دوستان اینجا حل مشکلاته نه جای دیگه
درخواست مقاله تو تاپیک خودش
Printable View
دوستان اینجا حل مشکلاته نه جای دیگه
درخواست مقاله تو تاپیک خودش
یعنی اینجا مقاله نمی تونیم درخواست کنیم ( مربوط به هک )
خوب ببخشید
من باید کجا تقاضا کنم
GAME HACKER جان اگه بتونی برای بازی World of warcraft ONLINE یه ترینر بسازی حرچی خواستی میدم
در ضمن اینترنتی هم هست اگه بتونی وای چی میشه من منتظرم !
مطمئن باش بازیهای آنلاین نمیشه ترینر ساخت.نقل قول:
GAME HACKER جان اگه بتونی برای بازی World of warcraft ONLINE یه ترینر بسازی حرچی خواستی میدم
در ضمن اینترنتی هم هست اگه بتونی وای چی میشه من منتظرم !
برای Local شاید بشه.
بله برای بازیهای آنلاین ترینر نمیشه ساخت.فقط میشه OPENGL را هک کرد که شامل Wallhack و غیره میشه.نقل قول:
پس World Of warcraft چه کار کنم حیف شد
hac k haye kame baraye bazi online hast ama gheyr momken nist
سلام من يه مشكل دارم. با يه بازي آنلاين.
توي اين بازي شما بايد شكلهاي شبيه به هم رو كنار هم بذاري تا از بين برن.
حالا مشكل اينجاست كه وقتي ميخوام مثلا امتياز رو هك كنم، به ده بيستا آدرس ميرسم كه ديگه كمتر نميشه. و هيچ كدومشون هم اصلا شباهتي به امتيازي كه من گرفتم ندارن.
وقتي هم كه همه رو فريز ميكنم، امتياز بازم تغيير ميكنه.
از هر روشي كه بگيد امتحان كردم. حتي چند دفعه نوع سرچ رو Unknown و type رو هم All انتخاب كردم. ولي تا حالا جواب نگرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي رو ديكد كردم ( بازي فلش بيده) و كدهاشو خوندم (البته اكشن اسكريپت زياد بلد نيستم) و فرمولي كه براي امتياز دادن استفاده ميكنه رو بدست آوردم. ولي يازم كاري از پيش نبردم. فرمولش اينه:
تعداد شكلهايي كه بايد از بين برن * (2 * مرحلهاي كه توش هستيم) = امتياز
حالا يكي مردونگي كنه بگه من بايد چيكار كنم؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز !!!
من چند تا راهنمایی می خوام !
اول: چجوری میشه از pointer توی ترینر استفاده کرد ؟
دوم: با کد هایی که از auto ---- به دست میاد چطوری میشه توی ترینر value رو روی عدد دلخواه فریز کرد ؟
سوم: کد autohack در بازی GTA III برای خون به جز من بقیه ی مردم رو هم خون بی نهایت می کنه راهی برای درست کردن کد هست ؟؟
چهارم: لطفا کد اینجکشن رو هم آموزش بدید !
یه جایی خونده بودم میشه بازی فلش رو با tsearch هک کرد.
حالا وقتی freeze میکنم از بازی خارج میشه!
باید چه کار کنم؟
بعد از زدن Enable Debugger آدرس کد Freeze شده رو به Auto ---- میدم. ولی نمیاد.
با art money هم ميشه.نقل قول:
یه جایی خونده بودم میشه بازی فلش رو با tsearch هک کرد.
خارج شدن هم به خاطر اينه كه آدرس اشتباهه. البته فكر كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز پیش میاد همچین چیزایی !!! :13:نقل قول:
منم تو GTA وقتی جون رو هک می کنم 4 تا آدرس میاد که فقط یکیش تو auto ---- جواب میده در حالی که همه با آرتمانی کار میکنن !!! :13:
ممنونم.نرم افزار دیگه ای میشناسی که Auto ---- داشته باشه؟
cheat engine یه چیز تو همین مایه ها داره ولی تو اونم تقریبا همین مشکلات هست !
سلام بچه ها
این artmoney نرم افزا خوبی هستش
ولی درست و حسابی بازی رو هک نمی کنه
به غیر از این نرم افزار نرم افزار دیگه ای سراغ ندارن که بتونیم بازی ها رو هک کنیم ؟؟:10:
دوست عزیز فکر میکنم تا حالا به این سوال زیاد اشاره شده !
برنامه های زیادی هست که بازی هک می کنه که به نظر من بهترین و حرفه ای ترینش همون آرتمانیه !
اینم اسم چندتا برنامه ی دیگه :
T-search , cheat finder , cheat engine , memhack , game shoke , memory editor
و خیلی های دیگه که بعضیاش اصلا ارزش اسم بردنم ندارن !
شما مشکلاتتو با آرتمانی حل کن می بینی که بی رقیب میشه !
چرا همه میگن Art Money بهترین و حرفه ای ترینه؟
مگه T-search بهترین نیست؟
راستی
Artmoney قابلیتHex Edit و Auto Hackداره؟ یا باید هر دفعه که بازی رو اجرا میکنیم Art Money رو هم باهاش اجرا کنیم؟
دوست عزیز T-search اصلا در حد و اندازه ی artmoney نیست !!!
autohack , artmoney نداره اما ابزار پیدا کردن pointer داره که به نظر من کاراییش از autohack هم بیشتره !
با سلام
من آموزش کار با برنامه Memhack میخواهم از آقای عزیز کسی دارند بزارد.
مرسی
دوست عزیز دیگه با memhack کار کردن که آموزش نمی خواد !
ولی چشم در اولین فرصت برات آموزش می سازم !
واقعا از لطف شما متشکرم آقای TITANSTINGERنقل قول:
دوست عزیز دیگه با memhack کار کردن که آموزش نمی خواد !
ولی چشم در اولین فرصت برات آموزش می سازم !
از راهنماییت ممنونم. میشه درباره ی pointer بیشتر توضیح بدی؟
قبلا پرسیده بودی:با کد هایی که از auto ---- به دست میاد چطوری میشه توی ترینر value رو روی عدد دلخواه فریز کرد ؟
جواب: با T-Search بعد از Disassemble کردن به سربرگ Disassembler برو و روی کد کلیک راست کن و Register رو بزن حالا به سربرگ Register برو و در قسمت Replaced to مقدار جدید رو بنویس
میشه لطفاً آموزش Cheat Engine روبذاری؟ممنون.
دوست عزیز قابل نداره من برنامه رو پیدا کردم خیلی زود آموزشو برات آپ میکنم ! :46:نقل قول:
دوست عزیزم !نقل قول:
بازی هایی که بعد از هک کردنش توی مرحله بعد یا دوباره باز کردنش آدرس عوض میشه برای هر value آدرس ثابتی داره که از روی اون آدرس هر دفعه مشخصات آدرس بعدی رو میگیره در واقع همون چیزیه که به درد ما میخوره
به این آدرس ثابت pointer یا اشاره گر میگیم که با پیدا کردنش مشکل برای همیشه حل میشه !
تونستم منظورو برسونم ؟؟!؟!؟! :5:
اینو بلد بودم که البته مشکلاتشم زیاده مثلا بعضی مواقع بازی کراش میکنهنقل قول:
من منظورم توی ترینر بود !:13:
اینم به روی چشم !! :46:نقل قول:
دوستان عزیزم واقعا خوشحال میشم وقتی میبینم این تاپیک هنوز فعاله مثل بقیه به گل ننشسته چون به نظرم هنوز مشکلات بچه ها زیاده لطفا به همکاریه خوبتون ادامه بدید ! :11:
ممنون از همتون ! Titan.FR
دوست عزیز دست پر اومدم اینم آموزش memhack :5:نقل قول:
کد:http://titan-fr.persiangig.com/P30World/P30world_memhack-learning.rar
دوستان استفاده از این نرم افزار ها که سخت نیست و شما که یکی رو یاد بگیرید برای بقیه نیاز زیادی به آموزش ندارید.
فقط کافیه یه سری لغت مثل سرچ و ***** و انواع متغیر ها و... رو یاد بگیرید تا کارتون در سطح مقدماتی راه بیفته.
و با تشکر از:
Titan.FR
راستی اونی که ستاره شد کلمه ی فیلتــــــر بود
درسته.ولی بعضی دکمه ها در نرم افزار های مختلف عناوین مختلفی دارند.مثلا دکمه فیـــــــــــلتر در T-Search
عنوانSearch Next ,در Art Money عنوان F*I*L*T*E*R ,و در Mem ---- نام Sieve را دارد و همچنین قسمت های مختلف نرم افزار ها(مانندAuto ----) مسیرهای مختلفی دارند.
میشه از Pointer هایی که تو Art Money پیدا شده برای Auto ---- در T-Search استفاده کرد؟
من وقتی میخواستم یه بازی رو تو T Search هک کنم (برای Infinite -Money)وقتی میخواستم مقدار کد رو تغییر بدم دو باره به حالت اول باز میگشت.ضمنا مقدار پول در یک عدد خاص ضرب می شد تا مقدار کد به دست آید و تمام اعدادی که من به عنوان مقدار کد مینوشتم مضرب همان عدد خاص بود. وقتی کد را Freeze میکردم مقدار پول در بازی تغییر نمیکرد. ولی وقتی مقدار کد را تغییر میدادم به حالت اول برمیگشت.
game hacker جان ممنونم قابلی نداره !!من همیشه در خدمت انجمنم !!
دوست عزیز pointer فقط یه نشونست !!نقل قول:
اگه توجه کنی هر دفعه که سر بازی سیوتو باز کنی آدرس جدیده می نویسه که از اون میشه تو autohack استفاده کرد !
دوست عزیز از این چیزا پیش میاد ! :13:نقل قول:
اون آدرسی که شما پیدا کردی واسه ی تغییر کد نیست فقط نشان دهنده ی کده !!
شما سعی کن از search unknown value استفاده کنی تا آدرس تغییر رو پیدا کنی :5: