mozhgan_61f عزيز اين طبيعيه و اشكال خاصي نيست كه نگران باشي. احتمال زياد فرمت ذخيره اطلاعات روي درايوهاتون فرق مي كنه.
شما بهتره از وسيله ديگه اي براي انتقال اطلاعات استفاده كني.
Printable View
mozhgan_61f عزيز اين طبيعيه و اشكال خاصي نيست كه نگران باشي. احتمال زياد فرمت ذخيره اطلاعات روي درايوهاتون فرق مي كنه.
شما بهتره از وسيله ديگه اي براي انتقال اطلاعات استفاده كني.
babitech جان شما به اين آدرس برو و روي لينك "كتاب الكترونيك" در پايين صفحه كليك كن. اونجا ممكنه يه چيزايي پيدا كني. :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا روش هارد به هارد كردن را توضيح دهيد
کارت گرافیک کامپیوتر من (آن بورده) حالا میخوام روش یه کارت گرافیک 64ای تی ای بذارم اما وقتی قطعه رو می کنم تو ای جی پی بعد کامپیوترو روشن میکنم اصلا واکنش نشون نمیده یعنی رم بوق نمی زنه ناگفته نماند رم من (256دی دی ار اس دی رمه که میره تو اسلات دی دی ار)
حالا چیکار کنم تا سیستم کارت گرافیک و بخونه؟
آيا اين حرف درست است كه اگر كيس كامپيوتر مشكلي داشته باشد كامپيوتر مي تواند روي وسايل صوتي و تصويري ديگر پارازيت بيندازد وكار يك فرستنده را انجام دهد يا به اصطلاح عام وقتي سيستم در حال كار است مانند ويديو سي دي روي سيستم يا دستگاههاي صوتي وتصويري پارازيت بيندازد واطلاعات داخل سيستم در آنها مشاهده شود اين حرف تا چه حد صحت دارد.
چي شد هيچكس جواب ما رو نميده
سلام
من يك مشكل خيلي مهم دارم . منوقتي كامپيوتر رو به حالت hibernate ياstand by مي برم وقتي دوباره به ويندوز ميام فرمتهاي تصويري كار نمي كنه.وقتي restart مي شه درست مي شه.ضمنا وينوز مديا سنتر است و در sp2 اين مشكل ندارم.
ebivamp جان نمي دونم مشكلت حل شده يا نه ولي براي حلش بايد بري تو Setup سیستمت و گرافیک آنبورد رو غیر فعال کنی. اونقت نباید مشکلی پیش بیاد.
alaodin1 جان مطمئن نیستم این جوابی بت می دم درسته یا نه ولی تا جایی که من می دونم تمام وسایل الکتریکی یه میدان مغناطیسی دور خودشون ایجاد می کنن و می تونه این میدان روی سایر لوازم الکتریکی نزدیک پارازیت بندازه ولی از نظر من این میدان اونقدرها هم قوی نیست که پارازیت ناجور بندازه. در ضمن اطلاعات کامپیوتر به سایر لوازم وارد نمی شه آخه باید مفصر اون میدان تو سایر وسایل باشه تا بفهمه این میدان یعنی چی ...
renjer_babi جان شما برای هارد به هارد برو اینجا :
با سلام به دوستان عزيز
متاسفانه چند وقت پيش سيستمم دچار مشكل شد. مجبور شدم نرم افزار Alcohol رو كه واسه درايو مجازي هست پاك كنم و دوباره نصب. بعد از نصب مجدد متوجه شدم كه اون درايو مجازي قبليه رو پاك نكرده و يه درايو ديگه ايجاد كرده. :puke:
حالا ميخوام بدونم چه طوري ميتونم از شر درايو قبلي خلاص شم؟ تو Device Manager داخل systemهم رفتم و از اونجا يي كه مال درايو ها هست remove كردش ولي دوباره كه سيتم . روشن ميكنم اين درايو و شناسايي مي كنه. :sad:
ممنون
آقا من سيستمم يه هويي خاموش شد
بعد فهميدم علت از پاورشه
حالا يه پاور نو گرفتم. وقتي نصبش مي كنم سيستم روشن ميشه ولي حدود 3 ثانيه بعد دوباره خاموش ميشه
اگه سريعتر لطف كنين ممنون مي شم!
galaxy_110 عزيز شما تو options خود نرم افزار Alcohol باید اون درایو رو غیر فعال کنی ... در ضمن اگر image تو اون درایو گذاشتی باید اول ورش داری بعد غیر فعال کنی ...
doctorehsan شما هم این سوالت رو به صورت یه تاپیک مجزا مطرح کن ... اطلاعات بیشتری هم بده. با توجه به چیزی که گفتی معلوم می شه که از پاورت نیست چون عوض کردی نتیجه نداد.
رشيد جون ممنون
ولي يه مشكل هست. من alcohol رو پاك كردم و دوباره نصب كردم واسه همينم ديگه روي اون درايو قبليه هيچ كنترلي نداره و الان يه درايو جديد ساخته كه خوبم كار ميكنه.
اما او درايو قبليه عملا بي استفاده شده و حتي كارم نميكنه .عكسشم شده مثل ايكون سي دي درايو و وقتي هم روش كليك مي كنم ميگه ديسك رو وارد كنيد. :puke:
سلام.هنگامي كه كامپيوتر را روشن مي كنم كيبوردم كار مي كند ولي هنگامي كه ويندوز بالا مي آيد موس در جاي خود ثابت است و كيبورد هم كار نمي كند لطفا من را كمك كنيد
سلام
من میخوام تابستون برم کلاس شبکه میخواستم ببینم باید پیش نیازی رو بلد باشم؟
ممنون میشم که جواب بدین.
سلام
من دنبال یک تلویزیون 29 با قیمت حدود 700ت می گردم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید تو بهترین انتخاب.اگه میشه قابلیتهای تلویزیونی رو که معرفی میکنید هم بگید.
سلام
من پارسال هاردم یه صدا های خر خر از توش در می اومد بعد از یه مدت ترکید البته خوشبختانه اطلاعات مورد نیازم رو به موقع از توش در آوردم الان یه هارد جدید خریدم ولی از اون موقع نسبت به هر صدایی که از سمت هارد شنید ه می شه حساس شدم این هارد جدیدم وقتی با هاش یه برنامه تقریبا سنگین مثل فتوشاپ باز می کنم یه صدایی مثل بوق می ده می خواستم ببینم این طبیعیه ؟؟
سلام
من يكبار مودمم رو سوزوندم. يعني زدمش به برق. بعد يك مودم ديگه خريدم چند روزي كار كرد ولي بي دليل (بدون زدن به برق) پيغام no dial tone ميده. بازم از رو نرفتم و يك مودم external گرفتم ولي اونم مرتب dc ميشه. حالا به من بگوييد چه كنم؟
خوب هردو مودمي كه خريدي ببر گارانتي نشون بده اگه سالم بودن يا مادربردت اشكال داره يا خط تلفن.نقل قول:
نوشته شده توسط avahia
نقل قول:
نوشته شده توسط Mezzo
نمي تونم اين كارو بكنم چون مودم لپتاپمه و اونو از دوبي خريدم. مي تونم خودم تست كنم ببينم اشكال از كجاست؟
سلام
من يه دسته جويستيك دارم كه اصلا" نمي تونم نصبش كنم اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
اسم دسته:generous اگه امکان داشت جواب رو به ایمیلم بفرستیدpadisar1364@yahoo.com
باتشکر
با سلام
مي تونيد در مورد قفل سخت افزاري به زبان اسمبلي منو راهنمايي كنين؟
ممنون مي شم
به اين صورت كه روي يه برنامه كاربردي قفل سخت افزاري بزاريم كه برنامه Eeprom به زبان اسمبلی کد شده باشه
آقا من طرز شارز پرينتر 7760 اچ پي را ميخام يكي توضيح بده
راستي بهترين دستگاه براي چاپ فتو گلاسه چيه در خونه؟
اين كه خودم دارم گرون در مياد جوهرش
پيشنهاد بديد؟ ميخام با كيفيت باشه ولي بيشتر از قيمت مغازهها در ني
سلام به همگی
آقا من میخواهم یک dvd ram به کیس کامپیوترم اضافه کنم اما سیم power دیگه ندارم.آیا راهی هست بدون اینکه یک power دیگه بخرم این کار رو انجام بدهم.
توضیحاتی که اگر بدونین شاید بیشتر بتوانید کمکم کنید:
power=400 v
وسایل داخل کیس هم مانند کیسهای معمول است ، فقط از یک هارد اضافی و یک فن اضافه برخوردار است.
من يه CD-Writer داشتم حالا يك DVD-writer با همون مارك به سيستمم اضافه كردم .
اما سيستم اين دو تا رو با هم قاطي كرده و هر دو رو با يك آيكون و اسم نشون ميده .
