من بازم به یه مشکل برخوردم.چرا بعضی بازیارو وقتی اجرا میکنه load نمی کنه؟
تا حالا چنتا بازی که نصب کردم اینوری شده
Printable View
من بازم به یه مشکل برخوردم.چرا بعضی بازیارو وقتی اجرا میکنه load نمی کنه؟
تا حالا چنتا بازی که نصب کردم اینوری شده
ورژن جاوای بازی یا حتی حجم بازی بالاست که باعث میشه هنگ کنه معمولا با بازی های زیر 500 کیلو مشکلی ندارهنقل قول:
با استفاده از اینترنت گوشی چه جوری میشه برنامه رو دی 900 آی نصب کرد؟شنیدم زیاد دردسر نداره
دوستان کمک کنید
یکی از دوستام این گوشی رو خریده ولی همون اول کار گرفته همه بازی های جاواشو پاک کرده حالا چه طوری به قسمت Applications\Java world\Options بره و تنظیمات Network settings رو انجام بده؟در ضمن این کد اول رو , روی دو تا گوشی امتحان کردیم جواب نداد چیکار کنیم؟
من امتحان کردم بدون اون تنظیمات نتورک هم میتونه نصب کنه
برای آوردن بازی های گوشی کد اول در آوزش رو بزنه بره گزینه سوم جاوا فول ریست بازی ها برمیگردند
راستی یه نکته دیگه وقتی یه بازی رو تو آپلودر اضافه کردید و گوشی از برنامه دانلودش کرد دوباره کد دوم رو بدید و با آپلودر دوباره نصبش کنید و دیگه نیازی به ری استارت و دوباره کاری نداره مگر اینکه بازی ای موقع دانلود هنگ کنه
شما همون کد اولی رو یه بار دیگه شمرده و آروم وارد کن (( ستاره مربع 52828378 مربع )) اگه منوی مربوطه باز شد که حتما باید باز بشه بیا روی گزینه TFS reset گزینه Java full reset رو بزن تا بازیهای خود گوشی دوباره برگرده مشکلت حل میشه :46: ((راهی بود که به ذهنمن می رسید دوستان اگه راه دیگه ای بلد باشن میگن:10:))نقل قول:
:18:نقل قول:
من امتحان کردم بدون اون تنظیمات نتورک هم میتونه نصب کنه
برای آوردن بازی های گوشی کد اول در آوزش رو بزنه بره گزینه سوم جاوا فول ریست بازی ها برمیگردند
راستی یه نکته دیگه وقتی یه بازی رو تو آپلودر اضافه کردید و گوشی از برنامه دانلودش کرد دوباره کد دوم رو بدید و با آپلودر دوباره نصبش کنید و دیگه نیازی به ری استارت و دوباره کاری نداره مگر اینکه بازی ای موقع دانلود هنگ کنه
وقتی من رفتم برای ارسال پاسخ پست شما نبود اما وقتی پستم رو زدم پست شما بود:31:
اشکال نداره بهتر از من هم جواب دادی من حال نداشتم کامل بنویسم :d
سلام
اینبرنامه آپلودر که در پست اول هست لینکش خراب شده
لطفا بگید از کجا دانلود کنم
ممنون
برو تو google سرچ کن پیدا میکنی
کد:http://www.2shared.com/file/2413840/624c7efa/Samsung_Java_-_Uploader.html
سلام عليکم
من از اول بار تاحالا برنامه را نتوانستم نسب بکنم همش Install Eror ميده
چيکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با اینکه همه کارهای که توی این چند صفحه گفتيد امتحان کردم
یعنی هیچی دانلود نمیکنه؟
بله اصلا چيزی دانلود نکرد
همش می نویسد Install Eror
یادمه برای من هم این مشکل پیش اودمده بود ولی درست شد اگه شما با دقت همه مراحل رو انجام بدی درست میشه در ضمن اسم فایل مورد نظر نباید طولانی و ترجیجا بدون فاصله باشه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اگه در هنگام نصب ارور Instal Error بده باید در قسمت option و در قسمت APN کلمه Internet را وارد کنینقل قول:
مطمینی مراحلو به ترتیب انجام میدی؟نقل قول:
اين کار هم انجام دادم ولی همش می نویسد Install Erorنقل قول:
بله مراحل را چند بار به تر تيب انجام دادمنقل قول:
همش می نویسد Install Eror
اینبار کلمه usb را بزن ببین چی میشه !نقل قول:
اين بارتوانستم برنامه اي نصب كنم ولي هربار ميخواهم برنامه رانصب كنم بايد برنامهSoftick PPPرا از اول نصب نماييم آيا براي رفع اين مشكل راه حلي نيست؟
مگه میشه ؟!نقل قول:
یه بار نصب میکنی حله که
با سلام
من 2 روزه كه گوشي D900i را خريدم ، به كمك نوشته هاي hellbrain666 تونستم يكسري بازي و برنامه را تو گوشي نصب كنم ( از ايشون كمال تشكر را دارم) . ولي متاسفانه وقتي خواستم يكي ديگه را نصب كنم بعد از اينكه serial download را انتخاب كردم ، محيط دانلود آومد و به همين حالت موند ولي چيزي دانلود نشد . از آون موقع به بعد با اين مشكل مواجهم ، تا حالا نزديك نصف روز با اون ور رفتم ولي هنوز نتونستم مشكلشو پيدا كنم ، خواهشآ هر كس ميتونه كمكم كنه ، كمكشو از من دريغ نكنه .
