اونجا رو یادمه ولی قیافه خلبان الان یادم نیست. مطمئنی همون بوده؟نقل قول:
Printable View
اونجا رو یادمه ولی قیافه خلبان الان یادم نیست. مطمئنی همون بوده؟نقل قول:
ایول!نقل قول:
راست می گی!
ولی اسمش هیچوقت گفته نشد فقط وقتی صورتش یادم می یاد مطمئن می شم خود کراوزر بود
ولی این دو تا یعنی لیون و کراوزر چطوری همدیگه رو می شناختن؟
عجیبه!
سلام دوستان
کسی راهنمای فارسی بازی رو برای دانلود داره بزاره؟
ممنون میشم.
فکر نمیکنم راهنماش جایی باشه.هر جا گیر کردی بگو بروبچ کمکت میکنن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reply With Quote
no
کیف کردی ؟نقل قول:
ایول!
راست می گی!
ولی اسمش هیچوقت گفته نشد فقط وقتی صورتش یادم می یاد مطمئن می شم خود کراوزر بود
ولی این دو تا یعنی لیون و کراوزر چطوری همدیگه رو می شناختن؟
عجیبه!
در مورد شناسایی هم هر دو شون توی یک اداره پلیس کار میکردند . با هم همکار بودند .
تازه ! من خودم با کراوزر رفتیم سربازی !!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
من چقدر بی دقتم اصلا قیافش تو اویل 2 رو یادم نیست تازه 8 بار هم بازی رو تموم کردم.
حالا کجا خدمت میکردین؟؟ :31:
چاله میدون !نقل قول:
من چقدر بی دقتم اصلا قیافش تو اویل 2 رو یادم نیست تازه 8 بار هم بازی رو تموم کردم.
حالا کجا خدمت میکردین؟؟
نقل قول:
چه جالب چون من وleon هم اونجاخدمت می کردیم.
پس منو باید بشناسی. Chris هستم. البته اون موقع سرگروهبان بودم!نقل قول:
منم يه لحظه به Oracle بودن خودم شك كردم !
كسي اينجا وسكر نيست ؟ ( اگه نيست منم ديگه ! )
دوستان تا اخطار نخورديم بهتره بحث سربازي رو تموم كنيم و به بحث اصلي تاپيك برگرديم !!!!!!
نقل قول:
پس منم کارلوس هستم. :31:
موافقم بحث شیرین سربازی رو تموم کنیم.
آقا من یه جای اویل 3 گیر کردم. تو یه پارک بودم یه کارایی کردم که آب حوض خالی شد.بعد ته حوض یه در بود که از فاضلاب سر در میاری .ارز اون طرف فاضلاب یه نردبونه میری بالا از یه قبرستان سر در میاری یه میله بهت میده
نمیدونم اون میله هرو چیکار کنم.
میخواستم بدونم چطوری بازی رو سیو کنم
پای هر ماشین تایپ که میرم میگه برای سیو کردن ink robin نیاز داری
ممنون
شما باید ink robin رو از جاهای مختلف بازی برداری یا از داخل صندوق و وقتی می خوای بازی رو سیو کنی حتما توی لیست اجزایی باشن که همون موقع همراهت هستن اونوقت بازی سیو می شه
این بازی رو فکر کنم 3 یا 4 سال پیش تموم کردم ولی هنوز یه جاهاییش رو خوب یادمهنقل قول:
دوستان به همتون توصیه می کنم خودتون بازی رو تموم کنید کیف ای ن بازی ها تو همینه اگه می خواهید تو ذهنتون موندگار بشه ولی اگه بخواین فقط بازی رو تموم کنید راه خوبی هست ولی خودتون هم خلاقیت داشته باشین:31:
یه شومینه هست که با فندک آتیشش می زنی بعد یه سوراخ پیدا میشه اینجاست که میله رو استفاده می کنی و وارد می شی:10:
من حدودا 4 سال پیش اینو با Ps تموم کردم
باطری واسه آساسنسور رو از کجا گیر بیارم
عرض ادب
محسن جان همه رو که داري از بچه ها مي پرسي داداش... فايده نداره که. اين بازي دو تا عامل داره که دلچسبش مي کنه. يکي معماهاشه، يکي هم جراتيه که بايد جاهاي ترسناک به خرج بدي.
يا علي
اگه خودت بري بقيه بازي ها رو هم خودت ميري
منم اولا همين جوري بودم
اقا داری این بازی رو رو کامپیوتر بازی می کنی خیلی به نظرمن سخته حاجی کسی رمزهای کامپیوترش رو داره
من نسخه فارسی رو برای کامپیوتر گرفتم ولی با کی برد خیلی سخته اصلا نمیشه جلو رفت یادش بخیر یه رمز بود می زدی بازی همون جایی که شروع شد تموم می شد وای رمز گیم شارک بود ولی یک بار بیشتر عمل نکرد نمی دونم چرا ولی خدا وکیلی خیلی قشنگه آقا من می خواهم چند نفر با هم جمع بشیم بشینم اول 2 دو تموم کنیم میشه
اویل 2 رو باید چهار بار تموم کرد تا تموم بشه دیگه درسته اگه کسی هست خبر بده تا با هم تموم کنیم
منظورت از تموم كردن اينه كه تا آخرش بريم ؟ مگه شما تا آخرش نرفتي ؟ اين بازي مال خيلي وقت پيشه خود من تا حالا 20 بار تا آخرش رفتم:31:نقل قول:
دوست عزیز من من م این بازی رو چندین بار تمام کردم ولی تو کامپیوترش رو یک بار هم نه می خواستم چند نفر با هم بشینیم و ببینیم کی زود تر تموم می کنه من الان فقط قسمت های این بازی رو یادم می آید مثلا همین چند وقت پیش نشستم دوباره تمومش کنم ولی خیلی جاهاش یادم رفته ولی اویل چهار رو حرفه ای هستم راستی به نظر من هم سیمز خیلی بازی قشنگی هستنقل قول:
نقل قول:
بابا نگو،اویل 4 که در برابر بقیش،البته ببخشید،کشکه!!! به نظر من که اصلا ترسناک نبود،فقط بعضی جاهاش آدم جا میخورد که اونم راه حل خودشو داشت(منظورم اون تیکه هایی که باید 5 و 6 یا 1 و 3 رو بگیری)
سیمزم باهات موافقم،خیلی باحاله،با اینکه من فقط کل سری 1 رو بازی کردم و sims 2 رو اصلا بلد نیستم.
بعدشم اینجا تاپیک evil3 هست.:27: نه evil4 و sims!!!!
خوب اگه اينطوريه كه من از همتون زود تر تموم ميكنم :21: چون يه راهي بلدم كه كمتر از نيم ساعت بازي رو تا آخرش برم :27:نقل قول:
در ضمن يادم رفت بگم كه سيمز هم بازيه خيلي خوبيه اما به پاي اويل نيمرسه اين جا هم جاش نبود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا همه میگین سخته؟من هرچی اویل بوده رو pc رفتم.خیلی هم حال داد.ولی خوب جای مانورش از پلی استیشن خیلی کمتره.مثلا خودم یه جای بازی 3 یه مدت هی اشتباه میکردم.اون اولاش که به یه جا میرسی که باید با فندک زنجیری که به در بسته شده بسوزونی و یکدفعه چوبای سمت چپت میشکنه و کلی زامبی میاد به سمتت.من هر سری خواستم زامبی ها رو با شلیک به بشکه نفت اون کنار بکشم خودم رفتم هوا!!!!
آخر سرم همشونو با تفنگ کشتم.
فقط میخواستم بگم که یادش بخیر. چه خاطراتی که ازش ندارم...
هر وقت بهش فکر می کنم یه حس nostalgic بهم دست می ده.. هی...
منظورم Resident Evil: Nemesis هستش..
سلام دوستان انگار اومدم اینجا حرف سیمز و اویل چهار رو راه انداختم
آقا اویل چهار که خیلی آسونه بزای همین زود تمومش می کنم زودتر از اویل 2 ولی اویل 2 سختره
وای نگو سیمز که دلم می خواد برم بازی کنم
چه جوری تمومش می کنینقل قول:
من گفتم همون موقع که بازی شروع شد ار2 و ال2 و ار1و ال1 رو گرفتم بازی تموم شد بعد می گی نیم ساعته خوب من بازی رو 45 دقیقه ای تموم می کنم سریع بازی می کنم
تو چه جوری کمتر از نیم ساعت آقا ناراحت نشی من یه چیزی گفتم ولی بی خیال
راستی کی اویل 5 رو دیده من فقط چند تا عکس دیدم چه جوری اصلا داستانش چیه کسی می دونه
برای چه دستگاهی هست دوستان
همه ي اين سوالات رو ميتونيد از قسمت اخبار بازي ها بگيريدنقل قول:
نه من بدون رمز ميرم آقا :21:نقل قول:
امکان نداره تو 45 دقیقه تموم بشه.نقل قول:
بنده که در امر اویل 3 پیشکسوت هستم (نزدیک 30 بار این بازی رو رفتم) رکوردم 1 ساعت و 25 دقیقه هست.
نقل قول:
میتونی از لینکی که تو امضام هست بری تو تاپیک اویل 5.اخبار بروز اونجاست.
آره اگه نخواي تقلب كني من خودم ركوردم 1 ساعت و 14 دقيقس اما من تقلب ميكنم البته نه با كد و اين حرفا حدود 20 دقيقه بازي بيشتر طول نميكشه!:21:نقل قول:
بابا من می گم اویل 3 فقط با رمز غوله جلوت خم و راست میشه میگه غلط کردم ولم کن بعدم ما با ار پیچی می افتیم دنبالش اون هم در میره فقط همین قسمت ها
بعدشم اگه بخواهیم که بودن رمز تموم کنیم که آره طول می کشه بیشتر از یک ساعت بزارید این جمعه بیاد ببینم چند ساعته تموم می کنم
سلام
من کمک نياز دارم. توي برج ساعت، اون جعبه موزيکه رو تنظيم کردم که آهنگ رو عين خودش بزنه. منها يه در پايين هست که خداي زمان روش يه چيزي نوشته، اونو نمي تونم باز کنم. همه جا رو هم گشتم، کسي مي تونه کمکم کنه؟
پيشاپيش ممنون
شما بايد همون كليدي كه از برج بدست آوردي با يه كليد كوچيك كه بايد باهات باشه تركيب كني تا كليد اون اتاق درست بشه :46:نقل قول:
----------نقل قول:
عرض ادب
ممنون از راهنمائيتون. کليد کوچيک ندارم. از کجا بايد برش مي داشتم؟ من عادت دارم هر اتاقي رو که مي رم مي گردم. نمي دونم کجا رو نگشتم که الان کليد رو ندارم... خيلي داغ کردم سر اين يه تيکه بازي.
يا علي