اره من حتی امروز زیر 350 تومن قیمت داشتم ....
Printable View
اره من حتی امروز زیر 350 تومن قیمت داشتم ....
حالا تصور کنید تو این مدت چقدر مردم بیچاره رو دوشیدننقل قول:
خداییش دیگه k800 این قیمت نیست:41:نقل قول:
عزیزم با گارانتی اتصلات قیمتش رو 40 الی 50 هزار تومان ببر بالا.البته بعضی گوشی ها مثله 6233 nokia خیلی فرق میکنه.با گارانتی اتصالات=380 .بدون گارانتی =260 .ما که سر در نیاوردیم از این گارانتی هانقل قول:
آخرين قيمت سريال اصلي.فلاند با گارنتي اتصالات 440
k800با گارانتي سيتادل 470نقل قول:
اوه شانس آوردم گوشي نگرفتم اين مدت وگرنه الان سكته ميكردم
با اين وجود n73 به جوادان مي پيوندد :29:
وn73و همچنان سقوط آزاد....
خدا كنه بره بالا! رو بازار گوشي هاي ديگه هم تاثير ميزاره!
منم دوست دارم اين گوشي قيمتش بره بالا واقعا بيشتر از اينا ميرزه
7610 =200 تومن n73=400 !!!!!!!!
فقط میتونم بگم تو مملکتی که هیچ چی توش قابل پیش بینی نیست / زندگی سخت است. امنیت روانی ، مالی و جانی وجود نداره.
قيمت :389000 تومان- گارانتي 18 ماهه خدمات ارس - ساخت فنلاند
قیمت امروز سایت دیجی کالا
وای خدا من 560 گرفتم یعنی این مملکت صاحب نداره که اینجوری مردمو میدوشن :41: :18:
نه فری جون اگه صاحب داشت که اینجوری نبود:2: به قول گفتنی بیچاره شدم چون منم کا800 دارم دیگه فکر کنم موند بیخه ریشم:41: یا اینکه با ضرر زیاد بفروشم:19:نقل قول:
بچه ها من ميتونم همين الان N73 ام رو بفروشم به 450 هزار تومان ( مشتري دارم ) و يك آكشو تهيه كنم به 360 تومن .يعني 90 تومن سود كنم و گوشيم رو هم نو كنم ولي ...
گوشيهايي كه توي بازار دارن گتره اي ميفروشند چينيه وتقلبي.
البته من خودم نتوستم تفاوتي ببينم ولي خوب همكارام در اين زمينه اتفاق نظر داشتند
همش درست ولی ساخت فنلاندش اشتباهه. چون فنلاند دیگه n73 تولید نمیکنه. و چین وارد عمل شده.نقل قول:
دقیقا پست بالا تایید میشه. بزودی معلوم میشه.
ای آقا... ما هم N70 رو 485 خريديم ولی حالا...(از اينجور اتفاقات زياد پيش ميفته!!!)
دو تاپيک ادغام شدند.
البته اینکه واقعا ساخت فنلاند هست یا چین نمیشه قطعا اظهار نظر کرد.اما فعلا روی بدنه و جعبه همه گوشی های N73 ساخت فنلاند درج شده.نقل قول:
خودت پست میزنی خودتم تاییدش میکنی؟؟؟؟خسته باشی..خود گویی و خود خندی ، عجب مرد هنرمندی...
شرکت نوکیا هم گلابی...گوشیش تو چین تولید بشه به همه جای دنیا هم بره اونم نقش گلابی رو بازی کنه...عین خیالشم نباشه که اعتبارش از بین میره با این کار....
بازم خدا رو شکری زیاد تو سرکا 800 نخوردهنقل قول:
به نظرم این قیمت زیر قیمتهای بازارجهانی هستش اگه این طور باشه حتما یه خبرایی باید باشه
من از همون اول ميدونستم اين n73ها مشكوك ميزنن!
نمیتونه ساخت فنلاند باشه. چون قیمتش از اینی که تو ایران هست گرونتره. چجوری میشه گوشی که تو بازار جهانی گرونتره تو ایران ارزونتر فروخته بشه. اونم به مشتری و تحمل هزینه حمل و نقل و تعرفه و .... حتی اگه این افت قیمت رو شوک بازار بدونیم بازم نمیشه این قیمت رو توجیه کرد. من فکر میکنم اینها همش یه نقشه هست از طرف بعضی از نفوذی ها تو مخابرات که تو بازار نقش دارن.نقل قول:
دقيقا حرف دوستان درسته. وقتي چين مياد n73 در يك مدل ديگه و ان 95 قلاب ميزنه اينكه ديگه براش كاري نداره.پس چرا ساير گوشيها اينقدر افت قيمت نداشت ؟ ان 73 مثل 6600 نيست كه تا يك مدل سرتر اومد خورد توسرشو كشيد پايين. هنوز بهتر از ان 73 و كاملتر نيومده. شايد با حضور زياد ان 76 توي بازار اين اتفاق واسه ي ان 73 فنلاند بيفته ولي نه تا اين حد .تازه ان 76 هنوز امتحانشو پس نداده وبعيد ميدونم بازار ان 73 رو بتونه بقاپه.
پس ان 73 با اين تعاريف با اين قيمت جور در نمياد.
فكر نميكنم n76برتر از n73باشه!
آره منم همين نظرو دارم.ان 73 همونطور كه مطرح شد يك پديده است
N76 رو باید یک مدل برای پخش موسیقی دونست ... مثل 3250 و 6233 و N73
حرفه همه قبول.اما این افت قیمت معموله.
حالا n73 music edition هم افت قیمت داشته؟
بله . موزيك اديشن 385تومن
پس این جور که پیداست این جور که پیداست تنها عامل افت قیمت شوکه آقایونه.
حاضرم سرما بدم تا یه هفته دیگه قیمت 450 می شه
اگه نشد میرم گوشیمو می دم یه خروس قندی می خرم
شايد خروس قندي كشيد بالا .اون وقت با 4 تا ازين گوشيها خروس قندي كه هيچ چي قاقانونوچه هم نميدن ( شوخي )
پست 54 رو نگاه كن
دوستان نباید در مورد افت قیمت گوشی اینقدر تعجب کنن میدونید که خیلی از کسانی که گوشی وارد میکنند تعرفهای
زیادی براشون وجود داره .درضمن دلاررا 900 تومان حساب نکنید برای این وارد کنندهای تعرفه دار خیلی کمتره
به نظر من قیمت ان 73 دوباره می ره بالا ،آخه تو خارج هم قیمتش اینقدر پایین نیست
من که فکر نمیکنم بره باز بالانقل قول:
بله دوستان این قیمت کاذب این گوشی هست ...
ومطمین باشید قیمتش میره بالا ...
البته نه تا 650 700 تومن ولی حداقل بالای 500 میره ....
من فکر همی کنم این گوشی از 400 تومان بیشتر بیرزه اون هم واسه صداش و صفحه نمایشش
بماند که خودم مهر ماه خربدم 550 تومان ولی الان k800 دارم
فكر نكنم ديگه از اين قيمت بره پايين تر!
يه جا شنيدم n80هم شده 350؟راست و دروغش گردن راوي.
ميره بالا.فقط مشكل اينه كه فرق چيني و فنلاند مشخص نيست.
جهت اطلاع كمپاني نوكيا در فنلاند 6 ماه ان 73 نزده.
حتما توي اين چند ماه زحمت توليد n73افتاده بود گردن اين چيني هاي بدبخت!
آره . ولي اين سري خيلي نامردي كردن هيچ نشوني از خودشون نزاشتند .فكر كنم كار داداشهاي يانگوم باشه.
اینم از اون حرفا بودا!!!!!!!!!:31: :31:نقل قول: