از ما گفتن بودنقل قول:
Printable View
از ما گفتن بودنقل قول:
نقل قول:
حرف شما کاملا درسته
اما در این مورد خاص این بنده خدا راست میگه
Flash Memory های KingStone خیلی بد هستند
من تو شرکتمون حداقل از 20 تایی که فروختیم 4 تاش بعد از مدت کمی سوختن و خراب شدند
من که یه فلش مموری KingStone 2GB گرفتم که خیلی خوب کار میکنه!
از نوع U3 هست و مدلش Data Traveler Smart هست و سرعتش واقا عالی و راضی کنندست.
البته از بین مارک های جدید فلش های 1GB PNY هم خیلی پر سرعت هستن من سری OutDoor رو امتحان کردم و یکی گرفتم.
دوست عزيز من كه گفتم KingStone نخرين خودم هم گفتم 6 ماه قبل KingStone خريدم و مثل مال شما U3 است.نقل قول:
اين مدل خوب كار ميكنه اما باز هم ميگم الآن يه چرخ توبازار بزنين مي بينين چه افتزاحي شده
KingStone هاي سفيد رنگ پلاستيكي نخرين
من هم كينگ استون 512mb داشتم و بعد از سه ماه سوخت ,همين جوري الكي!
بچهها الكي رو چيزي تعصب نداشته باشيد.. بهتره با ملايمت از تجربيات هم استفاده كنيد!
با سلام
می خواستم یک فلش با قیمت حداکثر 15 تومان ( 512 mb ) معرفی کنید
تنها چیزی که مهم است ماندگاری زیاد اطلاعات در اون باشه و سرعت و ..... برام مهم نیست چون برای نگهداری تحقیقاتم می خواهم .... لطفا یک مارک خوب رو معرفی کنید..... با تشکر
دوست عزيز 15 تومن كف قيمت است و تنها چيزي كه به ذهن من مي رسد kingeton چيني است اما اگر يك روز ديدي خداي نكرده اطلاعاتت پريد ناراحت نشو اگه يك 5 تومن ديگه رو پولت بذاري باز ميشه يه كارايي كردنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون ولی حجمش زیاد مهم نیست ( kingeston یک گیگش 13 تومنه ) 512 می خوام .... .. 128 هم خوبه ( اگه ارزون تر باشه وگر نه حرف شما صحیح است )
چون فقط برای نگهداری فایلهای نوشتاری word ازش استفاده می کنم......... متشکرم
اگه حجم کمترا هم ارزونتر نبود یک خوبشو معرفی کنین تا 25 تومان
فكر مي كنم همين دو هفته پيش بود براي دوستم يك 2 گيگ HP خريدم 26 تومن .فكر مي كنم 1 گيگش 18 تومن بود درست يادم نيست اما pqi هم ديديم اونم خوب بود توهمين رنج هم بود اگر تو تهران هستي يه سر پاساژ ايرانيان برو همه چي دستت ميادنقل قول:
با سلام
من فلش مموری King stone خریدم ولی هر کاری میکنم قادر به حذف نرم افزار ان کهcd درایو مجازی میسازد نیستم حتی با فرمت
از دوستان اگر کسی این مشکل حل کرده لطفا به من هم یاد بدهید.
با تشکر
یعنی چی میخواهی درایو مجازی رو پاک کنی؟
دوست عزیز می خواهم کاملا خالی شود حتی قادر به نصب درایو مجازی نباشدنقل قول:
با سلام به همه دوستان
من یک فلش مموری سونی یک گیگ دارم. به مشکلی برخوردم و اون انه که وقتی فایل وردی را روی آن می ریزم و به کامپیوتر دیگری منتقل می کنم متن داخل اون فایل ورد به صورت مجموعه ای از اعداد صفر در می آید. دلیل آون چیه؟ البته با همه فایلهای ورد این کارو نمیکنه.
كسي قيمت اين فلش رو داره؟
PNY micro
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كارم فوريه ، كسي نسيت جوابم رو بده؟ :47::42:
سلام دوستان
فلش من کینگستون 2 گیگه. ویروسی شده و الان هر کاری می کنم اولا روش کلیک می کنم بازش نمی شه و فقط حالت اتوران باز می شه که اگه بعد یه مدت که به کامپیوتر زدمش دیگه نمی تونم بازش کنم و دوباره باید درش بیارم و دوباره بزنمش و یه چیز دیگه هم فرمت نمی شه. چی کار کنم؟
يك انتي ويروس آپديت شده روي سيستمت نصب كن مشكلت حل مي شود
و راست كليك كن روي آيكون فلشت بعد گزينه Open را بزن
با سلام به همه دوستان
کسی نبود جواب سوال چند پست بالاتر ما رو بده؟
از منوی استارتنقل قول:
start->run
درایوی را که فلش دیسکت هست را بزن این طوری
مثلا اگر درایو G است
بزن
g:
یا
g:\
دیروز توی flash memory چند تا file و یه فیم ریختم ولی امروز
کلا باز نمی شه چراغشم روشن نمی شه:41:
چه کار کنم؟
سلام
الان بالاترین ظرفیت فلش مموری ( Usb ) موجود در ایران 4 گیگابایته ؟
با اينكه مي دونم كسي جواب نمي ده ولي مي پرسم
بالاخره بهترين مارك فلش مموري چيه ؟
سلا م
ایا فلش ها بدرد ذخیره کردن فایلها با حجم زیاد می خورن ؟
خوب من چند وقت می خواهم ویندوز ویستا نصب کنم ولی همین طور که می دانید ویندوز ویستا روی dvd من به این نتیجه رسیدم یک dvd writer بخرم.
