اقا یک سوال چگونه میشه بازیش کرد کسی عکس نداره بزاره پیچ در پیچه!
Printable View
اقا یک سوال چگونه میشه بازیش کرد کسی عکس نداره بزاره پیچ در پیچه!
صفحه های قبل من گزاشته بودم
بازیش خلی مثل fifa یا pes نیست که هی بری بازی کنی
همه جوره داره
سلام دوستان
من هنوز این بازی رو نخریدم و فقط چند سوال داشتم:
1-میشه باسیو گیم آخرین ترانسفر های باشگاه های جهان رو روش اجرا کنم؟
2-پچ ها اصلاح کننده واسه این بازی وجود دارن؟
3-GamePlay بازی چطور هست؟
سوال1-یه قسمتی داره به نام ea updater که اونجا با اتصال به اینترنت بازی رو اپدیت میکنه2-نمیدونم3-بیشتر به صورت مدیریتی هستشنقل قول:
1بله من خودم از ea دانلود کردم یه پچ 50 مگی بود حدودا که ترانسفر های 6 ماه پیش رو داشت البته 5 ماه پیش دانلود کردمنقل قول:
-میشه باسیو گیم آخرین ترانسفر های باشگاه های جهان رو روش اجرا کنم؟
باید داشته باشهنقل قول:
2-پچ ها اصلاح کننده واسه این بازی وجود دارن؟
سلام
خوشحالم كه بالاخره چند نفر پيدا شدن كه منيجر بازي ميكنن من خودم در زمينه بازيهاي منيجري تاحدودي god هستم يعني اخرشم
راجع به lma و چند تا ديگه كه بازي منيجر هيچكدوم به پاي منيجر هاي فيفا نميرسه مخصوصا 06 كه از 07 بنظر من گيم پلي بازيش خيلي بهتره
بعدشم لولمو تا 18 بردم
شما هم كه لول تا 13 بالا رفتي از رئال شروع كردي يعني منيجر مود نبوده(اصلي) اگه ميتونين از تيم هاي ضعيف شروع كنين و ليگ هاي پائين البته اينو توهين فرض نكنيد يه وقت!
فعلا
ببخشید من خیلی این بازی رو از اول رفتم به دلیل ویندوز من فقط یه بار از چلسی شروع کردمنقل قول:
شما هم كه لول تا 13 بالا رفتي از رئال شروع كردي يعني منيجر مود نبوده(اصلي) اگه ميتونين از تيم هاي ضعيف شروع كنين و ليگ هاي پائين البته اينو توهين فرض نكنيد يه وقت!
فعلا
بقیه هم همه تیم های متوسط به پایین بودن شما اسم swan sea city رو شنیدی؟ من با اون تیم اومدم قهرمان اروپا شدم توی دسته 2 انگلیس
پس میرم یه سوی خرید....
راستی چند هست؟
چه سیستمی میخواد واسه اجرا؟
اگه این بازی یه نسخه کاملا" فارسی داشت محشر میشد
انگلیسیم خوبه ها ولی بعضی مواقع آدم واقعا" نمیفهمه
نقل قول:
بازی تو یک دی وی دی و 4 تا cd هست...اگه تا حالا بازی نکردین این شاهکار رو از دست ندین...فکر کنم تو همین فروشگاه p30 هم واسه فروش باشه...
هشدار: این بازی خیلی معتاد کننده می باشد ...اگر فقط بیکارین و کار و زندگی ندارین سراغ این بازی برین..من یکی رو که چند ماهی از کار و زندگی انداخت...
اینم حداقل سیستم مورد نیاز برای بازی :
FIFA MANAGER 2007 :
Operating system Microsoft Windows 2000/XP (Microsoft Windows 95/98SE/ME and
Microsoft Windows NT are not supported)
Processor 1.3 GHz Intel Pentium III processor (or equivalent)
Memory 512 MB RAM
Video card 32 MB (AGP/PCI-E) Video card (see section 10 for supported video
cards), 64 MB are recommended
HDD space 450 MB free hard disk space before installation
Sound card Audio is not supported in the demo.
DirectX DirectX 9.0c or higher
البته واسه اجرای راحت و روون رم 1 گیگ و کارت گرافیک 256 لازمه...
به من مربی گری فوتبال را دادن با این فرق داره!
اصلش چند تا سی دی هستش
اسمه اصلیش چی هست
fifa manager 07 اسم کامل بازی برای شرکت EA GAMES دارای 4 CDs است
----------------------------------------------------------------------------------
در مورد رم اره با 1 گیگ موافقم ولی کارت گرافیک همون 128 خوبه
نقل قول:نقل قول:پست های قبلی منو میخوندی متوجه میشدی...نقل قول:
چند نوع مربی گری فوتبال تو بازار هست... این اسمش FIFA MANAGER 2007 هست
رم 512 نمیخوره مگه میخواهی چی کار کنی
میشه یکمی دربارهی بازی حرف بزنی میشه چه کار هایی کرد؟
این بازی دارای بانک اطلاعاتی خیلی وسیع و بزرگیه و برای بارگذاری این همه اطلاعات و پردازش اونا رم 1 گیگ مناسب تر از رم 512 است...البته با رم 512 هم می تونی بازی کنی ولی خوب یه خورده به مشکل بر می خوری....نقل قول:
درباره بازی که هر کاری رو که تو دنیای واقعی فوتبال انجام میشه در مورد مدیریت تیم ها و بازیکنا تو این بازی به صورت واقعی و دقیقی شبیه سازی شده...
این بازی این قدر امکانات داره که تا خودت بازیش نکنی نمی فهمی...
اگه اهل فوتبال هستی و زبان انگلیسیت هم بدک نیست این بازی رو از دست نده...
زبانم که بدک نیست من بازی را میخرم به امید خدا به رمم هم شاید بخورهنقل قول:
یعنی تیک میزنه!
نه لودینگ هاش خیلی طولانی می شه وقتی کشور های زیادی رو انتخاب میکنینقل قول:
یعنی تیک میزنه!
اقا من یه چند تا سوال ازتون داشتم
1:اقا اگه ما یه بازیکنی رو نزدیکای نیم فصل به یه باشگاه دیگه ای قرض بدیم (زمان انتقال هم نیم فصل باشه)بعد زمان نیم فصل که برسه ما پشیمون بشیمو نخوایم این بازیکن رو قرض بدیم ایا راهی هست برای فسخ قرار داد؟
2:تو قسمت وسعت دادن باشگاه زمانی که ما مثلا قسمت زمین تمرین رو وسعت میدیم ایا تمرینات بازیکنان هم بهتر میشه یعنی تاثیری داری؟
3:تو قسمت یاچ کمپ یا همون کمپ جوانان ایا ما زمانی که یه کمپی رو میگیریم ایا میتونیم تو اون کمپ تیم اصلی رو هم تمرین بدیم یا همون کمپ تیم بزرگسالان رو هم برگزار کنیم بعدش هم ایا میتونیم کمپ رو بخریم
4:در کل فصل جند بار اسپانسر حق تلویزیونی رو میپردازه
اخه من دیدم هر چند وقت یه بار پول رو میده
5:سوال اخرمم در مورد گزینه قسمت بالای کنترل درامد باشگاه هست میخواستم در موردش توضیح بدین که چی کار میکنه
مرسی
یله اگه اپ گریداش رو نگاه کنی می بینی چی رو بهتر می کنهنقل قول:
:تو قسمت وسعت دادن باشگاه زمانی که ما مثلا قسمت زمین تمرین رو وسعت میدیم ایا تمرینات بازیکنان هم بهتر میشه یعنی تاثیری داری؟
توی قرار دادش می گهنقل قول:
:در کل فصل جند بار اسپانسر حق تلویزیونی رو میپردازه
نه این فقط برای بازی کنای بومی اون منطقه هستنقل قول:
:تو قسمت یاچ کمپ یا همون کمپ جوانان ایا ما زمانی که یه کمپی رو میگیریم ایا میتونیم تو اون کمپ تیم اصلی رو هم تمرین بدیم یا همون کمپ تیم بزرگسالان رو هم برگزار کنیم بعدش هم ایا میتونیم کمپ رو بخریم
به به ...عجب تاپیکی همه برین کنار خدای فیفا منیجر اومد هر کی هر سوالی داره بپرسه در خدمتشیم یادش بخیر اون موقع که ما مربی شدیم total club manager 2000 یا 1999 بود نمی دونم گرافیکش در حد سگا بود وقتی بازیکن گل میزد تور درواازه تا پیش تماشگرا می رفت !!!!!!!!!!!!! هی یادش بخیر
سلام من از همه ی اعضا میخام (لطفا) سوابق باشگاهیتونو بنویسین
من: از اول بایرن مونیخ بودم Manager Level 6
total club manager 2000=منچسترنقل قول:
2001=رئال مادرید
2002=رئال مادرید
2003رئال مادرید
2004=ارسنال
2005=ارسنال
fifa manager 06=ارسنال
07=HITLER (!!!!!) LEVEL 20 YEARS 2034
من الان با منچستر شروع کردم.سال 2010 هستم با لول 9 .
