ممنون از راهنمایی شما
من چند فونت فارسی نصب کردم ولی فقط در سیستم من جواب میده و در سیستم های دیگر به صورت علامت سوال می آید.
از Behroooz جان می خوام درصورتی که با این نرم افزار کار کردند به سوالات من پاسخ بدهند...
متشکرم..
Printable View
ممنون از راهنمایی شما
من چند فونت فارسی نصب کردم ولی فقط در سیستم من جواب میده و در سیستم های دیگر به صورت علامت سوال می آید.
از Behroooz جان می خوام درصورتی که با این نرم افزار کار کردند به سوالات من پاسخ بدهند...
متشکرم..
شما می تونی متن خودت رو به صورت عکس در بیاری
تا در همه کامپیوتر ها باز بشه
آن وقت اگر متن زیاد باشد جابه جا نمی شود. دکمه ها هم آنقدر زیاد است که اگر بخواهم دونه دونه تغییر بدم یک هفته طول می کشه.
این یکی را زدی تو هدفنقل قول:
Simon137 برای مدیا پلیر یک پلاگین داره که بعد اپلودش میکنم(این پیلاگین ویندوز مدیاپلی را میاره تو اتوران(تجهیزات))
ایا کسی ایکن (png) و والپیپر برای طراحی اتوران داره.
سورس Auto play media studio را باز کردم می خواهم به صورت اموزشی اون را فارسی کنم که برای علاقه مندان پس از فارسی شدن اپلود می کنم:5:
ببینم تو mmb هم کار میکنه ؟؟نقل قول:
اگه کار میکنه زود آپلودش کن
مرسی
ابا مدیا استودیو 2007 قصد اومدن نداره و همین 6 می خواهد بمونه.این برنامه های اتوران ساز مثل mmb چه قدر ددیر ورژن جدید میدن!
متاسفانه نه ولی برای mmb هم فکری میکنم و یکی می فرسم ولی غیره پلاگین یعنی پروژه سورس بازشو که کامل دارم حالاا هم این و هم پلا گین می فرسمنقل قول:
دوست عزیز اگه میشه پست منفرد کمتر بده
ممنون
دستت درد نکنه :10:نقل قول:
منبع برای MMB:
1-www.naser32.persiangig,com
2-multimedia.mihanblog.com
می خواهم در AutoPlay Media Studio یک سیستم بزارم که مثلا یک Label با نام Label19 ایجاد شده و نوشته شده لطفا اتوران را فعال کنید ان وقت می خواهم یک Input box با نام Input1 ایجاد کنم و وقتی کد فعال سازی را داد و روی دکمه فعال زد فعاال بشه و هر وقت اتوران دوباره (چند بار) اجرا شد دیگر خاصیتLabel19.visible را با False مقدار دهی و دیگر نوشته لطفا اتوران را فعال کنید نمایان نشود . به نظر من میشه یک کاری کرد که یک جای ان را اشکال دارم.1-وقتی پسورد درست وارد می شود یک فایل نوشتاری ایجاد2-هروقت اتوران اجرا می شود فکر کنم در Preload Or Show صفحه اتوران باید مقایسه کنیم که همچین فایلی هست یا نه که با If میشه ولی چه طوری شرط بزاریم سواله منه و بعد از Then دستور if می نویسیم Label19.visible را با False مقدار دهی کن.اگر کسی با مولتی مدیا بیلدر بلده بگه تا اگه شد تبدیل کنم.متشکر از لطف یاریتان :5: CRAZY TUX
از علا ن به بعد یک تکنیک Scrip نویسی Autoplaymediastudio شروع میشه و می تونید استفاده کنید
ها سلام :31:
من فقط اومدم اعلام وجودیت بکنم و بگم یه زمانی با mmb و flash اتوران میساختم :31:
از این تاپیک هم خوشم میاد:10:
سلام به تمام کاربران این برنامه های آتوران سازی!!
من یه Sound Player در برنامه فتوشاپ طراحی نمودم و بک گراوندش را هم به شکل Transparent در آوردم و اونو به شکل BItmap در آوردم اما زمانی که اونو از بخش Project Setting و از بخش Mask وارد محیط مولتی میدیا بیلدر میکنم، اون اصلاً معلوم نمیشه. ضمناً این اولین پروژه منه که میخوام با مولتی میدیا بسازمش.
لطفاً به من بگید تا تصویر را چگونه طراحی نمایم تا در بیلدر مثل بچه آدم راه بیفته.
ممنون شما
فرهمند
اون بالای ها را خوندید حالا جوابشو می دم و اونا یک رول بود تا زمینه ای ایجاد بشه برای این اونای که تو کارautoplay نیستند یا هستن بیان تو نخشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ارسال بعدی قصد اموزش فشرده کردن و در اوردن فایلها را دارم.پروژه بالای برای رمز عبور بود که اگه یک بار خواست دیگه نخواهد
هرکی آدرس دانلود عکس با پسوند Png داره بگه(ایکون) برای طراحی اتوران نیاز دارم!
سلام به تمام کاربران این برنامه های آتوران سازی!!
من یه Sound Player در برنامه فتوشاپ طراحی نمودم و بک گراوندش را هم به شکل Transparent در آوردم و اونو به فرمت BItmap در آوردم اما زمانی که اونو از بخش Project Setting و از بخش Mask وارد محیط مولتی میدیا بیلدر میکنم، اون اصلاً معلوم نمیشه. ضمناً این اولین پروژه منه که میخوام با مولتی میدیا بسازمش.
لطفاً به من بگید تا تصویر را چگونه طراحی نمایم تا در بیلدر مثل بچه آدم راه بیفته.
ممنون شما
فرهمند
سلامنقل قول:
آقا ممنون دستت درد نکنه...
دیگه چی داری؟؟
اگه خواستی پیغام خصوصی بده یا همین جا مطرح کن...
مرسی...:10: :40: :40:
من موقع کار با autoplay media studio 6 این ارور را میگیرم.چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
گرافیک و مولتی مدیا > تاپیک معرفی ایکونها
نقل قول:
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره پسوند jpg هم امتحان کنید با درصد فشردگی کم
اگه به مشکل بر خوردید توصیر همرا ه با ماسک رو برای من بصورت خصوصی ارسال کنید تا براتون انجامش بدم
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
مرسی ممنون:46:نقل قول:
اساتید عزیز
برای فارسی نوشتن در Autoplay Media Studio 6.0 به مشکل برخوردم..
لابه لای متن فارسی لغات لاتین هم هست.. به کمک فونت استاندارد ویندوز Tahoma ترتیب و چیدمان نوشته ها به هم میخوره.. با کمک فونت های یونیکد لغات لاتین ناهماهنگ و قاطی میشوند.. به کمک فارسی نویس مریم هم نشد.. برخی حروف مانند "ی" علامت سوال میشود !
ممنون از توجهتون ..
مشکل عجیبی نیست.نقل قول:
سلام
خوبین ؟
دوستان مشکل مولتی مدیا بیلدر همینه .
مثلا شما از فونت Tahoma استفاده کردی . ولی اگر کامپیوتر دوستتون فونت Tahoma نداشته باشه خراب میشه .
حتی می تونید روی کامپیوتر خودتون امتحان کنید .
برای رفع این مشکل باید از عکس استفاده کنید .
نه! چی چی رو از عکس استفاده کنید.
می تونید دستور نصب اون فونت رو قبل از شروع برنامتون بدهید اینجوری مشکلتون حل می شه.
درست نمی گم؟
كسي ميدونه توي mmbچطوري ميشه راديو باتون و چك بوكس گذاشت ايا پلاگيني در اين مورد هست؟؟؟؟
با تشكر
سلام دوست مننقل قول:
مشکل عجیبی نیست. این موضوع در مورد هر نرم افزاری که ساخته میشه وجود داره, حالا با هر برنامه ای م یخواد ساخته بشه.
شما باید فونت هایی که استفاده می کنید رو در یه جایی از برنامتون قرار بدید و کدی بنویسید که اون فونت رو در سیستم کاربر نصب کنه. mmb دستوری برای اینکار داره که می تونید تو help اون بینید که خیلی هم ساده است
پیشنهاد می کنم فون هایی رو که استفاده می کنید به داخل برنامه Embeded کنید و دستوری بننویسید که در اجرای اول نرم افزار این فونت ها رو نصب کنه
منتهی مشکلی که mmb داره اینکه وقتی شخصی برنامه شما رو برای اولین بار اجرا می کنه با اینکه فونت نصب میشه فونت ها خوب نشون داداه نمی شوند حتماً باید یه بار ویندوز ری استارت بشه تا فونت ها خوب دیده بشند
1-فرض کن یه فایلی به نام text1.txt داخل پوشه new در داخلی سیدی وجود داره که می خوای چک کنی الان هست یا نهنقل قول:
این دستو رو استفاده کن
FileExist("<CD>\new\text1.txt","Exist")2-بله امکانش هست
If (Exist=1) Then
NextPage()
Else
Message("File Not Found.","")
End
می تونی فایل های با سایزهای مختلف ایجاد کنی و بعد از دستور RUN Another project استفاده کنی
یه راه حل دیگه هم داره, از دستور زیر هنگام اجرای بر نامه استفاده کن
SysCommand("ResizeWindow","320, 400")این دستور پهنای چنجره رو به 300 و ارتفاع اون رو به 400 تغییر می ده
می تونی از یکی از sample های خود mmb استفاده کنی که همراه ورژن 4.6 ارائه شده
usercheckboxes.mbd
پلاگین دارهنقل قول:
كسي ميدونه توي mmbچطوري ميشه راديو باتون و چك بوكس گذاشت ايا پلاگيني در اين مورد هست؟؟؟؟
با تشكر
اسمش یادم نیست
به نظر من با فتوشاپ متنی که میخوای رو بنویس بعد بیارش تو اتوران
اینجوری بهتره
هتمن براحتى ان مشكل ل ميشة ازروى كوزينةى سفحةى كة نويشتها داخلش هست دووبار كليك كنيد
توى سفحةى بازشود روى كوزينةى اسكريبت كليك كرد بخشى ويزارد را انتخاب كردو باد بروى اكشن رةشتة
install fonll انتخاب با فةنت مورد نظرتن بازكونيت باد همية كار ها ريبلةيس كنيت وهم داخلى سيديتون باشة
ببةخشن نميتونم بيشر بنويسة فارسى خوب بلد نيستم
شما خیلی راحت میتونی از دستور Install Font استفاده کنی تا فونت مورد نظر در تمامی کامپیوترها نصب بشه .
توی help برنامه سرچ کنی مثال هم داره .
كسي هست بدونه دموشيلد بهتره يا مولتي مديا بيلدر/چرا؟
با سلام وتشكر از كساني كه به اين سوال ، جواب ميدند
براي ساخت اتوران كدام نرم افزار بهتر زبان فارسي را پشتيباني ميكنه و كار با كداميك از آنها راحتر است
كداميك امكانات بيشتري داره .[/FONT]
سلام
AutoPlay Media Studio 6.0
و ماکرومدیا فلش
اولی رو دارم باهاش کار میکنم
اگه برنامه نویسی بلدی از دستش نده
اخرشه