بيچاره اون سيستما!
Printable View
بيچاره اون سيستما!
مهم نیست عادت میکنن یعنی باید عادت کنن!!!:31:نقل قول:
۱۷ ساعت من هر روز حداقل ۵ ساعت پشت کامپیوترم
سلام
من دو سال پیش که وایس سیتی بازی میکردم، موقع load کردن سیوها ارور میداد و نمیتونست سیوها را لود کند. برای همین من مجبور بودم یکسره بنشینم و بازی کنم. البته توی دو روز و روزی 16-17 ساعت بازی را تمام کردم.
البته وقتی میخواستم بخوابم pc ام را هایبرنیت میکردم.
من یک روز از ساعت 7صبح پشت سیستم نشستم و 7 بعد از ظهر از پاش بلند شدم. تمام وقتم داشتم Rom:Total War بازی می کردم.
من اگه پای کامپیوتر بشینم کمتر از 10 ساعت نمی شه ولی باید کمترش کنم
بیشترین رکورد :
یه روز مدرسه ها رو به علت برف تعطیل کردن از ساعت 6 صبح نشستم تا 11 شب
فکر نکنم کسی به اندازه ی من بازی کرده باشه ! ( منظورم پشت سر هم هست )
یه روز تابستونی ، یکی از دوستام محبتش گل کرد و 3 تا بازی واسم آورد .
دقیقا یادم نیست ولی تا اونجایی که یادمه یکیش PainKiller و اون یکی هم Suffering بود .
من از ساعت 2 بعد از ظهر بازی کردم تا 10:30 . شام خوردم و دوباره بازی کردم تا 6 صبح ! حس کردم دیگه چشم ندارم ! ولی باز بازی کردم تا 8 . صبحانه خوردم و دوباره بازی کردم تا 1 ظهر ! جمعا نمیدونم چقدر میشه ولی یادمه به مدت 1 هفته بابام کامپیوتر رو تعطیل کرد ! چشم هام هم 1 نمره ضعیف شد ! تاحالا کسی به این اندازه بازی کرده ؟!
حالا ممکنه بگید دروغه ولی باور کنید واقعیت داره !
یادش بخیر یادم یک دفعه25 یا26ساعت getawayبازی کردم که دیگه فکر نتونم ای رکوردم رو بشکنم
من یک روز از ساعت 10صبح تا9شب Gta5بازی کردم.
واقعا من موندم شما توي يه روز كه 24 ساعته چجوري 25 ساعت بازي ميكني ؟نقل قول:
من 2 روز نخابیدم به مرحله ی سختی رسیده بودم که باید تمومش می کردم تا بتونمsaveکنمنقل قول:
میگم کسی به شما گیر نمیداد؟
کم می شد که گیر بدن چون تابستونه دیگهنقل قول:
اما در زمان مدرسه 2 ساعت هم بازی کنم گیر می دادن
سلام برای من یک هفته پیش اومد آخه یک بازی سخت و جذاب بود .:31:
به غیر از صبحانه - نهار - شام - چای - گلاب به رو تون دست به آب بقیه روز رو بازی می کردم .!
خوب حداقل بگید چه بازی بود که اینطوری میخکوب شدید
resident evil 4:18:
من تا حالا 14 ساعتم شده پای کامپیوتر باشم ولی اینترنت می رفتم ولی رکوردم تو بازی فکر کنم 4-3 ساعت بوده!!!
من 16 ساعت پای Gta 5 موندم
همین دیروز با پسرداییم 12ساعت pes6 بازی کردیم همه ی بازی هارو هم بردم.
17ساعت.............
4 ساعت.
Driver:PL
هه هه هه این طور که معلومه فعلا من champion هستم:46:نقل قول:
البته اون موقع جوون بودیم الان که دیگه نه وقتشو داریم نه حوصالشو
نگاه کن وقتی رییس شرکت مایکروسافت به دخترش میگه تو روزی حق داری نیم ساعت بازی کنی چرا ما باید اینقدر زیاد بازی کنیم؟
چون اینجا ایرانه و ما هم اکثرا ایرانی!!!:31:نقل قول:
شوخی کردم کلا ایدانی ها اونطور که دوست دارن زندگی میکنن دیگه:46: اینم بد نیست تا وقت داریم بازی میکنیم که بعدا که بریم تویه اجتماع و ... دیگه وقتشو پیدا نمیکنیم:10:
20ساعت تصفیه حساب 2هفته ÷یش
عرض کنم که ...
4 ساعت خوابیدم .... 3 ساعت رو هم اختصاص بدید به ناهار و شام ( صبحونه ؟... شوخی می کنی؟؟) و گلاب به روتون.....
شد 7 ساعت ...
حالا 24-7=17 !!!!
بیشترین زمان 17 ساعت !!! حال کنید....
dar ja ek omre
عضویت رو تبریک می گمنقل قول:
اولا سعی کن فارسی بنویسی و فینیکیش ننویسی چون یکی از قوانین انجمن هستش
دوما تاپیک های قدیمی رو بالا نیار
9h
call of duty
tamum shod
20 ساعت modern warfare
جوونیام شاید تونسته باشم 20 ساعت بدون وقفه بازی کنم اما حالا نهایتا 2 ساعت اونم لم بدم رو مبل و کنسول بازی کنم :n12:
21 ساعت کامل Skyrim ! :n02::n08:
والا ساعت نگرفتم ولی رزیدنت ایول 5 رو یه نفس تموم کردم بعدش چهار تا مرحله رو دوباره بازی کردم... حدود 18 ساعت