حالا با این توصیفات این سوال برای من ÷یش امده اصلا فلش 4 گیگ می تواند فایلهای ویندوز را ذخیره کنه و کلا میشه از روی ftp یا یک سیستم یک برنامه را روی ان ریخت وبعد از چند بار خالی و پر شدن خراب نشود و به غیر از ویندوز ویستا برنامه های دیگه من فکر می کنم تا 2 گیگ بیشتر نیستن 2 گیگ فضا کافی
در ضمن من حدود 20 تومن می خوام خرج کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
مشكلي ندارد اگر بخواهي ويستا را روي انها نصب كني
براي 20 تومان هم TwinMos حافظه خوبي است
2گيگ هم خوب است براي برنامه
DVD رايتر هم حتما بگير خيلي لازم مي شود مخصوصا براي BackUp گرفتن از هارد
سلام
حافظه فلش من دچار یک مشکل شده.
زمانیکه به کامپیوتر وصلش میکنم کامپیوتر میشناستش اما پیام میده هیچ دیسکی در درایو وجود نداره.چطوری میشه این مشکلو حل کرد.و اینکه آیا اطلاعات داخل حافظه از بین رفته یا نه؟
سلام:
من یه فلش 1 گیگ دارم که جدیدا حجمشو 4mb نشون میده...بیشتر از این مقدار هم توش جا نمیشه.علتش چیه و چی کارش کنم؟فرمتش کردم دزست نمیشه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روي يك سيستم ديگه وصل كن ببين همين مشكل را دارد احتماله زياد از ويندوزت هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با برنامه Flash Memory Toolkit اسكن بگير يا ببين چكارش كردي فرمتش كن درستش كن
[quote=Lord_theOne;1583648] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روي يك سيستم ديگه وصل كن ببين همين مشكل را دارد احتماله زياد از ويندوزت هست.
جناب لرد ممنونم از پاسختون اما من روی 3تا سیستم امتحانش کردم همین پیامو میداد.بنظر شما باید برم گارانتی تعویض یا نه؟آخه فقط یکماه بیشتر نمیشه خریدمش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با برنامه Flash Memory Toolkit اسكن بگير يا ببين چكارش كردي فرمتش كن درستش كن[/QUOTE]
با این برنامه هم امتحان کردم.هیچ مشکلی نداره ظاهراً!!!:41:تو همین ظرفیت 4 مگابایت به راحتی کار میکنه و فایل هائی هم که می ریزم روش اجرا می کنه.ولی ظرفیتش شده 4 مگ؟؟؟:18:تا حالا کسی به این مورد بر نخورده؟در ضمن ویروس هم نداره.با کسپر اسکنش کردم ویروسی پیدا نمی کنه روش.فرمت هم می شه.برنامه ای نیست که سکتور های اینو بررسی کنه ببینه خراب شده یا نه؟
من یک مشکل دارم ... فلش مموری من 2 گیگا است .یه فایل عجیب با پسوند قاتی پاتی توش چسبیده ... فرمت نمیشه .. آنتیویروس نمیشه ... چیکارش کنم؟
اسم فايل را نگفتي
می خواهم فلش دیسک 2 گیگ بخرم، توشیبا را قیمت کردم 23 هزار تومان. توصیه میکنید بخرم یا نه؟
توشيبا ازش Review خوندم اكثرا تعريف كردند ولي من يكي دارم به معناي واقعي افتضاح هست از همين دو گيگ ها Trans Memoryنقل قول:
من توشيبا كار نكردم
اما TwinMOS كار كردم عالي بوده
JetFlash هم عاليتر بوده
OCZ هم فقط تستهاشو ديدم عاليتر از اينها بوده
Corsair هم عالي هست مثل OCZ هست
اينهايي كه گفتم بجز دوتاي اولي گرون هستند
.......:46:نقل قول:
بهترين نمي شود يك مارك را گفت
اينهايي كه ديدم خوب بودند
OCZ Corsair Flash Jet
من هم OCZ ديدم خوب بوده.نقل قول: