چی رونفهمیدی؟برگرد صفحه ی قبل این آقا که ازش نقل قول کردم عکس خودشو گذاشته!نقل قول:
Printable View
چی رونفهمیدی؟برگرد صفحه ی قبل این آقا که ازش نقل قول کردم عکس خودشو گذاشته!نقل قول:
آواتور منم عکس مامور 47 شخصیت بازی محبوبم هیتمن است.....خوب اینو همه میدونن دیگه....
برا من که نیاز به توضیح نداره ....
برترین شخصیت علمی فیزیک در طول تاریخ ....
من از تاریخ عضویتم تو p30world یعنی 13 2004 Dec تا حالا آواتارم رو عوض نکردم...اینم سندش : !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه یکجورایی اون عکس خودمه ... عکس کودک درون من!!! تنها ولی استوار ..در راهی طولانی.....
منم كه پرواضحه، نيازي به توضيح نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آواتار شما رو خیلی دوست دارم......... خیلی قشنگه :)نقل قول:
نظر لطف شماست amintnt عزیز... حالا که خوشت اومده ازش ، wallpaper اصلیش رو برای شما << [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >> upload کردم ..دانلودش کنی.. :46:نقل قول:
سلام
من از گربه خوشم میاد
کن شین شمشیر زن افسانه ای!
البته این عکس کارتونی هستش
ولی افسانش خیلی قشنگه ، ماجرای یک رونین که....برید خودتون بخونید کیف کنید
منم همینطورنقل قول:
از تو چه پنهون منم دیونه ی کن شین بودم ومی خواستم عکس اونو بذارم البته شخصیت اون پسره که خودشو معصوم وخندون نشون می داد اما بی رحم ترین بود محشر بوداسمش یادم نیست!نقل قول:
مال منم که بازیکنه مورد علاقه ی من است
من تا حالا سه چهار تا اواتار عوض کردم که همش هم همین بالاک بوده
خداییش دمش گرم
این عکسی هم که تو امضام هست
به ژاپنی نوشته رامیار(اسمم)
آخرشو خراب كردي عزيز
اين تيكشو گفتم ها:13:نقل قول:
لطف کردین Ehsani جان:happy:نقل قول:
البته ریپوی واسه من فیلتر هست.......... اما خوب فیلتر واسه من هیچی نیست! :biggrin:
این اواتار که من جدید گذاشتم از تو یه وبلاگ عکس
به عنوان عکس عنوان وبلاگ قرار داده بود
منم از این عکس خیلی خوشم اومد و اونو گرفتم و گفتم برای P30world هم همین
اواتار را بذارم
منم دوباره عکس آواتورمو عوض کردم (قدیمیه واسه مامور 47 هیتمن بود)......خوب اینم معلومه دیگه.......نمایی از پشت پیراهن بازیکن محبوبم...دیوید ویا :40: :40: :40: .....مهاجم باشگاه والنسیا :40: :40: :40: و تیم ملی اسپانیا......
سلام
خوب برای مشکل اواتار (عوض شدن ) یه جا اپلود کنید بعد بزارید توی پست
این جوری بهتره چون کمتر کسی اواتارش رو واسه چند ماه تغییر نمی ده
منم دستش دارمنقل قول:
منم دوباره عکس آواتورمو عوض کردم (قدیمیه واسه مامور 47 هیتمن بود)......خوب اینم معلومه دیگه.......نمایی از پشت پیراهن بازیکن محبوبم...دیوید ویا .....مهاجم باشگاه والنسیا و تیم ملی اسپانیا......
اصلاح می کنم فانتازی!:31:نقل قول:
چرا میاری بالا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چيو؟؟؟نقل قول:
اين حرف چه حكايتي داشت؟ يه توضيحي تفسيري
ما كه چيزي نهميفهميدي (نه همي فهميدي) !
آواتار ما كه حكايتي نداره همينجور رفتم تو ماي كامپيوتر يه عكس را انتخاب كردم شانسي اين شد
این آواتاره من بس فلسفیه
ولی سخن به درازا میکشه نه شما حس و حالش رو دارید نه من
ولی در کل تو کله اینترنت منو با این اواتار میشناسن:12:
بلی بلی آواتار من که از لحاظ فلسفی ترکونده! ورژن قبلیش ولی بهتر بود گویا! کلی باهاش حال می کنم تصمیم گرفتم که تو این فروم تا چند ماه آینده از همین استفاده کنم گرچه آواتار اصلیم اون یارو آرکیمانده ست! ولی خب این نظرمو جلب کرده و ارزششو داره که این امتیازو بهش بدم!!!!!!
نقل قول:
من مظورم اون بالا نبووود این بالا بووود
چطور نگرفتی آخه؟؟؟
تاپیک قدیمی میاد بالا حرسم در میاد
تاپيكو از كي اورده بالا، نكن اقا خطرناكه
خیلی برات ناهنجاره؟؟؟نقل قول:
من مظورم اون بالا نبووود این بالا بووود
چطور نگرفتی آخه؟؟؟
تاپیک قدیمی میاد بالا حرسم در میاد
برا من هنجاره چون تاپیک های مفید رو اکثرا میارم بالا
نه Niloofarak جون همون فانتزی درستهنقل قول:
آره؟ شک کردم!
من عذر میخوام پیشاپیش...
آواتارمو از توی یه هنتایی کات کردم....
در مورد آواتار و امضای من نظری دارید، بگید هر چی می خواد باشه!
آواتار من تو یه بازی فلش بود!
از اونجا سرقت کردم
بازی فلش؟نقل قول:
خیلی وحشتناک نگاه میکنه..آدم حالش یه جوریش میشه..مخصوصا وقتی مضمون پست ها هم یه جوریه..:31:
لینکشو بدم بازی کنی؟نقل قول:
بازی فلش؟
خیلی وحشتناک نگاه میکنه..آدم حالش یه جوریش میشه..مخصوصا وقتی مضمون پست ها هم یه جوریه..
کیف می ده ها
چگونه نگا می کنه؟
برش داشتم چون از نگاهش خوشم اومد مثل یک مرد بزرگه!
با غرور و افتخار
منم بایس مثل اون باشم
مضمون پست ها چجوریه؟(می خوام بدونم نظر دیگران چیه!)
لینک بازیه
الانم شبه می چسبه!
منم تو همین ساعات بازی کردمکه چو بسید!کد:http://fizzlebot.com/sinthai/thehouse.htm
آواتاره من که نیازی به داستان نداره میشناسینش :31:
ایول آرام جون ..میگم اینکه Score اینا نداره ؟:31: رکورد قبلیمو که یادته؟ :43: آره الان داره کیف میده فعلا گت اینساید نمودیم قلبمان ریختن نمود ..بذار چراغو خاموش کنم کیفش بیشتر شه :31:نقل قول:
نه اصلا با غرور و اینا نگاه نمیکنه ها..بیشتر نگاهشون شبیه آدمای بازمانده از یه دوران سخت بیماری های مسریه :31:نقل قول:
مضمون پست ها مثل اون موقع ها که از ماست شدن شیر تو معده ی بچه ها حرف میزنه :27:
آره موسیقیش که الان خیلی داره می چسبه...یادم باشه بعد بازی پست بدم :27:
دوستان ممنون :31:
بدون شرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون شرح
پس تو اینو درک نمی کنی؟نقل قول:
نه اصلا با غرور و اینا نگاه نمیکنه ها..بیشتر نگاهشون شبیه آدمای بازمانده از یه دوران سخت بیماری های مسریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آههان گرفتم
هی می گم کتابای پزشکی منو یواشکی ور ندار عکساشو نگا کن!
منظورت اپی دمی بود دیگه؟؟؟
ولی عکسای بیمارا تو یه لباس پلو خوری و ظاهر آراسته چاپ نمی شه ها!
شاید با عکس پزشکه اشتبا گرفتی
آهان خب بچه مردم باید در مورد رنین توضی بده!نقل قول:
مضمون پست ها مثل اون موقع ها که از ماست شدن شیر تو معده ی بچه ها حرف میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان آره قراره سفید پوش شیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی مگه موسیقی هم داشت؟نقل قول:
آره موسیقیش که الان خیلی داره می چسبه...یادم باشه بعد بازی پست بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان یه صدا های نا هنجار موضون می اومد
قسمتای بنفش بعدا ویرایش شدن
:31:
سلام.
اواتور منم نقاشي الكسه.ساكت مظلوم.2 ساله اواتورم همينه بدونه تغيير.
چرا کسی نگفت این آخرش جیغ بنفش میکشه؟:31:
کم کم داشتم میخندیدم ... میگفتم این فیلم یا بازیه ههههه که واقعا راهروش از همه باحالتر بود...ولی اصن شبیه بازی نبودا :31::27:
اون وسط یه چهره آشنا دیدم :27: یادم افتاد سر این آواتوره اصن به اینجا اومدیم و حواسمان نیستا..آلزایمر :31:
آره منظورم یه اپیدمی سخت و کشنده مثل طاعون و اینا بود :27: خب شخص بازمانده میتونه پزشک هم باشه اما کلا طفلک بازمانده از یه دوران سخت یعنی دولت یه دست لباس پلوخوری نمیتونسته قبل عکس انداختن بهش بده ؟:27:نقل قول:
منظورت اپی دمی بود دیگه؟؟؟
ولی عکسای بیمارا تو یه لباس پلو خوری و ظاهر آراسته چاپ نمی شه ها!
شاید با عکس پزشکه اشتبا گرفتی
کلا همون داستان جالبی داره مثل بازیش :31: