نقل قول:
نظر در حالي كه خيلي كلي بود ولي نكات ريز خوبي توش بيان شده بود
ممنون
Printable View
نقل قول:
نظر در حالي كه خيلي كلي بود ولي نكات ريز خوبي توش بيان شده بود
ممنون
اظهار نظر در مورد حميد عسكري در يكي از سايتها :
یکی دیگر به خوانندگان محبوب من اضافه شد، البته یکی به این دلیل که آقای عسکری خیلی خیلی صدایش شبیه شادمهر عقیلی است، دوم اینکه عین شادمهر غمی در صدایش است که در هیچ خوانندهي ديگري نشنيدهام، سوم اينكه كلاس كاريش يك مقداري با اين خوانندگان جديدي كه هي روز به روز دارند زيادتر ميشوند بالاتر است و اين چيزي نيست جز شعر قوي و ريتم آهنگهايي كه استفاده كرده چون نو و تازه هستند. چهارم اينكه همهي تركهاي اين خواننده شنيدني هستند، پنجم اينكه.... خودتان بايد گوش كنيد بعد متوجه ميشويد...(رضا صادقي و شادمهر كه البته استثنا هستند)
كسي جواب سوال منو نمي دونه ؟نقل قول:
صدا باید صدای خودت باشه. یکی مثل بنیامین با کامپیوتر صداشو عوض کردن!!
صدا صدای امید ، معین ، شکیلا ، هایده ، رضا صادقی
والسلام...
اين پست رو يكي از دوستان در يكي از از فروم ها لطف كرده :
نقل قول:
شما کدامیک از این 3 البوم را ترجیح میدهید و چرا؟
البوم متاسفم : محسن چاووشی = بسیار عالی و درجه 1
البوم کما : حمید عسکری = متاسفانه گوش ندادم و نظری نمی تونم در موردش بدم...
البوم 85 : بنیامین بهادری = آشغال ترین و مزخرفترین چیز ممکن، به یه همچین زرد و لوسی مجوز میدن اون وقت به کار هنری چاووشی مجوز نمیدن...
نقاط ضعف و قدرت هر یک کجاست؟
البوم متاسفم : محسن چاووشی = نقطه قوت که خیلی داره، چند تاشو میگم :
صدای دل نشین محسن، ریتم تند و تنظیم مناسب آهنگ، استفاده از افکت های مناسب برای آهنگ، شعر های عمیق و مفهوم دار و ...
البوم 85 : بنیامین بهادری = نقطه ضعف که بینهایت داره، چند تاشو میگم :
صدای افتضاح و لوس یه بچه سوسول، آهنگ های مسخره و جلف که تنظیم هم نشدن، استفاده از افکت های نا مناسب برای پوشاندن صدای بد خواننده، شعر های بی معنی و مسخره...
ایا در سطح یک البوم با کیفیت هستند؟
البوم محسن چاووشی به نظر من خیلی بهتر از آلبوم های مجاز فعلی هست...
ایا جایگاهی که به دست اوردن حقشان بوده ؟
در حق چاووشی که خیلی ظلم شده و هیج وقت نتونسته حق خودشو بگیره، جدیدا هم شنیدم که گفته نمی خوام بخونم، دلیلی نداره بخونم وقتی مجوز نمیدن...
دلیل موفقیت یا عدم موفقیت
دلیل موفقیت چاووشی به نظر من استفاده از یه سبک جدید و صدای خوب و آهنگ و شعر مفهومی بوده...
و هر مساله ی دیگه که ذکر انرا لازم میدانید
فکر کنم هم خوانی های مناسبی هم چاووشی داشته، مثل همخوانی با محسن یگانه و دی جی حامد...
و در پایان شما به کار این خواننده از 10 چه نمره ای میدهید؟
محسن چاووشی = 18
بنیامین بهادری = 7
موفق و شاد باشید...
اونوقت جواب این سوال ها رو کی داده ؟
نقل قول:
همون كه اين پست و داده . البته من اينو اينجا كپي كردم تا بچه ها ببينن .
همينه.............نقل قول:
نقل قول:
مگه اينكه يكي پست بده شما تائيد كني . مگر نه خودتون كه پست نمي ديد
به نظر من خيلي خنده داره كه بخوام محسن چاووشي رو با اين خواننده ها مقايسه كنم...نقل قول:
در اين كه محسن يكي از بهترين هاست ، شكي نيست . من خودم يكي از طرفداراشمنقل قول:
ولي شما كمي تعصبي فكر مي كني . بهتره به نتيجه ي نظر سنجي هم يه نگاه بندازي
بهترينه...نقل قول:
نظرسنجي چيه؟از اين نظرسنجي ها زياد انجام ميشه و ميره...مهم اونه كه كدوم خواننده ميتونه محبوب و ماندگار شه...
در ضمن به نظر من ايرانيا بيشترشون نه همشون به كارهاي شاد علاقه دارن...خودم ديدم ديگه...مثلا من وقتي از همون اولين كار تا اخرين كار محسن چاووشي رو هر روز گوش ميدم مثلا مادرم ميگه اين چيه گوش ميده ادم عزا ميگيره ...در حالي كه به اين ميگن خواننده ...نه اوني كه اهنگ ميخونه فقط ادم موقع رقص و عروسي بذاره...
در ضمن شما فكر ميكرديد اگر البوم بنيامين همين 3 ماه پيش ميومد نظرسنجي نتيجش اين بود ؟ابدا اين نبود.. اون اولش هم كه البوم بنيامين اومد همه گفتن اين كيه بابا عجب خواننده اي...الان به زور ميشه دو تا طرفدار ازش پيدا كرد...قضيه حميد عسكري هم همينه....يه ماه ديگه قديمي ميشه...
ولي تنها خواننده اي كه تكراري نميشه محسن چاووشيه...
من فکر می کنم حمید عسکری به جایگاه خوبی دست پیدا کنه چون که جدیدا با رادیو جوان همکاری می کنه (مثل رضا صادقی، محمد علیزاده و .. )الان خیلی تو رادیو جوان برنامه های فرزاد حسنی در موردش حرف میزنن بعضی وقتها هم باهاش مصاحبه می کنند
متاسفانه صدا و سيماي ايران در سطحي به موسيقي رسيدگي ميكنه كه نمي تونه معياري براي موفقيت باشهنقل قول:
همانطور كه خوبهايي بودن كه نيا مدند و ضعيفهايي كه امدند
سلام
من نمی دونستم حمید عسکری را بزنم یا محسن چاوشی ولی آخرش صدای ماندگارتر را زدم یعنی Mohsen Chavoshi
فقط محسن چاوشی محشره کسی هم نمیتونه جاشو بگیره بهترین خواننده داخله
عششششششششششششششششششششقه محسن
راست میگی صدای محسن چاوشی رو نمیشه با این مزخرفا مقایسه کرد
کار به سیما نداشته باش صدا رو بچسب. من فقط می دونم هرکس با فرزاد حسنی کار کرد هم محبوب شد هم معروف مثلا محمد علیزاده که من به شخصه خیلی دوستش دارمنقل قول:
حمید عسگری از 10 بهش 9 میدم
محسن چاوشی از 10 بهش 7 میدم
بنیامین از 10 4 میدم
بهترين حرفي كه ميشد درباره اين نظرسنجي زد...نقل قول:
اره منم موافقمنقل قول:
از هیچ کدومشون خیلی خوشم نمیاد ولی بازم چاوشی بهتره
نقل قول:
هر سه خوانندهاي كه نام برده شده قابل احترام و پر طرفدارن . ولي وقتي شما مي گي مزخرف حتما دليلي داريد ؟ اينطور نيست؟
ممنون از نظر سنجی...
اما بدون تعصب یا چیزه دیگه...
شما کدوم آهنگ ( ترانه ) رو تا حالا گوش کردین که...!!! بعد از یک مدت خسته نشدین..!!!!
من تمام کار های بنیامین یا عسکری رو گوش کردم... شاید چند روز درگیر بودم. اما بعد از چند روز یا مدت خسته میشدم...
اما حالا با توجه به اینکه کمتر از یک سال از پخش آلبوم متاسفم می گذره...هنوز از هیچ کدوم از آهنگ ها خسته نشدم...!!!
و این نشون میده.. چاووشی ... خواننده ایی است که میشه به صداش اعتماد کرد و بهش ایمان داشت.
ممنون
در تکمیل صحبت استاد جانی دپ میماست بگم که .من که باور کنین البوم مش بنیامین رو یه بار هم کامل گوش ندادم .فقط بعضی از ترکهاشو گوش دادم که بعد از دو یه بار خسته شدم.حمید عسگری هم یه هفته با من همدم بود.
اما.اما عالیجناب چاوشی.محسن یه اهنگ 2 سال پیش خونده به نام بانوی من.من اگه بگم این اهنگ رو 1000 بار گوش دادم دروغ نگفتم.هنوز هم بعد 2 سال خسته نشدم که هچ تشنه تر هم شدم.
ولی در کل مقایسه سلطان موسیقی پاپ ایران با امثال مش بنیامین که بیشتر به درد شخم زدن زمین میخوره کار غلطیه
منم کاملا با مطلب بالا ( mohsenshahab ) موافقم
همین آهنگ بانوی من که میگن رو من هم بیش از 1000 بار گوش کردم هنوزم که هنوزه ازش سیر نمیشم
چاوشی خیلی از نوع آهنگا داره که آدم ازش سیر نمیشه
حالا این بنیامین هم چون ریتم اهنگاش یکم تنده و این پیکان جوادی ها 47 برا کلاس گذاشتن چند تا از آهنگ هاشو میذاشتن برا همین یکم معروف شده
از هیچ کدومشون خوشم نمیاد ولی به چاوشی رای دادم
اگر حمید عسگری رو ببینم که به قسط کشت می زنمش تا بمیره هر کی این صدای مزخرف را با صدای استاد شادمهر اشتباه بگیره خیلی .... هست
از بنیامین هم بدم میاد خیلی احساسی و مامانی می خونه
و
.
.
.
Only Shadmehr Aghili
جالبه . فكر كنم مسعود رفته بچه محلاشو اورده
قشنگيه تايپيك به همينه . يكي ميگه چاوووشي عشقه بقيه اه اه
يكي ميگه عسكري خوبه بقيه اه اه
سليقه ها متفاوته
با حالا بچه محلامو نيوردم..بيارم كه تاپيك بايد ببندن!!!نقل قول:
در ضمن همانطور كه بروبچ گفتن مقايسه سلطان موسيقي با اين درودهاتي ها خيلي مسخره هست.!!
در ضمن شما يه نظرسنجي درست كن بين اين 3 تا خواننده بدون در نظر گرفتن البومشون ببينيد راي ها چي ميشه...
من که اصلا با چاوشی حال نمیکنم
ولی حمید عسگری باز صداش بدک نیست هرچند که شبیه شادمهر میخونی
مهم نيست.....نقل قول:
نقل قول:
:41: لطفا براي نظرات يكديگر احترام قائل باشيم . ممنون
فقط چاووشی
تنها چاووشی از دل میخونه و این است که ارزش داره
با بالا رفتن امار نظر سنجي ، صحت و دقت نظر سنجي هم با لا رفته . از دوستان ممنونم . اميدوارم ادامه داشته باشه
به نظر من صداش از شادمهر قشنگتره و اشتباه کرد که با اسم شادمهر مشهور شده
ولی محسن چاووشی یه چیزه دیگه ست
محسن یدونه رای دیگه میخواد تا برسه!
سلام
محسن چاووشی یه چیز دیگست
هیچکی صداش مثل اون نمیشه.
چاوشي ارتباط فوق العاده اي با شعر ترانه هاش برقرار ميكنه كه من تاحالا تو هيچ خواننده داخلي نديده بودم اونقدر شعرهاش رو با احساس ميخونه كه همه رو جذب خودش ميكنه
كاملا درسته من هيچوقت از صداي چاوشي خسته نشدمنقل قول:
دقیقا همین طوره. موافقم.نقل قول:
چون همه موافقن منم موافقم!نقل قول: