دوست عزيز لينكتو خرابه ... اگه ميشه اصلاحش كنين ما در خدمتيمنقل قول:
Printable View
دوست عزيز لينكتو خرابه ... اگه ميشه اصلاحش كنين ما در خدمتيمنقل قول:
دوست من بهتره تا فردا ترانه اي كه خونديد رو با صداي خودتون برامون آپ كني
بفرماييد آپلود كردم ...
[HTML]http://www.4shared.com/file/19821521/651de1af/gharibeh.html[/HTML]
رو هاردم اين دو تا به اسم Track ذخيره شده بود و من هم وقتي كه خواستم با JetAudio حجمش رو كم كنم اشتباهي اون يكي رو آوردم و حجمش رو كم كردم ...
اين شد يك چيزي.مر30
نقل قول:
خب اين از قبلي ضعيف تر بود . ولي بازم خوب بود . لا اقل دركش راحت تر بود . بابت قبلي ، مخصوصا گيتارش كلي حسوديم شد :46:
شبيه بودن صدات به پهلوان هم تاييد ميشه . به نظره من شبيه .
ببخشيد نمره نداده بودم . به نظرم 8 از 10
سلام این هم مال ما البته مال خود خودم نیست مال رفیقمه که خونه ما ضبط شد منم گفتم بزارم . در ضمن آقای bkm یکی دو هفته ای پیش تو یه تاپیک دیگه گفتید نمونه کار بزارم واسه میکس . بفرمایید . لطفا اگه میشه زحمتش رو بکشید . ممنون. یاحق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افرين . خوب بود . مخصوصا دومي . چند تا سوال ؟نقل قول:
اون كه خونده چند سالشه ؟ دختره يا پسر ؟ البته فكر كنم پسر باشه:46:
فكر كنم بايد نمره ميدادم . اولي 5 و دومي 7 از 10
ممنون . 16 سال . تابلووه که پسره . کارهای دیگری هم هست ولی فعلا میخوام روشون تغییرات اعمال کنیم . بای
مرسي ... ولي من مجبور شدم اينقدر ضعيف كار كنم چون ميكروفنم خيلي بده و صداي گيتارمم از اون بد تر (يه C-40 خيلي قديميه ) براي همين مجبور شدم خشك بزنم و اگر نه آهنگ گنگ مي شد و هيچي شنيده نمي شدنقل قول:
دوستتون صداي خوبي داره ... ولي چند جا رو اشتباه خونده و از نت خارج شده ... صداشم هنوز زنگ بچگي داره كه به مرور زمان از بين ميره ... در كل اين آهنگ به نظر من نمره 6 رو از 10 ميگيرهنقل قول:
اين آهنگ هم مال مازياره به اسم عروسك و با صداي من:
[HTML]http://www.4shared.com/file/19942772/d44e19d5/Aroosak.html[/HTML]
واسه اينكه تاپيك گرم تر بشه
دوستان اگه كاري رو مي خواين آماده كنين ولي چند روزي طول ميكشه تا بذارين تو اين تاپيك ... به ما اطلاع بدين
با اجازه ي اساتيد . منم اومدم . حجمش زياده . ببخشيد . ولي اومدم حجمش كم كنم ديدم فاجعه كه هست ، فاجعه تر ميشه . مفهوم نيست . واسه همين كم نكردم
پيشاپيش بابت نظراتتون ممنون
واقعا خوب بود . بهتون تبریک میگم .نقل قول:
نقل قول:
ممنون . ولي نمره نداديد . دوستان لطف كنيد از 10 نمره بديد
من بهت 7.5 میدم
خوب بود . 7 شایدم 8 .نقل قول:
كار قشنگي بود ... ميشه يه كم اطلاعات در مورد آهنگ ساز و شاعر اين كار بديد ... صداي خودت بود ديگه ؟؟ اگه تو استديو ضبط مي شد عالي ميشد ..... 8 از 10
نقل قول:
شما در مورده كاره من پست گذاشتيد ؟ فكر كنم بدون اهنگ بود . اشتباه اپلود كردم ؟
نقل قول:
بد نبود . ولي به نظره من قبلي قوي تر بود . غريبه . اگه اشتباه نكنم . من به اين كارتون 7 مي دم .
كارت عاليه .نقل قول:
با آهنگ غريبه ات خيلي حال كردم .
مرسي .
از همگي ممنون
خب آهنگ ساز داره ديگه ... و اگر نه كي معلوم كرده كه كجا بالا بره كجا پايين بياد كجا مكس باشه و بالا خره يكي هم شعر رو بر مبناي كار آهنگ ساز گفتهنقل قول:
درسته ،پست من بيشتر جنبه فكاهي داشت .نقل قول:
اين كار ، تيتراژ ابتدايي شب شيشه اي بود . روزبه بماني خواننده ي اصلي اين اثر در جامعه موسيقي بيشتر به عنوان يك ترانه سرا ازش ياد ميشه تا يك خواننده .
4 بيت ابتدايي اين ترانه ابتدا در پي درخواست ناصر عبدالهي عزيز (روحش شاد ) از روزبه سروده شد . كه به خاطر اون اتفاق بد اجرا نشد و ادامه ي ترانه بر اساس محتواي برنامه شب شيشه اي سروده شد و مسئولين برنامه هم ترجيح دادن اين كار توسط خود روزبه اجرا شه
الته شنيدم روزبه بماني قراره يه البوم هم بده .
در مورد اهنگسازشم اطلاعاتي ندارم . ببخشيد
حالا شما يكم در مورد مازيار كه اهنگاشو مي خوني توضيح بده. كيه؟ قديميه يا جديد ؟ و.....
من مازيارو نمي شناسم ... فقط يه Cd از رضا صادقي يكي دوستان برام آورد كه آخرش اين آهنگ هاي بود ... من هم نمي دونستم خوانندش كيه ولي از آهنگاش خوشم اومده بود ، تا از خود دوستم پرسيدم و اون هم گفت كه اسمش مازياره ... اطلاعات خاصي ندارم حتي تا حالا عكسش هم نديدم ... من فقط هم آهنگ هاي مازيار رو كه نخوندم ،از آرين و شادمهر و خيلي هاي ديگه خوندم ... اين كار ها فقط واسه تمرينه
منتظر آهنگ هاتون هستيم ...
فايده نداره .از قبلي كه استقبال نشد . فقط 2 نفر نظر دادن
من گوش دادم عزيز قشنگ بود.مر30.
منتظر بعدي هستيم.
شما كاراتو بده ماهم گوش ميكنيم ... اگه بتوني كار با موزيك بدي خيلي بهتر ميشه
من اگه صدا داشتیم جام اینجا نبود !
اينم با موزيك . كه البته قضيه داره
2 سال پيش ما گفتيم همه دارن خواننده ميشن ، ما چرا نشيم؟ اومديم اين ترك خونديم . بد ديديم ........
اصلا به ما چه . هر كي دوست داره ، بره خواننده شه .دليل نداره ما هم خواننده شيم
دوستان . هر كسي هر بد و بيراهي دوست داره ، مي تونه بگه . زياد شنيدم .عادت كردم
آقا خیلی خوب بود من که حال کردمنقل قول:
خودت خوندی
بازم بخون
البته گیتارش خوبتره:31:
سلام من هم بزودی آهنگم رو میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من صدام زیاد خوب نیست ولی ساز زدن خوبه
من تار میزنم
اینو خودم زدم با تار مرغ سحر
کد:http://www.2shared.com/file/2095551/8a02ba75/REC13.html
فاجعه كه ...نقل قول:
نه.فاجعه نبود.جاي پيشرفت داري.مطمئن باش.
شما بدارید یه چند وقتی نیستم ... از جناب Bkm خواهش می کنم به جای من امتیاز بدن ... 1 ماهی شاید نیام ... اگه میشه تا÷یک رو گرم نگه دارین
سلام من هستم در خدمت دوستان .قبلي ها رو بعضياشو گوش كردم بعضي هارونه ولي از اين به بعد همشو گوش ميكنم
سلام
اگه بد بود شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کسی نگیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به گوشتون شاید اشنا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://uploadbazar.com/614m.r.n.m.rar
ممنون .يك كم در موردش توضيح بده كه كيه چيه با چي ساختي ؟؟ خودت ساختي ؟؟؟ و ......نقل قول:
اقا اين اهنگه ما نظر نداشت ؟ كسي گوش نكرد ؟