مهدی از دانشگاه نیومدی این acoustic 1.07 رو یه تستی بزنی؟ اگه تست کردی بگو با 1.06 فرقیم داره یا نه- مرسی
مهدی از دانشگاه نیومدی این acoustic 1.07 رو یه تستی بزنی؟ اگه تست کردی بگو با 1.06 فرقیم داره یا نه- مرسی
احسان جان گوشی من هم سریال چنج هستش و خودت میدونی که کی وقت داره بشین با xs ++ ....... .نقل قول:
دادم یکی از دوستام که یه k750 cid 36 داره با far ریخت رو گوشیش هر چی تستش کردیم هیچ فرقی جز افزایش
مقدار mega bass به صورت خیلی مفتضحانه که هندزفری کم می آورد حس نکردیم . بی خیال همون v 1.6 رو
بچسب بهتره خیلی هم حساسیت به خرج ندی .:46:
اینم بگم که اگه یه پست دیگه بدی (20) میشی تک ستاره . :31: :31: :31:
ببخشيد آقا مهدي من اين درايو رو ريختم رو گوشي خداييش خيلي باهاله دمت گرم.
فقط بعدا نزنه گوشي رو بتركونه.چون من با اين درايو روي خيلي ها رو كم كردم مخصوصا اونايي كه عشق نوكيا دارن.
راستي لينك آموزش فارمنجير براي cid49 رو هم بزاري بد نميشه.چون خيلي سريعتر هك ميكونه.
خطري هم كه نداره من گوشيم چنجه بعد از اينكه يه بار با xs++ داغونش كردم ديگه با xs++ كار نميكنم.چون اعصاب آدمو خورد ميكنه.
خيلي ممنون موفق باشيد
فرقش تو كيفيتشهنقل قول:
كيفيت 1.07 بيشر از 1.06 هست البته رو W810i رو K750i چون درايور 1.07 باسش بيشتره فشار بيشتره به بازر K750i مياره و صدا به درستي بيرون نمياد اما با صداي كم صدا خوبه.
w800 و w810i ها حتماً آپش كنن كه كيفيت از دستشون نره .
K750i چون بازرش براي صداي خاننده طراحي نشده و فقط براي آهنگ و ملودي هست ، نميشكه و صدا گنگ و يا خرخر ميكنه همين شايد K750i ها متوجه شده باشن كه صداي گوشيشون ريز تره نصبت به گوشي هاي ديگه همين دليل خوبي براي K750i هست.
ولي W800iوW810i بازر گوشيشون از قدرت خاصي برخوردار هست كه كمتر گوشيي اين طوري هست ديديت كه توي آهنگ هاي با كيفيت هر چي صداي گوشيشون و زياد ميكنن به خرخر نميوفته به همين دليل گوشي هاي W810i و W800i از بازر قدرت مندي برخوردار هستند .
K750i عا هم ميتونن بازر گوشيشون و عوض كنن و بازر قوي تري بگيرن كه با اين مشكلات مواجه نشن .
K750i هر چقدر بازرش قوي باشه كپسول صداش كه قوي نيست مثل W810i و W800i به خاطر همين بازم خرخر ميكنه من خودم تا 3 روز پيش K750i داشتم هر قري كه بگيد روش دراوردم كه مثل W810i بشه نشد بعد رفتم W810i خريدم حالا ميفهمم گوشي يعني چي؟
حالا شما اين كار رو نكنيد ميترسم كه W810i هم مثل K750i جواد بشه.
به جز W810i چون من الان رو W810i ريختم هم باس ميده هم صدا شفاف خرخر هم نميكنه مهمترينش دهن هر چي نوكيا و K750i و W800i و w900i و ........ سرويس كردم .نقل قول:
W810i ها حالش و ببرن.
بريزن ضرر داشت من جبران ميكنم.
ببینم گوشیت چیه ؟ k750 یا w810 .نقل قول:
نگو نگو دست رو دلم نزار . :37: . بخوای نخوای گوشی زیر 250 تومان جوات میشه. یه زمانی 300 توماننقل قول:
واسه چنجش پول دادم ( اون موقعی که تازه k750 تازه داشت جوات می شد ) . :37: :37: :37: :37: :37: .
به سرم زده بفروشمش یه w610 بخرم . خیلی به گوشی جوات حساسم .
به قول خودت كاجوات.نقل قول:
آقا مرسی از همه - رفتم 1.07 رو بریزم - اینم پست بیستم من تا خودمونی شده باشم
سلام
کسی هست که طریقه نصب یاریختنش رو نشون بده
منw810دارم
سلام
یه جوون مرد پیدا میشه که این ورژن 1.7 رو برای من آپ کنه ؟
نبووووووووووووووود ؟
بچه ها یکی بیاد برای کسایی که گوشی تازه کرفتندتوضیح بده که این چیه ؟برنامه ++xs چیه؟چطوری نصب کنیم وهرچی که لازمه برای توضیح
ممنون
هنوز برنامه ++xs برای k800 نیومده؟ که k800 رو ساپورت کنه؟
کریمی جان من تو یکی از پست های همین تاپیک گزاشتمشنقل قول:
احسان جون خواهش می کنم این درایور 1.7 رو آپلود کنید منم اون پست شما رو قبلا دیده بودم ولی هر دو تا لینک خراب هستند .نقل قول:
خیلی دقیق صفحه اول و لینک هایی که گذاشتم بخون کارت حله . فقط خیلی دقیق اگر جاییش رو متوجه نشدی بگونقل قول:
تا بهت بگم . xs++ رو باید رو کامپیوترت نصب کنی تا گوشیت رو هک کنه .
از دوستانی که این ورژن رو نصبیدن می خواستم بپرسم نقاط ضعفشو بگن . من خودم می خوام یه acoustic بسازم
البته با کمک هایی که شما خواهید کرد . البته من خودم واسه این v1.6 هیچ نقطه ضعفی نمی بینم . خواهشن
جواب بدین .
می خوام اسمش رو بزارم : p30 world turbu acoustic !! چه طوره ؟
کسی میدونه من این دوتا firmware رو از کجا دانلود کنم...کشتم خودمو لینکه درست پیدا نشد!
w810 R4ED001-main
w800 R1AA008-main
آخه این جا جاشه ؟؟؟ :19: :19: :13: :13:نقل قول:
اره عزیزم...برا این که صدارو درست کنم بعدش با ید مینو فلش کنم میخوام
آقايون اين جديدترين برنامه جهت فلش گوشي هست كه اسمش هم Phone-XS V2 هست و خيلي راحت ميشه باهاش كار كرد و سرعت بالاي در فلش كردن داره كه نگو ونپرسنقل قول:
فقط يادتون باشه كه فايل اصلي زيپ شده رو هميشه نگه دارين ( چون بعضي اوقات برنامه كار نميكنه و بايد پاكش كنين و دوباره فايل زيپ شده رو اكستركت كنين تا بتونين از اون استفاده كنين )
آموزشش رو هم اگه خواستين تا بعد براتون بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم آموزش استفاده از برنامه Phone XS2 :
به نظر من که خیلی عالیه.منم هر کمکی بتونم میکنم.در ضمن یه نکته ای هم من میگم که اگه باس درایور کمتر باشه بهتره(به قولی مگا نباشه)و صدای زنگ هم زیاد باشه.نقل قول:
حالا اگه میتونی به این لینک برو نرم افزار جالبی برای ساخت درایور صدا داره.
اینم توضیحات لینک بالا.نرم افزارها رو اگه نتونستید بگیرید من یه جای دیگه آپ می کنم.
-----------------------------------------
آموزش ویرایش فایلهای Acoustic
برای این کار به یک HEX Editor احتیاج دارید که من Winhex رو پیشنهاد میکنم
برای راحتی کار به فایل زیر SE_APF.tpl نیز احتیاج دارید.
برنامه winhex رو نصب کنید و اون رو رجیستر کنید و فایل SE_APF.tpl رو تو جایی که برنامه رو نصب کردید کپی کنید.
برنامه winhex رو اجرا کنید و از قسمت file ,open رو بزنید و acoustic مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید و دکمه open رو بزنید.
سورس acoustic برای شما آماده ویرایش میشه.
حالا alt رو نگه داشته و دکمه F12 رو بزنید و از پنجره باز شده SE APF رو انتخاب کنید و دکمه Apply رو بزنید.
اصل کار ما با پنجره ای که الان باز شد.
اونایی که من میدونم رو میگم و امیدوارم دوستان با تست کردن بقیه گزینه ها کاربرد اونهارو به ما هم بگن.
RXVOL1 و RXVOL2 کنترل بلندی صدا در چپ و راست. فقط RXVOL1 برای بلندی صدا در اسپیکر پشتی
AUXI1_TXGAIN و AUXI2_TXGAIN کنترل صدا برای رادیو
MIC1_TXGAIN کنترل ولوم صدا در میکروفون (چه هنگام ضبط چه هنگام مکالمه)
AUXI3_TXGAIN کنترل ولوم صدا در میکروفون هندزفری
EnhancedEchoCanceller کنترل اکو صدا هنگام مکالمه فعال یا غیر فعال
من اصل کار رو بهتون گفتم بقیش با خودتون
----------------------------------
با تشکر از آقای Abbas_h که زحمت اینکار رو کشیدند.
اين سايت ----- شده چرا ؟نقل قول:
امان از دست مخابرات.این سایت با بعضی از ISp ها ....... شده.از لینک جدید استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مهدی جان این 1.07 صداش یکم کمتره ولی انگار یه زره صاف تره - بدم یه سوال دارم - آقا از این پچ black list واسه 810 اطلاعی داری که از کجا میشه گیر آوورد بدم استفادش با x++ چطوریه؟ بدم اینکه افزایش ظرفیت اس ام اس واسه 810 با x++ ]چجوری هستش؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم.:23:نقل قول:
دوستان اگه میشه این فایل Acoustic 1.07 را دوباره آپلود کنید
خب هرچند اینجاجاش نیستنقل قول:
ولی از اینجا میتونی پیدا کنی
فایلهای فیرمور اکثر گوشیها اینجا هست
ممنون آقا مسعود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حرف شما درست بود نباید تو فولدر Fs می رفتم یعنی این مسیر برای نصب درایور دوربین درسته: files_to_upload\ifs\settings\camera
و حالا نوبت منه که به قولم وفا کنم این آدرسی که می ذارم یه سایت تایلندی هستش که در مورد درایور دوربین و آکوستیک و چیزهای دیگه به شما حال اساسی می ده حتی نظرات کسانی که از این درایورها چه درایور دوربین و چه آکوستیک استفاده کردند اومده توضیحاتشم به نظر من خیلی خوبه حتی نمونه عکس های درایور های مختلف رو اگه حوصله داشته باشید می تونید تو صفحه های مختلف این لینک ببینید در ضمن راحت و بدون دغدغه هم دانلود کنید البته بعضی جاها تایلندی نوشته بعضی جاهای دیگه انگلیسی
این هم اسم چند درایور دوربین که تو این لینک پیدا خواهید کرد: Supercamdriver :: Mladen v8.8
8.8 addmanualfocus by rukk69 Supercamdriver :: Kriomag v21.9Supercamdriver :: Sarmad 5.7
این هم درایور آکوستیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک:
-~-=ToShaRa's Megaacoustics=-~-
ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loudne ss
ToShaRa_quality_acoustic_v1.7
ToShaRa_v1.8_beta_Acoustic
ToShaRa_v1.8_beta2_Acoustic
ToShaRa_v1.8_beta3_Acoustic
ToShaRa_v1.8Beta4 Acoustic
ToShaRa_v1.8_Mega_Acoustic
اینا رو می تونین تو لینک زیر پیدا کنید
اگه امتحان کردید خبرشو به ما هم بدید
سلام
روی W700 کار نداد!
salman24h بیشتر توضیح بده یعنی چی کار نداد ؟ مشکل از کجا هستش ؟
يعني چي كار نداد من خودم براي w700 دوستم نصب كردم الانم داره كلي باهاش حال ميكنه.نقل قول:
البته من با فارمنيجر نصبش كردم و بعد با باكس فايل main رو روش فلش كردم.ولي فرقي نميكنه چه با فارمنيجر كاركني چه با xs++
سلامنقل قول:
هنوز با فارمنیجر امتحان نکردم. اگه باز هم مشکل داشتم مزاحمت میشم(فکر کنم ایراد از نصب کردن خودم باشه)
[QUOTE=salman24h;1207303]سلام
هنوز با فارمنیجر امتحان نکردم. اگه باز هم مشکل داشتم مزاحمت میشم(فکر کنم ایراد از نصب کردن خودم باشه)[/
QUOTE]
اصلا با فارمنيجر امتحان نكن چون ممكنه موقع ريختن فايل rest گوشيت روشن نشه.با همون xs كار كن
فارمنيجر فقط روي k750 خوب جواب ميده.
سلام
یکی بره درایو های صدا v 1.8 رو نصب کنه بعد خبرش را بیاره
ممنون
هم چنان در کفه XS++ برای cid 52 این قدر تو کف موندم که رنگم پرید.:45: اگه کسی اطلاعی داشت خبر بده.ممنون
سلام
یکی بره درایو های صدا v 1.8 رو نصب کنه بعد خبرش را بیاره
ممنون