دوستان اگه تونستيد درايور كنن واسه W810i رو پيدا كنيد يه جايي آپ كنيد تا ما هم استفاده كنيم.
ممنون از شما.
Printable View
دوستان اگه تونستيد درايور كنن واسه W810i رو پيدا كنيد يه جايي آپ كنيد تا ما هم استفاده كنيم.
ممنون از شما.
ببين مسعد جان من درايو 8.54 رو ريختم !نقل قول:
بعد از چند بار استفاده هنگ كرد روز بعدش !
بعد ديگه گوشي هم هنگ ميكنه مانيتور هم روشن خاموش ميشه !
اگر برم فلش كلي كنم درايو حال حاظر ميپره و جاش درايو اصلي مياد !؟
راهي هست كه بعد از فلش اين درايو پاك نشه !
خود شما دقيقا بعد از هك درايو به هيچ مشكلي بر نخوردي !؟
درايور ميپره و بعد بايد از دوباره خودت آپش كني به غير از درايور هر چيزي كه روي گوشيت باشه ميپره . انگار كه تازه گوشي خريدي.نقل قول:
من نه هيچ مشكلي واسم پيش نيومده تا حالا .
به نام خدا :31:
آقا ما این شارپ رو رو 810 ریختیم - کجای کیفیت فیلمش مثل هندی کم میشه یا کیفیت عکسش = با سونی 6.1مگا پیکسل که تو این تاپیک گفته بودین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما که تغییری ندیدیم فقط سریتر فوکوس میکنه - حالا کلا تو این همه درایور کدوم از همه شاخ تره؟
با جازه آقا مسعود
اینم لینک دانلود 92 درایور دوربین برای گوشیهای K750,W800 و W810 (حجم فایل 358 کیلو بایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائیش تو تاپ سونی هم نمیتونین یک چنین آرشیوی پیدا کنید.
از دوستان خواهشمندم هر کدوم رو که امتحان کردند محاسن و معایبش رو بگویند.
سلام من یه سایت دارم که حدود 40 تا دایور داره.البته از شما هم ممنونم.
سلام
من چند تا از اين درايوها رو امتحان كردم تعريف چنداني نداشتند.حتي super camera
ولي خودم اينو پيدا كردم Mladen v6.36 .
هم كيفيتش عاليه و هم اندازه عكسها خيلي كاهش پيدا ميكنه.تو محيط كم نور هم خوب جواب ميده.
اگه رو ماكرو بزاي توسط كليد هاي + - فوكوس دستي ميكنه.
فقط من وقتي باهاش عكس ميگيرم اصلا مشكلي ندارم و هنگ هم نميكنه.سرعتش هم خوبه. اما وقتي با ماكرو عكس ميگيرم و درپوش رو ميبندم دفعه ديگه وقتي ميخام برم به دوربين برميگرده به منو.و براي درست شدنش بايد گوشي رو خاموش كرد.
با ريست هم درست نشد.پوشه هاي عكس روي مموري و حافظه داخلي رو هم پاك كردم جواب نداد.
اگه تونستيد امتحان كنيد ببينيد واسه شما هم همينطور ميشه يا مشكل از گوشيه منه.
راستي اين درايوهايي كه تو حالت بزرگ زوم ميكنند بعد از گرفتن عكس و وقتي ميخاد عكسو ذخيره كنه بدون زوم ذخيره ميشه.اينم تست كنيد ببينيد براي شما هم همينطوره يا نه.
خيلي ممنون
موفق باشيد
نقل قول:من كه اين درايور Mladen 3.36 رو هم آپ كرده بودم به نظرم اين مخصوص گوشي هايي هست كه بدون در پوش هستند مثل W810i چون اين درايور رو با عكس W810i گذاشته بودن.نقل قول:
منم رو W810i تستش ميكنم ببينم مشكلي پيش مياد يا نه.
من توي اون تاپيك هم رفتم نديدم اما كنن ميتونه كيفيت دوربين رو ببره بالا نه شارپ .نقل قول:
شارپ فقط سرعت بالايي داره كيفيت عكي و فيلمش هم يه خورده بالا تر از درايور اورجينال هست.
اما كنن كيفيت خوبي داره سايز عكس 1600*1200 هست و سايز فيلم 352*288 هست كه نه با Phone XS ميشه آپ كرد نه با Far ميشه ريخت .
