واقعا این بازی اومده ؟!!!!!!!!!! جدید تر از goblet of fire ؟؟؟؟؟
Printable View
واقعا این بازی اومده ؟!!!!!!!!!! جدید تر از goblet of fire ؟؟؟؟؟
بله اومده بازی هم برای کسایی که کتاب رو خوندن قشنگ هست ولی اگر کتاب رو نخوندین طرفش نریدنقل قول:
من تقریبا با شما موافقم اگه کسی کتاب رو نخونده باشه یه خورده بازی سخت می شه :8::8::8::8:نقل قول:
حالا با ید منتظر بعدی باشیم
HP and The Half-blood prince
فک کنم برا اون دیگه باید سیستممو ارتقا بدم :21::21::21::21:
ولی به نظر من اگه فیلمشو دیده باشی خیلی بیشتر حال میده . مثلا من برای شماره 2 هری پاتر فیلمشو دیده بودم . ولی برای شماره 3 نه بخاطر این اصلا مزه نداد . من هری پاتر 3 و 4 و 5 رو ندیدم .
کتاب به طور کامل همه چیز مشخصه برای مثا :
کسایی که کتاب ارباب حلقه ها 1 رو خوندن می دونن که فرودو با تام بامبادیل توی اون جنگل برخورد می کنه آشنا میشه و غیره تو ارباب حلقه ها این مهمترین قسمت چون حلقه روی تام اثر نداره و تام هم تحریک نمیشه برای حلقه ولی توی فیلم اصلا تام بامبدیل رو کارگردان به وجود نیاورده
پس کتاب بهتره
دوست عزیز سلامنقل قول:
من به paved courtyard هم رفتم و جعبه گل رو آوردم و با اینسندیو سوزوندمش و حالا اون محوطه شده مثل مرداب ! حالا من چیکار کنم توی نقشه وقتی کلیک راست میکنم اسم هیچ کس نیست !:41:
خوهشا کمک کنید !
یکی بگه من چیکار منم !
عجله دارم!!!!!!!!!!!!!!!!
من تا 26 نفر از اعضا رو جمع کردم ولی دو نفر مونده یکی دین توماسه که 4 تا از اون مجسمه ها رو پیدا کردم و فقط یکیش مونده که اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
یکی هم اون پسره که باید گلهای سفید رو واسش جمع کنیم هر 5 تا گل رو جمعکردم و بردم پهلوش کنار خونه هاگرید اما یه چیزی میگه که مفهوم حرفاش رو نمی فهمم در این مورد هم اگه راهنمایی کنین ممنون می شم
تو امتحانش باید هرکدوم از شیشه های روی میز رو که با رنگ مایع داخل سطل هماهنگ به پرواز در بیاری و اونو داخل سطل رها کنی البته باید این کار رو سریع انجام بدی چون مایع داخل سطل کم کم بالا میاد که هر چی بری جلوتر سرعتش هم بیشتر میشه و بعد کهلتت دیگه تموم میشه موفق باشی.:40:نقل قول:
دوست عزیز شما باید فقط دنبال دانش آموزا برای اعضای دی ای بگردی و معلمها ( آمبریج، اسنیپ و ...) جزو این گروه نیستند.نقل قول:
باید بری دنبال فرد و جرج که البته یادم نیست کجا بودند.اونجا هم یکی از همین جعبه ها رو باید بسوزونی.نقل قول:
یه راهنما برای برای هری پاتر البته فارسی نیست.ولی راهنمای تقریبا کاملیه.
کد:http://www.gamewinners.com/DOSWIN/blharrypotterorderphoenix.htm
خب اونا کجا هستن ؟نقل قول:
برای دین توماس :نقل قول:
1 - توی همون محوطه
2- همون جایی که دوربین کالین رو براش میاری ( پله ها رو درست کن با ریپارو و بعد برو بالا گوشه دست راست ! )
3- توی راه همون جایی که دوربین کالین رو براش میاری ! ( از این بهتر دیگه چی بگم ؟)
4- تو راه بیمارستان ( از تو نقشه بیمارستان رو انتخاب کن بعد توی راه به یه خروجی که میره به یه راهرو بر میخوری باید حواست باشه ببینیش ! ) بعد باید بری تو راهرو ! ( آخر راهرو)
5- توی راه دفتر پرفسر آمبریج ( از توی نقشه دفتر (محل کار) پرفسر آمبریج رو پیدا کن و دقیقا تو راهش یه راه پله هست و وسط راه پله هم پنجمی وجود داره ) !
