لطفا بدون اطلاع نظر ندهید . شما تا به حال نمونه های سه بعدی و استراتژیکش را دیده اید ؟ از پلاگین ها و زبان برنامه نویسیش استفاده کرده اید ؟نقل قول:
Printable View
لطفا بدون اطلاع نظر ندهید . شما تا به حال نمونه های سه بعدی و استراتژیکش را دیده اید ؟ از پلاگین ها و زبان برنامه نویسیش استفاده کرده اید ؟نقل قول:
واقعا ممنونم . انشالله اینجور برخورد های خوب کمک کنه بازی های جدید هر چه سریعتر بیاد بیرون . تا سال دیگه 7 تا بازی جدید ایرانی رو منتظرش باشید .نقل قول:
ورژن 3 بعدی موتور بازیم رو آماده کردم و انشالله به زودی با توضیح اینجا می ذارم که ببینید با این موتور چه کارهایی میشه کرد . مکس پین واقعا دیگه دور از دسترس نیست .
مرتضی جان پیغام خصوصیت رو تو پرشین دزینجر دیدی ؟؟
اگه دیدی جوابترو میدی ؟؟ با نام کاربری که تو این انجمن هست تو اون انجمن هست و اسمش همینه!!!
من همون موقع جواب دادم . ظاهرا شما چک نکردید . پخش بازی اونم ایرانی چیزی نیست که هر شرکتی بتونه از عهده اش بر بیاد . تیراژ این بازی 40000 هزار تاست و کار تبلیغاتی سنگینی هم داره . همه چیز آماده است و بزودی آغاز می شه .
ایفل.....
..........
من امروز خریدمش
بازیش خیلی قشنگ و باحاله
ولی یک نفر سازندش نبوده تقریبا 30 نفری هستن
اين سازنده بازي
بازيشو فروخته به جايي يا ازش بلند كردن ؟
آخه امروز تبليغشو تو تلويزيون ديدم
بازيش مزخرفه.رفتن روي بازي اهنگ سه تار گذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .يعني نتونستن يه بازي مثل alien shooter بسازن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب معلومه اين بازي ساخت موسسه تبيانه مگه نمي دونستيد:41:نقل قول:
هرچی باشه جای تقدیر داره کارش.ساخته بازی توی جایی که برای سازنده ها حقی قائل نمیشن و هر جور بخوان کار طرفو به نام خودشون میزنن ارزش بالایی داره.این نشانه ی عشق طرف به این کاره نه چیز دیگه ای.شنیدم تبیان اینو داره به اسم خودش میده بیرون.درسته؟یا خبر اشتباه بوده؟
از تبلیغ بازی که به نظر می رسه جالب باشه واسه غیرت هم که شده همه باید بازی کنیم ...
اين آدرس را ببينيد ديدنش خالي از لطف نيستکد:http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=41731&KEYWORD=+%d9%86%d8%ac%d8%a7%d8%aa+%d8%a8%d9%86%d8%af%d8%b1
حالا رو چند تا cd هست؟
حجم کل بازی چقدر هست؟
اما من شنیدم کسی که این بازیو ساخته اونو داده به تبیان برای عرضه اما تبیان به اسم خودش بازیو جا زده.نقل قول:
آره ... چون این بازی فقط کار یک نفره
این قدر ازاین کارها بدم می یاد یکی یه کار می کنه به اسم یکی دیگه تموم می شد
ولی به هر حال از گرافیک این بازی بگید
فکر کنم این برای اولین بار که ایرانیا بازی میسازن نهههههههههههههههههههه؟
حالا اون بنده خدا ژاپنی روزی یک بازی میسازه اونم با چه گرافیکی
نه، فکر کنم قبل از این هم چند تا.............. دیگه هم ساخته شده بود !! نمونش پایان معصومیت بود.:41:
دنبال کردن یه پروژه ی طولانی مدت اونم تک نفره خیلی خیلی سخت.
واقعا باید به آقا مرتضی خسته نباشید گفت.
اصلا مهم نیست که بازیش در چه سطحیه (از نظر من که عالیه) ، مهم اینه که خواست و شد.
