با سلام
دوست عزیز با رمت و کارت گرافیکت مشکل داره.
چون که خیلی پایین هستن.
مینیموم سیستم رو نگاه کن می بینی که نوشته یک گیگ رم.
Printable View
با سلام
دوست عزیز با رمت و کارت گرافیکت مشکل داره.
چون که خیلی پایین هستن.
مینیموم سیستم رو نگاه کن می بینی که نوشته یک گیگ رم.
آخه من رو قاب شرکت تکین رو دیدم نوشته بود با این سیستم اجرا میشه
اما شک کردم
و گفتم اینجا مطرح کنم
با سلام
دوست عزیز به اینهایی که روی قالب می نویسن باور نکن!!!
این ها فقط برای این هست که زودتر بفروشن و جیب خودشون رو پر کنن.برای اینه که روی دستشون نمونه.
وقتی تو میری یه بازی می خری اگر روش یه سیستمی نوشته باشه که به سیستم تو نخوره خوب معلومه که تو اون بازی رو نمی خری ولی اگر یه سیستم پایین روش نوشته باش می خری.
کاملا تایید میشه .نقل قول:
با سلام
دوست عزیز به اینهایی که روی قالب می نویسن باور نکن!!!
این ها فقط برای این هست که زودتر بفروشن و جیب خودشون رو پر کنن.برای اینه که روی دستشون نمونه.
وقتی تو میری یه بازی می خری اگر روش یه سیستمی نوشته باشه که به سیستم تو نخوره خوب معلومه که تو اون بازی رو نمی خری ولی اگر یه سیستم پایین روش نوشته باش می خری.
و به شما دوست عزیز توصیه میکنم قبل از خرید هر بازی اول اینجا مشورت کنید . ( به نفعتون هست ) چون تنها جایی که راستش رو به شما میگه ! مطمئن باش اون فروشنده هم به شما راستش رو نمیگه .
و حالا یه مشکل واسه خودم !
من در این قسمت بازی گیر کردم :
کسی اینجا رو رد کرده ؟ اصلا معلوم نیست که باید کجا بری . هیچ راهی هم برای رفتن نیست . ( اگه عکس واضح نیست بگید تا 2 ، 3 تا دیگه هم بزارم )کد:http://oracle-c.persiangig.com/image/Jericho%20P.jpg
لطفا کمک کنید چون من واقعا توی کف این بازیم ! خیلی حال میده .
باید بری همون وسط تا حرف بزنن بعد Firstborn میاد روی اون قسمت وسطی و بعد Cutscene.آها قبلش با این شیاطین پرنده هم جنگ داری.
به نظر میاد مراحل اولیه هستش
اگه مرحله ی man down هست
برو روی سکوی جلوی مجسمه وایسا
خوب میرم اونجا . یکمی حرف میزنند ولی هیچ خبری نمیشه .نقل قول:
باید بری همون وسط تا حرف بزنن بعد Firstborn میاد روی اون قسمت وسطی و بعد Cutscene.آها قبلش با این شیاطین پرنده هم جنگ داری.
نه CutScene میاد , نه دشمنی و هیچی .
میشه توی عکسی که گذاشتم مشخص کنید دقیقا کجا ؟
راستی یه سئوال :
اگه یکی از اعضای تیم بمیره چی میشه ؟ باید دوباره از CheckPoint شروع کنم یا بازی ادامه داره ؟
جادو می کنی دوباره زنده میشهنقل قول:
اونو میدونم ! منظورم اینه که اگه بهش نرسی یا هیچ کس بهش نرسه و بمیره چی ؟نقل قول:
جادو می کنی دوباره زنده میشه
سلام
من توی مرحلهی the path of souls همونجایی که پراز مسلسل هستش گیرکردم همونجاییکه مسلسلادورشون دیوار ه وزد تیرند.اولای بازی بعد از کشته شدن فرمانده .هرچی تیر به مسلسلا میزنم ازبین نمیرند توی این مرحله باید چیکارکنم.
ممنون
میشه یکمی بیشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
سلام
من توی مرحلهی the path of souls همونجایی که پراز مسلسل هستش گیرکردم همونجاییکه مسلسلادورشون دیوار ه وزد تیرند.اولای بازی بعد از کشته شدن فرمانده .هرچی تیر به مسلسلا میزنم ازبین نمیرند توی این مرحله باید چیکارکنم.
ممنون
من که اصلا نفهمیدم کجایی .
همنجاییکه پنج شیشتا مسلسل روی زمینند و زد گلوله هم هستند توی اون قسمت دوتا در هم هست ولی نه درا باز میشن ونه مسلسلا نابود میشن تقریبا دو سه مرحله بعد از کشته شدن فرماندمون
آهان . گرفتم کجایی .نقل قول:
همنجاییکه پنج شیشتا مسلسل روی زمینند و زد گلوله هم هستند توی اون قسمت دوتا در هم هست ولی نه درا باز میشن ونه مسلسلا نابود میشن تقریبا دو سه مرحله بعد از کشته شدن فرماندمون
ببین یکی از اعضای تیم هست که قبل از اینکه وارد بشی اسمش رو مینویسه .
باید اونو بیاری و با دکمه ی E یا Q غیب بشی و بری پشت مسلسل ها و F بزنی که نارنجک بندازه توی اونا .
میتونی غیب هم نشی ولی اگه غیب بشی کارت راحت تره .
سلام
خیلی ممنون اگه بازم کمک خواستم امیدوارم بازم کمکم کنید
خیلی خیلی ممنون
سلام عجب بازی توپیه
من تو اون مرحله ای گیر کردم: مرحله ای که اون زنه که کلاه پلیس داره را از بالا به پایین پرتاب میکنن و بعد از مردنش
جرقه هایی ایجاد میشه که داخل اون میریم و کمی که جلو رفتی به بنبست میرسیم که با یکی شون باید با کلید E شلیک کنم و یه چیزی رو خراب کنم و نمی دونم کجاست؟
امیدوارم خوب توضیح داده باشم...
دوست من میدونم کجا هستی .نقل قول:
سلام عجب بازی توپیه
من تو اون مرحله ای گیر کردم: مرحله ای که اون زنه که کلاه پلیس داره را از بالا به پایین پرتاب میکنن و بعد از مردنش
جرقه هایی ایجاد میشه که داخل اون میریم و کمی که جلو رفتی به بنبست میرسیم که با یکی شون باید با کلید E شلیک کنم و یه چیزی رو خراب کنم و نمی دونم کجاست؟
امیدوارم خوب توضیح داده باشم...
باید اون زنه رو که Snipe ( یا همون تفنگ دوربین دار ) داره رو انتخاب کنی ، بعد بری جلوی دیوار خراب و E بزنی .
آره زنه رو انتخاب میکنم ولی به همون نقطه که باید E بزنم میرم ولی نمیدونم به کدام سمت دره شلیک کنم؟
ببین یه در هست که تقریبا خرابه .نقل قول:
آره زنه رو انتخاب میکنم ولی به همون نقطه که باید E بزنم میرم ولی نمیدونم به کدام سمت دره شلیک کنم؟
یعنی اونطرفش معلومه . فقط کافیه جلوش E بزنی . یکمی هم برو نزدیک تر .
سلام میشه یکی منو راهنمایی کنه:
من در مرحله ای گیر کردم که باید از یک کوره آتش عبور کنم و با اونی که قدرت بدنی بالاتری داره باید عبور کنم ولی وقتی میرم توی آتش بعد از چند ثانیه میمیره...اگه میشه یکی کمکم کنه...تشکر.
میشه یه عکسی بزاری ؟
من نفهمیدم کجا رو میگی .
اینجا که باید به پایین بپرم ولی میمیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید سریع راه رو پیدا کنی و خارج بشی
باید به سمت خروجی طرف چپ بری
از کدوم راه ها برم که سریع برسم.
ببخشید اینجا که امید جان گیر کرده منم گیر کردم .
میشه یه راهنمایی بکنید که کدوم راه سریع تر میرسه ؟
سلام دوستان عزيز
من تقريباً بازي رو تموم كردم ولي توي آخرش مشكل دارم . نميدونم چه طوري بايد اون بچه رو كه به ما حمله كرده رو بكشم . اصلا نميدونم اونجا بايد چي كار كنم مخصوصا وقتي اون نور هاي بنفش دور سر افرادم مي گردند و اونارو ميكشن حالا اگه كسي مي تونه منو راهنمايي كنه .
پيشا پيش از شما دوستان عزيز ممنونم .
دوست عزیز شما که از ما جلوتری یه راهنمایی بکن .نقل قول:
سلام دوستان عزيز
من تقريباً بازي رو تموم كردم ولي توي آخرش مشكل دارم . نميدونم چه طوري بايد اون بچه رو كه به ما حمله كرده رو بكشم . اصلا نميدونم اونجا بايد چي كار كنم مخصوصا وقتي اون نور هاي بنفش دور سر افرادم مي گردند و اونارو ميكشن حالا اگه كسي مي تونه منو راهنمايي كنه .
پيشا پيش از شما دوستان عزيز ممنونم .
من توی همون کوره ی آتیش گیر کردم که Delgado باید رد بشه . راهش رو بلد نیستم که از کجا باید برم .
ممنون میشم راهنمایی کنی .
با تشکر ، O R A C L E
با سلام
سروش جان والا من که از اول تا اخرش رو با ترینر رفتم بهت پیشنهاد می کنم که اون قسمت ترینر رو فعال کن و از اونجا بپر پایین.
بعد از اینکه از اون قسمت رد شدی خیلی جک و جنور برات میاد پس کارت بعد از اونجا یه خورده سخت تر میشه.
فردا یا پس فردا ترینر این بازی رو می دیم بیرون.
دوست عزيز سلام
اونجا وقتي ميپري پايين كافيه دكمه Q رو نگه داري تا از آتيش رد بشي و پيشنهاد ميكنم با كس ديگه اي اين كار رو نكني چون بايد چند تا در رو باز كني كه فقط Delgado ميتونه اين كار رو انجام بده و اگه با يكي ديگه از افرادت بري راهت يه كم طولاني تر ميشه .
در ضمن بايد بگم از اينجا به بعد بازي يه كم سخت تر ميشه و چند جا از بازي بود كه خيلي منو مشغول كرد تا فهميدم بايد چي كار كنم ولي توي آخرش موندم . انشاء ا... شما هم به اونجا ميرسي و راهش رو پيدا مي كني تا به ما هم بگي .
اگه دوستان ديگه هم مشكلي دارند بگن تا راهنمايي كنم .
ممنون از راهنمایی دوستان .
تشکر دوست من
من تازه این بازی خریدم هنوز نصبش نکردم ببینم بازی قشنگی هست یا نه
با سلام
دوستان ترینر این بازی رو هم درست کردیم.
برای دانلودش برین توی این تاپیک:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=171973&page=2
سلام دوست عزيز :10:نقل قول:
شما كه خودت بازي رو خريدي خوب بازي كن تا ببيني خوشت مياد يا نه :18:؟ ! به هر حال شنيدن كي بود مانند ديدن .:27:
ولي من كه خيلي ازش خوشم اومد بازي جالبي بود و گرافيك خيلي خوبي داشت . اميد وارم شما هم خوشت بياد .
دستت درد نكنه كار جالبي بود ولي يه كم دير به دست من رسيد:41:. اميد وارم ساير دوستان استفاده كنن.
ولي به نظر من لذت بازي در سخت بودنش هست و وقتي بشه يه بازي رو راحت تموم كرد ديگه خيلي به دل آدم نمي چشبه:13:. ولي به هر حال دستت درد نكنه .:10::11:
Jericho bonus codes pc unlocker
کسی داره
بالاخره منم این بازی رو تموم کردم . واقعا قشنگ بود . از اون قسمت به بعد واقعا سخت شد ولی من بدون ترینر تمومش کردم . این آخرش یه الف بچه چطوری این همه آدم رو گذاشته بود سرکار !
ولی من نفهمیدم آخر این بازی چی شد ؟ این پرنده ای که شبیه آدم بود کی بود ؟ این بچه کی بود ؟
بهت تبريك ميگم:33: :12:. مبارك باشه:7: :26::26:. ولي من هنوز تمومش نكردم :41:. راستش نفهميدم چجوري بايد اون بچه رو نابود كن:9:م .
ممكنه بگي اونجا بايد چي كار كنم ؟:23::23:
چرا نمیشه از ترینر بازی استفاده کرد؟وقتی میخوام از ترینر بازی استفاده کنم بازی هنگ میکنه
ممنون دوست عزیز .نقل قول:
سلام دوست عزيز
بهت تبريك ميگم . مبارك باشه . ولي من هنوز تمومش نكردم . راستش نفهميدم چجوري بايد اون بچه رو نابود كنم .
ممكنه بگي اونجا بايد چي كار كنم ؟
این بچه خیلی ساده هست .
باید ببینی اون از چه قدرتی استفاده میکنه .
مثلا اولیش از یه قدرتی استفاده میکنه که حالت برق هست .
شما باید با Black ( همون زنه که تفنگ دوربین دار داره ) بری نزدیکش و Q بزنی .
یه چند بار که این کار رو کردی از یه قدرت دیگه استفاده میکنه که هرکدوم از اعضای تیم اون قدرت رو دارند و باید از قدرت اعضای تیم علیه اون استفاده کنی .
آخرشم خیلی قشنگ تموم میشه .
ورژن ترینر با ورژن بازی شما یکی نیست .نقل قول:
چرا نمیشه از ترینر بازی استفاده کرد؟وقتی میخوام از ترینر بازی استفاده کنم بازی هنگ میکنه
سلام.دوستان حالا بازي واقعا ترسناك هستش كه برم بگيرم؟