خب يكي جواب سوالام رو بده ديگه
Evilجان چي كار كردي تو ....:13:
Printable View
خب يكي جواب سوالام رو بده ديگه
Evilجان چي كار كردي تو ....:13:
امروز ساعت 20:50 .یادتان نرود.
اینا هم گیر آووردن ملتو. برای اینکه حرفای یه ..... پخش کنن فیلم تاریخیمون رو با 1 ساعت تاخیر پخش میکنن.احتمالآ سیاسی بوده قضیه
اینم از قسمت دوم. جالب بود . ولی زیادی به نظرم کشش میدن. نه؟
رستم از کجا میدونه اسفندیار رویین تن هستش؟؟ تا جایی که من خوندم از رویین تن بودنش فقط خودش و جاماسب و گشتاسب خبر داشتن. در آخرین روزهای زندگیشم جریان رویین تن بودنش رو به بهمن گفت چون بهمن از قدرت رستم ترسیده بود.
و وقتی رستم چشماش رو با تیر زد. اسفندیارفکر میکرد بهمن به رستم گفته که ...............
نظر بدین فیلم جالبیه.........
چون صحنه هاي جنگ و رزم رو نمي تونن خوب در بيارن ديالوگهاشو زياد كردن.همينه كه به نظر مياد كشش ميدن.با اين ديالوگ هايي كه بازيگران اكثرآ در حال راه رفتن و چرخيدن دور طرف ميگن فضاي فيلم يه كمي شبيه تعزيه شده.
ولي در كل براي شروع خوبه.گرچه شايد الان براي نظر دادن كمي زود باشه.
من فقط از داريوش ارجمند در نقش رستم خوشم نمياد.به نظرم به اين نقش نمي خوره.البته من خودمم هر چي فكر كردم نتونستم كسي رو پيدا كنم كه به نقش رستم بخوره.انتخابش خيلي سخت بوده.ولي به هر حال فكر مي كنم انتخاب خوبي نكردن.
البته زیاد بودن دیالوگ ها به خاطر اینکه توی اون زمان پهلوون ها زیاد برای هم کرکری می خوندن ...
فکر نمی کنم این حرف ها رو از خودشون دراوورده باشن ... احتمالا توی شاهنامه همه ی این ها رو نوشته ...
ولی من با دیدن اسب رستم تعجب کردم ... چون شنیده بودم رستم انقدر سنگین بوده روی هر اسبی می شسته
کمر اسب می شکسته ... انتظار دیدن یه اسب معمولی رو به عنوان رخش نداشتم ...
در کل تا الان خوب بوده ... شنیدم ساختش 5 سال طول کشیده ...
درسته از خودشون در نیاوردن. 95 درصدش تو شاهنامه هست.
بهترین فرد برای بازی در نقش رستم حسین رضازاده هست.
خواب برای شروع هم بدک نیست. همین که سر لوحه ای بشه برای ساخت فیلمهای تاریخی بازم خوبه.
5 سال هم طول نکشید. ولی 2 یا 3 سالی هست که تو آرشیو خاک میخورد. هرچی که نباشه یه فیلم تاریخی و میتونست مردم رو از تمدن عرب دور کنه. ولی اونقدر کارگردان فیلم پا فشاری کرد و فیلم 300 هم پخش شد که حالا تصمیم گرفتن پخشش کنن.
نقل قول:
البته زیاد بودن دیالوگ ها به خاطر اینکه توی اون زمان پهلوون ها زیاد برای هم کرکری می خوندن ...
فکر نمی کنم این حرف ها رو از خودشون دراوورده باشن ... احتمالا توی شاهنامه همه ی این ها رو نوشته ...
من كه نگفتم اين ديالوگها تو شاهنامه نبوده.من ميگم اينا بيشتر زمان فيلم رو به اين ديالوگ ها كه ساختنش براشون راحتتره اختصاص دادن(حداقل تا اينجاش كه اين طور بوده)نقل قول:
درسته از خودشون در نیاوردن. 95 درصدش تو شاهنامه هست.
راستي توي اين سريال از شاهنامه فقط نبرد رستم و اسفنديار هست؟؟
ما كلي حال كرده بوديم كه تو اين سريال مي تونيم چند تا از داستانهاي شاهنامه رو ببينيم.ولي انگار اين جوريا نيست.
سریال «چهل سرباز» 4 دوره تاریخ ایران را به تصویر میکشد، دوره اساطیری که روایتگر جنگ رستم و اسفندیار است، بعد از 8 قسمت داستان وارد دوره اسلامی شده و زندگی پیامبر از زمان هجرت به تصویر کشیده میشود؛ یعنی زمانی که امیرالمؤمنین فاطمه را از مکه به مدینه میبرد و بعد از جنگ خندق، خبیر و داستان مباهله را نشان داده میشود، مرحله سوم این سریال وارد زندگی پیامبر میشود و به بررسی علت نوشتن شاهنامه و عشق فردوسی به علی و نشیع میپردازد و چهارمین دوره داستان امروز را نشان میدهد.نقل قول:
راستي توي اين سريال از شاهنامه فقط نبرد رستم و اسفنديار هست؟؟
ما كلي حال كرده بوديم كه تو اين سريال مي تونيم چند تا از داستانهاي شاهنامه رو ببينيم.ولي انگار اين جوريا نيست.
من که ارتباط شاهنامه رو با اسلام نفهمیدم. یعنی به صورت چند اپیزود میشه؟
به نظر من هم برای شروع فیلم خوبیه.
مطمئنا هم اگه به اسلام ربطش نمی دادن پخش نمی شد.
اگه سر جلوه های کامپیوتریش یه کم ولخرجی می کردند فیلم بهتر می شد.
چهل ستون فردوسي رو تو قبرش ميلرزونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا اگه اينطوري شلم شورباش نميكردن نميشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمارش معکوس برای مرگ سهراب شروع شد .
از صحنه های مبارزه اولیش که معلوم بود در این زمینه حرفی برای گفتن ندارن.ولی شما برو شاهنامه بخون ببین چقدر زیبا به تصویر گشیده این صحنه های مبارزه رو. حتمآ هم احتیاج نیست از متن خود شاهنامه شروع کنید. میتونید از کتابهایی که به نثر در اومدن شروع کنید. حتی از کتابهای شاهنامه برای کودکان.من خودم اولین بار کتاب قصه های شاهنامه که دو جلد بود و خیلی هم روان و خلاصه بود شروع کردم.نقل قول:
فکر میکنم رستم و سهراب رو هم داشته باشه. تو آنونسش که بود.!
انگار از این به بعد میخوان یک شنبه ها پخش کنن؟؟هان؟
من که سریالشو میبینم فقط میخندم..........
رستم نمیتونه درست راه بره.......
اره از این به بعد یکشنبه ها ساعت 9 شب پخش میشه ...نقل قول:
انگار از این به بعد میخوان یک شنبه ها پخش کنن؟؟هان؟
قسمت بعد جنگ رستم و اسفندیار هست ...
درسته که اشکال خیلی زیاد داره ولی بااز هم میگوییم:: برای شروع خوبه به شرطی که آغاز کارهایی از این قبیل باشه.نقل قول:
اینکه یهو دوره های تاریخی رو عوض میکنن به نظر شما خوبه یا نه؟؟
حتماً شما هم مثل من یكی از علاقه مندان شاهنامه حكیم بزرگ طوس، حضرت فردوسی هستید. حتی اگر هم ابیات زیادی را از شاهنامه نخوانده باشید یا زیاد آن را ورق نزده باشید، مطمئناً داستانهای مهم شاهنامه مثل رستم و سهراب، رستم و اسفندیار و... را شنیده اید.
همیشه یكی از آرزوهایم این بود كه یك روز بتوانم روایت تصویری زیبایی از داستانهای جاودانه شاهنامه را ببینم. فیلم، سریال تلویزیونی یا حتی انیمیشنی كه بتواند به درستی چهره قهرمانان شاهنامه و زندگیهای پرفراز و نشیب آنان را به تصویر بكشد.
این انتظار طولانی، متأسفانه با پخش سریال تلویزیونی «چهل سرباز» از شبكه دوم سیما از طرفی سركوب و از طرفی طولانی تر شد! سریالی كه بعد از سالهای سال عطش مردم ایران، ساخته شد، اما هرگز شایسته ارزشهای متن و منبع اصلی خود یعنی شاهنامه نیست.
در اینجا قصد پرداختن به این سریال و نقد كردن آن را ندارم؛ زیرا دوستانم قبلاً این كار را انجام داده اند. می خواهم به بهانه ساخته شدن این سریال، یكی دو نكته به زعم خودم مهم را مطرح نمایم كه فكر می كنم باید كسانی كه برای ساخت چنین كارهایی سرمایه مردم را هزینه می كنند، پیش از من و بیش از من به آن فكر می كردند.
دوستان عزیز! سوزاندن بعضی از فرصتها و اتلاف بعضی سرمایه ها بهایی به مراتب بیشتر از آن دارد كه برای تجربه اندوزی می پردازیم. آیا این درست است كه با دیدن سریالی مثل «چهل سرباز»، منتقدین، اهل فرهنگ و حتی مسؤولان رده بالاتر سیما و از همه مهمتر مردم به این نتیجه برسند كه ای كاش یك كار بزرگ و تاریخی مثل ماجراهای شاهنامه را با دستپخت كشوری دیگر، اما قوی تر و زیباتر و جذاب تر از آنچه در كشور خودمان ساخته شده می دیدند؟!
كاری كه در مورد زندگی بعضی از بزرگان، مثل خیام و بعضی روایتهای منحصر به فرد تاریخی مثل «شیرین و فرهاد» از سوی كشورهای همسایه ما انجام شده و به مراتب بهتر از «چهل سرباز» از آب درآمده؛ درحالی كه رستم و دیگر قهرمانان شاهنامه، مال ما هستند، هویت ما هستند، فرهنگ ما هستند و طبیعتاً ما باید بیشتر از هر كسی در دنیا، نسبت به آنها حساسیت داشته و در تلاش برای معرفی آنها و در واقع، معرفی خودمان توسط آنها باشیم.
ساختن كارهای ضعیف در چنین مواردی نه تنها به نوبه خود اتلاف سرمایه های ملی است، بلكه حداقل تا چند سال، فرصت ساخته شدن كاری قویتر، ماندگارتر و تأثیرگذارتر توسط دیگران را هم می گیرد و آنهایی هم كه باید این كار را انجام دهند و می توانند، از انجام آن صرف نظر می كنند و یا كسی حاضر نمی شود در این زمینه سرمایه گذاری كند.
مثلاًَ اگر كسانی مثل داوود میرباقری یا حسن فتحی قصد ساخت ماجراهای شاهنامه را داشته باشند، چند سال دیگر باید بگذرد كه صدا و سیما حاضر باشد در این زمینه سرمایه گذاری كند؟ این همان فرصتی است كه «چهل سرباز» سوزانده است.
ممكن است سازندگان این مجموعه تلویزیونی بگویند با سرمایه ای كه در اختیار ما گذاشتند بهتر از این نمی شد كار كرد و شما چگونه توقع جلوه های ویژه هالیوودی را از ما دارید؟ جواب، خیلی ساده است. دوستان عزیز! وقتی سرمایه كافی را در اختیار ندارید، لطفاً «عرض خود نبرید و زحمت ما ندارید!»
چرا همان میزان سرمایه موجود را هم ضایع می كنید و راهی را كه دیگران بهتر از شما می توانند بروند تا مدتها مسدود می كنید؟! واقعاً چنین كاری درست است؟
سؤال دیگر كه البته مسؤولان صدا و سیما باید پاسخ آن را بدهند این است كه آیا اگرهالیوودی ها یا امثال آنها «شاهنامه» داشتند، همین جور برایش خرج می كردند؟ همین قدر به آن بها می دادند و تا همین اندازه دوستش می داشتند؟!
همه ما و احتمالاً دوستان، «تروا» را دیده ایم. «اسكندر» را، «گلادیاتور» را، «سقوط امپراتوری روم» را، «بن هور» را، «باراباس» را و... .
به جرأت می توان گفت كه اكثر این قهرمانان باید جلوی قهرمانان شاهنامه ما لنگ پهن كنند و اكثر متنهای تاریخی آنها به لحاظ جذابیتهای داستانی و قابلیتهای دراماتیك، زیر سایه شاهنامه قرار می گیرند. پس چطور می شود كه آنها چنان می سازند و ما چنین؟!
به نظر من وقتی ما امكانات فنی و سرمایه لازم را برای ساختن داستان «رستم و اسفندیار» نداریم، بهتر است یا آن را نسازیم و ضایعش نكنیم و یا حداقل بیاییم و از قالبهایی مثل انیمیشن كه در این موارد انعطاف بیشتری دارند، استفاده كنیم. یك انیمیشن خوب را هم بچه ها می بینند و لذت می برند و هم بزرگترها. اما یك سریال ضعیف مثل «چهل سرباز» را نه كوچكترها می بینند و نه بزرگترها می پسندند. سریالی كه باید یك پروداكشن بزرگ باشد، ولی متأسفانه جلوه های ویژه اش باعث خنده سرد مخاطبان می شود.
سید مصطفی حسینی راد
روزنامه قدس
قبلا گفته بودم که بعد از دیدن فیلم نظر میدم الان میگم حیف شد چون واقعا این فیلم نتونسته خوب از اب در بیاد علاوه براین یه ابهاماتی در تاریخ به وجود میاره که نمیشه ندید گرفت
یکی از دوستانم گفته اگه این سریال(چهل سرباز)رو نمی ساختن به اسلام و تاریخ ایران و شاهنامه ....(مباحثی که در این فیلم مورد بررسی قرار میگیرد) خدمت کرده بودند.
منظورم اینه که با این سریال علاوه بر اینکه نتونسته اند به معنای واقعی این وقایع بپردازند بلکه به قول یکی از دوستان با ایجاد ابهام در تاریخ به آن بیشتر صدمه میزنند
اگه اين سريال از بازيگر هاي بهتري استفاده ميكرد بهتر از اين در مي امد .
نقل قول:
دوستتون کاملا درست گفته! واقعا من نمیدونم سازندگان این فیلم با چه منطقی این کار رو به این صورت تحویل دادن!:13:
البته من فکر می کنم شاید یه علتش این باشه که هیچ کدوم از دست اندرکاران با علاقه این کار رو انجام ندادند. از سازندگان گرفته تا بازیگر ها و...
فقط خواستند که یه چیزی ساخته باشن!!!:2:
حتی اگه از بهترین بازیگرا هم استفاده میکردن خوب در نمیومد چون کارگردانش اصلاً کارگردان نیست فقط خواسته یه چیزی بسازه تو فیلم که همش داد میزنن سپاه سپاه فقط همینو میگن صحنه های جنگ آن چنانی هم که نداره مثلاً مثل ارباب حلقه ها یا 300 خوب آخه ما تو جلوه های ویژه چندان پیشرفت نکردیم پس سرانجام میتونم بگم این بدترین فیلمی بود که از یه کتاب تاریخی ساخته شده است.
اوايل فكر ميكردم فيلم خوبي بشه ولي هر چي كه گذشت بيشتر از اين فيلم بدم اومد
به نظرم مشكلات اين سريال علاوه بر جلوه هاي ويژه و بي علاقگيه بارز هنر پيشه هاو......
سرعت كم صحنه هاست(كه چيزه جديدي هم نيست!) و ديگر اينكه كارگردان افتضاح بود
براي اين سريال خرج زيادي نشده و صحنه نبرد ها هم بسيار ابتدايي فيلم برداري شده .
فيلمش مفت نمي ارزه !! يا نسازن سا اگه مي سازن خوب بسازن
یه جک بگم بخندید.
روزی که تبلیغ فیلم 40 سرباز رو کردند،به دوستام گفتم ایول مثل اینکه برای رو کم کنی فیلم 300 ایران یه فیلم ساخته پوز اونا رو بزنه،احسنت دمشون گرم
تو اون فیلم داستان روی 300 تا سرباز بود و اون 300 تا حمله کردن و... اما ما با 40 تا میخواهیم رو کم کنیم.اینه قدرته ایران............
من که تا حالا ندیدم این سریال را اما با توجه به نظره دوستان انگار سریال در خور توجهی نیست
جالبه ها.....
این همه سریال مذهبی از تلویزیون نگاه می کنیم.. که حداقل دوتاشون بسیار عالی و خوش ساخت بوده
اما کسی همت نمی کنه که یک سریال تارخی ردباره گذشته کهن این مملکت بسازه که البته جدید باشه
به غیر از هزار دستان و امیر کبیر
نقل قول:
دقیقا منم همین فکرو کردم! جالبه!!! چی فکر میکردیم و چی شد!:18:
هی واقعاً متاسفم که فیلمی به این بدی ساخته شد حالا که ایرانی های که خارجند دارن یه انیمیشن از رستم و سهراب میسازند ان شاالله خوب در بیاد.
من که همون تبليغ فيلمش رو که نشون ميداد فهميدم که مزخرفه. يک قسمتش رو هم تا حالا نگاه نکردم.
ولی من گول خوردم و یه نصف قسمت نگاه کردم!!:2:نقل قول:
البته صحنه هاي مربوط به زمان رستم جالب بود ولي همين كه به زمان اعراب ميرفت به قول شما مزخرف ميشد .نقل قول:
من نمي دونم چرا توي فيلمي كه راجع به شاهنامس بايد راجع به جنگ هاي پيامبر و دلاوري هاي امام علي صحبت بشه؟
مگه از زندگي پيامبر و امام علي فيلم نساختن؟
اگه مي خوان پهلواني امام رو با رستم مقايسه كنن كه قياس مع الفارقه
اصلا من در شيعه بودن فردوسي شك دارم و مدارك تاريخي نشون ميده فردوسي اصلا شيعه نبوده تا بخواد از پهلواناي ايران كه به كمك امام علي برن