سلام دوست من بله بدون سیم کارت کار میکنه.در اگه میشه شما یه عکس با گوشیت بگیر بزار تووی تاپیک.آخه ماله من خیلی بد میگیره.شبیه نقاشی با آبرنگ میشه
Printable View
سلام دوست من بله بدون سیم کارت کار میکنه.در اگه میشه شما یه عکس با گوشیت بگیر بزار تووی تاپیک.آخه ماله من خیلی بد میگیره.شبیه نقاشی با آبرنگ میشه
به به.عجب تاپیک فعالی.بابا چرا هیچ کس پست نمیده؟
آقا کسی میدونه چطور باید زنگ مسیج رو عوض کنی؟تووی گوشی n880 منظورمه.آخه ماله من فقط زنگ های خود گوشی رو میشه روش بزاری.
آقا من میخوام واسه یکی بگیرم نتیجه نهایی خوبه یا بده ؟!
ممنون میشم جواب بدید !
دوست من نسبت به قیمتش گوشیه خوبیه(250_270 تومن)ولی قید عکاسی رو باید بزنی چون به قدری ضعیفه که حد و اندازه ندره ولی عوضش یه صدای توپ و ال سی دیه محشر داره.
از اطلاعاتتون ممنونم.
مفيد بود
وقتي مي خواستم گوشي بخرم گير داده بودم به 3250 و تعداد زيادي از دوستام صداي اونو قبول داشتن اما بعد يه مدت رفتم توكف p990 و به قصد خريد اون به موبايل فروشي رفتم . اما در دقيقه 90 با NEC و صداي محشر اون مواجه شدم . ايرادهاي NEC 1- بلوتوث اون كه در هر 100 مورد 1 مورد دريافت مي كرد و در همان 1 مورد موارد زير 100 كيلوبايت رو دريافت مي كرد مثل عكس يا يه آهنگ sms . 2- كيفيت فيلم برداري و مدت فيلم برداري اون بود كه حداقل تا 10 ثانيه بيشتر فيلم برداري نمي كرد . 3-LCD اون كه اصلاً فيلم ها رو با كيفيت و جالب پخش نمي كرد و فقط بزرگ بود . 4- وقتي مي خواستي چند فيلم رو با هم نگاه كني بايد اونقدر back و Enter مي زدي كه شارژ مبايلت تموم مي شد . 5- صفحه نمايش لمسي اون يه كم خوب بود . در كل ايرادهاي زيادي داشت . من اين گوشي رو حدود 3 ماه پيش با قيمت 350 هزار تومان گرفتم اما الان حدود 210 هزار تومان است . و با قيمت 190 هزار تومان اونو فروختم و خودم رو راحت كردم الان بايد پولمو پس انداز كنم براي يه k810 سوني اريكسون كه دوربينش آخرشه و از N73 هم بهتره .
يه نكته رو فراموش كردم كه اصلاً NEC سيستم عامل نداره و نمي شه حتي برنامه هاي جاوا رو هم روش نصب كرد و فقط يه آهنگ بزاري با صداي بلند و تموم . اينه گوشيه NEC n880
اولین باری که صداشو شنیدم کفم برید
كلا جالب ناك نيست
فقط صدا به چه درد ميخوره ميرفتي يه ضبط و يه 1100 ميگرفتي ديگه
به نظر من اگه راستش بخایم بگیم گوشی خوبیه فکر کار شرکت نوکیا یاse هستش بازم با یه 1100ویه ضبط قابل مقایسه بود
من تیکهی آخر پست اول تاپیکرو ندیدم این گوشی در مقابل p990 عددی نیست
بزارید خیالتون رو راحت کنم این گوشی فقط یه ال سی دی با کیفیت داره و یه صدای خیلی بلند.البته فیلم برداریش هم خوبه.والسلام.آقا کسی نفهمید چطوری میشه آهنگ رو تووی مدیا پلیرش چند ثانیه عقب جلو کرد|؟؟؟؟؟؟؟
پس یعنی دیگه این گوشی رو کسی نخره؟
چون پشیمون میشه؟
من یه nec دیدم فروشنده گفت 26 تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپیکر داره 3.2 مگاپیکسل .دریافت کانال تلویزیونی .دوربین جلو.350,000 تمن
ولي اس ام اس نميشه براش انتخاب كرد و فضاي اس ام اس كه ميگن خوب نيستش كيفيت دوربينشم ميگن بده من 3.2 دارم فيلمبرداريش بده چه برسه به 1.3 ولي هيف امكاناتي مثل 2 سيم كارته و تاچ اسكرين و صداي بلند خيلي خوبه ولي معلوم نيست چه پسوند هايي اجرا ميكنه هنوز تو سايت ها رسمي نزاشتن اين رو گوشي w950 خوبه ولي اونم دوربين نداره
اين 2 سيم ها مه اومده به درد نميخوره 20 هزار تومن پولشه ولي 2 تا سيم كارت همزمان رو ساپورت نميكنه ولي NEC سيم كارته رو همزمان ساپروت ميكنه
حالا این گوشی که میگی کاراییش خوبه یا مثل امثالش یک گوشی مسخرست؟نقل قول:
این 26 تا اسپیکرو چه جوری جا دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي بولوتوس ميگن از Nec بهتره امكاناتشم بيشتره يكي گفت راضيه
آخه عزیز من 26 تا اسپیکر رو میخان کجا جا بدن؟نقل قول:
ببین ماله من که فیلمبرداریش خوبه(تووی شرایط نور مساعد)در ضمن اون 3.2 که شما میگی ماله فیلم برداری نیست ماله عکاسیه باید ببینی با چه ابعادی فیلم میگیره گوشیت.الان N70 دوربینش 2 هست و n73 دوربینش 3.2 ولی فیلمبرداریشون یکیه.هردوشون با یه ابعاد که الان تووی ذهنم نیست فیلم میگیرن.متوجه شدی؟نقل قول:
راستی پسوندهای MP3/wav.amr میخونه.و واسه فیلمبرداری MP4و3GP
آقا این سوال رو صد بار پرسیدم کسی نمیدونه چطور میشه اهنگ رو تووی مدیا پلیر N880چند ثانیه عقب و جلو کنی؟
آقا بلاخره خوبه بگيرم يا نه؟؟؟ در ضمن من تا شو نميخوام اون يكي مدل رو ميخوام اون هم همينطوره؟؟؟ در ضمن ميگن آهنگ اس ام اس از خود گوشي بايد انتخاب كني نميشخه از خودت بزاري؟؟؟ بعد چه امكاناتي داره؟؟؟ خوب كار ميكنه؟؟ هنگ نميكنه؟؟؟ فضاي اس ام اس چطوره؟؟؟؟ بولوتوس هم ميگن از اين بهتره نديدي شما؟؟؟نقل قول:
ببین دوست من نسبت به قیمتش خوبه.بله درسته نمیشه آهنگ از خودت واسه مسیج بزاری باید از 10 تا آهنگ خود گوشی زنگ کسیج انتخاب کنی.امکاناتش خوبه.مثلا امکاناتجالبش هم اینه:نقل قول:
یکی حذف نام اپراتور از صفحه اول
گزاشتن فیلم به جای زنگ.یعنی موقع زنگ خورن فیلم پخش میشه.
handwriting:یعنی شما تووی صفحه ی مسیج با قلم حرف S رو میکشی بعد خود گوشی اونو مینویسه.
بلک لیست هم داره.
یه مسیج کنتور هم داره که مسیج های دریافتی و ارسالی رو میشماره.
سرعتش یه کم پایینه.یعنی نمیشه با جوی استیکش زیاد کار کنی چون وقتی میخوای از بالای صفحه بیای پایین صفحه و یه زنگ مثلا انتخاب کنی کلافه میشی ولی با قلمش راحت میشه این مشکل رو برطرف کرد.
سوال بعدی که گفته بودین هنگ میکنه یا نه.اصلا هنگ نمیکنه.در ضمن هیچ سیستم عاملی نداره حتی جاوا.
فضای مسیجش هم خیلی بده.مسیج های ارسالی رو تووی Outbox ذخیره میکنه و کلا 200 تا مسیج تووی گوشی و 50 تا تووی سیم کارت جا میگیره.
در ضمن هندز فری و عکاسیش صفره.
فقط صدا و کیفیت ال سی دیش خوبه.کاراییش هم بد نیست.
ببین گوشیت چیه؟اگه K800 داری عوض نکن.
به جاي اينكه NEC بگيري GLX p3660 ميگفتي الان تاپيكش رو خوندم همه راضي بودنگوشي خيلي خوبيه ميارزه 320 هزار تمون. گوشي بلوتوس رو كسي نداره عكسي ازش بزاره ؟؟؟؟نقل قول:
من Nec رو بخاطرصداش گرفتم.راستی یه چیزی این گوشی اصلا Nec نیست.تمام گوشی هایی که زیرشون نوشته بلوتوث رو همشونو یه شرکت چینی میزنه.nec مدل N880 نداره.من تووی سایتش سرچ کردم نداشت.همهشون رو یه شرکت چینی میزنه.
خوب GLX ميگرفتي همه چي داره خوشگلم هستش بعد اكثريت هم راضي هستن ازش امكاناتش زياده بعد سرعت گوشي خيلي بالاست sp 500 ويندوز موبايل داره
مصطفی جان من میگم این Nec رو به خاطر صداش خریدم باز میگی Glx بهتره.بله میدونم بهتره ولی صداش کمتره
نميدونم ولي صداش 6 وات هستش خيلي زياده من حال كردم :46:نقل قول:
موفق باشي
مصطفی جان منم صدای GLX رو شنیدم یه خورده از 3250 بیشتره.اگه به صدای Glx میگی زیاد پس اگه صدای Nec رو بشنوی میگی ضبط!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یا علی
نقل قول:
اره همكارم داره واقعا صداش معركست ميشينه تكرار چهاتر ونه رو ميبينه باهاش تو سرويس :31: ولي هيف امكانات نداره بعد من نگاه كردم خيلي گوشي زده ان اي سي نميدونم چرا روش كار نكرده. بانداش به مرور خراب نميشه؟؟ به خس خس نيفتاده چند وقته داري
من به تمام دوستای عزیزم توصیه می کنم بی خیال ان ای سی بشن
اگه حرف یه موبایل فروش رو قبول دارین...
والا فروشنده به من گفت گوشیه خوبیه!!نقل قول:
سلام دوستان
من دو سوال از خدمت شما داشتم .
1 – زماني كه كسي كه نام آن شخص در گوشي من ذخيره شده با گوشي من تماس مي گيره نام آن شخص را نشان مي دهد . اما زماني كه اس ام اس مياد فقط شماره طرف رو ميآندازه و نام شخص رو نمي نويسه . چيكار كنم كه زماني كه اس ام اس اومد بنويسه فروم نام شخص .
2- چطوري هندزفري بلوتوث رو با اون هماهنگ كنم كه كار كنه . هندزفري بلوتوث سامسونگ مي باشد .
ممنون ميشم زود جواب بديد .
دوستان مشكل هندزفري بلوتوث حل شد اگه امكانش هست لطف كنيد سوال اول من رو جواب بديد .
زماني كه مي خواي برگردونم به تنظيمات كارخانه يك پسورد مي خواهد اون چيه ؟
ديگه 1100 توي بازار نيستنقل قول:
نقل قول:
آقایون و خانومهای عزیز ، من با اطمینان به شما میگم که اصلا گوشی به نام NEC N880 وجود نداره. میتونید برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برندهای NEC رو مشاهده کنید، خواهید دید که یه همچنین مدل در برندها وجود نداره.
آقایون و خانومهای عزیز ، من با اطمینان به شما میگم که اصلا گوشی به نام NEC N880 وجود نداره. میتونید برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برندهای NEC رو مشاهده کنید، خواهید دید که یه همچنین مدل در برندها وجود نداره.نقل قول:
من میخواستم گوشی 7610 م رو بفروشم و n880بخرم نظرتون چیه؟
این برای صدمین بار
مارکش Cect هست
بله دوست عزیز این گوشی ها همشون چینی هستین و اگه توجه کرده باشین پشتش یه برچسب زده به اسم NEC COM که محصول اصلیش نو شته NEC Co در ضمن یه جاش نوشته ساخت کره ولی به املای کلمه کرده توجه کنید.Made in koera یا koorea.نقل قول:
آقا چرا وقتی کسی به من زنگ میزنه فقط شماره می یاره و اسم رانمایش نمی دهد و نه عکس و نه فیلم را نمایش می دهد فقط شماره تلفن تماس گیرنده را نمایش می دهد چرا