[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
با اینکه می دونم و خوندم تو پست دوم، فکر کنم، که این گوشی به دلیل عدم اجرای فایل سیس نیازی به آنتی ویروس نداره ولی چون یکی ازم پرسیده دوباره می پرسم، آیا با این وجود ویروس کشی سازگار با این گوشی وجود دارد؟؟ و می شناسید؟؟
آیا می توان ظرفیت اس ام اس این گوشی را افزایش داد و از این دسته کارها؟؟
ممنون می شوم
همه
1.وجود داشتنش كه هست ولي من نميشناسم چون مورد نيازم نبوده به همون دليل كه ميدونيننقل قول:
2. منظورتونو روشنتر بگين از
مگه مشكلي در ظرفيت sms ها هست اگه هست ممنون ميشم بگين ما هم بدونيم:20:نقل قول:
آیا می توان ظرفیت اس ام اس این گوشی را افزایش داد و از این دسته کارها؟؟
سلامنقل قول:
دوست خوبم در مورد این گوشی باید بگم این کد ها اصلا روش کار نمی کنن و تنها راهش فلش کردن هست.
گوشی خوبه ولی چون جاوا هست نرم افزار بسیار کمی داره.
این گوشی به هیچ عنوان ویروس نمی گیره.
موفق باشید.:10:
ولی فلش کردنو بلد نیستم هیچی شو بلد نیستمنقل قول:
گوشي خوبي ولي چند تا ايراد داره
ريلهاش ضعيفه وقتي گوشي رو ويبره هست صداي به هم خوردن قسمت بالا و پايينه گوشي تابلو هستش
كيفيت عكساشو با كا750 مقايسه كردم اصلا حرفي براي گفتن نداره
حافظه داخليش كمه و موقع دريافت فايل از طريقه بلوتوث نميتونه رو مموري كارت بريزه.يعني اگه اندازه فايل بزرگ باشه نميتوني دريافتش كني
برنامه ها و بازي هاي بزرگتر از 500 كيلوبايت رو نميتونه اجرا كنه.بطور كلي در اين زمينه خيلي ضعيفه
رنگ نقره اي دورشم زود از بين ميره.و....
من گوشي 6270 دارم ديروز از دستم افتاد زمين و الان وقتي مي خوام خاموش كنم بايد كشوي گوشي رو به سمت خودش فشار بدم تا منوي اون باز بشه يا موقع شارژ هي قطع و وصل ميشه
به نظر شما بايد چيكار كنم نمايندگي ببرم يا مغازه هاي تعميراتي نشونش بدم
اصلا درست مي شه يا نه؟!!
درست شدنش كه درست ميشه من فكر ميكنم نياز به يك سرويس داره كه صد البته نمايندگي بهتره تعمير كار مجرب منصف همانتخاب خوبيه(اميدوارم با كمترين هزينه ممكن درست بشه:11: )نقل قول:
تم هاي قشنگي بود اگه داري بازم بزار mer30
يك نرمافزار توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپ و قوي براي 6270 كه با هاش ميتوان فايلها وپوشه هارو مخفي كرد.
توجه: لطفا قبل از اجرای برنامه حتما تنظیم زیر را برای اولین بار انجام دهید تا برنامه به درستی اجرا شود.
برنامه را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و روی گوشی نصب کنید. روی برنامه بروید و دکمه ی Options را فشار دهید سپس
را انتخاب کنید. حالا می توانید برنامه را اجرا کنید. در هنگام اجرای برنامه از شما برای اعمال تغییرات تائید گرفته می شود.کد:Application access > Phone access > Add and edit data > Ask every time
حتما بدردتون ميخوره:21: موفق باشيد :10: :46:
:8:............................. :8: .....................:8: ..........:8: .....:8: ....:8:
اگه بدردتون خورد بگين اطلاعات بيشتري بزارم(مخفی کردن فایل ها و پوشه ها، _فایل منجر قوی برای 6270 )
نیکی و پرسش ؟!نقل قول:
اگه بدردتون خورد بگين اطلاعات بيشتري بزارم(مخفی کردن فایل ها و پوشه ها، _فایل منجر قوی برای 6270 )
بابا بزار .
این تاپیک هم عالیه .
من برای اولین بار هستش که میام اینجا .
این مخفی کردن و .......... هم بزار .
برنامه هم اگه داری بزار .
ممنون .
راهنمای تصویری ساخت Playlist در گوشی نوکیا 6270
شما می توانید با این روش برا موزیک پلیر خود چند playlist مختلف تهیه کنید.
وسایل لازم:
1. کابل اتصال usb
2. نرم افزار Nokia Pc Suite
3. تعدادی فایل موسیقی!!
قبل از انجام کارهای زیر، فایل های موسیقی خود را روی گوشی بریزید.
روش کار:
1. گوشی خود را به کامپیوتر متصل کنید و نرم افزار Nokia Pc Suite را اجرا کنید و روی آیکون Transfer Music کلیک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. در قسمت بالا Music Studio کلیک راست کنید و گزینه ی Create New Playlist را انتخاب کنید:
3. یک نام برای لیست خود(مثلا playlist) انتخاب کنید و دکمه ی Enter را فشار دهید. لیست شما ساخته می شود و در قسمت Music Studio نمایش داده می شود.
4. روی نام playlist ساخته شده کلیک کنید و آن را درگ کرده و آن را در قسمت سمت چپ پایین Mobile Phone روی درایو E: دراپ کنید. (Drag & Drop Playlist to E
5. بعد از انتقال، از قسمت Mobile Phone و از درایو C: روی پوشه ی Playlist کلیک کنید. در قسمت سمت راست روی playlist خود کلیک راست کرده و گزینه ی Add را کلیک کنید.
6. تمامی فایل های موسیقی گوشی شما در یک لیست نمایش داده می شود. شما می توانید با نگه داشتن کلید Ctrl و کلیک بر روی فایل های دلخواه خود فایل های لیست خود را انتخاب کنید. سپس روی ok کلیک کنید.
کار تمام شد. از این جا به بعد مربوط به گوشی است:
از برنامه ها خارج شوید. گوشی خود را می توانید از کامپیوتر بکشید. وارد Music Player گوشی شوید. دکمهی Options را فشار دهید. گزینه ی Track List را انتخاب کنید. دوباره دکمه ی Options را کلیک کنید. گزینه ی Change track list را انتخاب کنید. حالا می توانید لیست خود را برای پخش انتخاب کنید.
خسته نباشید!! چه کار آسونی برای ساخت playlist وجود داره. برای رفع بی کاری خوبه!!
موفق باشید:8:
راهنمای تصویری ساخت Playlist در گوشی نوکیا 6270
شما می توانید با این روش برا موزیک پلیر خود چند playlist مختلف تهیه کنید.
وسایل لازم:
1. کابل اتصال usb
2. نرم افزار Nokia Pc Suite
3. تعدادی فایل موسیقی!!
قبل از انجام کارهای زیر، فایل های موسیقی خود را روی گوشی بریزید.
روش کار:
1. گوشی خود را به کامپیوتر متصل کنید و نرم افزار Nokia Pc Suite را اجرا کنید و روی آیکون Transfer Music کلیک کنید:
2. در قسمت بالا Music Studio کلیک راست کنید و گزینه ی Create New Playlist را انتخاب کنید:
3. یک نام برای لیست خود(مثلا playlist) انتخاب کنید و دکمه ی Enter را فشار دهید. لیست شما ساخته می شود و در قسمت Music Studio نمایش داده می شود.
4. روی نام playlist ساخته شده کلیک کنید و آن را درگ کرده و آن را در قسمت سمت چپ پایین Mobile Phone روی درایو E: دراپ کنید. (Drag & Drop Playlist to E
5. بعد از انتقال، از قسمت Mobile Phone و از درایو C: روی پوشه ی Playlist کلیک کنید. در قسمت سمت راست روی playlist خود کلیک راست کرده و گزینه ی Add را کلیک کنید.
6. تمامی فایل های موسیقی گوشی شما در یک لیست نمایش داده می شود. شما می توانید با نگه داشتن کلید Ctrl و کلیک بر روی فایل های دلخواه خود فایل های لیست خود را انتخاب کنید. سپس روی ok کلیک کنید.
کار تمام شد. از این جا به بعد مربوط به گوشی است:
از برنامه ها خارج شوید. گوشی خود را می توانید از کامپیوتر بکشید. وارد Music Player گوشی شوید. دکمهی Options را فشار دهید. گزینه ی Track List را انتخاب کنید. دوباره دکمه ی Options را کلیک کنید. گزینه ی Change track list را انتخاب کنید. حالا می توانید لیست خود را برای پخش انتخاب کنید.
خسته نباشید!! چه کار آسونی برای ساخت playlist وجود داره. برای رفع بی کاری خوبه!!
موفق باشید
mer30عالي بود
قیمت باکس و کابل برای فلش کردن 6270 چنده؟ کسی میدونه؟
چه نوع دیگه از گوشی ها رو میشه با باکس 6270 فلش کرد؟
از کجا بخریم بهتره؟
اگر کسی سراغ داره پیغام خصوصی بده.
با تشکر
ممنون دوست عزیز
اگه ورژنش 3.8 باشه تقلبیه؟
درسته که 6270 قابلیتهای زیادی داری ولی به دلایل زیر زیاد مورد پسند نیست
1_ طرز قرار گرفتن کلمات بر روی صفحه کلید 6270 با دیگر گوشی ها متفاوت است و sms نوشتن با آن کمی مشکل است
2_ به قول بچه ها زمین خورش ملسه یعنی وای به حالش اگر از دست صاحبش بیفته مخصوصا اگه درب کشوییش باز باشه (پیشنهاد میکنیم اگر 6270 شما با در باز زمین خورد زحمت خم شدن و برداشتن گوشی را به خود ندهید و بی تفاوت عبور کنید)
3_ در حال حظر فنلاندیش تو بازار نیست و همشون تقلبی و سریال چنجی یا لیبلی هستند
4_ سیستم عامل نداره و برنامه هایی که حجمشون بیشتر از 500 کیلوبایت باشه رو اجرا نمیکنه
5_ خیلی زود شارژ خالی میکنه (گوشه خونه بذاری24 ساعت بعد بوق میزنه که باطری ضعیف است)
6_ سرعت بسیار پایین و کلافه کننده مخصوصا برای عکس گرفتن که واقعا حوصله ادم رو سر می بره
7_ کیفیت بسیار پایین فیلمبرداری
8_بیشتر کسانی که خریدند ناراضی هستند
9_من هم دارم و ناراضیم
همه این عوامل دست به دست هم میده که مردم بگن گوشی ضعیفیه و به حق هم بگن
امیدوارم این اطلاعات به کارتون بخوره و6270 نخرید
اگه این معایبو نداشت فقط 6270 فروش میرفت این هم از سیاست نوکیاست.
عالی بودt@z اگه میشه ادامه بده
سلام دو باره به هممممممممممممممه
امتحانا تموم شد حالا وقت بيشتري دارم تا در خدمتتون باشم
تصاویر پس زمینه ی چرخان
آیا دوست دارید که تصویر پس زمینه ی گوشی (wallpaper) ثابت نباشد و هر چند لحظه یک بار عوض شود؟
با 6270 بدون نیاز به هیچ برنامه ای شما می توانید تصاویر پس زمینه ی چرخان داشته باشید که هر لحظه عوض می شوند.
برای این کار به منوی زیر بروید و پوشه ای را که در آن تصاویر خود را قرار داده اید انتخاب کنید:
سپس پوشه ی مورد نظر خود را انتخاب و دکمه ی Select را فشار دهید. مشاهده می کنید که تصویر پس زمینه ی گوشی هر چند لحظه یک بار عوض می شود!کد:Menu > Settings > Display > Standby mode settings > Wallpaper > Wallpapers > Slide set
موفق باشید:10: :40:
من یه مشکلی با گوشی 6270دارم اونم این که وقتی گوشیو خاموش میکنم بعد که روشنش میکنم از من تاریخ و ساعتو دوباره میپرسه گزنیه setting-tim and date-auto up date ofdate /time رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید.
گوشی من 6270 با ورژن 3.81 چند روزه کشوی گوشی رو که باز میکنم کلید های بالای گوشی از کار می افتن . وکشو رو که میبندم بعد از چند لحظه کلیدها فعال میشن . لطفآ کمکم کنید.
متشکرم.
سلام
قسمت ريسيو فايل گوشي هميشه 4 وگش پره ولي چيزي توش نيست و اين باعث شده از طريق بلوتوث نشه فايل بيش از 3تا 4 مگ را گرفت
راهي داره ؟
گوشي فرمت نميشه يعني نشد
سلام آقا من گوشیم V3.81 هست چطور می تونم ورزنشو بالاتر ببرم
ممنون از راهنمییتون
پس چی شد
این همه مشکل دارن بچه ها
حالا که باید کمک کنی نیستی؟
می خواستم ببینم برنامه ریموت کنترل تلویزیون برای
6270 اومده یانه اگه هست برای ما بذار دستت درد نکنه
6270 حافظه خیلی کمی داره.سعی کن همیشه رینگتون تم و سایر چیزها رو که میتونی انتقال بدی به رم گوشی تا مقدار بیشتری از حافظه آزاد بشه.تو قسمت تنظبمات گوشی بری کمیتونی فرمت کنینقل قول:
ورژن 3.90 هم برای 6270 اومده.منتها باید کد پروداکتش رو پیدا کرد.تو بازار هم اگه اشتباه نکنم 3.84 اومدهنقل قول:
دنبالش نباش.6270 با حافظه کمی که داره برنامه های 1 مگ بیشتر رو ساپورت نمیکنه.نقل قول:
برنامه ریموت کنترل کلی کد برای انواع تلویزیون ها داره که حجمشم زیاده برا این گوشی
:11:
نقل قول:
گوشیهای جاوا نیازی به آنتی ویروس ندارن.اصلا ویروسی ندارن که براشون آنتی ویروسی ساخته بشه
حواستون باشه بیشتر این حرفها رو فروشنده ها میزنن گول نخورید.
مطمئن باش هیچ مشکلی در مورد ظرفیت اس ام اس پیدا نمیکنی.
با سلام
میخواستم ببینم کسی طریقه فلش کردن 6270 رو بلده اگه میشه بگید واسه دوستم میخوام گوشیش کلا روشن نمیشه نرم افزاری مشکل پیدا کرده
[quote=ReZa DN;2029029]با سلام
میخواستم ببینم کسی طریقه فلش کردن 6270 رو بلده اگه میشه بگید واسه دوستم میخوام گوشیش کلا روشن نمیشه نرم افزاری مشکل پیدا کرده[/quote]
دوست عزیز فلش کاردن کار ماها نیست باید بدی بیرون برات با لوازم مخصوص خودش انجام بدن
:11:
6270 مشکل زیاد داره
سرعت پایین برا اجرای برنامه ها و فرامین
صدای کم
و خیلی چیزای دیگه
ولی از نظر ظاهری خوبه
و یکی هم دوربین خوبی داره
به قول دوستمون قدرت ساپورتش هم که افتضاحه
سلام
کارت خیلی خیلی علیه
می خاستم ببینم برنامه fullscreencaller رو برای 6270 داری برای من بذاری
خیلی خیلی ممنون میشم
سلام.
ممنون از اطلاعاتی که راجع به گوشی های تقلبی نوکيا نوشته بودی. کاش من اينها رو 2 روز پيش خونده بودم. چون پريروز يه گوشی 5310 خريدم که buetooth اش کار نمیکنه و فروشنده هم که انگار اين گوشی رو به من انداخته قبول نمی کنه عوضش کنه. منم می خوام شکايت کنم. با اطلاعاتی امشب اينجا خوندم فهميدم ورژن گوشي 03.60 هست. آيا اين برای اثبات اينکه گوشی ای که به من فروخته شده تقلبی هست کافيه؟
خيلی خيلی ممنون می شم اگه کمکم کنین...