خدا توبه این دیگه چه اسمیه اصلا این چه بازیهنقل قول:
!! نمونش پایان معصومیت بود
ولی چرا یادم اومد یه بازی پویا وخپل هم ساختن:39:
باید بگم که در جشنواره ای که چند هفته پیش در مورد بازی برگزار شد 80 بازی شرکت داده شد که شرح کاملش توی مجله ی دنیای بازی هست
بازی های برتر: (که واقعا به نظرم قشنگ و قابل رقابت با نسخه های خارجی بودن)
1- سرزمین گمشده
2- مبارز 2
3- پایان معصومیت (لطفعلی خان زند)
4- نجات بندر
5-عملیات ویژه
6-تندر
7-کابوس
8- و کلی دیگه
و قابل عرض است که بازی مبارز 2 به آلمان فرستاده شده و کلی هم طرفدار پیدا کرده (به دلیل قیمت عالی و مناسب و گرافیک و گیم پلی خوب که می توان از موشن بلور و کلی چیز های دیگه هم نام برد)
بهتر است با خرید بازی های ایرانی به پیشرفت این صنعت کمکی هر چند ناچیز کرده باشیم
ايول ايول:31:نقل قول:
میگن بازی اسکی شده از بازی های اون ور آبیه.در ضمن تبلیغاتشو کسی دیده تو تلویزیون .خوبه که تبلیغاتم میکنن.نه؟!اما خداییش ایرانی ها باید خجالت بکشن که تنها این اولین بازیشون.
البته مردمه ایران بنده های خدا چی کار کنن.فرهنگ و سواد ایران...
سبک:؟
استراتژیک
گیم پلی:؟
خوبه . هم بکش بکش داره .هم صحبت کردن . هم چیزهایی رو گرفتن و ترکوندن و جابجا کردن .
گرافیک:؟
2 بعدی . پیش رندر . هم خوبه . هم نه . با رم 512 گرافیک 128 خوب اجرا میشه .
داستان:؟
ایرانی . 66 سال پیش . جنگ جهانی دوم در ایران . و به قول دوستمون یک تراژدی .
اینم یه خورده اطلاعاته پایه که منبع موثق است.یعنی از خوده سازندش گرفتم(مرتضی)
سلام دوستان اين بازي ها رو چه جور ميشه خريد اينترنتي كرد يعني از كجا ؟
بچه ها راستي اين بازي چند سي دي داره؟
اين بازي در يك سي دي و به قيمت 3000 تومان هست و از 7 مرحله كوتاه تشكيل شده و من ديروز صبح خريدمش و تا شب تموم شد ! تازه به كارهاي ديگه ام هم رسيدم.
در كل بازي بدي نبود و نسبت به بازيهاي قبلي ايراني در حد شاهكار و نسبت به بازيهاي سبك خودش اصلا خوب نبود .
كاش با استفاده از خلاقيت بيشتر دنبال ساخت يه بازي سرگرم كننده باشيم نه همش دنبال يه بازي آموزنده و با پيامهاي مختلف كه به خورد مخاطب ميده . براي موفقيت بايد ديدمون رو جهاني كنيم نه فقط به فكر تبليغات و فروش بيشتر در كشور باشيم .
واقعا چرا ما نبايد بازيي مثل Neverhood رو بسازيم كه با خلاقيت تمام و به زيبايي و در 15 سال پيش ساخته شده و هنوز هم بازي كردنش لذت بخش خواهد بود و به سراغ سبك هايي بريم كه بازيهايي با سطح بالا در اون وجود داره ؟
لیننک دانلود رو تصحیح کنید
يعني واقعا ايران اين همه بازي ساخته ؟!
من كه باورم نميشه .
ميشه سيستم مورد نياز اين بازي نجات بندر رو بگيد ؟! (ميخوام ببينم به سيستمم ميخوره برم بگيرم !!!!)
لينک دانلودي وجود نداره!تمام لينک دانلودا چون دمو بودن پاک شدن.نقل قول:
لیننک دانلود رو تصحیح کنید.
اینم شد بازی
بازي نجات بندر توي چه سبكيه؟
باحاله؟
بخرم؟
ميدونيد اين بازي رو با چه متري ساختند؟Game Maker محيط بازيم كاملاً 2 بعدي
من که ازش خوشم اومد
نسبت به بازیهای وطنی فوق العلده بود!
جدا همچین بازیهایی ساخته شده...پس از کجا میشه گیرشون اورد.نقل قول:
خب ببینم این بازی لطفعلی خان زند رو کسی خریده؟
ویدئوهاش بد به نظر نمیاد