اين درايور Canon رو فقط باكس SE TOOLS ميشناسه و ميتونه رو گوشي نصب كنه اگه اين درايور روي گوشي نصب بشه درگه نميشه درايور رو عوض كرد و فقط بايد فول فلش بشه كه اين نوع فلش در طولاني ودت ميتونه گوشي رو از بين ببره ضمناً درايور Canon رو بايد با باكس ابديت كرد كه 120 دلار قيمتشه.
نقل قول:نقل قول:ممنون كه شما هم كمك ميكنيد.نقل قول:
دوستان شارژ باطريتون تو اين درايور ها چطوره؟
شارژ گوشي من تو درايور صدا 1.07 و درايور دوربين 8.54 خيلي دير تموم ميشه الان من با اين درايور ها 8روز پيش شارژش كردم كلي آهنگ گوش كردم كلي عكس و فيلم گرفتم كلي كاراي ديگه كردم اما شارژ گوشي تازه 49% مال شما چطوره؟
مثل من يا نه؟
میشه لینک درایور Canon رو بزارید.من شاید بتونم بوسیله روش زورچپونی اونو به گوشیم قالب کنم.ولی امیدوارم ایندفعه این ادعاها که توسط سازندگان درایور گفته میشه درست باشه و واقعا بتونه با سایز 352*288 فیلمبرداری کنه.نقل قول:
عزيزم W900 با همين رزلوشن فيلم برداري ميكنه اين درايوري كه ميگم با كامپوتر قابل دانلود نيست فقط تو قسمت آپديت باكس مياد كه تا كليك ميكني روش ميگه پولي هست همين.نقل قول:
احتمالاً واسه Phon XS هم مياد.نقل قول:
اگه مثل درایور W900 میمونه که بیخیال .آخه این درایور 1.81 درایور اورجینال گوشی W900 هست که به اسم1.81برای گوشیهای دیگه معرفی شده.نقل قول:
سلام خسته نباشيد
من بيشتر اين درايو هارو امتحان كردم حتي درايوهاي ديگه اي رو هم امتحان كردم ولي تعريف چنداني نداشتند.تا اينكه امروز درايو Kriomag v21.9 رو زدم رو گوشي.اين درايو يه چيز ديگست.
تو جاهاي كم نور بدون اينكه nightmode رو روشن كنم مثل روز عكش ميگيره.عكساشم با درايوهاي ديگه مقايسه كردم اين بهترينشونه.
پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كنيد و نظرتونو بگيد.
با تشكر از همه.مخصوصا masoud_ac جان
masoud_ac جان نگاهی هم به تایپیک کا800 بنداز اونجا یه سوالی پرسیدم در مورد درایور واسه کا800 ... ممنون میشم کامل توضیح بدی !
مسعود جان سلام خسته نباشی میخوام اگه میشه یه درایو بهم بگی که کیفیت فیلم برداری
k800i را بالا ببره و عکاسیشم خوب باشه
اگه بگی ممنونتم
از دوستان تقاضا دارم وقتی درایور جدید معرفی می کنید لینکش رو هم بزارید.نقل قول:
لينك اين درايو تو صفحه اول هست و آقا مسعود زحمتشو كشيدن.نقل قول:
سلام من ميخواستم بدونم كدوم يكي از اينا واسه فيلم برداري خوبه نه عكس اگه هم لطف كنين با پيغام شخصي بديد كه خيلي ممنون ميشم
با اجازه آقا مسعود.
اينم يه درايو ديگه.اين درايو بر اساس درايو اصلي يعني 5.3 ساخته شده و به همين دليل موقع كار هيچ مشكلي بوجود نمياره.حداقل واسه من كه اينطوري بوده:31: :31:
تو اين درايو علاوه بر فوكوس دستي مشكل رنگها هم حل شده يعني رنگ سبز به رنگ فسفري تيديل نميشه.البته تو كا750 اينطوريه يعني با رنگ سبز مشكل داره ولي w800 , w810 رو نميدونم.
