برد گوشی من سبز پر رنگ هست دقیقا این رنگینقل قول:
Printable View
برد گوشی من سبز پر رنگ هست دقیقا این رنگینقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز
اگه بر روی محافظ lcd عبارت nokia nseries نوشته نشده باشه چی میشه؟
و اگه می شه یه نفر یه عکس معمولی و یه عکس با zoom زیاد که با گوشیش گرفته بزاره اینجا
خیلی ممنون
قیمت امروز علا الدین N73 موزیک : 410000 تومان وبه گفته فروشنده اصله فنلاند
N73 معمولی: 390000 تومان
5700: 297000
نقل قول:
از پاسخگویی شما ممنون
اگه میشه آدرس جایی که از آن گوشی خریدید را بگویید
نقل قول:
داداش اگه عکس موزیک میزدن چشم میخورد :31:
بر و بچ باحال محض اطلاع N73 M.E به لحاظ فنی و سخت افزاری هم با ساده ( Orignal edition) فرق داره
چه فرقی؟؟؟؟نقل قول:
n73 ME مموری 1 گیگ داره یا 2 گیگ؟
cpu ش بالاتره.
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من میخوام n73 ME بدون گارانتی بخرم اگه میشه همه کارهایی که باید انجام بدم رو بهم بگید. باید چه تستهایی روش انجام بدم. در ضمن اصلا برام مهم نیست که رجیستر شده باشه یا نه.فقط از اصل بودنش اطمینان پیدا کنم.
واقعا این گوشی هایی 73 me
که اومدن بازار فنلاندی هستن /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه مگه میشه قیمت ایران از قیمت جهانی کمتر بشه؟؟؟؟
به نظر شما گوشیی که من قبل عید 600
گرفتم
کیفیتش با این گوشییای که الان اومدن یکیه؟؟؟؟؟؟؟
مموری 2 گیگ فابریک خود نوکیا توی جعبشه ......نقل قول:
نقل قول:
علی جان همه دیگه از این بحث ها خسته شدن...ببین عزیز..حالا مال هر کجا هم که باشه شما مجبوری بخری ، مگه غیر از اینه ؟! یا باید با گارانتیش بگیری که فکر نکنم بخوای اینقدر هزینه کنی یا باید معمولیاشو بگیری که حرف و حدیث پیرامونش زیاده .
سلام
یک خواهشی دارم
شما که n73 دارید اگر لطف کنید یک فیلم یک دقیقه ای بگیرید با کیفیت بالا مثلا هم از روشنائی و هم از تاریکی و همچنین بعضی مواقع گوشی را موقع فیلم برداری تکان دهید میخواهم بدونم کیفیت فیلم بردار این گوشی چطوره
البته در اینترنت چند سایت نمونه های از این فیلم ها گذاشتن اما نمیشود بهشون اعتماد کرد
همین سوال را هم میخواهم از دوستان که n95 دارن بپرسم
اگر شما دوستان این کار را بکنید ممنون میشوم
با تشکر
حجم هر دقیقه فیلمبرداری این گوشی حدوداً 7 مگابایته ! اونایی که ADSL دارن میتونننقل قول:
دقیقا ....
من 4 دقیقه با کیفیت خوب فیلمبرداری کردم حجم فایلم 30 مگ شد .....
و 30 مگ هم برای اپلود خیلی زمان میبره .....
حالا یک دقیقه نمیخواد فقط 20 سانیه بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما با کیفیت خوب و از قسمت های مختلف بگیرید
سلام دوستان
آیا میشه از طریق Usb که به کامپور وصله به اینترنت وصل شد؟
چی شد؟؟چرا جواب نمی دین؟نقل قول:
یه لطفی کنید یه چند سانیه فیلم بگیرید
بچه ها سلام . راستش مدتهاست که میخوام گوشی یخرم ولی تردید دارم . تا اینکه یهو قیمت n73 me به شدت کاهش یافت وقتی بار اول قیمتا رو دیدم از تعجب شاخ در اوردم .اخه چطور ممکنه این همه کاهش قیمت ...میگن یا انتن میپره یا تقلبی محض .. ولی من میگم این شاید توطئه اتصالات یا نیا باشه اخه وقتی بازار 450 هست و اونا 650 میدن خوب کسی نمیره از اونا بخره واسه همین شایعه تقلبی بودن رو مطرح کردن ..کسی تایید میکنه ؟؟ .کسی جدیدا گوشی به اصطلاح چینی خریده و به مشگل برخورده ؟؟؟
بچه ها سلام . راستش مدتهاست که میخوام گوشی یخرم ولی تردید دارم . تا اینکه یهو قیمت n73 me به شدت کاهش یافت وقتی بار اول قیمتا رو دیدم از تعجب شاخ در اوردم .اخه چطور ممکنه این همه کاهش قیمت ...میگن یا انتن میپره یا تقلبی محض .. ولی من میگم این شاید توطئه اتصالات یا نیا باشه اخه وقتی بازار 450 هست و اونا 650 میدن خوب کسی نمیره از اونا بخره واسه همین شایعه تقلبی بودن رو مطرح کردن ..کسی تایید میکنه ؟؟ .کسی جدیدا گوشی به اصطلاح چینی خریده و به مشگل برخورده ؟؟؟ راستی این کاهش قیمت فقط درباره n73 , n70 بوده یا سایر گوشیهای نوکیا هم این کاهش شدید رو داشتند ؟؟
آرش عزیز...آخه نمیشه که هر دفعه مطلبی رو که قبلاً گفته شده رو دوباره تکرار کرد . شما یه سرچی تو کلوپ نوکیا بکنید مطالب مورد نظرتون رو پیدا میکنید .نقل قول:
در ضمن..هنوز روش درستی برای تشخیص وجود نداره... اینایی که میگم ممکنه در مورد همه صدق نکنه اما جامعیت داره :
1- دو رقم آخر سریال اکثرشون ارقام 7تا 9 هست (وارد شده از چین و هند)
2- برچسبی که روش نوشته شده : Made in Finland ، تو بعضیاشون چهارخونه ایه برجسته نیست (باید باشه)
3- رو بعضیاشون نوشته : Made By Nokia
4- برد چینی ها ، برنگ سبز کمرنگ هست (نه خیلی کمرنگ) و برد فنلاندیا سبز تیره
نمیشه گفت کاهش داشتن...بلکه این گوشیهای چینی و ..هستن که قیمتشون کمه...مثلاً N95 که الان ساخت چینشو 400 هم میفروشن اما فنلاندیاش همچنان 700 تا 1100 فروش میرهنقل قول:
امروز تو علاءالدین یه N73 کارکرده سری قدیم و قاب قرمز رو 435 گذاشته بودن برای فروش !!!!
سلام:41: ایی چین نامرد
:18: 1-چینیش وقتی روشن می کنی 18 ثانیه می خواهد تا شروع به کار می کند ولی اصل فنلند 14 ثانیه
2-هولوگرامش مصنوعی
3-بریت تو نوشتن اسمس اگر بعد 10 ثانیه شروع به نوشتن کرد چینی فینلند 3 ثانیه می خواد
4-پایین باطری فنلند چیزی ننوشته و لی چینی نوشته mf-2
5-رو بعضیاشون نوشته : Made By Nokia
6-برد چینی ها ، برنگ سبز کمرنگ هست و برد فنلاندیا سبز تیره
7- چینیش انتی ویروسش کار نمیکنه
:13:
ای آخرین سوالمه بعد می رم می خرمش.
امکان داره پشت باتری نوشته باشه made in finland ولی چینی باشه؟؟(یا اصل نباشه)
والا ماله ما از اين ارزوناست تست گرفتيم ولي اين جوريا هم نبود:18: :18: :18:نقل قول:
دوستان تو انجمن من چند جا ديدم مي گن آره همشون اصلا اينجورين:18:نقل قول:
شما این آمار رو از کجا آوردین؟نقل قول:
چینی ها (و هندی ها)جنس بدل هستن
1-سرعتش خیلی از فنلندش کمتره خیلی کمتره
2-جنس لایلونش از فنلندی زخیم تره
3-انتی ویروسش الکی ویروس نمی کشه ویروس می گیره
4-رم چینی هولوگرامش 4 تا تا خانه سیاه داره که بدله و لی فینلندی این جوری نیست
این اطلاعات رو از سایت نوکیا و گوگل گرفتم عزیزان سرچ کنید
(راستش چینیش بد نیست ولی ویروس زود می گیره و زود زود قاطی می کنه مواظب باشد )(:10: اما فینلندی خاطر جمع باشید که حالا حالا ها این گوشی براتون کار می کونه
آقا من گیج شدم بعضی از این چیزا که شما می گین با گوشی من می خونه بعضیاش نمیخونه
مثلا برد من سبز تیرست
تو sms که میرم 2ثاتیه ای تایپ میکنم
ولی روشن شدنش طول میشه
زیر باتریش چیزی ننوشته
از کجا بفهمم آنتی ویروس کار میده یا نه؟
یه پیشنهاد
کسانی که n73 Music Edition دارن بیاد از بردشون یک عکس بگیرن و بزارن تا رنگاشون رو با هم مقایسه کنیم.البته اگه کسی از اصل بودن گوشیش اطمینان داره می تونه عکس بردش رو بزاره تا بقیه با اون مقایسه کنن.میشه هم تو اینترنت گشت بالاخره یه عکسی از برد n73 پیدا میشه
::::------------------------------------------------<><><><>---------------------------------------------------::::نقل قول:
1-شما گوشیتون ضمانت داره یا نه
2-گوشی رو چند خریدی
3-50% احتمال کارنکرد داره که شما انتی ویروس جدیدی رو گوشیتون نصب کنید مشکل حل می شه
4-من هم گیج شده ام هیچ گوشی تا حالا این طوری نبوده مثل گوشی شوما
ضمانت ندارهنقل قول:
445 خریدم 5شنبه هفته پیش
سریالش رو هم در سایت Numberingplans چک کردم حتی روی پاکتی که گوشی درونش بود هم سریالش ذکر شده
و یه چیز دیگه اینه که روی جعبه گوشیم نوشته North Africa Music Edition
شما نگفتین از کجا بفهمم آنتی ویروسش کار میده یا نه؟
مشکل شما دقیقاً چیه ؟نقل قول:
مشخصات گوشیتون نشان از گوشیهای قبل از عید میده ! یعنی فنلاندیه.
ببینید دوستان این همون سایتی هست که سریال گوشی رو وارد میکنید ....
اینم سریال گوشی من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن رنگ بورد من سبز تیره س ... این رنگی
خوب از من برچسب Nokia Nseries روش نبودنقل قول:
روی مموریش هم ننوشته Nokia
احساس می کنم کیفیت عکس هاش پایین البته من عکس دیگه ای که با n73 گرفته شده باشه ندیدم پس اگه می شه یه نفر یه عکی معمولی و یه عکس با زوم زیاد بزاره
دوست عزیز برای اینکه بدونی انتی ویروسش کار می کنه یا نه راه ی جز فرستادن ویروس به گوشیت نیست شما یک کار دیگه بکن یک انتی ویروس دیگه هم رو موبایلت نصب کن این مشکلی نیست اگر گوشیتون مشخصاتی که نوشته باشم همه را دارا باشد چینی اگر نه که فینلند اصل دوست عزیز شما یک انتی ویروس خوب بگیر و نصب کن و بجای یک انتی ویروس 2 تا انتی ویروس باشه اشکالی نداره یکی از دوستانم طرح گوشی ان 95 nokal گرفته بود انتی ویروس داشت و لی کار نکرده ویروس گرفته و و سوخته
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شما تمام امکانانش رو جک بکن
1-شما یک ان 73 قدیمی سری اول رو با گوشیت مقایسه کن سرعت-دوربین-صدا- هدفون -و ....
2-ان 73 چینی ابگردش خیلی خیلی تول می کشد 3 -2 طول می کشه ولی فنلندی اصل خیلی زود تر 1 دقیقه
<><>------------------تمام مشخصات را گفتم دیگر مشخصاتی وجود ندارد دوستان -----------------<><>
دوست عزیز نرم افزار گوشیم آخرین ورژنشه که من روی سایت نوکیا چک کردم پس نمیشه آپگریدش کرد!
دوستان یه راه سریع به من بگین می خوام تا دیر نشده برم پسش بدم
آقا میشه شفاف سازی کنید که این رم چینی که 4 تا خونه ی سیاه داره از کجا بفهمیم خونه سیاهاش بدله؟نقل قول:
و اینکه برچسب made in finland باید برجسته باشه؟