hfb جان امروز هدیگه همه کارت گرافیک ها ویندوز ویستا رو ساپورت میکنند ولی فکر کنم کارت گرافیک نباید کمتر از 128 مگابایت باشد و 3D را باید پشتیبانی کند.
Printable View
hfb جان امروز هدیگه همه کارت گرافیک ها ویندوز ویستا رو ساپورت میکنند ولی فکر کنم کارت گرافیک نباید کمتر از 128 مگابایت باشد و 3D را باید پشتیبانی کند.
بیش از هزاران بار گفته شده مقدار مموری برای مقایسه قدرت کارت گرافیک معیار مناسبی نیستنقل قول:
این کارت به حد کافی قوی هست پس خواهشا نگین فلانی چرا کارت 512 با کمتر از نصف این پول می شه خرید
GTX هم بالای 500 در نظر داشته باشین
ویستا ساپورت هم که رو شاخشه!
خب همون طور که گفتم دیروز و امروز یه سری به بازار کامپیوتر زدم
را ستش یه مقدار از این به بعد تو پیشنهاد کارتهای سری 8000 تجدید نظر می کنم!
کل مغازه هایی که تو تهران کارتهای DX10 ساپورت انویدیا تو ویترینشون بود شاید به تعدادانگشتهای 2 تا دست نمی رسید
با این وضع کار بر بیچاره که میاد اینجا برای سیستم خریدن کمک بگیره حسابی گیج می شه
از یه طرف کارتهای سری 7 و 6 رو حسابی از چشمش انداختیم از طرف دیگه تو بازار کسی کارتهای
سری 8 رو نمی شناسه!
تازه در صورت گیر آوردن هم بحث قیمت یه داستان دیگه اس و اساسا سیستم قیمت بر پایه انداختنه
با این فکر که کسی که دنبال سری 8000 میاد قطعا با هر قیمتی خواهان DX10 هست و چون کمیاب
هم هست پس هر قیمتی دلمون خواست می گیم حالا یا می خره یا میره گیر نمیاره دوباره بر میگرده می خره!
یه خر تو خر کامل!
مثلا کارت 8600GTS برد XFX (برد رفرنس) رو از 235 تا 265 قیمت گرفتم در حالیکه قیمت این کارت تو Newegg
190 دلاره و اختلاف قیمت فاحشی بین قیمت دلاری و ریالی هست
تازه تنوع برند ها هم که فوق العاده است همین 8600GTS رو فقط با 2 تا برد پیدا کردم بایواستار و xfx
حالا این تهرانشه ببین جاهای دیگه چه خبره(تو شهرستانها Pentium D رو هم نمی شناسن همه متفق القول بودن
که آخرین تکنولوژی CPU پنتیوم 4 هست و بعد اون دیگه چیزی نیومده!)
....
....
بگذریم
جمله آخرت تایید میشه
تهران اونطوریه خوبه
تو شهرستانها مثل شهر ما پنتیوم دی 4ماه اومده که اصلا استقبال نشده
همون پی4 میبندن همه
همه اينها بخاطر اين هست كه اكثر بازاري ها نه همشون از سخت افزار يا اطلاعي ندارن يا اطلاعات خيلي كم و نا كافي دارن ,و به دنبال كسب اطلاعات جديد هم نميرن چون وقتشو ندارن.
این چه کارتیه :
برد : Club
مدل : G766
تراشه گرافیکی : ATI R600
مقدار حافظه : 256MB DDR2
نوع رابط : 512bit
فرکانس پردازنده : 560MHZ
فرکانس حافظه : 1100
قیمت : 122،000 تومان
تو مجله دیدم.
کسی قیمت گرافیک 8600 gt رو میدونه:10:
165-175 تومان
سلام به همگي
خب..........بالاخره امتحانات هم تموم شد(خدا رو شكر!) و طبق رايزني هاي قبلي من مي خوام كارت گرافيكمو ارتقا بدم!
مي خوام بدونم بالاترين كارتي كه مادر بردم جواب ميده(ترجيحا از Nvidia ) چيه؟
Asus:p4p800-x
AGP:8x
با تشكر از همتون
سلام به همه
من مي خوام يه كارت گرافيك Nvidia بخرم ميخوام بدونم مادر بردم آخرين چيزي رو كه ساپورت ميكنه چيه؟
مادربرد شما قدیمیه agp ساپرتنقل قول:
البته خریدن کارت رو این مین درجا زدنه ولی بگو چه قد میتونی هزینه کنی؟
با همچین مشخصاتی با این قیمت خیلی خوبهنقل قول:
من از قیمتش تعجب کردم.نقل قول:
تو وب چیزی با این مشخصات پیدا نکردم.
شما تا حالا دیده بودی؟
نه ولی اگه باشه فروش 8500 رو خراب میکنهنقل قول:
[QUOTE=Actros;1195757]مادربرد شما قدیمیه agp ساپرت
البته خریدن کارت رو این مین درجا زدنه ولی بگو چه قد میتونی هزینه کنی؟
حداكثر 150 تومن فكر كنم بايد بي خيال بشم!تا تابستون سال ديگه كه يه مادر برد جديد بگيرم
به نظر من بهترين انتخاب براي AGP الان 6200 هستش...قيمتش هم حدود 60 تومنه.نقل قول:
سلام به همه
من مي خوام يه كارت گرافيك Nvidia بخرم ميخوام بدونم مادر بردم آخرين چيزي رو كه ساپورت ميكنه چيه؟
چندتا كارت گرافيكي كه قيمتش بين 150 تا 250 باشه و با ويستا سازگار باشه و دايركس 10 رو پشتيباني كنه را معرفي كنيد لطفا
بهترين برد كارت گرافيك چيه؟
[QUOTE=arbabe.sayeha;1196169]nvidia 7600gs sparkleنقل قول:
120 تومننقل قول:
nvidia 8500gt xfx
170 تومن
nvidia 8600gt xfx
220 تومن
nvidia 8600gts
2نمونه آخر عالیه مخصوصا اخری
[QUOTE=Actros;1198803]پس 7600 براي AGP هم هست؟نقل قول:
قيمتش چقدره؟
[quote=arbabe.sayeha;1199606]فکر نکنم بتونی تو بازار گیر بیارینقل قول:
سلام دوستان عزیز
من چند تا سوال فوری داشتم!:18: :31:
آیا مارک biostar خوب هست؟:20:
کارت گرافیک xfx 7300 gt خوبه یا نه و قیمتش چنده؟(قیمتش رو هم نگفتید اشکالی نداره)
به نظر شما من biostar 7100 gs را با xfx 7300 gt عوض کنم؟
قیمت دست دوم biostar 7100 gs را هم بگید ممنون می شوم.:20:
جواب هر کدوم را که میدونید بدید(در صورت امکان همه رو جواب بدین)
بسیار ممنون و متشکرم...:11: :11: :40:
سلام
افا کسی با Axtrom 7300 کار کرده ؟
کسی میدونه کارایش چطوره ؟
1 - برند خوبیه البته بین برند های معروف XFX ,ASUS , GIGABYTE , که هر کدوم واسه خودشون تو ساختن VGA یهنقل قول:
قطب محصوب میشن حرفی واسه گفتن نداره .
2- من میگم حیفه از GEFORCE 7 دوباره به GEFORCE 7 ارتقاء بدی . البته 7300GT بیشتر از 75 درصد قویتره .
3- قیمت دست دومش اگه 256MB باشه و هنوز هم گارانتی داشته باشه 35 بفروشی خیلی خوب فروختی چون الان
نوش 55 تومانه اشتباه نکنم .
تا یادم نرفته از کمپانی XFX هر مدلش رو بخری خوبه فقط 7300GT ش رو نخر چون فقط با مموری کلاک 666 و کلاک
هسته 350 مگاهرتز زده که خیلی ضعیفه .
اگه خواستی 7300GT بخری حتمآ GIGABYTE بخر که سرور هر چی 7300GT رو زده .
ولی بازم میگم که یه 20 تا 30 تومان دیگه جور کنی 8500GT رو بگیری بهترین کار رو کردی . چون هم کم کم 30 درصد
قوی تره و هم بازی های نسل بعد رو ( DIRECT X 10 ) رو برات قابل قبول اجرا میکنه .
[QUOTE=arbabe.sayeha;1199606]هست اگه گیر بیارینقل قول:
7600GS SPARKLE
7300GT SPARKLE
قیمتشون فک کنم 7600 140 تومن باشه
سلام
من می خواستم یک مانیتور Benq بردارم می خواستم ببینم این مانیتور با چه قیمتها و با چه مدلهایی در بازار وجود داره.
[QUOTE=Actros;1206164]ولي سايت Nvidia نوشته كه 7600 روي PCI و 7800 هم PCI , هم AGP 8X نصب مي شن!نقل قول:
خودتون برين ببينيد(جدول صفحه دوم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من می خواستم یک مانیتور Benq بردارم می خواستم ببینم این مانیتور با چه قیمتها و با چه مدلهایی در بازار وجود داره.
با سلام
تو یه تاپیک جدا نوشته بودم، حالا به پیشنهاد دوستان، دوباره اینجا می نویسم:
به هر صورت دوستان یه مشاوره مالی می خوام اگه لازم شد.
من یه کارت گرافیک آن برد رده پایین دارم با 32 مگابایت حافظه(که از روی bios میشه تا 64 اشتراکشو زیاد کرد)
اگه بخوام یه کارت مستقل با حافظه 64 یا 128 بخرم، حداقل قیمت برای هر کدوم چقدره و چه مارکی؟
با تشکر از دوستان.
[QUOTE=arbabe.sayeha;1206977]حالا مگه کسی گفت که نصب نمیشن . مشکل اینجاست که دیگه وارد کننده های کارت گرافیک به ایران الان دیگهنقل قول:
1 ساله که کارت AGP بالای 6200 وارد نمی کنن چون مشتریش تک و توک هستش و رو دستشون باد میکنه . :27:
دیگه کارت 64MB رو به طور کلی فراموش کن . :27: . من واسه شما XFX GEFORCE FX 5500 128MB 128BIT پیشنهادنقل قول:
می کنم با قیمت 45 هزار تومان . اگه بازم قیمتش زیاده XFX GEFORCE FX5200 128MB 64BIT هم هست 30
تومان .
آقايون بالاخره من چي بگيرم؟7600gs Sparkle تو بازار هست يا نه؟از سري 7 چي مي تونم بر دارم كه هم با Agp 8x سازگار باشه هم تو بازار باشه و هم (اين خيلي مهمه!) حد اكثر 150 تومن باشه؟!؟!؟
بعدا امضا مي كنم!
من دنبال یه کارت گرافیکم تو مایه های 40-50 تومان که بشه باهاش بازی GTA 4 رو اجرا کرد(می دونم هنوز تایید نشده ولی مطمئنم بالاخره میاد).خودم Radeon 9550 رو نشون کردم که امکاناتش عالی نیست ولی بیشتر بازیها رو خوب اجرا میکنه.
حالا به نظر شما بهتر نیست من صبر کنم تا کارت های جدیدتر ارزون تر بشن؟شما چه پیشنهادی می دید تو مدل های radeon که هم باهاش بشه بازی های نسل بعد رو اجرا کرد و هم قیمتش در آینده ارزون بشه(حدود 50 تومان)؟
با تشکر
جانم !!!!!!! :13: :13:نقل قول:
با توجه به مطالبی که تو این تاپیک نوشته شده میشه نتیجه گرفت که با بودجه حدود 170 هزار تومان بهترین انتخاب Xfx 8600gt است...آیا این تایید می شه؟
راستی چرا قیمت کارت های Xfx انقدر پایین هست؟
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان من 300 تومن پول دارم میخوام یه کارت بگیریم میشه یه کارتی معرفی کنید که
اولا پی سی ای باشه
دایرکت 10 رو ساپورت کنه
در 3d mark 06 بالای 7000 رو بیاره
وسط بازی فریم به فریم نشه که من خیلی حساسم
اگه قیمتی تو حد 340 تومن هم بود مشکل نیست
ولی دوستان اگه میشه این کارتی رو که معرفی میکنید بگید که به مادر بورد من یعنی k8n neo 4 msi میخوره یا نه
در ضمن به من یه کارتب یه من معرفی کردم که همتونم میشناسید به نام 8800 gts میهواستم ببینم مادر بوردم ساپورت میکنه لطفا قطعی جواب بدید.میخوام بتونم crysis و call of juarez رو بازی کنم.
و یه سوال دیگه اینه که ایا با اور کلاک میشه این کارتو 8800 gtx رسوند ؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
سلام دوستان
من مي خوام يه كارت گرافيك سري 6 بخرم (ترجيحا 6800 )(مگه بالا تر هم هست!؟) با interface256 bit , Memory 512 mb
مي خوام بدونم بهترين نوعش(GT,GS......) كه در حال حاضر تو بازار هست چيه؟ و قيمتش چنده؟روي چه بردي؟
لطفا زودتر جوابمو بدين
ممنون!
سلام دوستان
من مي خوام يه كارت گرافيك سري 6 بخرم (ترجيحا 6800 )(مگه بالا تر هم هست!؟) با interface256 bit , Memory 512 mb
مي خوام بدونم بهترين نوعش(GT,GS......) كه در حال حاضر تو بازار هست چيه؟ و قيمتش چنده؟روي چه بردي؟
لطفا زودتر جوابمو بدين
ممنون!
این طوری نمیشه باید برای حتی با گرافیک نرمال بازی کردن این بازی باید حدقل یه 8500gt ردیف کنی که تا 1 - 2 ماهنقل قول:
دیگه به 100 تا 110 تومانی برسه . :27: