یعنی ما که 330 تومن پول گوشی دادیم باد هوا؟ خوب اگه اینطوری بود 260 تومنیشو میخریدیم ! :41:نقل قول:
Printable View
یعنی ما که 330 تومن پول گوشی دادیم باد هوا؟ خوب اگه اینطوری بود 260 تومنیشو میخریدیم ! :41:نقل قول:
سلام
میشه یک عکس از این گوشی بگذارید
دخترکش جان...رجیستر نشده اش رو انقدر خریدی؟ :27:
از کجا؟؟؟
حالا که سیمهای مخابرات هم رو این گوشیها جواب میده قیمتاشون چطوری شده؟؟؟...کسی میدونه؟
گوشی 5700 تو مشهد چند روزی هست اومده
400 تومان - رجیستر
قصر موبایل
490 با گارانتی
رجيستر شده با گارانتي يا بي گارانتي ؟نقل قول:
چقدر گرون ! با چه گارانتي 490 تومان ؟ حتما اتصالات بوده نهنقل قول:
الان با توجه به كاهش تعرفه واردات گوشي از 60 به 20 درصد قيمت اين گوشي با گارانتي اصل مثل نيا يا پلاس تقريبا
بايد 420-430 تومان باشه چه خبره . تازه من كه هفته پيش از جمهوري قيمت كردم (بدون رجيستر و 1 سال گارانتي
مغازه ) مي داد 365 تومان .
آقا الان اين 5700 بهتره يا n73 ?
الان بگيم برامون بيارن نبايد پولي واسه ريجسترش بديم ؟؟؟؟؟؟؟
من نمیدونم حالا این چه گوشی هست که این همه مشتاق داره ...؟
فکر کنم باید شبیه همون 5200 باشه نه ..؟
چه گوشي ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر من به اين گوشي فش نده ديگه .........نقل قول:
5500 اسپرتنقل قول:
5700 هنوز قطعي وارد نشده بعد خيلي ها سريع با n73مقايسه مي كنند نتيجه رو سريعتر از اون اعلام مي كنند!
n73دلم به حالت ميسوزه كه هم بايد با نوكيا بجنگي هم با SEو هم جديدا با سامسونگ!!!!!
دوره n73 ديگه تموم شد فكر كنم تا 2-3 هفته ديگه اين دو گوشي تو بازار ايران هم قيمت بشن شايدم n73 پايينترم بيادنقل قول:
5700 دقيقا يكسال بعد از n73 توليد شده ، به نظر من از همه لحاظ از n73 سرتره به جز دوربين كه فكر نكنم
1 مگا پيكسل كمتر داشتن 5700 چيزي از ارزشهاي اون كم كنه . قدرت cpu ي بالا ، طراحي بسيار زيبا ، سيتم عامل
سيمبين 9.2 و 128 مگ حافظه داخلي به همراه 512 مگ ميكرو اس دي و قابل ارتقا به 2 گيگ ، واز همه مهمتر
كيفيت 16 ميليون رنگ صفحه نمايش اونه كه ديگه تركونده :46:
من شنیدم 5700 با قیمت 420 هزار تومان وارد بازار ایران شده به نظر شما ارزش خریدن داره؟
خوب ميجنگه و پيروز ميشهنقل قول:
چون تاحالا كه پيروز بوده و با همه رقابت ميكنه
3250 صدا
p990 برنامه خوري و كيفيت تصوير
k800 دوربين
كه البته همش پيروز شده
ولي خواهشا دوباره بحث n73 رو نكشين:41:
اگه با گارانتيه نيا ، موبايل پلاس ، ايراتل و اتصالات باشه مي ارزه و گرنه اصلا نگير چون من 365 تومان هم با 1 سالنقل قول:
گارانتيه مغازه سراغ دارم . ولي فكر كنم تا يكي دو هفته ديگه به طور جدي وارد بازار ايران شه البته با تعرفه جديد
حداكثر 20 درصد به جاي 60 درصد پس نبايد قيمت بيشتر از 400 رو ازش انتظار داشت .
با همه همه حرفات موافقم الی صدا که 3250 واقعا بیشتره.نقل قول:
ریجستر شده با گارانتی نوین 490 تومننقل قول:
خسته نباشی....نقل قول:
پستهای بعدی رو هم خوندی!!!
چقدرررررررررررررر؟:18:نقل قول:
بابا بي خيال چطور ممكنه اينقدر ارزون اونم ريجستر شده؟
بابا مگه چقدر باید باشه دیگه شورشو در اوردین 490 تومن کمه:18:نقل قول:
كم نيست عجيبه!
اونم با اين امكانات! از اون مهمتر يه گوشيه تازه وارد توي ايران هميشه گرون تشريف داره!
من 5 شنبه گذشته یه 5700 خریدم پس اگه حر فی میزنم یعنی خودم دیدم اولا کدومتون تعرفه رو کردین 20 درصد این وزیر صنایع مرغش یه پا داره پس تا دو سال دیگه عمرا تعرفه کم نمیشه بعدم کی گارانتی کرده این مدلو زنگ بزنین اتصالات نیا و ... بپرسین حالا حالاها نمیاد اگه هم بیاد قیمتش پول خون باباشه بعدم این گوشی سالاره یه گیگ میکرو sd رو شه صفحاتش با سرت باد وا میشه وقتییه عکس 300dpi را بهاش وا میکنی انگار داری به مانیتور ال سی دی با گرافیک کارت 8000 نگاه می کنی یه قابلیت داره می تونه تمام مسیج فایلتکست رو با صدا بخونه صداشم از 3250 بیشتره کیفیت عکسشم خوبتر از اونه حالا کسی با نوکیا مشکل داره این گوشیو بخره با همه مدلای هم قیمتش مقایسه کنه در ضمن یه وقتایی لازمه ادم تصمیمات حساس بگیره
تورو خدا بگو هنگ میکنه یا نه؟ ما که بدبخت شدیم با این هنگ های سیمبیان. :41: اگه هنگ نکنه واقعا می ارزه.نقل قول:
شما با گارانتي چي گرفتي ؟نقل قول:
سيم كارتت ارتباطات سياره ؟؟
چند و از كجا گرفتي ؟؟
دوستان من همین الان از علائدین میام. با گارانتی اتصالات از 505 هزار بود تا 530 هزار. بستگی به فروشنده داره. در ضمن فعلا خیلی کمیابه و بهتره فعلا صبر کنین.نقل قول:
كمياب باشه خوبه ديگه تابلو ميشي :31:
بزار چند وقت ديگه منظورم دو سه ماه ديگه است ببين چه بلاهايي دوباره سر اين واردات گوشي درميارن شايد ارزون شد:13: شايدم مثل n73قيمتش پرواز كرد!:41:
قیمت بدون گارانتیش چنده؟؟
اصلاً فایده گارانتی چیه!!
اگه بدون گارانتي منظورت ريجستر نشده است اين گوشي اصلا هيچ فايده اي نداره!نقل قول:
البته اگه گوشيت ريجستر شده باشه گارانتي نداشته باشه مشكلي نيست ودر يك كلام گارانتي هيچ فايده اي نداره!
به اين گارانتي هاي متفرقه در اين موارد نميشه اطمينان كرد
این گوشی cpu داره 2 گیگ رم میگیره اصلا هنگ نمی دونه چیهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي مي دونه وضعيت اين گوشي الان چطوره ؟ چنده ؟ با چه گارانتي ؟
انگار به صورت رسمي هنوز وارد نشده ، پس كي مي خواد وارد شه
با توجه به اين جريانات اخير كه ميگن n73 =380 قيمت اين چطوريا شده ؟؟؟؟؟
آره عموجون برو همونجا كه خريدي بگو يه خروس قندي هم جايزه ميدن!نقل قول:
از اين به بعد با خريد آدامس هم ايرانسل جايزه بگيريد!
مي خوام صدسال اينترنتش نباشه!
شركت اوربيت داره با ايرانسل مذاكره ميكنه :39: ( ببخشيد بي ربطه ولي نميشه چيزي نگفت ) :31:نقل قول:
دوربینش که بدنیست اینم عکسی که با این دوربین گرفته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربينشم خوبه ...... دركل عجب چيزيه اين گوشي
دوستان در مورد اون پستم كه درمورد ايرانسل بود قصد بي احترامي نداشتم
خواستم جواب دوستمون رو بدم پستش اصلا جالب نبود.
شما كه بي احتراميت رو كردي ، من خودم 7 سال 912 داشتم با خيال راحت فروختمش ويه ايرانسل گرفتمنقل قول:
خيليم راضيم ، شما هر وقت 912 اينترنت داد استفاده نكن :27: