
چند وقت پيش يه پيغام خصوصي برام اومد كه گفتم اينجا مطرح كنم ببينم نظر باقي دوستان چيه
يه بابايي درخواست كرك يه نرم افزار رو داشت و گفته بود در صورت كرك كردن 400 هزار تومان حاضره بده.حالا سوال اينجاست كه آيا قانون شماره 12 براي پيغامهاي خصوصي هم لحاظ ميشه يا خير؟اصلا آيا مديران روي پيغامهاي خصوصي ميتونن نظارت داشته باشن و جلوي اين درخواست ها رو بگيرن يا خير؟
هخا چه دليلي داره كه پيغام خصوصي رو نظارت كنند يا جلوش رو بگيرند ؟ خوب خصوصيه ديگه .... خصوصي هم معلومه نه ريليز ميشه ، نه همه ميتونند دريافتش كنند.
پولش رو گرفتي 25 تومن ما يادت نره .
ميگم اينجوري پيش بره يك قانوني در مياد :
13- براي عضويت در سايت P30World و فعاليت در انجمنهاي امنيت نرم افزار هر يك از كاربران موظف به تكميل و ارائه اطلاعات زير مي باشند :
13.1 كپي برابر با اصل شناسنامه
13.2 ليست آخرين بيمه و فيش حقوقي
13.3 يك برگ سفته به مبلغ 25 ميليون تومان
13.4 مدارك شناسايي ( سند يا اجاره نامه ) محل سكونت
13.5 سند موبايل و شماره تلفن ثابت خود ، همسر يا دوست دختر يا ازياد ( به معني زيدها ) يا دوواف ( به معني داف ها ) مرتبط
13.6 شماره ملي و كد پستي كاربر
ساير شرايط :
13.7 هرگونه مغايرت اسمي با "مهدي" براي كركرها ، قفل سازها ، قفل شكن ها و ابزارهاي توليدي ممنوع است.
13.8 شماره هاي موضوع 13.5 بايد به ترتيب اولويت مرتب شده باشد.
13.9 تمام پيام هاي خصوصي مطرح شده در انجمن كنترل خواهند شد.
13.10 ساير شرايط هر لحظه مورد نياز باشد اعلام خواهد شد.
قوانين انجمن:
نظارت مستقيم روي پيام هاي خصوصي انجام نميشه ...نقل قول:
11- برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سؤال از انجمنها استفاده نمایید در صورتی که مستقیما با یک کاربر از طریق ایمیل ، چت و یا هر طریقه دیگری ارتباط داشته باشید سایت هیچ گونه تعهدی در مقابل بوجود آمدن مشکالات احتمالی نخواهد داشت.
كاري هم نميشه كرد ...
(البته با سواستفاده از موقعيت توي انجمن ، برخورد ميشه!)
خوب وقتي پست را ويرايش مي كنيد ، تاپيك جزء جديدها به حساب نمياد و از دست آدم درميره! به هر حال ...
روي اين قانون سيزدهم پيشنهادي هم بايد بيشتر بحث بشه ... اين را يادت رفت :
"بعد از ارسال مدارك لازمه و تاييد از سوي تيم مديريت ، هزار پست اول هر كاربر نياز به تاييد شدن داره . هر تخلف باعث ميشه كه 100 تا پست به اين هزارتا اضافه بشه . در صورتي هم كه ميزان تخلفات به 2 تا رسيد ، دادگاه براش تشكيل ميشه و اونجا براش تصميم گيري ميشه . اين دادگاه قانون خاصي نداره !"
براي قانون 12 يك مورد ديگه به نظرم رسيد كه اضافه كنيم :
« در موارد پيش بيني نشده اين قانون ، مدير يا همكار انجمن ، شخصا تصميم گيري خواهند كرد »
بي زحمت نظراتتون را بگيد كه هر چه زودتر جزئيات اين قانون را اعلام كنيم .
13.10 ساير شرايط هر لحظه مورد نياز باشد اعلام خواهد شد.نقل قول:
موافقم. به نظرم كافي هست.
آره ديگه كافيه.
جمع بندي نهايي را گذاشتم .
اين را براي سودا مي فرستم و با ايشون هم هماهنگ مي كنم .
نتيجه اش را در همين تاپيك ميذارم .
12- مطابق قوانين مصوب جمهوري اسلامي ايران ، كليه حقوق مادي و معنوي نرم افزارها ، متعلق به پديدآورنده نرم افزار است .
بنابراين ، درخواست و يا ريليز كرك نرم افزارهاي ايراني ممنوع مي باشد .
و منظور از كرك ، هر گونه عمليات براي تضييع حقوق پديدآورنده نرم افزار است .
12.1. مصاديق نرم افزارهاي قانون شماره 12 انجمن :
- نرم افزارهاي آموزشي ، كاربردي ، بازي و ... توليد شده در ايران
- نرم افزارهاي خارجي كه به فارسي برگردانده شده اند
- نرم افزارهاي سازگار و مكمل ايراني براي ساير نرم افزارها
- نرم افزارهاي جديدي كه توسط ساير نرم افزارها پديد آمده اند
- رسانه هاي صوتي و تصويري ( فيلم ، موسيقي و ... )
توضيح : نرم افزارهاي توليد شده براي تلفن همراه نيز از جمله مصاديق اين قانون به شمار مي آيند و همانند ساير نرم افزارها داراي حقوق مادي و معنوي مي باشند .
12.2. درخواست كرك چه به صورت مستقيم و چه به صورت غير مستقيم مطرح گردد ، خلاف قوانين مي باشد .
12.3. سوالاتي كه جنبه عمومي داشته باشند ، خلاف اين قانون در نظر گرفته نمي شوند .
12.4. در موارد پيش بيني نشده اين قانون ، مدير يا همكار انجمن ، شخصا تصميم گيري خواهند كرد .
سلامنقل قول:
ممنون مهدی :20:
------------
یک چیزی هم برای خنده :
من که این جوری شدم (به خاطر قوانین) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا کنه این جوری نشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بی مزه بود نه :31::11:
بای
سلام
ممنون از دوستان
این مورد زیاد ضروری نیست
موردش بود كه اين را نوشتم ... قصد هم اين بوده كه تقريبا كامل باشه ...نقل قول:
عجب! تو يه مورد يه زره سر كيسه شل شد:31:نقل قول:
من با كل موارد ذكر شده توسط عمو مهدي موافقم. دستت درد نكنه مهدي جان
سلامنقل قول:
یعنی بانک های نرم افزاری (یا هر چیزی که به صورت کلکسیون باشه)
شامل این قانون نمی شوند ؟؟؟
ممنون :)
بای
اين هم نمونه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سودا لطفا شفاف سازي كن !
یعنی شما میفرمائید سی دی مثل مجموعه کینگ هم شامل این قانون بشه ؟ !!!
البته من نظر شخصي خودم رو با توجه به هزينه و وقتي كه براي جمع آوري كالكشنها ميشه رو گفتم.(وقتي يه شركت مياد 6 تا DVD كالكشن از اينترنت جمع ميكنه به نظرتون چه مدت و چه مقدار هزينه صرف ميكنه؟فكر ميكنم اسم پكيجش لرد بود)نقل قول:
ولي باز هم مطيع نظر باقي دوستان هستيم اي كاش باقي دوستان هم در اين تاپيك شركت ميكردند تا بهتر بشه به نتيجه نهايي رسيد.
بقول معروف من که تو کتم نمی ره
زیاد برای این شرکت ها که نرم افزار دانلود میکنن و یه آتوران و ... موافق نیستم
اینا به اون صورت چیزی تولید نمیکنن که بخواد مورد حمایت هم قرار بگیره
بابا این که نرم افزار تولید میکنن تو ایران که خودشون و نرم افزار هاشون زیر سوال هستن چه برسه اونایی که دانلود میکنن و کالکشن میسازن :d
بازم به نظر عزیزان گل احترام میزارم و هر چی جمع شما بفرماید ...
نه ديگه سودا جان يه بامو 2 هواش نكن عزيز من!نقل قول:
ملت بدبخت كلي زحمت ميكشن تا يه خط adsl ه فزرتي بگيرن از خودشون كالكشن در كنن حالا شما مي بريدشون تو زمره باقالي ها؟
به نظر من p30world بايد پرچم دار حمايت تز توليد كنندگان از هر نوع و مدل شود. هم توليد كنندگان گردن كلفت و هم يه لاقباها!
همكنون نيازمند ياريه سبزتان هستيم! (از طرف انجمن راهزني نرم افزار)
اعتراف ميكنم كه نگرفتم سيلوستر داره جدي ميگه يا شوخي.
الان با وجود 2 و 5 هزار تومني يك كمي رنگ ياري ها فرق كرده . اما ديدگاه دو دسته كردن توليد كنندگان جالب بود. من رو ياد مبارزه بوش با تروريسم انداخت ...
بابا اینقدر کلاس واسه این کالکشن سازها نذارید
اینا مگه چی کار میکنن
یعنی چی آخه
بری ... نرم افزار دانلود کنی بریزی تو سی دی بعد بشی تولید کننده
این حرف و جایی نزنید بهتون میخندن :d
حالا جدی جدی اینا رو هم جزء تولید کننده ها حساب می آرین ؟
عزیز من یه برنامه نویس ( یا یه گروه ) میشینه 6 ماه , 1 سال , 2 سال یه برنامه مینویسه دیگه نباید اونو هم تولید کننده دونست و یه عده که کارشون دانلود نرم افزار و جمع آوری اونه رو هم تولید کننده
این نظر منه
سلامنقل قول:
من هم 100% موافقم با این موضوع که قبلا هم اعلام کرده بودم :31:
من خودم یک چیزی را دیدم و اون این که بیشتر این افراد از کلکسیون هم دیگه
نرم افزار هاشون را کش می روند ، من که خودم این را چند بار دیدم :5:
بای
نظرسنجي اضافه كردم :
به نظر شما ، مجموعه هاي نرم افزاري و به طور كلي collection ها ، از مصاديق قانون شماره 12 هستند ؟
من براي كار يك سري از شركتهايي كه كار جمع آوري كالكشن انجام ميدن ارزش قائلم مثل پرند يا Mrt يا اون شركتي كه پكيج لرد رو داده بازار (اسم شركتش يادم نيست).چون اينها خودشون اقدام به جمع آوري برنامه از اينترنت ميكنن بنابراين وقت و هزينه زيادي براي اين كار صرف شده.(اجاره دفتر و حقوق كارمند و تهيه استمپر براي سي دي ها حداقلش ديگه 1 ميليون شده)اما شركتهاي ديگه اي كه كار اينها رو ور ميدارن تو يه پكيج ديگه ميزارن و به اسم خودشون ميدن بازار براي من 2 زار ارزش ندارن.بعضي ها هم كه اصلا اسم شركتهاي ديگه و حتي اسم محصول و حتي لوگوي شركت هاي ديگه رو با كمي تغييرات ميدزدند.
بنابراين نظر من روي كالكشن ها بستگي به شركت مقابل داره.اگر واقعا وقت و هزينه كرده باشه به نظرم بايد حمايتش كرد اما اگر تو نيم ساعت كالكشن شركتهاي ديگه رو ورداشته براش يه پكيج ساخته به اسم خودش داره ميده بيرون بايد چوب تو آستينش كرد.
سلامنقل قول:
باز هم با نظر ایشون موافق هستم ، همون طور که در پست قبلیم
گفتم :31: راستی نظر سنجی آمار جالبی را نشان میدهد :)
بای
دوستان هر تصميمي كه اتخاذ شود سعي كنند انجمن سي دي و قفل پي سي ورد را در نظر بگيرند. همين الانشم خيلي از زمان وضع اين قانون( كه من يكي هنوز هم دليلش اصليش را نفهميدم) از اينجا رفتن از جمله كاربر مورد علاقه من خواجه vrd كه خيلي با پستاش حال ميكردمنقل قول:
دوستاني كه هنوز راي نداده اند ، لطفا هر چه سريع تر توي نظرسنجي شركت كنند :46:
اينطوري پيش بره داستان به مجمع تشخيص مصلحت ارجاع ميشه.
من همين الان آواتور پرشين كيتي رو ديدم يه سوالي به ذهنم خطور كرد!!
گيرم يه سي دي تحت پوشش قانون شماره 12 نشه. خوب! ولي قفل روش باشه. يه بابايي بيات اينجوري تاپيك بزنه
من يه سي دي گيرم اومده كه روش فلان قفله( مثلا استاپ كپي) چجوري قفلشو بشكنم؟ با كلون 5 و الكل هم امتحان كردم نشد؟
حالا تكليف چيه؟ در اين چنين پستهايي اسم برنامه اصلي برده نشده و اگر هم بعدا اسمي چيزي بگه ممكنه اين سي دي زير پوشش قانون 12 نباشه؟
سيلوستر , فعلا يك راه براي چيزي كه فرموديد وجود داره و اون اينه كه يك قفل ايراني روي يك نرم افزار خارجي باشه ، اون هم با توجه به روابط خارجي ما خيلي بعيد به نظر ميرسه ... يعني نميشه كه قفل ايراني روي نرم افزار خارجي باشه ... قفل ايراني رو روي نرم افزار ايراني ميگذارند. حالا فرضا اومديم و نتيجه نظر سنجي بالا "خير" در اومد و كالكشن هاي ايروني خونشون مباح بود و روشون هم قفل ايروني بود... اونوقت ديگه نميدونم ، نظر شخصيه ... بستگي داره كه به سوال نظر سنجي چي جواب داده بشه .
با PreGap Image Builder امتحان كن ، يك عكس از ايزوباستر هم برامون بگذار. يادم باشه آواتارم رو عوض كنم.
سلامنقل قول:
فکرشم که می کنم خندم میگیره :20:
----------
راستی جواب سیلوستر جالب بود ، راست میگه ها :46:
و جواب persiankitty هم فابل تعمل هستش :)
ممنون
بای