من ایکس پی رو به ویستا مثل داس به ایکس پی تشبیح می کنم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
من ایکس پی رو به ویستا مثل داس به ایکس پی تشبیح می کنم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم با شما مخالفتی ندارم در این زمینه که XP در مقابل Vista خیلی ضعیفه ...نقل قول:
سلام
می بینی که خبرهای شما هیچ تناقضی با حرفهای من و دیگر دوستان نداره!
من که نگفتم Vista نفوذ ناپذیره! گفتم از لحاظ امنیت از XP بالاتره!
در تاپیک دیگری هم گفتم که مطمئنا ویستا مصرف انرژی بالایی روی LapTop ها خواهد داشت , که شما هم خبرشو ذکر کردید!
اگر تناقضی در حرفهای من با واقعیت مشاهده کردید , بگید!
...
ممنون از خبرها.
خوشحال میشم که تجربه خودتون از مکینتاش رو در اختیار من و دوستان دیگر بگذارید!
موفق باشید!
دقیقا XP به دلیل عدم رسیدگی وضعش خراب شد و پر از باگ شد و ...
امیدوارم به ویستا رسیدگی بشه وگرنه به روز XP می افته .
من شخصا الان مایکروسافت رو سراسر مشکل می دونم و فقط از مکینتاش و لینوکس استفاده می کنم .
مکینتاش ورژن جدیدش هم که اومده واسه PC اما خوب حجمش بالاس واسه دانلود من تو دانشگاه با T1 و 8mbps دانلود کردم .
اگه اشتباه نکنم حدود 6 گیگ بود .
اما در کل مکینتاش از نظر ظاهر خیلی قبل از مایکروسافت متوجه شد که اگه از منحنی ها استفاده کنه می تونه ظاهر زیبایی رو ارائه کنه الانم واقعا از ویندوز زیباتر هست .
یکی از مشکلاتش این هست که عمومیت نداره در بین مردم و مردم ما با منو هاش راحت نیستن به دلیل لینکه خودشونو با ویندوز وفق دادن .
مشکل دیگشم اینه که نرم افزار هاش سخت پیدا میشه .
اما در کل شما نگاه کنی از نظر امنیت و ... حرف نداره .
من بخوام رتبه بندی کنم :
مکینتاش
لینوکس
ویندوز
البته نظر شخصیمه .
موفق باشید .
دیگه اینجوریام نیست .نقل قول:
من ایکس پی رو به ویستا مثل داس به ایکس پی تشبیح می کنم!!!
داس اولین سیستم عامل بود که البته هنوزم منسوخ نشده ... شما نگاه کن به اهمیت داس در سیستم ها .
تعداد زیادی از حملات هکر ها DOS Attak هست ... که در خیلی از موارد قابل جلوگیری نیست .
اما در کل به دلیل اینکه با دستورات کار می کنه و قابلیت سیستم های عامل دیگرو نداره که از موس و ... استفاده کنی منم موافقم که ضعیفه .
اما XP اینقدر هم نسبت به ویستا ضعیف نیست .
موفق باشی .
دقیقا مسئله همینه!نقل قول:
وقتی چیزی عمومیت نداشته باشه , نمیشه ازش به عنوان کار روزمره استفاده کرد!
مشکل فقط ایران هم نیست! درسته تو کشورهای دیگه مکینتاش بازار گسترده تری داره ولی بازهم ویندوز گزینه اول هست!
همین عمومیت باعث میشه که کاربری مثل من قید مواردی مثل امنیت رو بزنه و از ویندوز استفاده کنه!
بازیها + نرمافزارها و .. همه و همه باعث میشن فعلا از ویندوز جدا نشیم!
روند سالهای آینده هم ظاهرا همینطوری خواهد بود!
ممنون
بای
موافقمنقل قول:
دقیقا مسئله همینه!
وقتی چیزی عمومیت نداشته باشه , نمیشه ازش به عنوان کار روزمره استفاده کرد!
مشکل فقط ایران هم نیست! درسته تو کشورهای دیگه مکینتاش بازار گسترده تری داره ولی بازهم ویندوز گزینه اول هست!
همین عمومیت باعث میشه که کاربری مثل من قید مواردی مثل امنیت رو بزنه و از ویندوز استفاده کنه!
بازیها + نرمافزارها و .. همه و همه باعث میشن فعلا از ویندوز جدا نشیم!
روند سالهای آینده هم ظاهرا همینطوری خواهد بود!
ممنون
بای
اما امیدوارم که اینطور باقی نمونه .
چون واقعا مایکروسافت داره به نسبت شرکت های دیگه عقب می مونه و ضعیف کار می کنه و این در حالی هست که بی شک مایکروسافت قوی ترین تولید کننده ی سیستم عامل در جهان بوده .
من امیدوارم که سیستم های عامل مایکروسافت رشد کنه و اون موقع از این عمومیت خوشحالم .
ولی اگر به همین وضع بخواد ادامه بده بی شک این حق شرکت های دیگه هست که بازار رو در دست بگیرن .
موفق باشی .
:10::10::10:به خاطر خیییییییییلللللللللللیییی یییییییییییی چیز های باحال ، از جمله :
1.جدیده
2.زیباست
3.شیک ه
4. برنامه های جدید ، دیگه برای ویستا میاد
5. و .....
چقدر با محتوا و زیبا یکی از قوی ترین و کاربردی ترین سیستم عامل های موجود رو زیر سئوال میبریم.
ببخشید اما/////!!!!!!!!!!!!!!! من قصد توهین ندارم ولی یه حساب سر انگشتی بکنیم ببینیم آیا ما واقعآ صلاحیت نظر دادن کلی و اجمالی رو درباره همچین هرکولی داریم.بیشتر ما حتی نمیدونیم سورس ویستا 250 برابر حجیم تر وپیشرفته تر از ایکس پی و امنیت کاربریش 6.4 برابر از هر سیستم عاملی بیشتره. ما حتی نمیدونیم اکسپلورر 8 در حالت حمله اسپام و هر تهدید کننده مجازی 12 برابر هر انجین دیگه ای امنیت رو برای ما تامین میکنه.( البته اکسپلورر 8 برای Xp هم هست )
ویستا رو ما فقط میتونیم انتخاب کنیم یا نکنیم. اما اینکه در موردش بخواهیم کلمات مزخرف یا آشغال به کار ببریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه کم بی انصافیه..
نقل قول:اگر به تاریخ پست ها دقت کنین تاپیک بعد از یک سال و اندی دوباره بالا آورده شده.نقل قول:
پست های ابتدایی این تاپیک هم جالبه.
اونجا یکی از دوستان گفته "در مورد ویستا زود قضاوت نکنید.XP هم که اولش اومده بود همه از این حرفا میزدن ..."
اینم پست آینده نگرانه دوستمون !نقل قول:
امیدوارم ویندوز بعدی که اومد همه نگن ویستا خیلی بهتره و سازگار تره.
وقتی اکس پی اومد خیلی ها 98 رو ترجیح میدادن و خیلی ها هم هر دو رو نصب میکردن الان هم هیچ فرقی با اون موقع نداره همون وضعه خیلی ها که چیزی سرشون نمیشه میگن ویستا بدرد نمیخوره(به همین صراحت) و خیلی ها هم که نصبش میکنند و در نهایت بازم ازش سر در نمیارن و یا امکان سخت افزاریش رو ندارن و نصبش میکنن و رو سیستمشون خوب جواب نمیده میگن به درد نمیخوره
من وقتی سیستم جدید خریدم میخواستم ویستا نصب کنم ولی همه بهم گفتن نه بدرد نمیخوره، آشغاله و هرکی نصب کرده پشیمون شده و از این چرت ها و منم اکس پی نصب کردم بعد دو هفته نتونستم طاقت بیارم و یه پک اکس پی خریدم و نصب کردم خیلی برام جالب بود باهاش سرو کله زدم و ویندوزم بعد مدتی بهم ریخت و ایندفعه ویستا 64 بیت رو نصب کردم و عجب چیزی بود...خلاصه بر خلاف تعاریف دوستان ما که نصب کردیم و تا حالا هم حتی 1 درصد پشیمون نیستم به شما هم پیشنهاد میکنم اکس پی رو بندازید تو سطل زباله ویستا و خودتون رو با دنیای روز و تکنولوژی های جدید وفق بدبد
البته باید خاطر نشان کنم دوستانی که ویستا نصب میکنن اگه که از ویستای کرک و غیر ارجینال استفاده میکنن حق دارن در موردش اینطور نظر بدن.. چون نه از نظر امنیت بلکه از نظر کاربری با یه ویندوز 95 یا 3.1 هیچ فرقی نداره.
اگه شما $399 پول برای سیستم عاملتون میدادید و سیستمتون رو بالای 2 تا 3 میلیون تومان میبستید شاید اینچنین قضاوت نمیکردید.. بلکه بیشتر وبیشتر از دنیای زیبائی که مایکروسافت برای شما ساخته لذت میبردید.
هر لذتی یک قیمتی داره..و بدون پرداخت اون لذت کامل و مداوم نیست.
باید صبر کرد تا ویندوز ( 7 ) به بازار بیاد . اون موقع ببینم چه عقل سلیمی میخواد نظر مثبت خودش رو در مورد نصل جدید سیستم های عامل مخفی نگه داره؟؟؟
دایرکست 10
ساید بار!!!!!!!!!!
و از اکس پی خسته شده بودم!!
الانم مشکل خاصی ندارم
من که اولش برای تم های اون بود
اما کم کم دیدم امنیتش خیلی خیلی بالاتره از Xp
ِdirectx 10
و خیلی چیزای دیگه
خب راستش .گرافیک توپش.امنیت بالاش. و همچنین من تجربه های جدید رو دوست دارم.
اول می خواستم همین جوری نصبش کنم واسه چند روز ولی چند روز شد چند ماه:31:
من چون کارمم با کامپیوتر هست و اکثرا برنامه نویسی میکنم یا کارهای دیگه مدت زیادی رو از کامپیوتر استفاده میکنم و تقریبا همیشه سیستمم روشنه و ویندوز بالاست مگه زمانی که برق میره برای همین تقریبا همیشه دل و روده سیستم عامل بعد مدتی بیرونه .
مدتها در XP کار میکردم ولی مشکل بزرگ این بوده همیشه در مورد ویندوز که خیلی زود بهم ریخته میشده و ثباتش رو از دست میداده دوستان حتما متوجه میشن من چی میگم خطاهای الکی , بازی در اوردن های الکی و... کافیه مثلا فقط یه ویروس کوچیک بگیره یا برنامه نصب کنید که با ویندوز مشکل داشته باشه تو XP کاملا میبنید که ویندوز پایداری و Solid بودنش رو از دست میده به قولی کم کم اذیت میکنه به هم ریخته میشه , کند میشه , خطاهای الکی میده و هزار بامبول دیگه که دوستان باهاش آشنا هستن کاملا ولی حدود 1 ساله از وقتی ویستا اومده ویستا ریختم رو سیستمم از تمام امکانات خوب و ظاهر خیلی خوبی که داره بگذریم مثلا ظاهرش اصلا برای من مهم نیست چون من ویستا رو هم اکثرا در حالت کلاسیک میزارم ولی حقیقت اینه که ویستا بسیار بسیار Solid تر و پایدار تر و همچنین تمیز تر از XP کار میکنه البته نه اینکه بدون مشکل باشه نه اصلا ویندوز بدون مشکل معنی نداره ولی برای کار کردن هر کاری خیلی خیلی بهتره در مورد بازی البته به نظر من هنوز XP بهتره .
اتفاقا یه نوتبوک قدیمی دارم که روش XP بود .چند وقت پیشا بود باهاش یه چند روزی کار کردم واقعا بعد از 1-2 روز به این نتیجه رسیدم دیگه نمیتونم تو XP کار کنم و رویه همون نوتبوک قدیمیم ویستا ریختم و برام جالب بود که با اینکه مثلا حتی کارت گرافیکشم انقدر قدیمی بود که ویستا نمیشناخت ولی بدون هیچ مشکلی عین چی ویستا رو نوتبوک قدیمی من کار میکرد .
سلام
منم اول به خاطر DirecX 10 خریدمش
بعد دیدم بااین کارت گرافیک که DirectX 1 بالا نمیاد چه برسه 10!
خواستم پاکش کنم
که یهو یادم اومد که 1 ماهه ویندوزو نصب کردم ولی windows aero رو هنوز امتحان نکردم!
بعد از اینکه windows aero رو دیدم دیگه عاشق ویستا شدم!
الانم فقط بازی های سبک میکنم تا ایشالا ارتقا بدم!
ممنون
من برام جدید بودنش مهم بود , البته خیلی خوبی داره که دوستان گفتن , کمترینش اینه که خیلی از ویروس ها و تروجان ها روش عمل نمیکنه.
زیبایی و نو آوری ویستا موجب شد که منم ویستا رو نصب کنم
ببخشید اما اون داس با این داس فرق دارهنقل قول:
اون داس یعنی
denial of service
اگر يكي فقط براي ظاهر ويستا نصب كنه كه بدرد نميخوره با نرم افزار vista transformation همه چيز xp عين ويستا ميشه ولي ويستا كلي با xp فرق داره و فقط ظاهرش نيست
خیلی چیز ها Dx 10 ساید بار ظاهر زیبابرنامه های جدید ... بازی...
به نظرم Dx 10 ساید بار ظاهر زیبابرنامه های جدید ... بازی...چیزهای ظاهریه .
این Dreanscene ویستا خیلی منو جذب کرده.
یک سری فایل ویدئویی هم از خود windows update گرفتم و گذاشتم background ویندوزم.
واقعا به دسکتاپ جون میده.
الان یک نهر آب زیبا توی دسکتاپم جاریه.:31:
عکسشم الان میذارم.
اینم عکس دسکتاپم.نقل قول:
کد:http://i36.tinypic.com/2gsh068.jpg
محیط قشنگش و بی نیاز بودن از نصب هزار جور برنامه که سرعتو تو xp پایین میارن
ویندوز یعنی گرافیک!
و ویستا یعنی گرافیک!
پس نتیجه میگیریم که:
ویندوز=ویستا!!!:دی
چون اولاً فوق العاده از لحاظ بصری زیباست .
دوم : XP نمیتونه از همه ی قدرت و توان سیستمم استفاده کنه ولی ویستا می تونه .
سوم : سیستمم 64 بیتی است که تو xp و تو بعضی موقعیت ها واسم مشکل ایجاد می کنه .
و خیلی دلایل ریز و درشت دیگه
منتها باید یک عیب بزرگ به ویستا بگیرم اون هم اینه که بعضی وقت ها خیلی خیلی خیلی اعصاب خورد کن میشه و کفرم رو درمیاره . یه موقع هایی مشکل از جانب خود ویستاس یه وقت هایی هم از سیستم .
ویندوزی بهتر از ویستا نیست چون دنیا در حال اپدیت هست و ویندوز هم از قانون مستثنی نیست!
دلایل زیادی داره
یکیش اینه که سیستمم رو ارتقاع دادم و دیگری گرافیک بسیار زیباشه:10:
سلام دوستان
نظرات جالب بود
ویستا ظاهر گرافیکی خیلی خوبی داره(این یه مسئله ظاهری)
ولی گذشته از اون ویستا ثبات بسیار عالی داره-من نزدیکه 6 ماه هست که ویستا نصب نکردم-بخاطر اینکه از پیغام خطاهای بی علت خبری نیست و ویندوز ویستا بی علت سنگین نمیشه این در حالیست که اون موقع که اکس پی داشتم هر ماه باید ویندوز عوض میکردم-پیغام های بی علت و...سنگین شدن آن
ویستا رم زیاد مصرف میکنه و فضای هارد بیشتری هم میگیره -اما آیا این یه مشکل محسوب میشه؟؟؟جواب بله هست- ولی نه مشکل ویستا بلکه مشکل سخت افزاری ماست
ویستا سرعت بالاتری داره
امکانات آپدیت و دفرگ کردن و خیلی چیزهای دیگه اش بهینه شده
استارت منو که خیلی راحت شده و جمع و جور
سرچ کردن - عالیه و از اون سگ خواب آلو اکس پی خبری نیست
توانایی های امنیتی ترقی چشمگیری داشته
و...
ممنون از همه دوستان
چقدر خوب بیان کردینقل قول:
مشکل علمایی که میفرمایند ویستا خوب نیست سخت افزاره و بس
در باز استنقل قول:
باز پرنده است
پس نتیجه میگیریم که:
در=پرنده:39::26::7:
:39::39::39::39::33::33::thumbsup:نقل قول:
نوشته شده توسط water_engineer_m_s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باحال بود
البته شوخی باحالی بود
وقتی Windows 7 رو دیدم دیگه دلیلی برای نصب ویستا پیدا نکردم.
الان فقط منتظر نسخه نهایی 7 هستم.
بله با اومدن ویندوز 7 بنظر من هم دلیلی برای استفاده از ویستا نخواهد بودنقل قول:
چرا که هم تکمیل تر از ویستاست
و هم مشکلات سخت افزاری حل گردیده- من نسخه بتا رو تست کردم(چند ماه پیش) تمام سخت افزارم رو بجز مودم شناخت...
در نظر بگیرید که در حین نصب گرافیکم رو شناخت و رزولوشن اون رو به 1280x1024 تبدیل کرد.
و در صورتیکه قطعه ای نیاز به نصب داشته باشه حتی با درایور اکس پی قابل نصب خواهد بود و همینطور با درایور ویستا.
ما همه منتظر نهایی شده ویندوز 7 هستیم
ولی تا نهایی شدنش -ویستا ارجحیت صد در صد نسبت به اکس پی داره البته برای اونایی که ضعف سخت افزاری نداشته باشند.
سلام.
من چند تا سوال دارم از کسانی که ویندوز 7 رو استفاده کردند.
آیا نرم افزار ها و درایور های xp در اون نصب میشند؟
یا مثل ویستا اذیت میکنه؟
سرعت این بیشتره یا ویستا؟
ممنون
همونطور که با اومدن ویستا دلیل چندانی برای نصب xp دیگه نبود با اومدن 7 هم فکر نکنم دلیل چندانی برای نصب ویستا بمونه.....نقل قول:
آقا ما یه سوال از دوستان ویندوز شناسم داشتم من یه میلیون کیس بستم که رم اون 8 گیگه حالا که ویندوز از 8 گیگ رم 3.25 اونو میخونه چرا ویستا نصب نکنم که همشو میخونه؟
من یه تحقیقی برای یکی از درسهای دانشگاه در مورد surface داشتم
یه جایی خوندم که win 7 بیشتر برای بهبود قابلیتهای surface میخواد به بازار بیاد و بیشتر کارایی اون برای surface هستش
آیا تایید میکنید؟
سلام
هرچند استفاده از بیش از چار گیگابایت رم در 32 ممکن است، تفاوت عملکرد 64 و سی و دو ،در پردازنده های ای اِم دی خصوصا، چشم گیر خواهد بود.ناسازگاری با برخی برنامه ها و نیاز به راه انداز های به خصوص و گاهی نبود اون در برخی سخت افزارها از ضعف های اون هست. شخصا مؤلفه های خدماتی ویندوز، سرویس ها، سوپرفِچ و ویندوز سرچ رو خاموش می کنم ـ برنامه های امنیتی ویندوز را نیز اظافه کنید.