قيمتا خوب بود - اول زنگ زدم به يونيكام سرويس بخش فروش كه از خودشون بگيرم
نداشتن .. نماينده شون هم كه باقالي فروشه !
رفتم بازار رضا .. يه مغازه آشناييت داشتم از اون گرفتم
Printable View
قيمتا خوب بود - اول زنگ زدم به يونيكام سرويس بخش فروش كه از خودشون بگيرم
نداشتن .. نماينده شون هم كه باقالي فروشه !
رفتم بازار رضا .. يه مغازه آشناييت داشتم از اون گرفتم
والله خیلی دنبال گشتم مین بوردی که دو تا ATA داشته باشه و به درد بخور باشه پیدا نکردم. p5ne sli رو هم خود شما پیشنهاد کردی خیلی با هاش حال کردم. اما می خام بدونم به نظر شما p5n بهتر ه یا commando؟ از ویژگی sli خوشم اومد به درد من که الان خیلی پول ندارم می خوره. ولی commmando که اصلاً چیپستش nforce نیست.نقل قول:
راستی تو یه حایی پیدا کردم اصلاً چیپست مشکلی برای لینوکس ایجاد نمی کنه
سلامنقل قول:
خیلی ممنون که جواب دادین
والله آقای gabana این برندی که شما گفتی من اصلاً تا حالا اسمش رو هم نشنیده بودم. من که جرأت نمی کنم همچین چیزی بخرم
ترجیح می دم همون asus بگیرم. حالا شما commando رو پیشنهاد می کنی یا p5n e sli؟
راستی p5n e sli با p5n32 e sli چه فرقی می کنن؟؟؟
من می تون تا 230 یا 240 تومن برای مادربورد هزینه کنم
اما آیا صرف داره پول بیشتری بابت خرید commando بدم؟؟؟
اصلاً برتری های commando نسبت به p5n چیه؟؟؟
فرض کنید رو هر جفتشون کارت گرافیک geforce 6600gt گذاشته باشیم
کدومشون واسه بازی بهتر جواب می ده؟؟؟؟؟
شما تا حالا اسم abit رو نشنیدی!!!!نقل قول:
کلا cpmmando حرف نداره
ولی نمیدونم با لینوکس چه طوره
اگه دنبال دوتا IDE هستي MSI P6N SLI Platinum بهترين انتخابه بنظر من ولي پيدا نمي كني. Commando براي اوركلاكينگ ايده آله ولي سري 965 كلا با لينوكس مشكل دارند چون IDE اونها براحتي شناسايي نميشه (من خودم p5b delux دارم مي دونم) البته گفته ميشه Fedora 6 روش نصب ميشه.نقل قول:
من خودم اگه بخوام بگيرم P5N32-E SLI Plus رو مي گيرم كه Review ها دربارش خيلي مثبته با وجود اينكه سطح Commando بالاتر از اونه.
من هم تو چند تا سایت که مقایسه می کردم این دو تا رونقل قول:
در مورد performance اینا تو بازی های مختلف p5n بهتر عمل کرده بود. اما commando گرون تره. واسه چی آخه؟؟؟
در تمام موارد دیگه هم p5n برتر بود
حالا یه سوال ازتون بپرسم قاطی نمی کنین؟؟؟؟ این اور کلاک چی هست حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من تو سایت linuxquestions خوندم که لینوکس ها با چیپست 965 مشکلی ندارند. فقط کافیه فلاپی که همراه مادربورد هست موقع بوت شدن از روی cd بزاری تو دستگاه. اون موقع درایور هاش (از قبیل IDE) از توی فلاپی لود می شه
:13: :13: :13: :13: :31: :31: :31: :31: خوب نشنیدم دیگه :31: :31: :41: :41:نقل قول:
عیب ندارهنقل قول:
الان اسمشو حفظ کن
:31: :5:
خوب هرچي باشه Nvidia چيپستهاشو براي گيم بهينه مي كنه بايدم Nforce بهتر باشه ولي تفاوتشون چشمگير نيست.نقل قول:
اوركلاكينگ هم از اسمش معلومه يعني فركانس كاري پردازنده- رم يا كل سيستم رو افزايش بدي از طريق تنظيمات مادربرد(يعني افزايش FSB- ولتاژ قسمتهاي مختلف و دستكاري تايمينگها) خلاصه بالاتر بردن سرعت سيستم نسبت به قدرت اسمي كه براشون تعيين شده.
كلا مادربرد هايي كه توان بالايي در اوركلاك دارند هم قيمتشون بالاتره (چون كيفيت برد و قطعات و كلا كيفيت ساخت در اونها مسلما حداكثره) و هم در Review ها بيشترين امتياز رو ميارن چون كساني كه Review مي كنند اكثرا اوركلاكر هستند.
البته ممكنه در مورد فلاپي درست گفته باشند ولي من با Knoppix 4.02 و UBUNTU 5.10 64bit و Mandrake 9 امتحان كردم و هر كاري كردم با اينها كار نكرد. يعني اصلا به فايلهاي داخل CD نمي تونه دسترسي پيدا كنه. حالا شايد يكي كه به لينوكس واردتره با اون فلاپي jmicron RAID AHCI Driver بتونه مشكلو حل كنه. چيزي كه مسلمه اينه كه در ورژن هاي جديد اين مسئله برطرف شده يا خواهد شد.
mandarke9؟؟؟؟نقل قول:
بابا خداییش مندریک نسخه 9 قدیمیه دیگه.:13: :13: من لااقل یک سال و نیم پیش بود که ورژن دهم مندریک رو دانلود کردم:31:
الان هم از نسخه 10.1 سوزه استفاده می کنم. پس به احتمال زیاد مشکلی وجود نخواهد داشت.:5: اون موقع که مندریک 9 اومد هنوز چیزی به اسم sata نیومده بود:46: :46:
به نظر من asus p5b delux با قيمت 205000
میشه بگید ایا مادر بورد کماندو برای بازی مناسب هست یا نه ؟؟
تا چند سال ساپورتش می کنید
delux دیگه چیه؟؟؟؟؟
چه فرقی با اونای دیگه داره؟؟؟؟
کلاً delux برای چه کاریه؟؟
تا اونجا که میدونم asus p5b delux زیر صد و نود تومن بود
5fn sli برای بازی معرکست
من مندریک 9 رو روي ساتا (Nforce 4) هم نصبش كردم و مشكلي نداشت... اصلا داستان ساتا نيست بلكه IDE هست.نقل قول:
يكسري امكانات اضافه داره (مثل Hardware Raid,...) جنس بردش هم بهتر هست.نقل قول:
کلا کارایی این مین عالیهنقل قول:
خیلی مین خوبیه
دوستان اگه ممكنه Abit KN9 Ultra رو با ASUS M2N-E مقايسه كنيد
من چند هفته پيش Abit گرفتم خيلي ازش راضيم ولي مي خواستم ببينم
كدوم امكانات و كار كرد بهتري داره؟؟
در ضمن CPU رو Athlon 3800 X2 AM2 گرفتم
مادربورد KN9 Ultra از هر لحاظ در مقابل M2N-E برتري داره - من تست هاشو كه نگاه مي كردم در حد M2N32 SLI Deluxe امتياز داشت و تو نسته بود AWARD : Editors Chioce از سايت Phoronix بدست بياره .
كلا با قيمتي كه داره و امتحاني كه از خودش پس داده يكي از بهترين هاست .