وقتي هم كه Eject مي كنم جفتشون باهم عمل ميكنن هيچي رو هم نميشناسن.
براي DVD-writer از انشعاب همون فيشي استفاده كردم كه به CD-Writer رفته بود .چون مادر بورد من پورت اضافي ديگه اي نداره كه حرومش كنم .
حالا چيكــــــــــــــــــــــ ــــار كنم ؟ :sad:
اگه ميخواي هزينه جوهر گرون درنياد ميتوني ليزري بگيري. اگه ميگه گرونه من ميگم جوهر افشان اپسون بخر. البته اپسون بازي درمياره. اگه چند روز باهاش پرينت نكني هد پرينتر مشكل پيدا ميكنه و 50هزار تومان ميگذاره رو دستت. اصلا با همين پرينترت پرينت كن وقتي هم كه جوهرش تموم شد شارژش كن. كيفيت عكس مياد پايين ولي زياد بد نميشه. پرينتر 5150 من با يك كارتريج 27000توماني رنگي ميتوني باهاش حدود 40 صفحه پرينت كني.نقل قول:
آقا من طرز شارز پرينتر 7760 اچ پي را ميخام يكي توضيح بده
راستي بهترين دستگاه براي چاپ فتو گلاسه چيه در خونه؟
اين كه خودم دارم گرون در مياد جوهرش
پيشنهاد بديد؟ ميخام با كيفيت باشه ولي بيشتر از قيمت مغازهها در نياد
اگر تهران هستيد و پرينتر چند كاره ليزري ميخواين كه صرفه جويي مناسبي داشته باشه سامسونگ انتخواب مناسبيه
سلام
ويندوز اكس پي را نصب مجدد كردم ولي مادربرد را درست حسابي نشناخت (مادربرد من gigabyte technolo co;ltdمدل s651mprzاست )كارت گرافيك و ويديو را هم همچنين البته درايورهايش را هم كه مي خوام نصب كنم erprمي ده چاره چيست؟ ببرمش پيش متخصص
سلام،نقل قول:
نوشته شده توسط babibell
به احتمال زیاد مشکل شما به خاطر Master/Slave نبودن درایوها است.
وقتی دو درایو را با یک کابل به یک پورت مادربورد وصل می کنید باید حتما یکی نقش Master(ارباب) و دیگری نقش Slave (برده) را عهده دار شوند.
در مادربوردهای فعلی معمولا یک پورت اولیه Primary و یک پورت ثانویه Secondary وجود دارد که هر یک می تواند یک Master و یک Slave را پشتیبانی کند. به این ترتیب می توان از چهار درایو استفاده نمود.
اما برای این کار در دو جای مختلف باید تنظیمات صورت گیرد:
1- ست کردن جامپرهای پشت درایوها که برای اطلاعات دقیقتر می توانید به دفترچه راهنمای آنها هم مراجعه کنید.
2- تنظیم مستر/اسلیو در بایوس مادربورد که دفترچه راهنمای مادربورد در قسمت تنظیمات ست آپ توضیحات بیشتری را می دهد.
اگر هنوز مشکلی داشتید همین جا اعلام کنید.
سلام..
كسي مي دونه كه يه كامپيوتر و مانيتور روشن ف مصرف برقش چقدره؟
يعني اگه كامپيوتر و مانيتور روشن باشه ( ولي كار خاصي انجام نشه) چقدر برق مصرف مي كنه؟ مثلا معادل چند لامپ 100؟
با تغيير جامپرها يك درايو را به حالت مستر وديگري را به حالت اسليو دربياريد. شايد حل شه.نقل قول:
نوشته شده توسط babibell
بله راهي هست.نقل قول:
نوشته شده توسط siamak_kh
تشريف ببريد يك مركز خدمات كامپيوتري و كابل مخصوص انشعاب پاور را تهيه كنيد.