راستی احتمالا چند روز دیگه یه patch می ذارم که توش همه چی به روز شده.
سلام يه سوال .من تو ماه جولاي هستم بايد دو ماه تيم داري كنم تا مسابقات شروع بشه.يه راهي نيست زودتر بگذره؟؟؟
نه.ولی اگه توی قسمت calendar یعنی تقویم بری میتونی بازی های دوستانه یا جشن یا تورنمنت دوستانه ترتیب بدی تا جذاب تر شه.
کسی کد تقلب این بازی رو نداره
ميگم اخه.من قبلا الكي تمرين مي كردم ميزدم روزاي بعد حسابي اعصابم داغون بود ولي حالا حال ميده!
سلام
من قبلاً 2005 رو بازي كردم خيلي مزخرف بود ولي با تعريف هايي كه دوستان كردند مثل اينكه 2007خيلي باحاله فردا ميرم ميخرم
2 ماه دیگه 2008 میادنقل قول:
تازه می خوای 2007 بگیری :46:
بابا پسر دایی من دیروز زنگ زد گفت فیفا منیجر 08 اومده برات بگیرم منم که از خدا خواسته گفتم باشه فردا دستم میرسه اگه واقعا 08 بود اعلام می کنم شما ها هم برین بخرین:10:نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/pc/sports/fifamanager08/images.html:40:
کد:http://www.gamespot.com/pc/sports/fifamanager08/images.html
دارم از خوشحالي بال در ميارم هنوزم باورم نمي شه منيجر 08 داره مياد.
اقا بر بچ شیرازی ها
میگم یکی یک ادرس بده که تو شیراز باشه برم بخرم بازار صدف هم رفتم نداشتن!!!
من امروز اين بازي رو خريدم و هنوز خوب بلد نيستم يكم راهنمايي كنيد چه جوري شروع كنم از كدوم نوع بازي Career يا حالت هاي ديگش؟؟؟؟؟
نميشه خودم بازي كنم تو مسابقات؟؟؟؟؟
می تونی وقتی اول که می خوای بازی رو شروع کنی در حالت فول مچ اگر قبلا انتخاب کرده باشی که کدوم بازیکن رو برای بازی می خوای اگه تو لیست 11 باشه می تونی بازی کنی باهاش اگه انتخاب نکرده باشی که قبل بازی ازت می پرسه کدوم بازیکن رو می خوای ..............ولی به نظر من اگه تیمت کامل باشه و درست تمرین داده باشی همون قسمت نتیجه نهایی خیلی بهتره زود تر (خیلی) فصل تموم میشه و لول میگیری:10:نقل قول:
شوخی میکنی،08؟باور نکردنیه.پس بنویس که اومد یا نه
سلام
خوب اگه بود خبر بدین من می رم یه سرچی کنم ببینم fake هست یا نه
شماها چقدر زبان بلدين كه با اين بازي حال مي كنين؟ من نسخه 2006 گرفته بودم انقدر چيزميز داشت و زبان مي خواست كه آدم گوگيجه مي گرفت!!
فكر كنم به درد كسايي بخوره كه زبان فولن البته منم يه چيزايي حاليم هستا!!