خوب بود اما ... :ohno:
خوب بود اما ... :ohno:
خوب چیه جالب بود
سلام.كسي اوراكل بلد نیست کمکم کنه
سلام من برنامه هاي صف ها را به زبانهای سی و پاسکال می خوام .ممنون می شم کمکم کنید .
سلام
ببخشید میتونید یه برنامه ضرب ماتریس مختلط تو پاسکال رو برای من بگید
سلام
پس چرا دیگه مطلب نمیزاری بحثت داره منحرف میشه ها !!!
2 تا توصیه :
1- همونطور که یکی دیگه از دوستان هم تو همین تاپیک گفت لطفا معادل انگلیسی حروف رو هم بنویس (تو پا ورقی)
2- حتی الامکان pdf کارت رو تو امضات بزار ، تو پستایی که داده بودی اشتباه املائی زیاد بود همینطور اگه یکپارچه باشه بهتر دوستان میتونن کمکت کنن و همچنین بهتر به درد اونایی میخوره که از همین الان میخوان از مطالبت استفاده کنن .
:11:
سلام مسیحا جان
فکر کنم بتونم کمکت کنم
کار خیلی خوبی رو شروع کردی
خواستی خبرم کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای
سلام
من با اجازه دوستانمون و اساتید محترم که احترام زیادی هم براشون قائل هستم چند سالی هست که تدریس برنامه نویسی می کنم. مخصوصا برنامه نویسی به زبان های پاسکال و سی ++
یه خواهشی از همه دوستانی که می خوان اینجا چیزی یاد بدن دارم
اونم اینه که از مبحث الگوریتم به این راحتی نگذرید
الگوریتم یکی از مهمترین و اصولی ترین مفاهیم برنامه نویسی هست (البته به نظر شخصی خودم که می تونید رد کنید)
اگه ما یمقدار اصولی تر و پایه ای تر با مسائل برخورد کنیم مطئمناٌ ما هم مثل هندی ها که بهتر از اونها می تونیم برنامه بنویسیم . اگه ما الگوریتم ها و اصلا خود مفهوم الگوریتم رو به درستی درک کنیم باقی برنامه نویسی فقط یه کاره ساده مثل ترجمه می مونه . فقط باید بلد بشی که بدونی چی می خوای بگی؟؟؟؟
ضمنا اگه عادت کنید که مثل یه مهندس نرم افزار و از دید مهندسی و اصولی به یه مسئله نگاه کنید نه تنها برنامه ها براتون ساده تر می شه که توی زندگی شخصی تون هم خیلی موفق تر میشید و قبل از هر شکستی می تونید اون شکست رو پیش بینی کنید. این یعنی برنامه نویسی
در این میون اگه کمکی هم از دست من بر بیاد خوشحال میشم اطلاعاتمی در اختیار دوستان و هموطنان عزیزم قرار بردم
عزیز این کتابتو اپ کن
من خودم اولین نفریم که دانلود میکنم
پس چی شد ؟؟ :46:
نکنه بی خیال شدی ؟؟؟؟ :18:
لطفا در مورد شرطي كردن فيلدها در اكسس كسي به زبان ساده راهنماييم كند . مثلا اگر در فيلد 1 جنسيت زن بود در فيلد سربازي 0 يا ... نشان دهد و ...
پس چی شد
منتظر مطالب بعدیتیم ها
بابا شما ديگه كي هستي؟
براي دانشگاه كتاب و جزوه مينويسي بعد هنوز در دالان فهرست كتاب گير كردي.
ياد ضرب المثلي افتادم
هر چه بگندد نمكش زنند، واي به روزي كه نمك بگندد!!!!!!!!!
ببخشید میشه اینها رو به صورت pdf در بیارید تا راحتتر استفاده بشه
سلام دوستان
من یک کتاب آموزش qbasic میخواستم و اگر میشه بزارید
خیلی متشکرم
اقا خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییلی خوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووبه
دستت درد نکنه سالاری:13: :13: :13: :13: :13:
بهترين زبان برنامه نويسي براي يادگيري تو اين دوره و زمونه چيه بچه ها ؟
سلام من تازه واردم و از برنامه نویسی چیزی نمیدونم و حتی نمیدونم از کجا شروع کنم به همین خاطر به این تاپیک اومدم اما با وجود این که مسیحای عزیز دو سال و نیم پیش خیلی خوب این تاپیک رو راه انداخته بودن حدود 1 ماهه که کسی توش پست نذاشته، از اساتید خواهش میکنم این تاپیک رو دوباره فعال کنن
با تشکر
آقا ما منتظر فایل pdf هستیما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
واقعا حيف كه اين پست غير فعال شده. ميتونست كمك خوبي باشه براي خيلي ها كه ميخوان تازه وارد دنياي برنامه نويسي بشن. اگر كسي قابليت پشتيباني اين پست رو داره. شروع كنه .ممنون
با سلام من حاضرم
دوستان من خودم این ترم پاسکال امتحان دادم اما راستشو بخواهید کلشو تو 5 روز خوندم برنامه های ساده رو فهمیدم اما تا یه ذره پیچیده می شد گیر میکردم ، از یک نفر متخصص می خواستم بپرسم از کجا ترتیب دستور هارو بفهمم اخه تو کتاب ها هم توضیح درست حسابی نمی دن ، یک نفر می گفت اگه الگوریتم و فلوچارت ها رو توپ توپ بلد باشی می تونی بفهمی در غیر این صورت نه !؟
حالا من اماده ام برای راه انداختن تایپیک .................................................. ...
خب پس چرا معطلي ؟!؟ بسم الله. اگر تازه واردها كاري بكنيم.نقل قول:
سلام
اگه ميشه هم آموزشو To يه ..PDF ... بزار
سلام . ما همچنان منتظر هستيما:blink:نقل قول:
فکر نکنم دیگه مسسیحا بیادش.
خودتون یه کاری بکنید.
فکر کنم برای ایشون یه مشکلی پیش اومده.
چون کسی که این همه مطلب رو مینویسه یهو جا نمیزنه.
دوستاني كه تقاضاي آموزش پايه برنامه نويسي دارند، منظورشون چي هست؟ آيا زبان برنامه نويسي خاصي رو ميخوان ياد بگيرن يا مواردي مثل الگوريتم نويسي، فلوچارت و...؟
شاید اون مقدماتی رو که تو برنامه نویسی گفته میشه رو میخوان
مثلا زبان سطح بالا پایین متوسط و اینجور چیزا یعنی چی که به هیچ دردی نمیخوره
ما يه كم درباره الگوريتم و فلوچارت و پاسكال و ويژال بيسيك خونديم
پس کو این آموزش هاتون؟؟
عيدتان مبارك.تاپيك خيلي خوبي.
سلام
ببخشید می خواستم بدونم از کجا می تونم الگوریتم برنامه کتابخانه رو گیر بیارم خیلی فوری لازم دارم
ممنون میشم راهنماییم کنید:11:
من دانشجوي رشته كامپيوتر دانشگاه پيام نور بندرعباس هستم.
ترم اول براي بچه ها كلاس پاسكال گذاشتم .
اگر بتونم و شما بخوايد ميتونم كمكتون كنم .کد:http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(2).gif
بچه ها من تازه عضو شدم تجاربي تو تدريس پاسكال و c دارم هر سوالي داريد يا كتابي يا آموزشي رو ميخوايد اگر از دستم بربياد ميتونم كمكتون كنم .
کتاب جدید آموزشی زبان های برنامه نویسی بین لمللی
خواندید؟ Mul
از کتب pdf دانشگاه پیام نور .:10:نقل قول:
سلام
کسی کتاب c++ How to program نسخه انگلیسی رو داره؟
Tanx.:17:
کتاب مبانی کامبیو تر دانشگاه بیام نور خیلی خیلی جالبه
تو بخش زبان سی هست(در تاپیک کتاب های خانواده سی)نقل قول:
بخشید من یه سوال دارم اصلا این برنامه نویسی چی هست که همه جای اینترنت ازش صحبت شده
سلام اگه بخوام برنامه نويسي رو به زبان ساده شروع كنم بيشتر براي هك كردن از اين جور كاررا از كجا بايد شروع كرد
باتشكر