چه جالب سیستم من هم درست مثل سیستم شماست:27:نقل قول:
سلام.
من این بازی رو با کارت گرافیک geforce 6200 256mb و 1gig رم و cpu 2.8 رو حالت low وبعضی گزینه ها روی medium اجرا کردم.بازی خیلی با حالیه الان هم مرحله ی 8 هستم.
ممنون.
Printable View
چه جالب سیستم من هم درست مثل سیستم شماست:27:نقل قول:
سلام.
من این بازی رو با کارت گرافیک geforce 6200 256mb و 1gig رم و cpu 2.8 رو حالت low وبعضی گزینه ها روی medium اجرا کردم.بازی خیلی با حالیه الان هم مرحله ی 8 هستم.
ممنون.
DVD من اصلا کرک نداره دوست عزیز! در ضمن چرا توی ویندوز ویستا باید با DirectX9 بازی رو اجرا کنم؟نقل قول:
مگه میشه کرک نداشته باشه؟واسه من تو هر 2 دیویدی 10 فایل کرک گذشته.
نمیدونم چرا.زیاد در مورد DirectX اطلاعات ندارم اما چون تو هر ویندوز بازی رو اجرا کردم میگم.تو ویستا هم با 9 اجرا میشه نه 10.
من دیویدیه بازیم ندارم دیگه والا برات کرکو آپ میکردم!احتمالا بدون کرک ارور نتوورک میده درسته؟
ERR03: Failed to initialize DirectX10
با DirectX9 هم ارور نمیده، وارد منوی بازی میشه اما وقتی New Game رو انتخاب می کنم در هنگام لود کردن از بازی خارج میشه!
اقا سلا م چند سوال داشتم
1-اين بازي وحشتناكه؟
2- اين بازي سوم شخصه ؟
3- اين بازي رويه سيستم من اجرا ميشه گرافيك 6200 جي فورس پي سي آي اكسپرس 64 مگ تا 256 ساپورت ميكنه در واقع از رويه رم شر ميكنه همون 256 هستش و بازيهايي مثله اسپلينتر سل دوبل اگنت -نيد فور اسپيد كربن-تام رايدر انيورسوري- انواع فيفا - و غيره رو ش اجرا كردم و به پايان رساندم
رم يك گيگا بايت سي پي يو 26.6 هستش
اميدوارم جواب مثبت بگيرم از شما ها
اون 10 که مشخصه نباید رفت سراغش چون رو سیستم نصب نیست!
9 رو نمیدونم.این که موقع لود در بیاد عجیبه!کسایی که من میشناختم تو کرک مونده بودن و همون ارور نتوورک.ماله شما فرق داره.البته یکی از بچه ها گفت از بازی خارج میشده این مدلی رفته تو ویستا بازی کرده درست شده!
فکر می کنید اگر درایور کارت گرافیکم رو آپدیت کنم مشکل Dx10 حل بشه؟
1- نه زیاد.من که نترسیدم:31:یکم شبیه کارتون finla fantasy 2 بود.همون ارواح درون.نقل قول:
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک عکس از مرحله اول بازیه.
3-زیاد خوب نباید اجرا شه!من با 8500 دارم رو وسط بازی میکنم.2 گیگ رم و سی پی یو 2.3 دو هسته ای!اما بازی رو اجرا میکنه.
من سیستمم اینه
CPU:3 FULL
VGA:7100 GS
RAM:1GIG
حالا بازی قشنگیه
من Bioshock رو تو VISTA با high بازی کردم فکر کنم این بازی بتونم تواین ویندوز بازی کنم نظر شما چیه
من توضيح دقيق تر ميخوام اگه امكان داره بهم بگين اين بازي وحشتناك 2-اين بازي رويه سيستم من اجرا ميشه گرافيك 6200 جي فورس پي سي آي اكسپرس 64 مگ تا 256 ساپورت ميكنه در واقع از رويه رم شر ميكنه همون 256 هستش و بازيهايي مثله اسپلينتر سل دوبل اگنت -نيد فور اسپيد كربن-تام رايدر انيورسوري- انواع فيفا - و غيره رو ش اجرا كردم و به پايان رساندمنقل قول:
برايه من مهم نيست كه كيفيت بياد پايين در حين اجرا برايه من مهم اينكه اين بازي اجرا بشه همين
عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان که پاسخ شمارو داد !نقل قول:
ولی اگر بازم اطلاعات بیشتری از بازی می خوای پست اول تاپیک رو مطالعه کن !
شما انگار عادت نداری پست اول تاپیک هارو بخونی :46: راجع به ترسناکی هم باید بگم نه !
دوستان این بازی بالاخره روی سیستم من اجرا نشد!
از خیر DX10 گذشتم، اما با DX9 هم اجرا نمیشه.
البته وارد منوی بازی میشه اما بعد از انتخاب New Game و درجه سختی بازی، در هنگام لود شدن از بازی خارج میشه.
"Lost Planet has Stopped Working"
ویندوزم Vista ، گرافیکم nVidia 256 6600 و Ram 1G .
البته روی ویندوز XP هم اجرا کردم همین اتفاق افتاد!
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
100% یک ریپورتی چیزی میده.
مطمئن شو:
آخرین Direct X
آخرین ورژن درایور کارت گرافیکت
و آخرین فیرم ور رو داری.
من یک مشکلی دارم از همون اولش می روم جلو یکمی که رفتم بازی گیر می کنه و به windows می رود سیستمم هم اینه
vga : asus geforce 8800 640 mg
ram : ocz 4 gig pc2-6400 platinum
cpu : intel core 2 dou 2400 4mg
motherboard : asus p5b
monitor : samsung 214t
ممنون از راهنمایی شما.نقل قول:
اما جالبه که درایور کارت گرافیک رو بیش از ده بار آپدیت کردم فایده نداشت؛ قدیمی ترین درایورم رو دیروز نصب کردم مشکلم حل شد!
ظاهرا سيستم فوق قوي هم مشكلات خودش رو داره!نقل قول:
بازي جالبيه. تا حالا 3 مرحله رفتم جلو. گرافيكشم عاليه.
دوستان سلام . من بازی Lost Planet تو PC رو تا اونجا رفتم که یک هیولایه دراز تو یه ساختمانی هی میدود و رو کمرش اون دایره زرد هاست .
اما متسفانه سیستمم خراب شد و Save پاک شد .:41:
حالا کسی Save اون مرحله یا Save ی که نزدیکاش باشه نداره ؟
با سلام. من نسخه Colonies رو بازی کردم ولی هیچ مرحله اضافی یا چیزهای جنبی نسبت به نسخه قبلی نداشت یعنی عین همون بود. این چه معنی میده که بازی یه جور رو توی دو نسخه بدن. شما هم اینجوریه یا نه.البته اسم فایل اجرایی بازی هم LostPlanetColoniesDX9 هست ولی نمیدونم چرا عین نسخه قبلیه داستانش هم که همونه. اگه کسی میدونه توضیح بده متشکرم
یه موضوع دیگه اینکه سیو این بازی کجا قرار داره. ممنون
من میخوام این بازی رو در حالت شبکه بازی کنم با یکی از دوستان. ولی وقتی وارد بازی میشم پنج دقیقه نمیشه که از بازی میپره بیرون . البته دوستم چنین مشکلی نداره و در همه موارد سیستم من این کار رو میکنه ولی این رو بگم که تو حالت تک نفره یا همون قسمت داستانی بازی هیچ مشکلی ندارم و با گرافیک بالا بازی میکنم حتی گرافیک و مشخصات بازی رو اوردم پایین فایده نداشت شما راه حلی ندارید ارائه کنید.ممنون
با سلام
اقا تو این بازی چجوری میشه profile رو عوض کرد ممنون.
ویکی هم اینکه مشخصات سیستم من اینه :
کارت گرافیک: gt 8600
رم : 1 GIG
2 هسته ای :cpu
و رو ویندوز xp کار میکنم .
میخواستم بدونم که با گزینه dx 9 مشکلی در هماهنگ شدن صدا و تصویر داره ؟!
ویندوزم رو عوض کنم و برم یه VISTAبخرم تا با dx 10 برم بازی رو شروع کنم چون صحنه ها رو با این سیستم که من دارم خیلی هماهنگ نشون نمیده فکر میکنید از dx 10 یا سیستمم یا گیمم چون وقتی کیفیتش رو خیلی کم میکنم نسبتا میشه هماهنگ کرد تصویر رو با صدا ولی باید بگم که تو بازی این مشکل رو ندارم وقت تو فیلمای بازی.
دوست عزیز! ای کاش قبل از تایید پست, اول پستتون رو میخوندین ... متنش به خصوص دو خط آخر خیلی ایراد داره!نقل قول:
در مورد بخش اول سوالتون نمیتونم جوابی بدم چون این بازی رو انجام ندادم...
حداقل سیستم مورد نیاز:
CPU: Intel Pentium 4 supporting HT technology/Athlon 64 3500+
RAM: 512 MB (Windows XP)/1GB (Windows Vista)
Operating System: Windows XP
Video Card: VRAM 256 MB, DirectX9.0c/Shader3.0, NVIDIA GeForce 6600 or greater (GeForce 7300 not supported)
HDD: 8 GB
حداکثر سیستم مورد نیاز:
CPU: Intel Core 2 Duo
RAM: 1 GB (Windows XP)/2 GB (Windows Vista)
Operating System: Windows Vista
Video Card: VRAM 256 MB, NVIDIA GeForce 8600 or greater
برای اجرای این بازی در ویندوز Xp شما هیچ مشکلی نباید داشته باشید ولی در صورتی که بخواین بازی رو در Vista با حداکثر تنظیمات گرافیکی (DX10) بازی کنید احتیاج به 2 گیگ رم دارید.
البته قبل از اجرای بازی باید مطمئن باشید که ویندوز کاملا آپدیت شده باشه و آخرین ورژن درایور کارت گرافیک و کارت صوتی هم نصب شده باشه. موارد ذکر شده به روون اجرا شدن بازی حتما کمک میکنه.
نقل قول:
بهتره که نسخه جدید بازی رو بگیری که تحت عنوان LOST PLANET COLONIES هستش . میتونم با جرات بگم که سرعت بازی (حالا یا به دلیل درایور جدید کارت گرافیک یا بهینه کردن بازی) 1.5 برابر شده پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنی
البته قبل از اجرای بازی باید مطمئن باشید که ویندوز کاملا آپدیت شده باشه و آخرین ورژن درایور کارت گرافیک و کارت صوتی هم نصب شده باشه. موارد ذکر شده به روون اجرا شدن بازی حتما کمک میکنه.[/quote]
================================================== ===================
عزیز اخرین ورژنش از هر دو رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟!
با سلام به همگی
می خواستم بدونم که با یک کارت گرافیک 3870 hd توی ویستا با dx10 در رزولوشن 1280*960
وقتی که همه فیلترهاروشن و روی high باشه به طور متوسط چند فریم باید بده کامپیوتر من که 10-12 فریم بیشتر نمیده ایا طبیعیه؟
اخه recommend این یازی 8600 هستش کارت من که خیلی قویتر از سری 8600 هست(تازه مدل msi oc که فرکانس هسته روی 800 کار میکنه)
لطفا راهنمایی کنید....
منم با hd 3200 ر 8 تا 10 فریم میگیرمنقل قول:
فکر کنم با کارتهای ati مشکل داره چون من Gforce 8400 بدون مشکل بازی می کردم
نقل قول:
میشه بگید با 8400gs روی چه تنظیماتی بازی میکردید چون من وقتی فیلترها رو خاموش میکنم تازه می یاد روی 14 فریم
حالا من نمی دونم ولی فکر نمیکنم اینقدرها هم بازی سنگینی باشه!!؟
رو مدیوم (یعنی تقربا تمام ----- ها رو حد وسط بود) با aa خاموشنقل قول:
حالا با تمام این حرفها می خواستم بدونم که ایا کسی می دونه با این کارت باید قانونا به طور متوسط چدفریم در این تنظیماتی که گفتم بگیرم ؟
با تشکر قبلی...
اقا هیچ کس این بازی رو تویdx10 رو high بازی نکرده لااقل بفهمیم کارتمون برای این بازی ضعیفه یا مشکل از درایوری چیزی هست اخه برام عجیبه با کارتی که کریسیس رو توی very high بازی کردم تواین بازی این جور فریم میگیرم؟؟!!!:18:
وای بهترین بازی 360 بود که بازی کردم :40::40::40::40::40:
در عين element هاي فوق العاده قوي كه داشت
فوق العاده بازي كوتاهي بود
خيلي خيلي كوتاه بود
منم تازه اين بازي رو گرفتم ولي يه خورده افت فريمش زياده . پچي چيزي وجود نداره يه خورده از اين افت فريمش كم كنه.
منظورتون نسخه PC ؟نقل قول:
چون من رو نسخه XBOX 360 هيچ مشكلي نديدم
سی دی کارت گرافیتت را بذار و یک بار دیگه اونو نصب کن:10:نقل قول:
اره منظورم پی سی هستش.نقل قول:
منظورتون نسخه Pc ؟
چون من رو نسخه Xbox 360 هيچ مشكلي نديدم
عجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک سال و 2 ماه پیش این آقا سوال کرده بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلش هم از کارتش هست که نه dx10 رو ساپورت می کنه و نه pixel shader v2 رو:10:
اون کرم گندهه که از تو زمین میاد بیرون رو چی کار باید کرد؟
هر چی تیرش میزنم نمیمیره!!!
کسی نبود یه کمکی بکنه؟نقل قول:
گوشه های بدنش یه نقاط زردی داره ! که تیر بهشون بخوره از بین می رن ! باید تمام اونها رو بزنی ! البته می تونه کلا به اون سمت دیگه نقشه هم فرار کنی ! :46:نقل قول: