مکانیک کاشون :33:
Printable View
مکانیک کاشون :33:
من هستم.....مامایی نجف آبادنقل قول:
برق دزفول....
سلام به همگی منم برق قدرت تهران جنوب زدم......امیدوارم قبول شم....:20:
رشته ای که دقیقا من پارسال قبول شدم و اشتباه کردم نرفتم...نقل قول:
نقل قول:
أقا اينجا كسي اصفهاني نيست سرنوشت ما هم بهش گره بخوره؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هستم.....مامایی نجف آباد
داش مسیح گره خورد ؟! :31:
انتخاب اولت چی بود ؟!:31:
برای اسپم زدایی (!) :ما تو حوزمون (علوم تحقیقات ) ، خدا شاهده تا شعاع 28 صندلی دور و برم همه مکانیک علوم تفریحات زده بودن ! :31:فک کنم 5-4 میلیون نفر انتخاب اولشون همین باشه امسال ! :31:
خوب آی کیو:31:همه اونایی که یه رشته/شهر می زنند تو یه حوزه می افتند ممکنه تو یه حوزه فقط 2 تا رشته/شهر باشهنقل قول:
برای اسپم زدایی (!) :ما تو حوزمون (علوم تحقیقات ) ، خدا شاهده تا شعاع 28 صندلی دور و برم همه مکانیک علوم تفریحات زده بودن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فک کنم 5-4 میلیون نفر انتخاب اولشون همین باشه امسال ! :دی
مثلا حوزه ای که امسال بودم همه مکانیک مرودشت بودند و هوافضا تهران:31:
یا پارسال که رفتم(آزمایشی) همه مهندسی شیمی شیراز بودند(همه گرایش ها)بس که تعداشون زیاد بود فقط همین رشته/شهر تو حوزه بود:31:
دور وبری هات هم تو حوزه همتون رشته هاتون یکیه دیگه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه خیلی زیاد بودن ! :31:
مشت نمونه خرواره دیگه ! :14:
البته همه نه! امسال می شد حوزه رو هر جا که می خوای انتخاب بکنی!نقل قول:
منظورم اون حوزه ای که تو هر شهر هست بود :11:نقل قول:
البته همه نه! امسال می شد حوزه رو هر جا که می خوای انتخاب بکنی!
نه بابا تو حوزه ما همه انتخاباشون در حد آبیاری گیاهان دریایی پشگل تپه بود! من گفتم مکانیک علوم تحقیقات همه فر خوردن ! :دینقل قول:
یه خاطره از اونجا: قبل از امتحان آزاد بود کناری من سال سوم بود آزمایشی اومده بود بده. گفت برسون من هم گفتم باشه... خلاصه تا تونست از رو ما زد وسطش دیگه خسته آماده شد بره میخواست بره بلند گفت" آقا دستت درد نکنه" !! همه نگام کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم سریع سرمو انداختم پایین انگار نه انگار.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:بفرما داش امیر !نقل قول:
حالا هی بیا ما رو ضایع کن ! :31:
یه چی میدونم میگم امسال 6 میلیون مکانیک علوم تحقیقاتو زدن ! :22:
داش سامان من غلط کنم شما رو ضایع کنم:31::31:نقل قول:
آره فکرکنم اشتباه کردم.کنکور پزشکی هم که رفتم انتخابام با بغلی هام فرق داشت:31:
میخواستم زیست رو از رو دست بغلی دستیم بزنم.
زنگ وجدانم تو تقلب بعد از سال ها به صدا دراومد و بی خیالش شدم:31:
چه اسکلی بوده اون:31:نقل قول:
یه خاطره از اونجا: قبل از امتحان آزاد بود کناری من سال سوم بود آزمایشی اومده بود بده. گفت برسون من هم گفتم باشه... خلاصه تا تونست از رو ما زد وسطش دیگه خسته آماده شد بره میخواست بره بلند گفت" آقا دستت درد نکنه" !! همه نگام کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم سریع سرمو انداختم پایین انگار نه انگار.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم بلند میگفتی:قربونت.سلام برسون :31:
اگه اشتباه نکنم پارسال هم به یه بنده خدایی رسونده بودی خیرکیف شده بود:31:.درست میگم؟:31:
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
اینو از کجا یادته!!نقل قول:
اگه اشتباه نکنم پارسال هم به یه بنده خدایی رسونده بودی خیرکیف شده بود.درست میگم؟
آره اون که عینا برگه منو کپی کرد! آخرش شمارمو گرفت گفت قبول بشم از خجالتت در میام! :دی
ولی هر چی منتظر موندم زنگ نزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بیکاری میرم تاپیک های قدیمی رو میخونم:31::31:نقل قول:
میرفتی دم دانشکده برق تهران جنوب می ایستادی(برق تهران جنوب زده بود دیگه؟؟؟)
بعد که اومد بیرون میرفتی کولی بازی در میاوردی تا از خجالتت درآد :31::31:
منم مکانیک نجف آباد زدم.فاصله دانشکده پزشکی و فنی مهندسیم خیلی زیاده اونجا.اما اصلا کی آزاد میره؟؟؟من از کلاس 18 نفرمون 15 تاشون مکانیک نجف زدیم.میخواستیم کلاسمون را اونجا هم تشکیل بدیم.:31::31::31:نقل قول:
نه بابا! فک کنم یه رشته کاردانی تو آشتیان زده بود! نمی ارزید به خاطرش برم اونجا...!نقل قول:
میرفتی دم دانشکده برق تهران جنوب می ایستادی(برق تهران جنوب زده بود دیگه؟؟؟)
پارسال یادمه یکی از بچه ها تراز آزادش شده بود 8000 !! انتخاب اولشو زده بود همینجا... به عنوان اولین نفر این رشته قبول شده بود!نقل قول:
منم مکانیک نجف آباد زدم
یکی ترازش حدود 4000 شده بود... اونم جزو آخرین نفرا مکانیک نجف آباد قبول شده بود :دی
جهت اطلاع میگم پارسال تراز آخرین نفر قبول شده مکانیک ساخت و تولید نجف آباد 5974 بوده:46:تراز که اگه صندلیم بزنه 4000 میشه.:31:دیگه چرا تو سردانشگاه میزنی ؟مکانیک نجف بهترین مکانیک آزاد اصفهان هست.نقل قول:
سلام.منم معماری تهران جنوب زدم.
چه عجب یه نفر معماری زدهنقل قول:
آقا اینای که 2-3 سال پشت آزاد می مونن جریانش چیه ؟؟؟
یعنی اینقدر سخته ؟؟؟
من معماری قزوین زدم
دعا کنید قبول شم به کرجیای اینجا شام می دم :5:
البته هر کی از هر جای دنیا هم بیاد در خدمتیما :10:
گفتم 4000 یعنی همون حدود 4700-4800 بود!!نقل قول:
ولی یادمه 5900 نبود!
رفتم پست قدیمشو پیدا کردم ولی عکس کارنامش پاک شده بود! همین پست بود:
از بچه های پارسال کسی یادش هست این کارنامه رو؟!!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4158334&postcount=174
منم مهندسی پژشکی علوم تحقیقات زدم
!
اینم جهت اطمینان آقا بهنام .کارنامه پارسال دوستمه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این که آخرین رتبه ی قبولی نیست! 205 نفر بعد ایشون هم قبول شدن و نرازهای اونها از ایشون کمتره!!!نقل قول:
آره کارنامه آقا سعید بود منم یادمه.سراسری رو 200 اورده بودنقل قول:
از بچه های پارسال کسی یادش هست این کارنامه رو؟!!
ولی آقای مسیح راست میگه اون مکانیک ساخت وتولید نجف آباد بود ولی اونی که ما دیدم آقا سعید گذاشته بود مکانیک سیالات نجف آباد بود
امیر خان دقت نکردی تراز ایشون 6944 بوده ولی تراز آخرین فرد قبول شده5974 بوده
حرفت منطقیه!نقل قول:
ولی من یادمه پارسال سعید و اون پسره دقیقا یه رشته رو آورده بودن... شاید کارنامه ش تقلبی بوده!
دیگه نمیدونم چی بگم!!
:blink: عینکم رو زده بودم ها! :31:نقل قول:
توو حوزه ی ما همه ی دورو بریام معماری قزوین بودن...نقل قول:
معماری قزوینم که الان ترازش اومده پایین پارسال تا 6100 گرفته بود.
قبولی ایشالله...
راستی الان دیگه فکر نکنم کسی واسه آزاد پشت کنکور بمونه...
الان اکثرا از سال دوم کنکوره آزادو شرکت میکنن .مهندسی هم می قبولن
ولی من فقط میی خوام معماری قزوین قبول شمنقل قول:
تو حوزه ی ما هم بودن
منظورم بچه های پی سی بود
ترازش که تو این سالا هر سال 30 - 40 تا می ره بالا :5:
آزاد که کسی پشت کنکور نمی مونه . مثلا خود من پارسال سراسری نیاوردم رفتم آزاد . امسالم دوباره کنکور دادم آزادم دادم ، سال سومم که داده بودم میشه 3 سال .نقل قول:
منم همینو دارم میگم...نقل قول:
===========
تراز قزوینم پایین اومده پارسال تا 6108 گرفت...الان کارنامه ی پارسالمو نگاه کردم...
فکر کنم سال 87 بالاتر بوده..
خوب میکنی ....نقل قول:
درود
من معماری دانشگاه خوراسگان رو زدم. :21:
من متظرم ببینم 89 ی هامون کین
کسی امید داره صنایع پلی تکنیک قبول شه؟
من غیر پزشکی ریاضی شرکت کردم صنایع تهران شمال زدم
پزشکی هم دندونپزشکی شیراز زدم
مکانیک عباسپور تهران
این طور که معلومه 99 درصد دندونپزشکی شیراز زدند :31::31::31:نقل قول:
یه دفعه امسال ترازش میشه 7600:31::31:
البته ما که رشتمون ریاضی بود کنکور پزشکی رو تفننی شرکت کردیم :31::31: