فقط NOD32 .
هم زیاد حافظه نمیگیره هم سرعت سیستم رو پایین نمیاره و هم راحت update میشه.
Printable View
فقط NOD32 .
هم زیاد حافظه نمیگیره هم سرعت سیستم رو پایین نمیاره و هم راحت update میشه.
منم دقیقا میخواستم همینا رو بنویسم.نقل قول:
حالا من 1 چيزي بگم
من چند وقت بود سيستمم ويروس نيو فولدر گرفته بود
نود 32و اتوران داشتم و هم پيدا ميكرد و هم پاك ميكرد ولي نميدونم از كجا دوبار ميومد و سيستمم رو خراب ميكرد.
سرعتم پايين اومده بود
تا داداشم پريروز سيمانتك 2006 با آپديت 2007 رو بهم داد نصب كردم
فكر ميكنند چند تا تروجان پيدا كرد
86 تا با اينكه سرعت سيستم رو ميگيره ولي اتوران ها و فولدر آپشنم سالم هستند
ديگه خبري از ويروس و تروجان نيست
واقعا به قدرت سيمانتك پي بردم
چون نود 32 رو بعد از 11 مگ دانلود و 8 مگ آپديت نتونست ريشه اينا رو بكنه
دمت گرم سيمانتك
فقط بیت دیفندر:
کد:http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
کد:http://www.pcworld.com/article/id,124475-page,1/article.html
فقط Kaspersky
نتایج برگرفته شده از سایت av-comparatives (آگوست 2007)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید حال کنید.:31:
زیاد نمیشه به این نتایج اعتماد داشت ..... البته این نظره منه .
عجیبه تا ماههای پیش خیلی ها به این نتایج تکیه میکردن.
به نظر من kaspersky از همه بهتره :21:
اما من سیمانتک 2006 با آپدیت 2007 ( آخرین آپدیت ) رو نصب کردم وقتی نود 32 با آخرین آپدیت رو داشتم گفت سیستمت پاکه پاکه
ولی ویروس نیو فولدر داشت
روی خود نیو فولدر کلیک میکرد و اسکن شناسایش نمیکرد
فولدر آپشنم هم رفته بود
سرعتم هم پایین اومده بود
اعصابم خراب شده بود
تا داداشم سیمانتک رو بهم داد ( عکس مداد گوشه سمت راست ) نصب کردم 100 دقیقه طول کشید اسکن تمام هارد و 90 تا فکر کنم تروجان پیدا کرد
خدا رو شکر دیگه نیو فولدر ندارم ( البته مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم ) ولی اوتوران های تمام درایو هام رفته بود مجبور شدم فایل ها رو جا به جا کنم و درایوش رو فرمت کنم .در کل خیلی اذیت شدم ولی دیگه سیمانتک تا ویروس یا تروجان میاد شناسایش میکنه و فوران پاکش میکنه
من توصیه میکنم حد اقل 1 بار برای امتهان که شده سیمانتک با آپدیت 2007 هاردتون رو اسکن کنید مطمئن باشید چیز های جدیدی میبینید
از توی سیستم ریستور درایو تروجان و کشید بیرون
حال کردم به خدا
فقط بدیش اینه آپدیتش 18 مگ است ( البته فعلان آخرینش رو به صورت فایل نصبی دارم جدا پاکش هم کنم دوباره میریزم روش )
McAfee + Nod 32
نود 32 از همه بهتره .
من همیشه از نرتون استفاده می کنم . ممکنه کمی سرعت کامپیوتر را پایین بیاورد ولی خیلی مطمئن است.
تائید میشهنقل قول:
من داداشم نود نصب کرد
زد رجیستریش رو خراب کرد
همه آیکون هاش رفتند
من که دیدم فهمیدم هیچ چی سیمانتک نمیشه اونم با آخرین آپدیت
ولی منم یه بار نورتون نصب کردم هر پوشه ای که میرفتم فایل های exe داخل اون پوشه رو clean میکرد ....
به نظر من mcafee از همه بهتره
کاسپرسکی خیلی خوب جواب میده بهترین آنتی ویروسی بوده که تا حالا استفاده کردم
نظر همه محترمه
منم همه آنتی ویروس ها رو روی انواع سیستمها تست کردم nod32 - avast - avg - norton - mcafee و ......
به یه نتیجه ای رسیدم : نورتون و مکافی بدرد سطل آشغال میخورن باید بندازی دور - avast خیلی خوب بود توجه کنید میگم بود چون جدیدا برای آپدیت شدن دیگه نمی تونی با همون سریال هایی که از تو کیجین در آوردی آپدیتش کنی چون همشون تو بلک لیسته یه جورایی شده حکایت مکافی بعدش ند خوبه ولی من برای سیستم هایی که ضعیفن و زیاد تو اینترنت نیستن توصیه می کنم چون خودم هفته پیش با اینکه ند فول آپدیت رو سیستم داشتم یه دفعه دیدم داره همه فایل های اجرایی ویندوزو پاک میکنه تازه خودمم یه جورایی از کارش راضی نبودم این چیزاییم که تو سایتش درباره ند گفته همش چرت و پرته چون هیچ ماست فروشی نمیاد بگه ماست من ترشه !!!!! ولی حالا کاسپر 2007 نصب کردم واقعا دارم باهاش حال می کنم خیلی توپه یعنی کاسپر برای سال 2007 واقعا یه تکونی به خودش داده دیگه کاسپر جدید اون کاسپر قدیم نیست که سرعتو بگیره و گیر الکی بده و .... محیط گرافیکیش هم خیلی یوزر فریندلی شده که البته این زیاد مهم نیست درکل می خوام یه یه چیزی بگم اونم اینه که آنتی ویروس دوم دانیا از نظر محبوبیت بعد bit defender کاسپره ولی بازم من استفاده از بیتو توصیه نمی کنم چون وجه برتریش نسبت به کاسپر محیط گرافیکیشه تازه بدجوری سرعت میکشه به خودش !!!!
اینم نظر ما بود امیدوارم استفاده کرده باشید
اینم برای ختم کلام میذارم امیدوارم به دردتون بخوره
رتبه بندی آنتی ویروس های سال 2007 :
1- bitdefender
2- kaspersky
3- nod32
4- pc-cillin
5- f- secure
6- mcafee
7- norton
8- avg
9- ca antivirus
10- norman virus control
کسپر سکی قویترینه
به نظر من کاسپر اسکای از همه بهتره
واسه ی من واقعا خوب بوده . البته به شرطی که هر چند روز آپدیت بشه
ولی من با bitdefender خیلی حال میکنم
سرعت کامپیوترم رو کم نکرده و خیلی عالی ویروس هارو شناسایی میکنه
ولی تنها مشکلش به نظرم اینه که فایل های ویروسی و تروجان ها رو پاک نمیکنه
ولی در کل خیلی توپه
McAfee VirusScan Enterprise 8
فقط ESET NOD32 Antivirus
تایید می شه.:5:نقل قول:
mcafee enterprise 8.5i فقط
ویروس کش ناد 32 خیلی قوی نیس
من سیمنتیک رو پیشنهاد میکنم.
سلام
avg pro 7.5 خیلی خوبه سرعتو پایین نمیاره و راحت لیسانس ها روش جواب میده و راحت آپدیت میشه و ویروس ها خیلی راحت شناسایی میکنه. حتی اگر فایلی ویروسی بخوام دانلود کنم قبلش گیر میده. و بعد از هر بار آپدیت سیستم را چک میکونه.
kaspersky و node 32
قبلا یک پست زدم گفتم کاسپر اسکای ولی حالا کامپیوترم یک مرگش شده که از دست اون هم هیچ کاری بر نمیاد یعنی از دست هیچ آنتی ویروسی هیچ کاری بر نمیاد مک کافی - Nod32 - کاسپر
حالا نمیدونم بگم چی
kaspersky و nod32
فقط نود
سبک
بدون مشغول کردن منابع سيستم
مثل آدم هم آپديت ميشه
اونایی که میگن نود32
فقط براشون سرعت کامپیوتر مهمه نه قدرت
البته جسارت نباشه
امروزه دیگه کمتر کسی به دنبال مک آفی یا نورتون و پانداست.چرا چون به سرعت کامپیوترشون احتیاج دارند ونمی خوان از سرعت کار با سیستم کاسته بشه.به همین دلیل آنتی ویروسی که کوچکترین سرعت را بگیرد بهتر است یعنی لایت باشه و در ضمن اگر هم در عین سرعت قدرت هم داشته باشه چه بهتر.نقل قول:
سلام .نقل قول:
ببخشید یه دفعه پریدم تو بحث ولی منم فکر می کنم سرعت خیلی مهم باشه ولی ناد32 آنتی ویروس ضعیفی نیست که اینجوری تو سرش می زنید .
درضمن واقعا یکی از موارد خیلی خوبش بجز کم اشغال کردن حافظه راحتی آپدیتش هست .
حالا دوست عزیز ، ناد اگه ضعیفه بنظر شما چی خوبه ؟؟
به نظر من Kaspersky واقعا قوی هست.نقل قول:
این رو همینجوری نمی گم.من تقریبا تمام آنتی ویروس ها رو نصب کردم.
بعد از اون هم Bitdefender
من نمیگم نود بده.
نود32 خیلی از قابلیت ها رو نداره
مثل Anti Rootkit
اما در ورژن 3.0 که هنوز بتا هست این قابلتی ها + فایروال اضافه شده.
فقط kaspersky
من با کسپر کار می کنم
ولی برادر عزیزی که می گویند مک آفی بدرد نمی خوره
باید بگم شما یه سیستم خوب داشته باشید + یه Vpn برای آپدیت اون وقت بگید آیا مک آفی بدرد سطل آشغال می خوره یا نه ؟
سپاس
من Internet Norton 2007 اورجینال خریدم و خلی هم راضیم . قیبل از اونم آنتی ویروس نورتون 2005 اورجینال داشتم . تو این 2و 3 ساله مشکل ویروس نداشتم . به نظر من فرقی نمیکنه که چه آنتی ویروسی استفاده میکنی مهم آپدیت هایی که میشه . سعی کنید اورجینال بخرید و هیچ وقت هم به مشکلی به نام ویروس فکر نکنید .
کسپر اسکای از موتور نود استفاده میکنه.
عرض کنم که بنده خودم نود 32 استفاده میکنم.
یک مدت بیت دیفندر بودم! باورتون نمیشه اگر بگم که اکتیو و آپدیت بود ولی من جیفو گرفتم :((
و جالبش این بود که اول که نفهمید! بعد که گرفتم، خود گاردش میگفت SVChost.exe آلودست، Manual اسکن میکردم Clean نشون میداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد نوشت! کسپر اسکای برای آپدیت بدبختی نداره؟! و اینکه کسی میدونه نود 3 کی میاد؟! هوس کردم بکسپرم! : دی
یک سوال دیگه!
من اینترنت سکیوریتی رو بگیرم آنتی ویروس هم داره دیگه، میخوا ببینم این آنتی ویروسش همون آنتی ویروس جدای کسپر هست که چسبوندش اینجا یا ضعیفتره؟ اگر ضعیف تره هر دو رو دانلود کنم، بعد آنتی ویروس اینترنت سکیوریتی رو غیر فعال کنم ، از اینکی استفاده کنم!؟
عزيزم كي گفته كسپر از موتور نود استفاده مي كنه
فقط كسپر