ولي در هر صورت پهناي باند هميار نامحدودهنقل قول:
Printable View
ولي در هر صورت پهناي باند هميار نامحدودهنقل قول:
نقل قول:
من به خاطر بعضی از مسائل از امین نت میگیرم چون راحت اکونت مولتی لاگین میده و از دوجا با یک اکونت میتونین کانکت بشین ولی بقیه اینجور نیستند
نقل قول:
امکان نداره صبا نت هم Share میکنه
درسته
فكر مي كنم همه شركت ها share مي كنند
چون اين جوري براشون بيشتر مي صرفه
اون قدر ها هم سرعت پايين نمي ياد
مگر در ساعات اوج مصرف
كه باز هم سرعت مناسبه
بچه ها چرا صبا نت توی سایتش 128 رو زده ماهی 10 هزار تومن ولی من رفتم پرسیا سیستم که فکر کنم نمایندگیشه 64 رو میداد 13 تومن؟
واقعانقل قول:
سلام به بروبچ شیراز اقا من دربدر دنبال این adsl لعنتی هستم من تو محدوده مخابرات مدرس هستم با پیش شماره721 با هر شرکتی صحبت کردم از پارسال تا حالا میگن تا یک ماهه دیگه سرویسا راه میوفته ولی بعد از 1 سال هنوز هیچی به هیچهنقل قول:
میخواستم ببینم راهی نیست که این adsl زودتر به مخابرات مدرس بیاد کسی راهی سراغ داره کسی اشنا نداره سفارش کنه؟ اینا از پوام بدشون میادا خوب دیگه همه جارو پوشش بدین مگه چی میشه:41:
اقا دستت درد نکنه:10: دمت گرم من رفتم توسایت امین نت دیدم پیش شماره مارو زده فعال:laughing::thumbsup::31::19: فردا میرم یه اکانت بگیرم :33:حالشو ببرم از بس پول کارت وتلفن دادم مردم دیگه راحت شدم:22::32:نقل قول:
بله محسن جون.حق با شماست.حالا سرعتش واقعا خوبه؟نقل قول:
من شنيدم سرعتش خوبه
دوستان در پست زیر یه مودم خوب به من معرفی کنید!! از امین نت میخوام سرویس بگیرم
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=1436480#post1436480
ميگم كيا از هميار adsl دارن؟ راضي هستين يعني سرعتش چطوره قطعي داره يا نه در كل چطوره ؟ ()
يه سوال ديگه هم داشتم الان تو سايت صبا نت بودم ديدم قيمتاش خوب هست كسايي كه از صبا گرفتن از كدوم نمايندگي شيرازش گرفتن و اگر هم بگن چند گيگي گرفتن و چند بهتره
ميگم اين صبا نت كه ميگه 10G 25000 T 256 Kكسي گرفته تا حالا؟
در كل من ميترسم از هميار بگيرم قطعي زياد داشته باشه و سرعتش هم سرعت واقعي نباشه دوستان نظرتون چيه؟
ممنون
دوستان اگه میشد یه ادرسی تلفنی ادرس سایتی چیزی از این شرکنها میذاشتین خوب بود .....
از كدومشون ميخاي؟نقل قول:
آدرس سايت بعضيهاشونم تو چند تا پست قبلي هست .:46:
هميار را يكي از دوستان گرفته مي گه خوبه مشكلي ندارهنقل قول:
صبانت هم همين طور سرعتش خوبه
خواهش می کنمنقل قول:
بهترین مودمی که میتوانید استفاده کنید و راضی باشید ایسوز است که حدود 55 تومن قیمتش هست
مودم های ارزانتر هم هست ولی متاسفانه کارایی لازم را ندارند
سرویس دهنده اینترنت نسبت به احتیاجات خود انتخاب کنید
دوستان من 512 همیار رو دارم...چند تا مسئله هم هست که باید روشن کنم...
همیار تا قبل از اواسط تیر قیمت هاش خیلی بالا بود یعنی شما باید برای سرویس 256 با محدودیت حجمی 1 گیگابایت ماهی 27 هزار تومن می دادین و به ازای هر گیگابایت اضافه هم 8 تومن و سویس نامحدود هم قیمتی طرفای 130 تومن بود... اما خوشبختانه در اواسط تیر قیمت ها رو به طرز شگفت انگیزی کاهش داد و در عین حال از کیفیت سرویس بسیار بالایی برخوردا بود...ولی در اواسط همین ماه افت کیفیت بسیار شدیدی پیدا کرد که شرح میدم...
پهنای باند : 512
تاخیر کانکشن : 3000 میلی ثانیه ، این درحای بود که تاخیر Dial-Up به 700 هم نمیرسید و تاخیر سرویس من هم تا قبل از این به 400 میلی ثانیه نمی رسید
سرعت دانلود: به زور به 10 کیلوبایت در ثانیه می رسید...
قطعی : بسیار بالا
اما خوب من هم همین طوری ننشستم ببینم دارم ماهی 30 تومن میدم و نمی تونم ADSLم اونطور که باید استفاده کنم!
در طی یک هفته چند تا نامه نوشتم اعتراض کردم که کیفیتتون خیلی افت کرده.
خوشبختانه همیار همیشه جوابگوی مشتری هاش هست و کیفیت سرویس ها بیشتر شد ، البت افت کیفیت با توجه به کاهش قیمت ها امری طبیعی بود ، چون مشخص بود که کاربر هاشون خیلی بیشتر میشه...چون همونطور که چندتا از بچه اعلام کرده بود برای دریافت سرویس باید 2 هفته صبر می کردین، در حالی که وقتی منن ثبت نام کردم روز کاری بعد از عقد قرارداد برای رانژه کردن خط اقدام کردن...البته هنوز به اون سطح کیفی مورد نظر نرسیده ولی خوب باز هم خیلی نزدیک به کیفیت سابق هستش...
در همین جا از همه مسئولین شرکت تشکر می کنم...
سرعت دانلود شما با سرویس 512 چند k هست ؟
آراکس بنظر من عاليه
بچه ها اينجا غير از بچه شيراز ديدين به بيرون راهنماييشون بفرمايين
سلام دوستان من چند ماهي ميشه كه از شركت فناوا سرويس مي گيرم. هم سرويس نامحدود داره هم محدود.سرعتشم بدكي نيست .من اشتراك 128 دارم سرعت دانلودم 13-15 است.سرويس نامحدودي كه من استفاده ميكنم ماهي 29 تومن پام اب ميخوره.نمايندگي شيرازشون اسمش فرازفن فرداست و نمايندگي كارت ديال اپ البرز رو هم داره.
شماره تماسشون 2341096 و سايت تعرفه ها و مراكز رو هم از اينجا ببنيد:46:
کد:http://www.fanava.com/
سلام.یک مسئله کلی.میگن دیتا داره استانی میشه یعنی هر شرکتی باید از مخابرات همون استان دیتا بگیره
الان اکثر شرکتها نمایندگی تهران هستند و دارن از تهران دیتا می گیرن.من فقط امین نت رو میشناسم که از شیراز دیتا میگیره.خود شرکت امین نت ادعا میکنه وقتی دیتا استانی بشه کار بقیه شرکتها خراب و کار خودش خوب میشه!یعنی همه شرکتهایی که دیتای خوبی از تهران دارن و یوزرهاشون هم راضی هستن وقتی استانی بشه چون دیتای فارس قوی نیست و خوب نمیتونه اونا رو ساپورت کنه بقیه کیفیفتشون میوفته پایین و فقط امین نت هست که خوب میمونه!
به نظر شما این ادعا ها درسته؟اگه هست خب همه ول معطل هستیم و باید برویم امین نت
من همین امروز سؤال کردم. گفتن فارس هم موظف میشه پهنای باندش رو بالا ببره و بنابراین مشکلی پیش نمیاد.
من دارم از صبا میگرم!! 128 گرفتم و دارم با 25-26 دانلود میکنم ولی 8-9 روزه پیش یه دفعه شد 10-15 ولی 3 ساعته بعدش درس شد!!! ولی چند تا مشکل دیگه هم باهاش دارم مثلا تا حالا 2 روز نتونسم وصل بشم چون میگفت یوزر و پسورد غلطه!!!!!!!!!! ولی در کل سرعت خوبه!!
در ضمن من تو زرگری هسم !! کسایی که مخابرات ولیعصر هستن میتونن با اکانت شبانه صبا بیان؟؟؟
همیار نت 128 با چند دانلود میکنه ؟؟؟
هر سرویس دهنده ای مشکلات مخصوص خودش را داره قبلا هم گفتم واسه چی من از امین نت استفاه میکنم
با 256 امین نت من حدود 35 تا 40 K دانلود دارم که بعضی از اوقات پائین تر میاد
دوستان!
من سه تا سؤال دارم. لطفاً هر کسی اطلاع داره به من جواب بده:
1- سرویس 128 سه ماهه صبا نت، 10گیگ ترافیک برای سه ماه بهتون میده. آیا این کافیه؟
2- چطور میشه فهمید که مخابرات خطی را که شما برای Adsl تقاضا دادید، آماده سرویس کرده یا نه؟ از مخابرات ، بهتون خبر میدن یا باید مرتباً چک کنید که کانکت میشه یا نه؟
3- خود مسؤولین شرکت صبا به من گفتن که با سرویس 128 تا 14-15 میشه دانلود کنی. آیا واقعاً شما با این سرویس تا بالای 20 دانلود کردید؟
1.بستگي به كارت داره . برا من كه كافيه.نقل قول:
2. هم ميتوني چك كني . هم ميتوني زنگ بزني صبا بپرسي . زنگ بزني سريع تر وصل ميكنن.
3.نوسان داره .:10:
ميگم سرعت شبانش خيلي كم شده نه؟ :19:
الان من 128 دارم دارم با 25 دانلود میکنم!! البته این رو بدونید که هر چی مرکز اصلی نزدیکتر به بیس اصلی باشه سرعت بیشتره(یکی از مشکلات ای دی اس ال ) همینه!! فکر کنم ماله صبا هم تو ولیعصر بیس اصلیش باشه . شاید به من که زرگری هستم نزدیکه اینقدر دانلود میکنه ولی من الان چند روزه زیر 20 نیمدم!!
به من که هم از مخابرات و هم از صبا زنگ زدن گفتن وصله !! در ضمن وقتی میخوان وصل کنن تلفن خونتون 2 الی 3 ساعت قطع میشه!!! بیشتر وقت ها ساعت 2 تا 5 ظهر این کار رو میکنن .
سلام.
مرکز اینتر نت پرسیا در شیراز هم هست که من از آنجا وصل می شم.کسی دربارش نظری نداره؟
پرسیا سیستم اگه منظورت هست که همون صبا نته دیگه!!!
فكر نكنم ربطي داشته باشه.نقل قول:
ميگم چند روزه گرفتي adsl ات رو ؟
نقل قول:
این رو یک جا خوندم !! بعدن لینکش رو میذارم!!! من با 7 نفر دیگه این رو چک کردم!!! کسایی که دور هسن از ولیعصر با 15تا 20 دانلود میکنن ولی من با 25 تا 27 دانلود میکنم . 2 نفر دیگه هم که نزدیک به ولیعصرن با سرعت من دانلود میکنن !! امروز هم که با یه نفر حرف میزدم که 4-5 تا پست بالاتر از اینه نزدیکه ولیعصره و با همین سرعتا دانلود داشت!!!
با سلام به همه
واقعا استان فارس تو طرحهایی که به سود مردم هست بسیار بسیار کند و در رتبه آخر و تو طرحهایی که به ضرر مردم بسیار بسیار سریع و در رتبه اول قرار دارد تنها کاری که بلدا اینه که خیابونها رو بکنن و بلا استفادش کنن .
در مورد داشتن فاصله زیاد با مرکز مربوط به خودتون درست هست. adsl نیاز به یک خط تلفن داره که میتونه حداکثر 5500 متر طول داشته باشه. حداکثر سرعت دریافت 8Mbps و حداکثر سرعت ارسال 800Kbps داره. در این پهنای باند طول شبکه مسی بسیار مهم است. برای مثال برای طول 2750 متر 8.448Mbps (در بهترین شرایط سخت افزار و پیاده سازی) و برای طول 3650متر 6.312Mbps میشه پس طول کابل خیلی مهمه.:8:
من یه سوالی دارم از بچه های گل !! شما که با اکانت شبانه آنلاین میشید سرعت دانلودتون چنده ؟؟ ای دی اس ال چند کیلوبایت هست ؟؟
مرکز ولیعصر هم که همه تلفن هاش داره میشه فیبر نوری عملا ای دی اس ال یعنی .............
آقا کسی نگفت !!! همیار 256kb با چند دانلود میکنه ؟؟؟ 128kbچی ؟؟
با سلام دوستا ن کسی در معالی اباد از همیارنت استفاده میکنه؟ من میخواهم adsl بگیرم نمی دونم سرعت چجوری؟
براي 128 بين 10 تا 14 دانلود مي كنهنقل قول:
256 چی ؟!؟؟!؟ محسن جان ؟!؟! تا 25 میتونه ؟؟ صبا نت هم میگن 128 با 15 بکنه ولی من با 25 میکنم !!
256 رو نمي دونم
ولي قاعدتا بايد روي 20 و بالاتر باشه