با تشكر:10:
سلام كسي جواب مارو نداد من يه درايور دانولد كردم كه فريم ها را افزايش ميداد فقط حالا كسي چيزي داره كه هنگامه فيلم برداري فقط كمي اندازه ي تصوير را بزرگ كنه:11: :40: :11: :40: :11: :40: :11: :11:نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خيلي از درايوها رو امتحان كردم(حدود 20 تا)ولي هيچ كدوم اندازه تصوير رو بزرگ نميكنه.:41:نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنم همچين درايوي وجود داشته باشه.:13:
من اصلا بلد نيستم با اين ها كار كنم ميشه ازهمون اول توضيح بدين چه كار كنم:20:
چرا شما از اول نميخوني تا ياد بگيري؟نقل قول:
همه اينارو نميشه از اول گفت شما بايد دنبالش بگردي و ياد بگيري.
از لينك زير هم استفاده كن.كمكت ميكنه
موفق باشيد:11:
درايور هاي جديد هم اومدن
من ديگه وقط ندارم كه آپ كنم اگه ميشه شما زحمتشو بكشيد.
ممنون
هر كسي كه ميتونه يه آموزش آپ كردن هم با فار هم با Phone XS بزاره بعد لينكش رو به تمام تاپيك ها به عنوان آموزش بزاره.نقل قول:
ممنون.
متاسفانه گوشي K800 با دوربين 3.2MP هم نميتونه با اين رزلوشن فيلم برداري كنه .نقل قول:
من رو W900i هم درايور هاي W810i يا همون 8.54 هم كه ريختم با رزلوشن 352*288 فيلم ميگرفت اما در W810i يا گوشي هاي ديگه با رزلوشن 176*144 فيلم ميگرفت نميدونم چرا W810i نميتونه ولي W900i ميتونه آخه هر دوتاشون دوربينشون 2MP هست نبايد فرقي كنه اما........ .
اگه شما ميدونيد بگيد چرا ؟
آقا ممنون من اين درايور رو امتحان كردم . خوب بوده.نقل قول:
خيلي باحاله.
مسعود جان این قابلیت ربطی به نرم افزار نداره چون ccd , cpu گوشی w810 توانایی پردازش حتی با 15 فریم روینقل قول:
اندازه 352 *288 رو نداره پس بیخود هرس نخور پیر میشی . :10: :31:
يه چيزي بگم كه CPU گوشي W810i مثل W900i هست پس بايد بشهنقل قول:
با سلام
من یه گوشی w810 دارم که چند بار درایور دوربین و اکوستیک اونو عوض کردم ولی الان هر کاری می کنم که باهاش عکس یا فیلم بگیرم نمیشه یعنی فقط برای یه لحظه میره رو دوربین ولی فورا بر می گرده
من درایور های دوربین رو تو این مسیر کپی می کردم
files_to_upload\Fs\ifs\settings\camera
یه چندبار هم بدون ساختن فولدر FS این کار رو کردم
ولی فرقی نکرد در ضمن از نرم افزار ++CS و روش SFX استفاده میکنم و گوشیم سریالش چنجیه
ممنون میشم راهنماییم کنید:18:
منبع معتبر لطفا برای اثبات حرفتون !!!نقل قول:
بجز CPU گرافیک هم مهم هست که W900 شتاب دهنده ی گرافیکی nVidia داره ولی W810 نداره .
با سلام
من یه گوشی w810 دارم که چند بار درایور دوربین و اکوستیک اونو عوض کردم ولی الان هر کاری می کنم که باهاش عکس یا فیلم بگیرم نمیشه یعنی فقط برای یه لحظه میره رو دوربین ولی فورا بر می گرده
من درایور های دوربین رو تو این مسیر کپی می کردم
files_to_upload\Fs\ifs\settings\camera
یه چندبار هم بدون ساختن فولدر FS این کار رو کردم یعنی:
files_to_upload\ifs\settings\camera
در ضمن از نرم افزار ++CS و روش SFX استفاده میکنم و گوشیم سریالش چنجیه
ممنون میشم راهنماییم کنید
حتی وقتی تو software info < service info می رم هیچ مشخصاتی دیگه اونجا در مورد دروبین و ورژنش نیست
و حتی service test هم نمی تونه دوربین گوشی رو باز کنه
کمکم کنید
منم با یعضی از درایورها همین مشکلو دارم.درایور دوربینتو عوض کن درست میشه.نقل قول:
نمی دونم حتی ورژن اصلی خودش رو هم گذاشتم درست نشد که نشد ولی بازم امتحان میکنم
ممنون
آقا دعوا نکن چون W900i گرفتمنقل قول: