خوب من 5700 ميگيرم
ولي يه سوال : چرا اينقدر ارزونه؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
خوب من 5700 ميگيرم
ولي يه سوال : چرا اينقدر ارزونه؟؟؟؟؟؟؟
ميگم هالا اين هدفون ها رو هم باهاش ميدن؟
چون توي بيشتر عكسهاي تبليقاتي اش اين عكس رو زده
گوشی قشنگ و باید جالبی باشه
درباره اش بنویسید از کارایی اش و همین طور صداش
این هدفون گندهه رو می گی؟نقل قول:
جزو اپشن هاش هست ولی با هااش نیست!
دقت کنی توی سبلیغات سری میوزیک هم هست
آره مثل n91نقل قول:
كه يه هدفون گنده گذاشته كنارش:8:
http://mobile.uosom.com/ims/Photo/ArticlePhoto/20060710/131_N91.jpg
سلام دوستان
منظور از قابليت فيلمبرداري: دارد Qvga یعنی چی؟ کیفیت فیلم برداری اون چطوره؟
سلام من تازه برای برادرم گرفتم خودم n73 موزیکال دارم از نظر دوربین نسبت به 73 خیلی ضعیفه روی زوم بالا جواب نمیده از نظر فیلم برداری هم همینطور ولی نسبت به n70 دوربین بهتری داره کیفیت صداش با اینکه موزیکال هست به n73 نمیرسه ولی کمی بلند تره بهترین حسنش کیفیت پخش تصویره نسبت به قیمتش عالیه
madscooter جان مطمئنی صداش بیشتر از ان73 هستش. وا لله من 5700 دارم ولی صداش از لحاظ بلندی به ان 70 هم نمیرسه!! چیکار گوشی کردید که اینقدر صداش بلند شده.من تمام اکولایزرها رو بردم بالا و همه چیز رو دستکاری کردم ولی صداش به نظرم هنوز یک سومه ان73 هم نشده!!لطفا دوستان راهنماییم کنید.
آيا تم ها و برنامه هاي سري 60 به 5700 مي خوره؟
من خودم یه چند تا تم که برا N73 دانلود کرده بودم ریختم توش کار کرد.
بالا بردن سدا تنها با تا ته بردن اکولایزر امکان پذیر نیست.من خودم یه کم بهش ور رفتم(اکولایزر)بهترین حالت به نظر من مدpop است.تازه یک تنظیماتی داره به نامaudio setting نه اونم موثرهنقل قول:
مدل ساخت چین هم اومد
صداش تو اسپیکر از نظر بلندی به پای 3250 و N73 و حتی به قول خودت N70 هم نمیرسه ! اما کیفیتش از همشون بهتره !نقل قول:
madscooter جان مطمئنی صداش بیشتر از ان73 هستش. وا لله من 5700 دارم ولی صداش از لحاظ بلندی به ان 70 هم نمیرسه!! چیکار گوشی کردید که اینقدر صداش بلند شده.من تمام اکولایزرها رو بردم بالا و همه چیز رو دستکاری کردم ولی صداش به نظرم هنوز یک سومه ان73 هم نشده!!لطفا دوستان راهنماییم کنید.
این گوشی رو واسه کسایی که بلندی صدا اونم تو اسپیکر واسشون مهمه توصیه نمیکنم ! تو این گوشی مثه سری W سونی رو کیفیت بیشتر کار شده تا کمیت ! البته اصولا آهنگ رو باید با هدفون گوشی داد که تو هدفون هم کیفیت هم بلندیش عالیه !
اینم عکسهای گرفته شده با این گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دوستان این عکسها مال مدل چینی این مدرک
راستی دوستان نسخه ی سیمبین این گوشی برنامه های ورژن های قبلی رو ساپورت نمیکنه ؟ یا باز شرکت سیمبین ازون کارا کرده و تو این ورژنم از ساپورت برنامه های قبلی خبری نیست ؟
ميگن اين گوشي فلاندي نداره فقط واسه مجارستانه به خاطر همينه كه ارزونه.
من 2 ماه پیش این گوشی رو از دوبی آوردم اولا قیمت کدوم گوشی نوکیا افت نکرده که این نیفته ؟ ضمن اینکه این گوشی فقط قاچاق اومده و اتصالات جون مفت خور هنوز دست روش نذاشته اونایی که ناراحتن که چرا ارزونه می تونن صبر کنن اتصالات بیاره برن گرونش و بخرن . در مورد صدا هر کسی سلیقه ای داره ولی کیفیت این گوشی برای گوش دادن موسیقیه نه گوپ گوپ دیس دیس . مهمترین فرق این گوشی داشتن cpu 378 MHz که هیچ مدلی این سرعت و نداره شما انواع و اقسام هنگ کردن هایی که روی n70 73 90 93 , و کلا سری N با داشتن سیمبیان دارن رو این گوشی نمی بینید . ایزوی اتوماتیک دوربینش خیلی کمک می کنه به تصویر برداری تو نور کم به نظر من 3250 اصلا جلوش حرفی واسه گفتن نداره . صدا برداریش هم 2 فرمت داره که کیفیتش بالا تر از قبلی هاس فورمت فیلمش با دقیقه ای 3.5 مگ راحت 3 ساعت فیلم و توی رم 1 'گیگ جا میده در ضمن با مدلهای نوکیا نمی شد فیلم و عقب و جلو برد که این به راحتی اینکار و می کنه .... به نظر من این گوشی نماینده ی نسل آینده گوشیهای پرسرعته
نمیدونم چرا فکر می کنم این گوشی ها مشکلی دارن که اتصالات و نیا گارانتیش نمیکنن ؟؟؟
نترس مسعود جان.مطمئن باش نوکیا هیچ وقت خودش رو با این کارها نزد مردم خراب نمیکنه. در ضمن بچه ها من 12 دقیقه با گوشی صحبت کردم ناگهان دیدم کم کم بلندگوی مخصوص صحبت کردن گوشی داغ شده!!! به به طور کلی گوشی کمی داغ شد.به نظرتون طبیعیه. ؟؟من که خودم فکر میکنم به دلیل قدرت سی پی یوی این گوشی باشه که در هنگام مکالمه ی طولانی داغ میشه. نظر شما چیه؟؟
البته در هنگام انجام کارهای دیگه مانند بازی و اهنگ گوش دادن وفیلم دیدن داغ نمیکنه .ولی در هنگام مکالمه مثل یک کامپیوتر گوشی مقداری داغ شد!!!
مقایسه ای که من بین 73 موزیک و5700 کردم 5700 صداش بمه و شفاف وطبیعی نیست تو هندز فری بهتر میشه تو دوربین اصلا خوب نیست برای این کار ساخته نشده خوراک تماشای تصویری هست سرعت بالای داره یک حسن دیگه که داره فکر کنم اولین سیمبینی هست که منو فارسی جز برنامه هاش هست
منظورت از شفاف و طبیعی تیزیه صداست؟چون اینا که ساب ووفر ندارن بخاد اونقدر بم باشن که.نقل قول:
به نظر من کیفیت صداش تو اسپیکر از N73 بهتره ! همین تا حدودی بم بودن و ملایم بودن صدا و 3 بعدی بودنش باعش شده صدای خیلی خوبی داشته باشه ( هرچند ممکنه یکی صدای N73 رو بیشتر بپسنده ! ) ولی بلندی صداش تو اسپیکر به پای N73 نمیرسه ! اما تو هندز فری N73 هیچ حرفی جلو این نداره !نقل قول:
مقایسه ای که من بین 73 موزیک و5700 کردم 5700 صداش بمه و شفاف وطبیعی نیست تو هندز فری بهتر میشه تو دوربین اصلا خوب نیست برای این کار ساخته نشده خوراک تماشای تصویری هست سرعت بالای داره یک حسن دیگه که داره فکر کنم اولین سیمبینی هست که منو فارسی جز برنامه هاش هست
عکساش تو فضاهای بسته نویز خیلی زیادی داره و کیفیتش افتضاحه اما تو فضاهای بسته عکسایه خوبی میگیره
اینم نمونه عکسش :
کد:http://m1.freeshare.us/161fs786218.jpg
اینم عکسهای گرفته شده با این گوشی
البته دوستان این عکسها مال مدل چینی این مدرک
با سلام
عزيزان به نظرتون من 6270 رو با 5700 عوض كنم؟
بلندي و كيفيت صداش نسبت به 6270 چطوره؟كيفيت عكس و فيلم هاش چطور؟
منم 4-5 روز پیش خریدم 270 ! یهو از 320 اومد 270-280 ...نقل قول:
دیروز تو علاالدین قیمت کردم 270 ...چقدر اومده پایین...در ضمن چینیش هم هست...لعنت به این چینیها که بازارو خراب کردن.
بلندیش فکر نکنم به 6270 برسه ! این گوشی رو به کسایی که صدای بلند تو اسپیکر رو میخوان به هیچ وجه توصیه نمیکنم چون نا امیدشون میکنه ! اما اگه یه صدای با کیفیت میخوای چه تو هدفون چه اسپیکر 5700 یکی از بهترین گزینه هاس ! اما در مورد دوربینش باید بگم تو فضاهای باز عکساش مثه N70 هستش یعنی کیفیت قابل قبولی داره ! ولی تو فضاهای بسته پر نویز و افتضاحه ! کیفیت فیلمشم که با رزلوشن Qvga هست خوبه مثه اکثر گوشی های نوکیا !نقل قول:
با سلام
عزيزان به نظرتون من 6270 رو با 5700 عوض كنم؟
بلندي و كيفيت صداش نسبت به 6270 چطوره؟كيفيت عكس و فيلم هاش چطور؟
کلا برنامه ها و بازی ها و تم های سری 60 ورژن 3 به این گوشی میخورن ( البته من فقط برنامه هاشو تست کردم ) ! تو همین فروم میتونی پیداشون کنی:نقل قول:
سلام من یکی از این گوشی ها خریدم خیلی کارش درسته 5700 من ازش راضی هستم کسی برنامه و بازیشو و تم داره بزاره دوستان
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=123380
مشخصات کامل گوشی 5700
کد:http://www.mobile-review.com/review/nokia-5700-en.shtml
با این همه غوغایی که در مورد cpu این گوشی تو سایت های مختلف ( Mobile-review و Gsmarena ) شده که
سی پی یوش ARM 369 Mhz هستش چرا نوکیا چیزی تو سایتش ننوشته ؟
بخصوص اینجا که 5700 رو کلا بررسی کرده
چینیه این گوشی رو چطور میتونیم از مجارستانیش تشخیص بدیم ؟کد:http://mea.nokia.com/A4382107
حق با شماست مسعود جان.نرم افزار spmark سی پی یوی این گوشی رو 192 مگاهرتز مشخص میکنه. ولی انصافا سرعت گوشی فوق العاده هست.
بچه ها یک نرم افزار بهتر و دقیقتر برای تشخیص سی پی یوی این گوشی سراغ ندارید؟؟ چون این نرمافزار spmark ال سی دی بیشتر گوشیها از جمله ان73 رو 16 میلیون رنگ مشخص میکنه که از این نظر مشخص میشه این نرم افزار مشکل داره.حالا با توجه به این مسایل ممکنه علت نشان داده شدن سی پی یوی 5700 به میزان 192 مگاهرتز توسط این نرم افزار اشتباه باشه.پس دوستان اگر نرمافزار بهتر و دقیقتری در مورد اندازهگیری مقدار سی پی یوی 5700 سراغ دارید در اینجا قرار بدید تا ابهامات رفع بشه.باز هم میگم اگر حتی سی پی یوی این گوشی 192 مگاهرتز باشه هیچی از ارزشها ی این گوشی کم نمیشه چون سرعتش 2 برابر ان73 هستش و ورزن سیمبینش جدیدتر هست.
1-سلام دوستان صدای گوشی من که 20
2-50% احتمال چینی داره
3-اکه هولوگرامش دوروبرش خطی باشه چینی
4-فنلندیش وجود نداره
5-سرعت ازبکستانیش در وقت روشنی 10 تانیه است ولی چینیش 20 ثانیه
6-دومن صدای چینی نیم ازبکستانی هست
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: سلام دوستان صدای گوشی من که 20 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::توجه کنید5700 چینیش هم به بازار آمده:::::
1-50% احتمال چینی داره
2- دست های که تو هولوگرام نشون میده خیلی گوتاه است خیلی واضع نیست
4-از گوشی 5700 فنلندیش وجود نداره اگر نوشته باشه فنلند دروغ
5-سرعت ازبکستانیش در وقتی که روشن می کنی 10 تانیه است ولی چینیش 20 ثانیه طول می کشه تا روشن بشه
6-دومن صدای چینی نیمه ازبکستانی هست
7-رم هم 1 گیگ هست اصلیش
8-چینیش 512 یا نداره
::سلام دوستان صدای گوشی من که 20 ::
:::::توجه کنید5700 چینیش هم به بازار آمده:::::
1-50% احتمال چینی داره
2- دست های که تو هولوگرام نشون میده خیلی گوتاه است خیلی واضع نیست
4-از گوشی 5700 فنلندیش وجود نداره اگر نوشته باشه فنلند دروغ
5-سرعت ازبکستانیش در وقتی که روشن می کنی 10 تانیه است ولی چینیش 20 ثانیه طول می کشه تا روشن بشه
6-دومن صدای چینی نیمه ازبکستانی هست
7-رم هم 1 گیگ هست اصلیش
8-چینیش 512 یا نداره
من با 2-3 تا برنامه چک کردم همشون همون 192 رو نشون میدادن ! نه با این سرعتی که این داره پروسسورش بالای 300 مگا هرتزه ( عدد دقیقش رو که تو جی اس ام آرنا نوشته شده بود یادم نیست ! ) زیاد سخت نگیر بهتره از گوشیت و صدا و سرعت توپش لذت ببری ! این برنامه ها هم ضعف زیاد دارن !نقل قول:
بچه ها یک نرم افزار بهتر و دقیقتر برای تشخیص سی پی یوی این گوشی سراغ ندارید؟؟ چون این نرمافزار spmark ال سی دی بیشتر گوشیها از جمله ان73 رو 16 میلیون رنگ مشخص میکنه که از این نظر مشخص میشه این نرم افزار مشکل داره.حالا با توجه به این مسایل ممکنه علت نشان داده شدن سی پی یوی 5700 به میزان 192 مگاهرتز توسط این نرم افزار اشتباه باشه.پس دوستان اگر نرمافزار بهتر و دقیقتری در مورد اندازهگیری مقدار سی پی یوی 5700 سراغ دارید در اینجا قرار بدید تا ابهامات رفع بشه.باز هم میگم اگر حتی سی پی یوی این گوشی 192 مگاهرتز باشه هیچی از ارزشها ی این گوشی کم نمیشه چون سرعتش 2 برابر ان73 هستش و ورزن سیمبینش جدیدتر هست.
ازبکستان کیلویی چنده ؟ منظورت مجارستانیشه دیگه ! ؟نقل قول:
سرعت CPU این گوشی 369hz هستش...طبق گفته سایت نوکیا...
راستی بچه ها به نظر شما از تهران بگیرم یا بگم از امریکا بیارن...طرف آشنا هستش گفت اونجا 335 تومنه ..رم 1 گیگ هم روشه ...اینجا رم 64 روش میدن!!
و اما یه نکته در مورد اکولایزرش ! خوب کسایی که با گوشی های سری W سونی کار کردن میدونن که یه اکولایزر توپ دارن به نام مگا باس که کیفیت صدا رو فوق العاده میکنه ! تو این گوشی متاسفانه همچین اکولایزری نداریم ولی با یه کم ور رفتن با اکولایزرش میشه کیفیت صداش ( تو هدفون ) رو به حالت مگا باس نزدیک کرد ! هر خط اکولایزرش به 10 قسمت تقسیم شده که من پایینترین رو 0 و بالاترین رو 10 در نظر میگیرم
از چپ به راست :
اولی روی 9
دومی روی 8
سومی روی 5
چهارمی و پنجمی روی 1 ( یا 2 )
با این اکولایزر کیفیتی نزدیک به مگا باس رو خواهید داشت !
سلام دوستان یک سوال داشتم می خواستم بگم من از این 5700 خریدم روی گوشیش نوشته مادین مجارستان ولی روی باطری نوشته چین شما هم نگاه کنید ببینید چینه یا مجارستانه مال من نوشته چین
لطفآ بهم بگید؟