آق من یک مادر برد پیدا کردم با این خصوصیات که می نویسم؛ علاوه بر pci ؛ agp8x هم برای کارت گرافیک داره. مادر برد ازراک asrock
775 dual – vsta
lga 775 for intel dual core Pentium xe
via pt 880 pro/ ultra chipset
supports fsb1066/800 and ht technology,…
dual channel ddr2 667
2ports of serialATA 1.5 gb/s
7.1 channel audio
3 سال گارانتی سازگار ارقام
یا 3 سال خدمات طلایی سایبر + 3 سال گارانتی تعویض
لطفا بررسی کنید ببینید این مادر برد چطوره؟ من کارت گرافیکم mx4000 جی فورسه. سی پی یو اینتل کور 6600 می گذارم و 2 گیگ رو ژل. یک سوال دیگه. اگه همه قطعات رو از یک جا بخرم به نفعمه یا تکه تکه بخرم و اسمبل کنم؟ ممنون.
راستی این سیستم رو برای کار میکس و مونتاژ می خوام. مادر برده انتخاب خوبیه؟
آقا بالاخره چی شد؟؟؟
یه ماردبورد p5n sli بگیرم با گرافیک 6600gt برای بازی مثل nfs pro street جواب می ده یا نه؟؟؟
آقایون یه سوال مادر بورد GIGA M55 Plas خوب هست یا نه واسه بازی میخام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براي بازي هاي با موتور پايه قوي و سنگين مناسب نيست, فقط بازي هاي معمولي كه از 6100 و تراشه nForce 430نقل قول:
بهره ميبرد.
ميتونيد GIGABYTE Ga-ma69g-s3h رو برداريد كه يه مقدار قوي تر هست و البته گرانتر ولي امكانات زيادي دارد و
از تراشه گرافيكي X1250 كه بر پايه X700 است استفاده ميكند.
با اين هزينه اي كه براي CPU و RAM ميكنيد اين مين پيشنهاد نميشه در ضمن pci-e 1x هم نداره.نقل قول:
من خودم شخصآ با اين مين كار كردم و براي كارهاي معمولي مناسب هست ولي اگر كار شما ميكس و مونتاژ هست حتمآ بايد مين شما P965 باشد و يا نسبت به هزينه اي كه در نظر گرفتيد كه اگر اعلام كنيد ميتونيد انتخاب هاي مناسبي داشته باشيد.
ويرايش شد.
با تشكر
لطفا به مشخصات مادربورد دقت كنيد - اين برد Core 2 Support هست .نقل قول:
اگر دقت كرده باشيد اين مين core 2 duo رو ساپورت نميكنه و تنها core duo رو ميتونيد رو اين مين قرار دهيد
اين هم مادربردي كه دوستمون مشخصاتشو گفتن و اين هم خود مين, كه فكر كنم قيمتي معادل 48 تومن داشته باشه در برابر CPU 6600 كه 225 تومن هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مين كل دو هسته ها رو پشتيباني ميكنه
خوب اين كه همين حرف منو ثابت مي كنه
آقایون کسی این مدل مادر بورد رو تو بازار دیده ؟ قیمتش چنده ؟
ASus M2A-VM AMD 690G Socket AM2
آقا من یه مادربورد گیگا میخام که واسه بازیها مشکل نداشته باشه و در کل مین خوبی باشه چی پیشنهاد میکنید ؟ بودجه حدود 100 120 تومن
بله اين برد تو بازار هست - قيمت دلاريش 75 دلار هست .نقل قول:
براي چه پردازنده اي ؟نقل قول:
INTEL OR AMD??نقل قول:
منظورم تو بازار ایران هست . اینجا چنده این asus m2a-vm ?
نمیدونم کدوم بهتره من واسه کارهای گرافیکی و بخصوص بازی میخام در حدود قیمت 120 تومن مرسینقل قول:
يه مادربرد گيگا با سوكت AM2- AMD كه معرفي كردم!نقل قول:
مورد قبول واقع نشد ؟
قيمت هم فكر نكنم از 120 بيشتر باشه.
آقا يهboard برايه amd 5000 am2 athlon 940 x2 dual core & g force 7600 ddr3 برايه گيم ميخوام
آقایون سلام
یه مادربورد برای گرافیک 8600gts می خام.
شما commando رو توصیه می کنید یا p5n sli
من نظرم رو commando هستشنقل قول:
ولی p5n هم عالیه