من برنامه رو نصب كردم ولي براي ثبت نام در سايت مشكل دارم. چيكار كنم. اطلاعات رو كامل كردم ولي پيغام ميده. كه در ارتباط با سرور مشكل داره.
تازه جداگانه هم تو سايت gamespy ثبت نام كردم ولي فايده نداره. كمك كنيد
Printable View
من برنامه رو نصب كردم ولي براي ثبت نام در سايت مشكل دارم. چيكار كنم. اطلاعات رو كامل كردم ولي پيغام ميده. كه در ارتباط با سرور مشكل داره.
تازه جداگانه هم تو سايت gamespy ثبت نام كردم ولي فايده نداره. كمك كنيد
شما ميشه دقيقا همون اروري روكه مي ده بگي؟؟(انگليسي) احتمالا اگه يه مدت ديگه ثبت نام كني درست مي شه.نقل قول:
وقتي ميخوام به عنوان يك User جديد ثبت نام كنم اين پيغام رو ميده :نقل قول:
Unable to register your account. Please adjust your detail and try again.
وقتي بخوام با Account قبلي وارد بشم ( اوني كه قبلا توي سايت ساختم) اين پيغام رو ميده :
Connection failed while verifyinf your account
احتمالا اونجايي كه بايد نام كاربري يا پسوورد يا ايميلت رو بزني يه جايي اشتباه كردي.ميگهنقل قول:
Please adjust your detail and try again يعني يه چيز رو درست وارد نكردي.
نه فكر نكنم من مشخصات زير رو وارد كردم:
ONLINE NAME : Maraton3003
EMAIL ADDRESS : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PASSWORD : يك كلمه 7 حرفي
بعد هم طي همون مراحل. فكر نكنم مشكلي داشته باشه.
البته تو سايت با نامهاي ديگه هم عضو شدم كه با اونها هم از طريق منوي existing account ميرم باز هم مشكل دارم.
شايد بخاطر سايت هست.
گاهي وقتها هم وقتي ايميل تكراري هست اين پيام رو مي ده.منظورم اينه كه وقتي با همين ايميل ثبت نام مي كردي يه مشكلي پيش اومده اما ايميلت ثبت شده.ايميل ديگه اي نداري كه باهاش امتحان كني؟؟نقل قول:
ميگم يه زحمتي ميكشي. (ببخشيد كه پررويي ميكنما) اگه يه ايميل ديگه داري با يك نام ديگه ثبت نام كن ببين جواب ميده يا نه . من كه نتونستم كاري بكنم (حتي با يك ايميل ديگه) شايد مشكل از ويندوز من باشه.
منتظر هستم
شما فقط نام كاربري كه مي خواي تو بازي با اون بازي كني رو اينجا بگو من برات مي سازم.:46:نقل قول:
پاک شد.........................
يعني چي؟؟:41:نقل قول:
کسی لینک این بازی رو نداره بذاره Conflict global storm
اگه conflict desert storm II رو میشد بازی کرد حیف که قابلیت شبکه نداره
مي خواي دانلود كني؟نقل قول:
آره مرسی :11: حجمش حدودا چنده؟نقل قول:
3 cd هستش.راستش من لينك دانلود رو ندارم.نقل قول:
به به T O O M A J .
از اين ورا ؟
خيلي بده كه اينجا Moderator نيستي نه ؟
بالاخره نو كه مياد به بازار كهنه ميشه دل آزار .
بله دوست عزيز .
اگه ميشه اسم ما رو از توي ليست بازي كن ها خط بزنيد .
شما هم دوست عزيز ميتونيد اينجا درخواست بديد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت چيه؟؟نقل قول:
يعني نمي خواي شركت كني؟؟
به هر حال آقايون چند نفر هم از دارينوس ثبت نام كرده اند:
mdcomputer : bradley
far_2005 : نامعلوم.(فعلا)
زود باشيد هنوز دير نيست.
منظورم رو خودت خوب میدونی .نقل قول:
نه . نمیخوام شرکت کنم .
تازه این چه بازی ...... بود ؟
من رفتم به هزار بدبختی از یه اتیقه فروشی پیدا کردم ، تازه این گرافیک ؟
گرافیکش که افتضاح هستش .
گیم پلی هم نداره خدا رو شکر .
نمیدونم شماها میخواین چی رو آنلاین بازی کنید .:13:
فکر کنم باید 2V1 بازی کنید !!!!
سروش ديگه از تو انتظار اين كارها رو نداشتم.:13: چرا مي خواي تاپيك رو منحرف كني.نقل قول:
پس حتما هميشه از اتيقه فروش بازيهات رو مي خري.
در ضمن من باور نمي كنم كه بازي رو خريده باشي.:13:
گرافيك بازي خوب هست.:8:
گيم پلي حرف نداره.:8:
واقعا ازت انتظار اين كارا رو نداشتم.
برات متاسفم.:41:
گرافيك بازي خوبه. تازه بازي كه بشه DialUp بازي كرد كه نبايد گرافيكش نسل بعدي باشه. هر چي هست بهتر از كانتر كه هست بعدش هم اگه من سيستمم مشكل نداشت حتما شركت ميكردم ولي فعلا كه نميشه حيف....
عزيز تاپيك خودش منحرف هست و احتياجي به منحرف كردن نداره .نقل قول:
دوما اين بازي به اندازه اي هست كه به زور از اتيقه فروشي پيدا كردم .
سوما مگه من منتظر هستم ببينم شما كي باورت ميشه ؟!!!!
گرافيك افتضاح ،
گيم پلي هم عيضاً
براي خودت متاسف باش كه براي اينكه بشي Moderator يك سايت تازه تاسيس و تازه كار از مطالب اينجا بدزدي .
( اسم سايت رو هم نميارم كه به بقيه اعضاي اون سايت هم توهين نشه )
در رابطه با مطالب اولت ديگه هيچ چيز نمي گم.:41: :13: اما در آخر كه نوشتي از اينجامطلب مي دزدم لطفا مدرك بذار.هر چيزي بدون مدرك كه نمي شه.در ضمن پس مي خواي فقط به من توهين كني؟؟؟حالا ديگه واقعا برات متاسفم.:13: در ضمن خود مدير اون سايت مي دونه كه من هر مطلبي رو بر مي دارم متن انگليسي رو براش مي فرستم.باور نداري خودت برو و بپرس.در ضمن اين بحث رو اينجا تموم كن و لطفا با پيام خصوصي اگه چيزي مي خواي بگي بگونقل قول:
ممنون
توماج
آخه در مورد مطلب اول من چی داری که بگی ؟؟!!!!نقل قول:
در مورد مطلب دزدی هم که وقتی در Ban به سر میبردی مطلب میدزدیدی !!!! ( این هم مدرک . اینجا که الکی اخراج نمیکنند )
حیف که دیگه نمیخوام به خاطر تو پست الکی بزنم چون خیلی مدارک دیگه ازت دارم . ولی به قول خودت بزار تاپیک منحرف شده ، منحرف تر نشه . راستی در مورد مسابقات هم بشین واسه خودت 1V1 بازی کن !!!!!
در رابطه با مطالب اولت چيزي نمي گم چون مي دونم كه بازي رو نخريدي.اگه خريدي داستان بازي رو بگو.باشه؟نقل قول:
در ضمن وقتي من بن شدم به خاطر مسئله ي ديگه اي بود.مي توني از Babak (مدير كل)بپرسي كه من چرا بن شدم.يا از hojjat game carbon مي توني پبرسي كه من چرا بن شدم.مدركم هم اينجاست.بابك جان نوشته كه چرا بن شدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ببيني من و حجت گيم كربن و rz21 به خاطر درگيري بن شده بوديم.من خودم مدرك رو به طور واضح نشون دادم.
حالا ديگه چه مدركي داري.
در رابطه با مساله ي آخرت هم بگم كه من به حرف هاي شما اهميتي نمي دم.حالا هر چقدر مي خواي بگو.:13:
لطفا از طريق پيام خصوصي صحبتت رو بگو.
ممنون
توماج
فكر كنم اگه بحث شما دوتا ادامه داشته باشه اخر سر تاپيك رو قفل ميكنن هاااا
سلام به همه.
T O O M A J خیلی نامردی! یعنی من اگه اتفاقی این جا رو نمیدیدم نمی تونستم شرکت کنم؟ چرا به من نگفتی؟
{خب دیگه شوخی بسه} T O O M A J جان من هم بزار توی لیست با اسم Resident و کاراکترم Bradly [اگه درست نوشته باشم].
اخطار: T O O M A J و Oracle_Eldorado از شما ها بعیده!!! تا اونجایی که من با شما ها آشنایی دارم اصلا یه همچین چیزی غیر قابل باور و تصوره!!! خواهشا دیگه ادامه ندید! اگه خیلی به این جور بحث ها علاقه مندید از پیغام خصوصی استفاده کنید که سریعتر از پست های تایپیکه و طرف حتما میبینه!!! (این آخرش رو زیاد جدی نگیرین)
سلام من منتظرم بچه ها کی شروع میشه
توی صفحات قبلی بود!!! (((((یک تیر)))))نقل قول:
ببخشيد.نمي دونستم شما هم اين بازي رو داريد.:11: به هر حال ما ادامه مي ديم.:10: شما هم اضافه شديد.نقل قول:
1 تير يعني 3 روز ديگه.ساعت رو شما مي تونيد بگيد.به نظر من ساعت 3 بعد از ظهر خوبه.نظر شما چيه.من بايد با كسان ديگه اي هم در اين مورد صحبت كنم.اگه براي شما مناسبه اعلام كنيد.خيلي سريع.نقل قول:
سلام من منتظرم بچه ها کی شروع میشه
ممنون
توماج
من می تونم ساعت 4 به بعد بیام
من مي تونم ساعت 4 بيام.ببينيم بقيه چي مي گن.نقل قول:
من هم ساعت چهار می تونم بیام.نقل قول:
پس ساعت 4 همه بياين . نام سرور Iran خواهد بود.
T O O M A J من شرمندتم. اصلا حواسم نبود که دیروز یک تیر هست. من فکر می کردم امروز یکم هستش.
به هر حال.مياي الان بريم؟؟نقل قول:
من این پست رو الان دیدم. منظورت الان هست؟؟؟:31:نقل قول:
جدای از شوخی یه ساعت و روزی رو معین کن تا بریم.:40:
بهتره شما بگيد.نقل قول:
فردا صبح هر ساعتی که می تونی بگو؟ پیشنهاد من ساعت 8 صبح هست.نقل قول:
ساعت 9 بهتره.:20: حتما بياين.نقل قول:
سلام آقا .....
من امروز اين تاپيك رو ديدم و چند تا سوال داشتم!
1- چه بازي رو بازي مي كنيد؟
2- من ADSl 128 دارم، مناسبه براي بازي؟
3- اگر لطف كنيد و زمان بازي رو ساعت 8 شب به بعد بزاريد واقعا ممنون مي شم!
با تشكر دوستان