ممنون از دوستان گل
باشه پس من هم رم 4 گیگ رو میخرم و هم جس جار رو
بازم ممون و موفق باشید
Printable View
ممنون از دوستان گل
باشه پس من هم رم 4 گیگ رو میخرم و هم جس جار رو
بازم ممون و موفق باشید
خواهش میکنم مبارک باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت , gsmart t600, gsmart i300 , gsmarti120 , gsmarti128 رو می خام. ممنون
در مورد مدل های ایسوز p525,p535,p735 هم اگه یه آماری بدی ممنون میشم.در ضمن میخوام بدونم نمایندگیشون توی ایران کجاس ؟ وب سایتی؟ تلفنی ؟...
اگه در مورد قیمتشون هم خبردار شدید یه اطلاعی بدید ممنون میشم. چون گفتم یکی از دوستام p535 رو از دوبی برام بیاره.
نقل قول:
سلام
اطلاعات P535 و P525 رو در تاپیک خودش خواهم گذاشت اما حالا بریم سراغ تحلیل این گوشی ها
باید بگم بدون شک ایسوز یکی از بهترین برند پاکت پی سی ها میباشد
فعلا p735 رو میزاریم کنار
از دو مدل P535 , P525 هرچی بگم کمه سی پی یو بسیار قوی دارند گرافیگ فوق العاده در رنج CPU های مشابه هبچ کدوم به پای این 2 نمیرسند .
برای شما benckmark هایی میزارم تا بیشتر متجه بشید
مشخصات رو که در تاپیک مخصوصش میزارم پس اینجا صحبتی نمیکنم
P535 از معدود پاکت پیسی هاییست که دارای GPS داخلی هست .
p735 هم من نه باهاش کار کردم و نه دیدم اما خوب اونطوری که نوشته ها نشون میده فرق چندانی با P535 بجز ظاهر و GPS نداره البته 3G داره + دوربین دوم
متاسفانه هیچ کدوم از این مدلها در ایران نیست ( بجز P525 که اونم فقط رمضانی داره اگر تموم نکرده باشه قیمتش رو هم خیلی بالا حدود 700 تا 800 میده که اصلا نمیارزه )
و باز هم متاسفانه در دبی هم خیلی خیلی خیلی سخت گیر میاد و ممکنه اصلا نتونید گیر بیارید
اینهم یک سری benchmark که پی ببرید به قدرت این گوشی تازه این P525 هست دیگه ببینید P535 چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام كسي مي دونه htc s710 امده ايران وقيمتش چنده
راستش من فقط gsmart i300 رو دیدم که حدود 600 تومان هست قیمتشنقل قول:
میشه از فروشگاهای خارجی سفارش داد؟
اگر فروشگاه معتبر باشه بله میشه
البته تضمینی نیست که ایران بدست شما برسونه
احتمالا با Dhl به دستتون برسه
سلام به همه! یکی از دوستام از آمریکا میخاد بیاد و یه ppc میخام بیاره واسم. اولا که می خام یکی از بهترین ها رو تا قیمت 2000 $ بم معرفی کنید (با مخابرات ایران سازگار باشه ! و ثانیا بگید مشکلی براش پیش نمیاد تا بخاد به دست من برسه؟ :41:
این یه نمونه هست که خودم انتخاب کردم . قیمت جهانیش رو کسی داره؟ با ایران سازگاره ؟ و در کل برای خرید پیشنهاد میدید یا نه؟ :13:
ممنون میشم! :46: :11:
HTC Advantage X7500
---------------------------
Network HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Announced 2007, February
Status Available
Size Dimensions 133 x 98 x 16 mm
Weight 359 g
Display Type TFT touchscreen, 256K colors
Size 640 x 480 pixels, 5 inches
- Second OLED, 2.2 inches display
- QWERTY keyboard
- Handwriting recognition
Ringtones Type Polyphonic, MP3
Customization Download, order now
Vibration No
- Dual speakers
Memory Phonebook In shared memory
Call records Yes
Card slot miniSD, buy memory
- 128 MB RAM, 256 MB ROM
- 8 GB HDD drive
- Intel PXA270 624 MHz with ATI Graphic Chip W2284 processor
Data GPRS Yes
HSCSD No
EDGE Yes
3G HSDPA
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, miniUSB
Features OS Microsoft Window Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (PocketIE)
Games Yes, order now
Colors Black
Camera 3 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video, flash; secondary VGA videocall camera
- Built-in GPS navigator
- Java MIDP 2.0
- Voice memo
- Windows media player 10
- Video/audio album
- File manager
- Built-in handsfree
- TV out
Battery Standard battery, Li-Ion 2200 mAh
Stand-by Up to 300 h
Talk time Up to 5 h
دوست عزيز قيمت اين گوشي حدود يك ميليون و 200 هزارتومن است و اگر بخواهي در ايران هم موجود است يعني يكي از دوستانم داره اين مدل رو به نظر من يه ppc جمع و جورتر بگير من خودم جمين دارم ....زياد به اين عكسا و امار توجه نكن...البته شايد شما هم براي خريد اين pocket pc دلايلي داري موفق باشي
TicTak
سلام
دوست عزیز اول شما باید بگید با اندازه این PPC ها مشکل ندارید؟ اینی که شما انتخاب کردید واقعا بزرگه توی دست هم جا نمیشه چه برسه به جیب و ... باید اول ببینید میتونید با بزرگی کنار بیاید یا نه؟
سلام-بین گوشیهای n95-n93-n80-n82 کدوم بهتره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام نازنازي
به نظر من ان95
دليلم چيه؟
صفحه نمايش بزرگ و با كيفيت
دوربين 5 مگا پيكسل
فيلمبرداري 30 فريم بر ثانيه
كافي نيست؟
هنوز بگم؟
دوست عزیز شما عنوان تاپیک رو مشاهده کردید؟نقل قول:
مشاوره برای خرید پاکت پی سی
ممنون از راهنماییتون. کاش بقیشم جواب میدادید !
1- اول از همه خودتون تو این قیمتها یه چیزی پیشنهاد بدید! (با مخابراتمون بسازه ها)
2- اگه با اندازش مشکلی نباشه چیزه خوبیه!!
در آخر هم چیزی که خودتون پیشنهاد میکنید واسم مهمه!! چون من تا حالا باشون کار نکردم ! بازم ممنونم!
نقل قول:
من هنوز نمیدونم شما با بزرگ بودن دستگاه مشکل دارید یا نه ؟ تا بتونم پیشنهاد بدم
اگر اندازه مهم نیست که خوب گوشی که انتخاب کردید گوشی خیلی خوبیه همه چیزش بسیاد بالاست و در کل خوبه
در این مایه ها میتونید نگاهی هم به i-mate Ultimate 7150 بکنید ولی نمیدونم هنوز اومده باشه یا نه
کد:http://www.gsmarena.com/i_mate_ultimate_7150-1882.php
باز O2 Flame هم گوشی خیلی خوبیه که حدود 1 میلیون و صد قیمتش هست
هر سه گوشی که اشاره شد گوشی های جدید و خیلی خوبی هستندکد:http://www.gsmarena.com/o2_xda_flame-1981.php
پیشنهاد من اینه که یک PPC جمع و جور تر بردارید بهتره حالا اگر مدلهای بزرگ میخواید همینها خوبه
اما اگر کوچیک میخواین بدون شک O2 XDA Atom Life و Asus P535 دو مدل از بهترین هاست
کد:http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_life-1834.php
کد:http://www.gsmarena.com/asus_p535-1780.php
بازم ممنونم ! لطف کردی! فکر کنم همون کوچیک بگیرم بهتره! وگرنه اونا با حمل یه لپتاپ تفاوت چندانی نداره !
ممنون میشم اگر بهترین چیزی که تو ذهن داری رو بهم معرفی کنی ! اگه از این 2 مدل بالا بهتر هست که بگو و گرنه بین همون 2 تا فکر کنم O2 XDA Atom Life بهتر باشه. ممنون میشم اگه بگی با مخابرات ایران مشکلی داره یا نه!
خواهش میکنم
نه همون O2 XDA Atom Life الان رو دستش نیست cpu فوق العاده ای داره + 1gig رم داخلی که خیلی عالی هست
نه با مخابرات مشکلی نداره ( یعنی تا الان نداره )
چندتاgprs pdaدار تا400ت معرفی کنید.
چند تا فروشگاه اینترنتی ایرانی هم معرفی کنید.
سلام دوستان خلاصه بگم قصد فروش يك دستگاه ايميت جمين دست دوم در حد نو را دارم اگر كسي خواهان است پيام خصوصي گوشي با همه امكانات با يه رم 2گيگ Sd قيمت هم توافقي و زير قيمت بازار به دليل احتياج مبرم به پول
سلام من میخواستم یک QTek S100 بخرم دست دوم هست تمیز و با رم 512 :41:
فروشنده میگه 240 :41:
خوبه ؟:41:
صداش در چه حدی هست؟:41:
WM2005 روش نصب میشه؟:41:
میتونم با این پول چیز دیگه ای بگیرم ؟:41:
ممنون :46:
نقل قول:
سلام
تمام ppc ها GPRS دارند ولی اگر منظورتون GPS بود با این قیمت چیزی نیست
نقل قول:
در مورد قیمتش متاسفانه اطلاعی ندارم
صدا که تقریبا همه ی PPC ها صدای خیلی بلندی ندارند بجز یه سری استثنا
WM5 هم بعید میدونم چون ROM گوشی خیلی کم هست اما خوب شاید هم بشه ولی باید wm6 مخصوص گوشی شما هم اومده باشه تا بشه نصب کرد
نو که نه نمیتونید ولی دست 2 شاید مثلا جمین با کا جم گیرتون بیاد البته بازم میگم شاید چون 1 ماهی هست از میادین PPC دور بودم :31:
ممنون میشم ازتون اگه بتونید کمکم کنید من قصد خرید E90 نوکیا یا یکی از پاکت پی سی های موجود تو ایران رو دارم دوست دارم که شما کمکم کنید که یه مدل مناسب رو بگیرم؟اولآ که بین آی میت و Htc کدوم مارک بهتره؟آخه تا جایی که شنیدم شرکت Htc تو پاکت پی سی ساختن معروف تره آیا درسته؟
دومآ من تا 650 الی 700 می تونم پول بدم به نظر شما کدوم مدل رو بگیرم که از همه نظر عالی باشه؟هم از نظر پردازنده و هم از نظر دوربین و صدا و قیافه و این چیزا
ممنون میشم اگه کمکم کنید
اره. درسته . حتی ای میت هم از روی اچ تی سی پاکت ساخته . ولی همیشه معروف بودن دال بر برتری نیست.نقل قول:
انقدر دیر جواب دادید که یارو فروخت
ولی بازم ممنون با یکم تحقیق فهمیدم که نمیصرفه
نقل قول:
شرمنده دوست عزیز من مدتی بود اصلا نتونسته بودم سر بزنم
حالا باز مشکلی بود درخدمتم
نقل قول:
ببینید دوست عزیز کلا گوشی های سیمبین با PPC ها تفاوت دارند شما باید ببینید انتظارتون از گوشی چی هست PPC ها خوب دارای ویندوز موبایل هستند و بسیار بسیار بیشتر براشون برنامه و بازی و ... هست مخصوصا در مقابل نوکیایی که شما انتخاب کردید ولی اغلب دارای صدا و دوربین خوبی نیستند ( بجز چندین استثنا که جدید وارد بازار شدند )
من نمیگم کدوم رو بخرید چون مسلما انتظارات من و شما با هم متفاوت هست من tochscreen + کارایی خیلی بیشتر + کوچکتر بودن + چیزای دیگه که الان حضور ذهن ندارم رو ترجیح میدم به صدا و دوربین برای همین PPC رو انتخاب میکنم
درسته , هر دو مارک I-mate و هم Qteq رو شرکت High Tech Computer یا همون HTC میزنه
این سوال رو الان نمیتونم جواب بدم چون مدتی هست اصلا از بازار خبر ندارم که چی هست چی نیست اما بزودی میگم
بچه ها من مدتیه قصد عوض کردن گوشی دارم تا حالا توی 2 ماه 5 گوشی عوض کردم 6270-d600-cx75-s700وحالا sp3 از آخری بیشتر از همه خوشم امد که متوجه شدم نرم افزارهاش نایابه یه لطفی بکنید بگید من sp3 رو چند بفروشم و چی بگیرم دست دوم میخام دورور 200 تا 240
ضمنا everex e900 بهم پیشنهاد شده
نقل قول:
شما بگید آیا PPC میخواید بخرید یا گوشی دیگه ؟ بعد نو میخواین یا دست دوم؟
ppc میخوام هرچی ارزونتر بهتر دوربین بودونبودش مهم نیست نداشته باشه بهتره
ممنونم که راهنمایی کردی برای من دوربین زیاد مهم نیست چون دوربین 7 مگاپیکسلی دارم و اگه گوشیم یه عکس خوب بگیره حله.
درباره صدا هم بازم شاید بتونم بگم زیاد مهم نیست وقتی هندزفری میزارم اگه کیفیت صدا خوب باشه برام بسته
برای من کلآ کیفیت کار گوشی مهمه من حوصله هنگ و این چیزا رو ندارم و دوست دارم اگه گوشی که میخرم برام کار کنه چون نسبتآ کار من با گوشی زیاده همین.
درباره برنامه قابل نصب روی پاکت پی سی چقدر باید حساب باز کنم؟آیا برنامه و بازی به راحتی پیدا میشه؟شاید این سوال یکم خنده دار باشه ولی شغل من یه جورایی هست که من به منشی تلفنی احتیاج زیاد دارم آیا برنامه ایی هست برای این نوع گوشی ها؟
همون طوری که گفتم تا 650 هم می تونم پول بدم ولی کیفیت کار برای من خیلی مهمه و دوست دارم وقتی این پول رو دارم میدم گوشیم جواب بده.
بازم ممنون که راهنمایی میکنید.
والا با ابن قیمت نو که اصلا نمیتونید بخرید ولی اگه دست دوم بخوایید که tochscreen باشه و مثل SP3 نباشه شاید بتونید یه jamin یا k-jam یا مثلا A200 یا خیلی که طرف بخواد ارزون بده O2 atom گیر بیارید یا مثلا دیگه چی بگم آخه قیمتتون خیلی پایینه فکر کنم همینها رو بشه گیر آوردنقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم
با هندزفری کیفیت خوبی دارند
نه اگه یه گوشی خوب انتخاب کنید اصلا هنگ اینا تو کارش نیست
برنامه بازی که تا دلتون بخواد هست اصلا چیزهایی هست که روی سیمبین تاحالا ندیدید بسیار بیشتر از سیمبین براش هست مشکلی نداره
منشی متاسفانه نه روی Windows mobile نصب نمیشود
من یه پیشنهادی میکنم شما اگه میخوایید PPC بخرید اولا برید خوب مدلها رو نگاه کنید ببینید توی PPC چی براتوم مهمه تا بهتر بشه نظر داد چون یکی مثلا LCD بزرگ براش مهمه یکی مهم نیست.
ممنونم ازت که سریع جوابمو دادی همون طوری که گفتم برام کارایی و جواب دادن خیلی بیشتر از همه مهم تره و ال سی دی و این چیزا تو مرحله بعد اهمیت پیدا میکنه
راستی پردازنده 200 و 400 چقدر اختلاف با هم دارن؟400 چه کارهایی بیشتر انجام میده تا 200؟آیا 200 هنگ توش وجود داره؟
من خودم بین Htc p3300 و HTC p4350 و jamin و k-jam گیر کردم و همشونو مقایسه کردم فقط می خواستم بدونم کسی که کار کرده با پاکت پی سی نظرش چیه؟
راستی خبر دارین چه مدل هایی از O2 تو ایران هست؟
من تو رمضانی flame , atomlife دیدم. البته فکر کنم atom , atomexec هم داشته باشه.نقل قول:
K-jam وJamin با هم چه فرقی دارن بجز دوربین