برای اون پسره هم باید اول پنج تا گل سفید رو ببری پیشش بعد بری اتاق هربولوژی ( فکر کنم ) همون گلخونه !
(( نرو پیش اون معلمه )) مستقیم برو تو اتاق یه کم بگردی یه جا پیدا میکنی که چند تا گوشی هست برو نزدیکشون اینتر بزن بعد از اینکه گوشی رو گذاشتی رو گوشت باید بری کنار یه گلدون کوچیک که دقیقا همونجاست ! بعد بازی دمو میشه و هری اون گل رو از تو گلدون در میاره ! و بعد دو باره برو پیش پسره !
امید وارم به دردت بخوره !
اگه بری تو سالن گریفندور بعد از اون جا روی نقشه بزن دفتر آمبریج بعد به دنبال رد پا ها برو وسط راه یک راه پله هست که فرد و جورج اونجا هستننقل قول:
اگه اشتباه نکنم باید بری توی Herbology برو ته گلخونه بعدش یکی از همون موجودات رو اسمش یادم نیستنقل قول:
اونو از گلدون بکش بیرون بر جلوش اینتر رو بزن هری می کشدش بیرو ن بعد برو پیش ارنی مک میلان دم خونه هاگرید
:8::8:
سلام
من در مورد اين بازي هيچي نمي دونم ميشه نام كامل بازي و قسمتي از داستانش رو بيان كنيد؟
سلام,نقل قول:
دوست عزیز این بازی آخرین بازیه منتشر شده از سری بازیهای هری پاتر هست.
گرافیک بازی پیشترفت خوبی داشته ولی هنوز گیم پلی مشکل داره!
بر اساس فیلم 5 هری پاتر ساخته شده (بر اساس کتاب 5 با کمی تفاوت در سیر داستانی..)
نام کامل بازی :
Harry Potter And The Order Of The Phoenix
نام فارسی هم که مشخصه: هری پاتر و فرمان ققنوس!
در بازی به جای هر 3 شخصیت اصلی داستان (هری - رون - هرمیون) میتونید ایفای نقش کنید.
و لذت بخش برای تمام هری پاتریست ها!!!
*نکته: نام بازی - فیلم و کتاب 5 , هری پاتر و فرمان ققنوس هست! نه محفل ققنوس! در یکی از ترجمه ی کتاب ها این اسم به اشتباه ترجمه شده است و رواج یافته!
موفق باشید
اسم این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست.نقل قول:
طبق ترجمه خانم ویدا اسلامیه و انتشارات تندیس (که نمایندگی خانم جی کی رولینگ در ایران است)اسم کتاب این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست.
باز هم میگم اسم این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست
و قابل توجه که ما فقط می توانیم در جای هری پاتر ایفای نقش کنیم
و ان هری پاتر و جام آتش است که می توانیم به جای هر یک که خواستیم ایفای نقش کنیم
من هم که گفتم! این کلمه بد معنی شده است!!!نقل قول:
اسم این بازی هری پاتر و محفل ققنوس هست.
با توجه به متن کتاب 5 و همچنین:
Order :
فرمان, سفارش, حکم, دستور, درخواست ....
درسته! ولی آیا شما این بازی رو تموم کردین؟نقل قول:
و قابل توجه که ما فقط می توانیم در جای هری پاتر ایفای نقش کنیم
و ان هری پاتر و جام آتش است که می توانیم به جای هر یک که خواستیم ایفای نقش کنیم
من این بازی رو تازه شروع کردم ولی تو سایت Game Spot به این نکته اشاره کرده بود.
اين معلم گياه شناسي چي مي خواهد؟
بله من خودم بازی رو تموم کردم و حالا در حال 100 درصد کردن قسمت های بازی هستمنقل قول:
و باز هم میگم شما با توجه به دیکشنری خودتون این کلمه رو معنی کردین و اگر توی سایت های معتبری همچون جادوگران و ... برین می بینین که اسم این کتاب هری پاتر و محفل ققنوس است چون هم زیباتره و هم معتبرتره پس لازمه که با استفاده از عقاید شخصی حرف نزنیم و شما که می خواین به دیگران اطلاعات بدین اطلاعات صحیح بدین
شما ابتدا باید به اتاق جلسات d.a برین(همون جا که همه بچه های d.a هستند) و با نویل لانگ باتم صحبت کنین (که ازش اجازه بگیرین که کتابشو بردارین) بعد برین به خوابگاه پسران گریفندور بعد از اون هم شما یک کتاب رو باید از روی تاقچه ی کنار تخت نویل بردارین و به پیش معلم گیاه شناسی بریدنقل قول:
امیدوارم که کمکی کرده باشم
متشكرم ولي جدا بازي بعضي مواقع خسته كننده است
اسم بازی هری پاتر و محفل ققنوس هستش.معمولا در ترجمه های کتاب باید به روند و داستان کتاب هم توجه داشت و با توجه به وجود انجمنی به نام... ققنوس برای مبارزه با ولدمورت ترجمه ی محفل بهترین ترجمه در مقایسه با دیگر ترجمه ها به شمار میرود
الان من 66% بازي رو رفتم قسمت دوم لونا رو هم رد كردم هيچ ماموريتي نيست چي كار كنم؟
es oon pohr geyah bood
برو عشق و صفا کن .:31:نقل قول:
بازی تموم شده , از اینجا به بعد میتونی هاگوارتز رو discover کنی .
بازي به طرز مزخرفي تموم ميشه:41: كه آدم نمي فهمه بازي ادامه داره يا نه
اما 2 تا حسن داره يكي ورد ها است كه بايد با تكان دادن موس انجام داد يكي فضاي بزرگ و طبيعي هاگوارتز كه كاملا شبيه فيلمه:27:
به نظر من فقط بری و با اسلایترینی ها دوئل کنی فقط این حال می ده :21::21::21::21:نقل قول:
سلام
ميتونيد بگيد هري پاتر كجا سيو ميشه؟
من كه پيدا نكردم!
58 درصد بازی رو رفتم.الان هیچ کاری نمیتونم بکنم.فکر کنم به گفته دوستمون باید دنبال فرد و جرج بگردم اما کجا!؟
منکه نمیتونم هاگوارتز به این بزرگی رو بگردم.
اگه کسی از دوستان محل دقیق فرد و جرج رو میدونه بگه لطفا (تو پاگرد دفتر آمبریج نبودند)
ممنون
ویرایش:
خودم پیدا کردم ولی اول باید میرفتم به اون حیات بزرگه که کالین دوربینش رو گم کرده بود و اونجارم تبدیل به مرداب میکرم و بعد به طبقه پنجم سراغ فرد و جرج میرفتم.
بازی رو تموم کردم و بنظرم نسبت به بازی های قبل از نظر گرافیکی عالی بود ولی خود بازی افتضاح بود در واقع اصلا بازی نبود بیشتر به خاله بازی شباهت داشت.
منم پیدا نکردمنقل قول:
میخوای چی کار؟
اگه منظورت اینه که سیواش کجاستنقل قول:
اینجاست
C:\Documents and Settings\Alireza\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of the Phoenix
البته اون Alireza اسم یوزرته .
مطمئن باشم اینجا ؟
ما که دلمونو زدمی به دریا و ویندوز رو عوض کردیم
بخدا آدم از دست اینEAنمیدونه چیکار کنه:19: آبروی هری پاتر برده اون از قسمته چهارم که من خودمم نفهمیدم چجوری تموم شد:18: اینم از شماره ی 5 بیشتر از بازی شکل قایم موشک بود:10:نقل قول:
خداوکیلیش این قشنگتر از قبلیاش بود
من که درباره این بازی شک کردم بخرمش یا نه . خواستم بخرم دیدم کلیک درباره خوب ننوشته بود گفتم شاید راست گفته
سبکش مثل ارباب حلقه هاس
از پشت بود عالی مشد
نقل قول:
کلیک خیلی خنده داره :5::5::5::5::5:
کل کلیک فقط قسمت امنیتش ارزش داره که اونم باز تو خود آشیانه هست