لازم به ذكره كه ظاهرا پورت گوشي سالمه ، چون هنوز ميتونم صدا و تصوير را با Samsung PC Studio 3 به حافظه گوشي انتقال بدم
عزیز شاید حافظه جاوای گوشی شما پر شده !نقل قول:
یه تست کن ببین پره یا نه
چك كردم ، خيلي جا داره ، از 4096 كيلو بايت ، تنها 800 كيلو پر شدهنقل قول:
شما گوشیتو ریست کن شاید درست شدنقل قول:
من تا حالا این مشکل واسم پیش نیومده !
احتمالا برنامه ای که میخوای بنصبی java نیس.منم این مشکلو بعضی مواقع دارم
یکی از همونایی که قبلا نصب کردی رو دوباره نصب کن اگه شد که بی خیال اونایی که نصب نمیشن بشو
من از لينك زير بازي و نرم افزار اين گوشي را دانلود مي كنم ، شما هم امتحان كنيد ببينيد با اين بازي ها به چنيين مشكلي بر مي خوريد :
با تشكرکد:http://gallery.mobile9.com/c/samsung-d900-software_394
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از یکی از 2 سایت زیر بازی دانلود کن ببین بازم مشکل داره !کد:http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d500-6.htm
کد:http://www.gsm-java.com/articles/26/1/Java-Games-and-Applications-Downloads
واسه منم تازگاها همین مشکلو پیدا کرده
میگم شاید از ویندوز باشه؟
Samsung.D هر 2 لينكي كه داده بودي مشكل داشت ، اولي وارد سايت نمي شد و دومي بعد از تايمر، شروع به دانلود نمي كرد . شما خودتون از اون لينكها چيزي دانلود كرديد ؟
درسته عزیز لینکها خراب شده ! آره من حدود 50تا بازی از سایت دوم دانلود کردم
یه سر به سایت Getjar بزن حتما پیدا میکنی !
کسی نفهمید مشکل ما از کجاس؟
سلام دوستان
یک سوال دارم.... میخواهم برنامه روی d900i بریزم....
اما باید file با پسوند jar بریزم یا jad ؟:20:
اگر یک برنامه jar باشه باید با jad maker تبدیلش کنم؟:10:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما حتما آموزش پست اول رو نخوندی
برنامه آپلودر برای نصب فایلر جر ، نیاز به فایل جد هم داره
در واقع فایل jad یک short cut از فایل jar هست که حاوی اطلاعات فایل MANIFEST.MF در داخل فایل jar هستش
مرسی hellbrain666 حالا 2 زاریم افتاد
من یک دیکشنری jar دارم میخواهم بگزارم روش البته هفته دیگه:31: ... حالا یعنی jad maker برام short cut esho میسازه?:20:
ببخشید زیاد سوال می کنما:11:
تقريبا همينطوره
کلا گوشي هاي سامسونگ طوري هستند که به اينترنت وصل بشيم و با خود گوشي برنامه رو دانلود کنيم اونطوري مشکلي نداره و برنامه راحت نصب ميشه
ولي چون ما مي خواهيم که از طريق کامپيوتر برنامه ها رو نصب کنيم مجبوريم با اعمال اين ترفند ها ، کاري کنيم که انگار داريم فايل رو با گوشي از اينترنت دانلود ميکنيم
پس با برنامه آپلودر فايل جد که همون شناسنامه فايل جر اصلي هست رو به ليست اضافه ميکنيم (اين فايل همون آدرس دقيق فايله که ميگه از کجا دانلود بشه)
از Samsung تشكر مي كنم بخاطر سايتي كه معرفي كردند (" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ") تو اين سايت براي گوشي هاي سامسونگ ، با اسكرين سايز هاي مختلف برنامه هاي مختلي براي دانلود رايگان قرار داده شده .