دوستان من دو روز پیش یه مین برد گیگا مدل GA-8I945GZME-RH خریدم که لینک مشخصاتش اینه
یه کارت گرافیک 6200 PCIE هم خریدم که تربو کش با 256 مگا رم هست
حالا یه مشکل اساسی پیش اومده وقتی کارت رو نصب میکنم و کامپیوتر رو روشن میکنم مانیتور چشمک میزنه و هیچ سیگنالی نیست البته این مین گرافیک آنبورد داره که وقتی فیش مانبهش وصل میکنم قشنگ سیستم بالا میاد و لی با کارت گرافیک نه
کارت گرافیک رو رو یه سیستم دیگه امتحان کردم کار میکنه و مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا رو این یکی تصویر نمیده
راستی هر کاری کردم نتونستم گرافیک آنبورد مین غیر فعال بشه آخه تو قسمت Integrated pipeline گزینه وی جی آی نداره
یکی کمک کنه اگه راهی داره یا فکر میکنید مین برد مشکل داره کمکم کنید که سریع برم یه کاری کنم --
با سلام
دوستان عزیز چند روزه که سیستم بنده دچار یک مشکل شده و اون اینکه سیستم ما فقط با اینترنت مشکل داره!!! مشکل اینه که وقتی ما با اینترنت متصل می شیم بعد از مدتی سیتم خود به خود ریست می شه(البته بعضی مواقع به محض اینکه می خوایم کانکت شیم، هنوز شماره نگرفته سیستم ریست می شه و بعضی مواقع بعد از اینکه کانکت می شیم یه 45 دقیقه که می گذره ریست می شه و بعضی مواقع 10 دقیقه که هستیم ریست می شه و عجیب تر از همه اینکه بعضی موقع ها هیچ مشکلی پیش نمیاد) ...من خودم هم موندم جریان چیه، سخت افزار مشکل داره؟ مودم مشکل داره؟ یا ...
اگر تا بحال کسی با این مشکل روبرو شده یا می دونه قضیه چیه ممنون می شم بنده رو راهنمایی کنه
موفق باشید
احتمال زياد مشكل از تنظيمات بايوسه ولي نگاهي بكن ببين تمامي فيشهاي برق وصله.نقل قول:
نوشته شده توسط zarei677
شايد ويروسيه ويندوز رو دوباره نصب كن ببين درست نميشه.نقل قول:
با سلام
دوستان عزیز چند روزه که سیستم بنده دچار یک مشکل شده و اون اینکه سیستم ما فقط با اینترنت مشکل داره!!! مشکل اینه که وقتی ما با اینترنت متصل می شیم بعد از مدتی سیتم خود به خود ریست می شه(البته بعضی مواقع به محض اینکه می خوایم کانکت شیم، هنوز شماره نگرفته سیستم ریست می شه و بعضی مواقع بعد از اینکه کانکت می شیم یه 45 دقیقه که می گذره ریست می شه و بعضی مواقع 10 دقیقه که هستیم ریست می شه و عجیب تر از همه اینکه بعضی موقع ها هیچ مشکلی پیش نمیاد) ...من خودم هم موندم جریان چیه، سخت افزار مشکل داره؟ مودم مشکل داره؟ یا ...
اگر تا بحال کسی با این مشکل روبرو شده یا می دونه قضیه چیه ممنون می شم بنده رو راهنمایی کنه
موفق باشید
با عرض سلام
میخواستم بگم که کیبورد من از کار افتاده یعنی حتی در قسمت hardwar هم اثری از نا کیبوردم نیست.لطفا من را راهنمایی کنید چون این مطالب را هم به زحمت به وسیله ی برنامه on-screen keyboard نوشته ام .
با تشکر فراوان...
سعي كن بييني علايم حياتي داره يا نهنقل قول:
نوشته شده توسط soliman
فيش رو هم چك كن
اگه نه
18 الي 25 تومن فراسو
زير 10 تومن مارك هاي متفرقه
سلام مومناي خدا...يه سوال يه بازي به اسم راش فور برلين گرفتم...ازون بازي هاست كه بايد كابل برق سيدي درايو رو در آورد البته بعد نصب و وقتي سيم كابل رو در ميارم وسيستم رو بازم روشن ميكنم ويندوز بالا نمياد و پايين صفحه اول روشن شدن گزينه ديليت و اف 9 مياد و هر كاري ميكني بالا نمياد توي سيستم ستاپ هم نگاه كردم مشكلي نداره...از يه نفر پرسيدم گفت امكان داره كه مشكل سخت افزاري باشه كه بالا نمياد چون حتما بالا مياد...لطفا كمك كنيد... :sad:
كسي جواب سوال منو نمي دونه؟ :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط eastern
يه چيزي شنيدم از يه مهندس كامپيوتر اما نميدونم درسته يا نه اما ميگم...كل برقي كه كامپيوتر مصرف ميكنه البته خانگي اون اندازه لامپ 50 وات هستش...نقل قول:
نوشته شده توسط eastern
مرسي از پاسخت ..