پس چرا زد 710 من که سریال اصله کار نمی کنه؟
پس چرا زد 710 من که سریال اصله کار نمی کنه؟
حاجی التماس دعانقل قول:
امروز رو به همه دوستان تسلیت میگم.خصوصا به تمام بچه های این انجمن که تعداد کشته هاشون بیشتر بود.250 نفر سکته قلبی و 34 هکر سکته مغزی کردند(شوک شدیدی برای این عزیزان بود) و 678 نفر هم مجروح شدهتوسط اشیای اطراف وقتی که از خوشحالی بالا و پایین میپریدند....
یاد و خاطره ی تمام جوانان دلاوری را که گوشی های سریال اصلی خریداری شده خود را به کمر بستند و در عملیات های رجیستر طلبانه خود را به زیر دستگاه های تانک به نام باکس و Pc انداختند را نیز گرامی میداریم.
این هم وصیت نامه ی خودم بود که خوندید....دارم میرم گوشی سریال اصلیمو بیارم ببندم به کمرم بپرم رو کامپیوتر!
کسی نمیدونه علت چیه ؟نقل قول:
چرا برای بعضیا میشه ولی برای بعضیا نمیشه ؟
آره
مثلا چرا مال بعضیا کار میکنه
ولی گوشی من که از خارج آوردم (زد710) کار نمی کنه؟ :9:
یهنی450 یورو ضرر کردم
مخلصم شما هم بیایید من الان تو بهشتم ...هرچی گوشی بخوای حاضره !نقل قول:
در ضمن فکرکنم از این به بعد به جای تاپیک زدن درمورد خز شدن گوشی ها باید راجع به خز شدن رجیستر ها تاپیک بزنیم!!
یه آموزش کامل بزارید چه جوری گوشیمون رو ریجیستر اصلی کنیم؟
كسي در مورد آپديت با خود سايت سوني اريكسون چيزي نگفت.
همون رو ميگم كه به باكس يا نرم افزار خارجي نيازي نيست و با خود سي دي همراه گوشي ميشه.
چی شد حالا موفقیت داشت یا ناموفقیت من که خیلی برام سخته که دولت (مخابرات) این کار و کرده باشه الان دیگه همچی داره کارتی میشه بنزین ، مواد مخدر ، بیمه و ...
ولی من تو اینترنت که سرچ می کردم همچین موضوعی رو به جز همون خبرگزراری ایستنا جایی نددیم فکر میکنم موضوع مربوط به این خبر باشه البته از خبرگزاری ایلنا که مشکل ثبت گوشی حل شده یعنی برین مخابرات با مایه تیله و با گوشی ثبت شده برگردید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه اینی که بقیه گفتن باشه یه حرکت استثنایی بدون توپ از وزارت مخابرات ...
توحید جان الان دوباره imei رو چک کن با پشت گوشی ببین الان یکیه با پشت گوشی یا فرق می کنه ؟؟؟نقل قول:
اومدم صداي گوشيمو با هك كردن زياد كنم اما گوشيم ديگه روشن نميشه چي كار كنم؟
آره مهدي جان نگاه كردم همون بودنقل قول:
ببينيد من بعد از خوندن اين تاپيك چيزهاي زير رو تجربه كردم:
اگه الان گوشيتونو با باكس فلش كنيد و آخرش كه برنامه شماره سريال خواست,شماره سريال خود گوشيرو بديد بدون هيچ مشكلي گوشي كار ميكنه و رجيسترش هم اصلي ميشه(اينو مطمئن باشيد چون خودم امتحان كردم)
اگه يكم منطقي فكر كنيم به اين نتيجه ميرسيم كه اگه بدون فلش با باكس گوشي رجيتر بشه بايد تو شبكه كار كنه.يعني فقط رجيسترش اصلي بشه.بدون تغيير در فريمور گوشي.
ولي با رجيستر خالي شبكه گوشيرو نميشناسه!!!حتما بايد يه فلش كامل كرد و بعد هم رجيستر تا تو شبكه كاركنه!كه اين قسمتش واقعا عجيبه!
كسانيكه گوشيشونو فلش كردن و رجيسترش اصلي شد ديگه موقع كار با ++xs به مشكل please wait بر نميخورن كه خيلي جالبه ولي زود خوشحال نشيد چون بعد از اينكه گوشي بالا اومد دوباره شبكه سيم كارتو نميشناسه.با اينكه رجيستر گوشي عوض نشد!!!اين موضوع واقعا برام سوال شده.
اتفاقاتي كه براي من از صبح تا حالا افتاد:
1-اول گوشيرو با باكس فلش كردم و رجيسترش اصلي شد و شبكه سيم كارت رو شناخت.:31:
2-اومدم خونه با ++xs فريمور w800 رو روش فلش كردم و به مشكل Please wait بر نخوردم.:31:
3-بعد از فلش با ++xs شبكه سيم كارتو قبول نكرد.:41: :41:
4-با باكس دوباره شماره پشت گوشيرو روش ريختم(البته قبل از اين كار هم شماره سريالش با شماره پشت گوشي يكي بود ولي گفتم يه امتحاني بكنيم):21:
5-با انجام مرحله 5 باز هم شبكه سيم كارتو قبول نكرد!:18: :18:
6-شماره سريال يه گوشي كه تو شبكه ثبت شده بود رو روش زدم.:20:
7-شبكه گوشيرو شناخت.:8:
8-به آغوش گرم خانواده برگشتم(منظور از خانواده سريال چينجي هاست):19: :19: :19:
9-دوباره فلش با ++xs رو گذاشتم كنار.:2: :2: :2:
10-روز از نو روزي از نو:5:
نتيجه اخلاقي:
از 10 مرحله بالا ميشه به اين نتيجه رسيد كه:
اگه ميخاين گوشيتون رجيستر اصلي بشه بديد با باكس براتون فلش و رجيستر كنن يادتون نره به طرف بگيد كه شماره پشت گوشيرو بزنه.
كساني كه گوشيشون رجيستر اصلي شد به هيچ وجه با ++xs كار نكنند.با اينكه گوشيشون رجيسترش اصلي ميشه ولي تو مخابرات ثبت نيست به همين خاطر مشكل پيش مياد.
نتيجه اي براي من حاصل شد:
1-تبديل گوشيم به :31: w800
2-يه روز تموم الافي:41:
3-به احتمال 90% هم تو امتحان طراحي الگوريتم ميفتم.چون اصلا درس نخوندم.:18:
موفق باشيد
:11: :10: :11: :10:
فکر کنم همین باشه مخابرات ریجستر کنون راه انداخته
یعنی این
خیلی برام سخته که باور کنم دولت (مخابرات) این کار و کرده باشه الان دیگه همچی داره کارتی میشه بنزین ، مواد مخدر ، بیمه و ...
ولی من تو اینترنت که سرچ می کردم همچین موضوعی رو به جز همون خبرگزراری ایستنا جایی نددیم فکر میکنم موضوع مربوط به این خبر باشه البته از خبرگزاری ایلنا که مشکل ثبت گوشی حل شده یعنی برین مخابرات با مایه تیله و با گوشی ثبت شده برگردید :
ببینم این دیگه چه جورشه میشه توضیح بدین؟یا اگه تاپیکی هست بدین؟نقل قول:
آقا توحید شما مهندسی کامپیوتر میخونی ؟ گوشیت w810 که نیست اما اگه اصفهانی دروازه شیراز هم هستس یه pm خصوصی بده
اینجا آموزشش رو داریم :نقل قول:.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=71313
نتیجه ی کلی چی شد ؟؟؟؟
بعد از فلش با باکس میشه به عنوان سریال اصلی گوشی رو هک کرد ؟؟؟؟؟؟؟
اگه با باكس فلش بشه ميشه عين رجيستر اصلي اما وقتي با ++xs هكش كني دوباره سيم كارتت شناخته نميشه!!!نقل قول:
فعلا دست به اينكار نزنيد هنوز يطور 100% عين رجيستر اصلي نميشه
بله ببخشید اینو میدونستم فکر کرده بودم با سی دی منظور بدون کانکشنه!!:18: که افتاد!:46:نقل قول:
آره داداش مهندسي كامپيوتر ميخونم ولي اهل اصفهان نيستم.من اهل اروميه هستم ولي همه جاي ايران سراي من است.خودمونيم عجب حرفي زدم.:21: :21: :21:نقل قول:
منم گوشیم چنج بود با برنامه خود سونی اپدیت کردم الان اپدیت شده ولی هر سیم کارتی میزارم insert correct sim card میزنه اگه با باکس فلش کنم درست مسشه؟اگه سریال ااصلی بدم با ++xs میتونم به روش قبل که چند ساعت صبر می کردم تا هک بشه دوباره هکش کنم؟برای فلش با باکس کجا برم و چقدر باید پیاده بشم؟
موفق باشی....من جا تو بودم بعد این همه گوشی هک کردن از یه امتحان اینجوری نمیترسیدم... هم میشه دفتر دبیرا و سیستم آموزشکده رو هک کرد هم میشه سریال برگه رو با سریال برگه خرخون کلاس چینج کنی بعد هم که استادتو با باکس $ فلش کردی حالا دیگه نمرت رجیستر اصلی میشه!!!!نقل قول:
البته موقع کارنامه گرفتن IC Flash ت میسوزه!!!
آره درست میشه باید بری یه تعمیرات موبایل خدا و پیغمبر شناس من همین مشکل شما حدود 7 یا 8 ماه پیش برام پیش اومده بود با 7000 تومن درست شدنقل قول:
قسمت دومش رو نمی دونم ولی دیگه سریال اصل و قلابی باشه چه فرقی میکنه وقتی نشه آپدیتش کرد پیشنهاد میکنم همون سریال چنجی + هک با xs رو ادامه بده
قبلاً cid گوشی چند بود؟ الان ( بعد از آپدیت) چند شده؟نقل قول:
چون می گفتن جدیداً اگه از طریق سایت سونی اریکسون آپدیت کنیم، cid گوشیو میکنه 51 ... که دیگه با برنامه فار و ... نمیشه هکش کرد!
ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه آزاد شد
خبرگزاري فارس: ثبت شماره سريال «رجيستر» گوشي تلفن همراه از جمله گوشيهاي وارداتي و همراه مسافر از ساعت 5 بعدازظهر امروز آزاد و فعال شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، از ساعت 5 بعدازظهر امروز ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار آزاد و رجيستر تمامي گوشيها اكنون فعال شده است.
پيش از اين محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت وگو با فارس خبر از موافقت دولت با بازگشت سيستم رجيستر شبكه ارتباطات سيار همانند قبل و ثبت رنج خبر داده بود.
اين گزارش حاكي است: مشكل جدي در اين امر و آزاد شدن ثبت شماره سريال تمامي گوشيها، عدم تفكيك قاچاق و غير قاچاق و همراه مسافر است.
اكنون اكثر شركتهاي واردكننده چون نيا، كامتل و سيتادل رسمي گوشي به اين امر معترض شدهاند و معتقدند كه با اين كار و پرداخت تعرقه 60 درصدي اقدام به واردات كردهاند، در حالي كه گوشي همراه مسافر و قاچاق به راحتي فعال ميشود.
پيش از اين مسوولان امر از واردات 5/6 تا 5/7 گوشي قاچاق به كشور خبر داده بودند.
بحث ثبت تك تك شماره سريال گوشي از سال گذشته و همزمان با افزايش تعرفه واردات گوشي از 4 به 60 درصد براي مبازره با قاچاق گوشي آغاز شده بود ولي پس از يكسال اين طرح گويا با پرشدن ظرفيت Eir ارتباطات سيار شكست خورده بود.
بنظر مي رسد در اين بين تنها اين شركتهاي واردكننده رسمي هستند كه متضرر خواهند شد. زيرا افراد به راحتي گوشي همراه مسافر وارد و يا از مبادي غير رسمي وارد ميكنند و آنها بطور خودكار در شبكه فعال ميشود.
با اين اتفاق پيشبيني ميشود قيمت گوشي در بازار تا حدي تنزل و اضطراب رجيستر و يا عدم رجيستر در بازار كاهش يابد. ولي بايد اين موضوع را نيز مدنظر قرار داد كه در اين بين قاچاقچيان نيز با خيال راحتري اقدام به واردات گوشي ميكنند.
خب عزیزان مثل اینکه اجرای این طرح چند روز عقب افتاده بود واسه همین 2 تا تلفات دادیم .نقل قول:
ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه آزاد شد
خبرگزاري فارس: ثبت شماره سريال «رجيستر» گوشي تلفن همراه از جمله گوشيهاي وارداتي و همراه مسافر از ساعت 5 بعدازظهر امروز آزاد و فعال شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، از ساعت 5 بعدازظهر امروز ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار آزاد و رجيستر تمامي گوشيها اكنون فعال شده است.
پيش از اين محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت وگو با فارس خبر از موافقت دولت با بازگشت سيستم رجيستر شبكه ارتباطات سيار همانند قبل و ثبت رنج خبر داده بود.
اين گزارش حاكي است: مشكل جدي در اين امر و آزاد شدن ثبت شماره سريال تمامي گوشيها، عدم تفكيك قاچاق و غير قاچاق و همراه مسافر است.
اكنون اكثر شركتهاي واردكننده چون نيا، كامتل و سيتادل رسمي گوشي به اين امر معترض شدهاند و معتقدند كه با اين كار و پرداخت تعرقه 60 درصدي اقدام به واردات كردهاند، در حالي كه گوشي همراه مسافر و قاچاق به راحتي فعال ميشود.
بحث ثبت تك تك شماره سريال گوشي از سال گذشته و همزمان با افزايش تعرفه واردات گوشي از 4 به 60 درصد براي مبازره با قاچاق گوشي آغاز شده بود ولي پس از يكسال اين طرح گويا با پرشدن ظرفيت Eir ارتباطات سيار شكست خورده بود.
بنظر مي رسد در اين بين تنها اين شركتهاي واردكننده رسمي هستند كه متضرر خواهند شد. زيرا افراد به راحتي گوشي همراه مسافر وارد و يا از مبادي غير رسمي وارد ميكنند و آنها بطور خودكار در شبكه فعال ميشود.
با اين اتفاق پيشبيني ميشود قيمت گوشي در بازار تا حدي تنزل و اضطراب رجيستر و يا عدم رجيستر در بازار كاهش يابد. ولي بايد اين موضوع را نيز مدنظر قرار داد كه در اين بين قاچاقچيان نيز با خيال راحتري اقدام به واردات گوشي ميكنند.
باور کنید مسئولش خود مخابراته !!!!!!!
یعنی طبق خبر بالا که یکی از خفن ترین خبرگزاری هاست الان 4 ساعته که اجرا شده .
توحید جان یه بار دیگه تست کن ببین چی میشه . آخه مثل این که فقط شما باکس مجانی دم دستت هست .
شما هم دوباره امتحان کن ببین درست شده یا نه . :46:نقل قول:
من هم مثل شما با seus آپدیت کردم و الان هیچ مشکلی ندارم . :27:
قبلاً cid گوشی چند بود؟ الان ( بعد از آپدیت) چند شده؟نقل قول:
نه عزیز الان هم cid 49 هستش اون تبدیل cid 49 به cid 51 رو گوشی ها با plate form سخت افزاری db2020 مثلنقل قول:
k800 امکان پذیر هست . :46:
اقا امروز ان 95 تو ارومیه 800 هزار بود مرده خودش گفت هم روی ایرانسل و هم روی سیم کارت مخابرات کار میکنه
سلام به دوستان من الان رز یکw810 امتحان کردم گفت کارت غیر فعال
من گشیم رو از خارج اوردم و ریجسترش هم نکرده بودم اما کار نمیکنه
من گوشیم رو از خارج اوردم و ریجسترش هم نکرده بودم اما کار نمیکنه
ارز امروز ساعت 5 کل سیستم ریجستر ازاد میشود هر کسی هر گوشی دارد می تواند ان را به ثپت برساند
منبع بازتاب
اینم کل مطلب
نقل قول:
نسخه چاپي خبر ارسال به دوستان
ثبت شماره سريال تلفن همراه آزاد شد
--------------------------------------------------------------------------------
بنظر مي رسد در اين بين تنها اين شركتهاي واردكننده رسمي هستند كه متضرر خواهند شد زيرا افراد به راحتي گوشي همراه مسافر وارد و يا از مبادي غير رسمي وارد ميكنند و آنها بطور خودكار در شبكه فعال ميشود.
--------------------------------------------------------------------------------
۱۰ تير ۱۳۸۶ - بعد از ظهر ۱۸:۵۲ تعداد بازديد: 7958 كد خبر: ۷۰۴۷۳
ثبت شماره سريال «رجيستر» گوشي تلفن همراه از جمله گوشيهاي وارداتي و همراه مسافر از ساعت 5 بعدازظهر امروز آزاد و فعال شد.
به گزارش فارس، از ساعت 5 بعدازظهر امروز ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار آزاد و رجيستر تمامي گوشيها اكنون فعال شده است.
خوب حالا که از ساعت 5 گذشته باید ببینیم از این به بعد چی میشه !
چیزی نمیشه ریجستر کردن آزاد شده نه این که بدون ریجستر گوشی مشکل نداشته باشهنقل قول:
نقل قول:
یعنی گوشی رو با نرم افزار های سایت سونی اریکسون آپدیت کردی سریال یکی شد و جواب داد؟
آخه من حدود 8 ماه پیش این کار رو کردم فلش لازم شدم البته با این خبر جدید که میگن باید با نرم افزار سونی اریکسون جواب بگیری
بعدش چی
یعنی میشه بعد از آپدیت با نرم افزار سایت سونی اریکسون گوشی را با فار هک کرد البته w810
بله با همون نرم افزار خودش (seus) آپدیت کردم . خب وقتی آپدیت میکنی سریالی که تو gdfs بوده با OTP یکینقل قول:
یعنی گوشی رو با نرم افزار های سایت سونی اریکسون آپدیت کردی سریال یکی شد و جواب داد؟
آخه من حدود 8 ماه پیش این کار رو کردم فلش لازم شدم البته با این خبر جدید که میگن باید با نرم افزار سونی اریکسون جواب بگیری
بعدش چی
یعنی میشه بعد از آپدیت با نرم افزار سایت سونی اریکسون گوشی را با فار هک کرد البته w810
میشه یعنی عین رجیستر اصلی ها .
البته یه کم صبر کن مثل اینکه هنوز تو همه شهر ها این دستور اجرا نشده .
حتمآ می خوای بپرسی OTP , GDFS چیه !!!!!
OTP : محل ذخیره IMEI اصلی، توسط کارخانه برنامه ریزی می شود و این مکان هم دارای سیستم محافظتی یا CID می باشد .
GDFS : انبار گوشی، مکانی است که کلیه تنظیمات گوشی و IMEI نرم افزاری و رمز گوشی و ... در آن ذخیره می شود.
فرق این دو تا اینه که فقط IMEI یی که تو GDFS هست توسط مخابرات شناسایی میشه ولی OTP رو نمی تونه
شناسایی کنه .
فرق گوشی های رجیستر اصلی با رجیستر چنج هم اینه که IMEI تو گوشی های اصلی تو هر دو تا شون یکیه ولی
تو گوشی های چنج واسه GDFS با OTP فرق فکوله !!! باکس های موجود هم فقط می تونن سریالی که تو GDFS
هست رو تغییر بدن !!!!
خودمونیم شد مقاله !!!!
تو شيراز مي شه انجام داد