Ha Ha!
You just endured the internet's
most annoying webpage!
just i push the enter and hold it :)) :))
Printable View
Ha Ha!
You just endured the internet's
most annoying webpage!
just i push the enter and hold it :)) :))
So you are vey clever
!!![IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
من اطلاعات کاملی در مورد کلمه would یعنی نحوه استفاده و موارد استفاده و معانی آن می خواهم اگر این اطلاعات رو داشتید به میلم بفرستید یا همین جا توضیح بدید یا یه لینک به سایت آموزشی بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست : یک مقاله ی زبان همراه به ترجمه در مورد کامپیوتر یا It می خواستم
ممنون میشم:40:
سلام
از دوستان دود چراغ خورده میخوام چند تا کتاب با موضوعات زیر به من معرفی کنند تا از کتاب فروشی ها تهیه کنم لطفا اسم انتشارات کتاب های معرفی شده را هم مرقوم بفرمایید
درباره این دو موضوع کتاب می خوام
اصطلاحات رایج انگلیسی همراه با ترجمه آن به فارسی
گرامر از مقدمات شروع کرده باشه تا پیشرفته
با تشکر
دوستان از بس که در آزار من کوشیده اند
در حضور سایه بی شمشیر نتوانم نشست
سلام. من داشتم واسه یکی از دوستام جمله های ساده و پیچیده رو جدا میکردم از تو متن کتابش. اما به یه سری چیزا برخوردم ک گیج شدم.
این جمله های زیر از چه نوع هستند و چرا؟ ممنون میشم.
Before 1985, Haemophilus influenzae type b (Hib) was the most common cause of bacterial meningitis in children under 5 years of age (approximately 12,000 cases per year, most in children younger than 18 months).
در جمله بالا MOST IN CHILDREN YOUNGER... تاثیری میزاره رو اینکه ساده نباشه جمله؟
Approximately 5% of affected children died, and neurologic sequelae developed in 15% to 30% of the surviving children.
در جمله بالایی، ایا وقتی یه جمله ساده از طریق کاما به جمله ساده دیگه وصل میشه، پیچیده میشه؟
یا نه؟
فكر كنم تاپيك زير براي شروع بدك نباشه .حداقلش اينه كه جمله هاي فارسي اش از بقيه تاپيك ها بيشتره .
مدت زمانش که بستگی به خود آدم داره یعنی اگه بخواهید میتونید کمتر از یکسال(البته باید تلاش کنید) به هدفتون برسید.
در مورد تافل و آی التس هم تا اونجایی که من میدونم فرقی با هم ندارن فقط تافل آمریکاییه و آی التس انگلیسی.
البته توضیحات دقیقتر رو بهتره اساتید بگن:)
همونطور که دوستمون گفتن هيچ فرقي نداره فقط تافل American و آيلتس British هست. بستگي به خودتون داره که کدوم رو انتخاب بکنين ( و البته مهارتتون توي اون زمينه )
ممنون
اینو تقریبا همه میدونند.نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن هيچ فرقي نداره فقط تافل American و آيلتس British هست
منظور من نحوه امتحان. سخت و آسون بودنشون و سطح نمره قبولی هست
کلا شرایط مدرک گرفتنشونه
سلام
من خيلي غلاقه دارم كه زبان ياد بگيرم
اما دقيقا نمي دونم كه بايد از كجا شروع كنم اگه يه سري منابع معرفي كنيد خيلي ممننون ميشم
راستي از بين سي دي هاي آموزشي(فارسي وانگليسي ) كدومشون از همه بهتره؟
ممنونم كه كمك مي كنيد
يه تازه كار
سلام
ببخشيد من يك فيلم رو با تورنت دانلود كردم اما پسورد داره يه فايل تكست به اسم پسورد هم ضميمه اش هست اما من هرچي كردم نتونستم توي اون سايتي كه گفته بود پسورد رو پيدا كنم ممكنه شما زحمت اش رو بكشيد؟
اسم فيلم هم:Apocalypto
اين هم لينك دانلود فايل تورنت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم متن فايل تكست:
Follow steps to get password.
1.enter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in the adress bar of your web browser and press enter
2.Once in the password section of the site, click on the add on the LEFTHAND side of the page, once it loads up go back (not required but recomended to help keep torrents alive).
3.Above the add on the left hand side, their is something that says NextGen"__________" and that is the password.
4.Remember to click the add at least one time every visit to help keep torrents alive
Thank You and ENJOY!
راستش انگليسيم زياد خوب نيست توي سايت هم رفتم اما نتونستم كاري بكنم اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد اگه پسورد رو مستقيما بتونيد بگيد كه عاليه اما اگه نه حداقل بگيد بايد چيكار كنم.
سلام به همه عزيزان. من ميخوام بدونم کسي در مورد سي دي Tell Me More چيزي ميدونه؟؟ از Rosseta Stone بهتره؟؟ اگه کسي ميدونه لينک دانلود اونو هم لطف کنه ممنون ميشم.
من هر دوی این برنامه ها رو دارم tell me more کامل تر هست و مراحل به صورتی جلو میره که تقریبا همه جور اموزشی در رابطه با زبان رو داره ( spelling, reading , speaking ,...) لینک دانلودش رو تو انجمن معرفی نرم افزار چند با گذاشتن سرچ کنی پیداش می کنی
سلام..........نقل قول:
وقتی که لینکو باز میکنم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگشت داده میشم......... و در متنی که شما دادید گفته شده که توی این صفحه، بالای تبلیغی که سمت چپ صفحه قرار داره چیزی هست که نوشته: NextGen"__________"l............ سمت چپ صفحه من فقط یه تبلیغ از سایت گوگل میبینم که بالاش نوشته شده : "Next Gen" و پایین این نوشته Electronics ............ شما همین Electronics رو واسه ی پسورد تایپ کنید شاید درست باشه.............. دقت کنید که حتما با دست تایپ کنید و کپی نگیرید.............
امیدوارم درست باشه :happy:
سلام.......... اینجا هست...... میتونید دانلود کنید:نقل قول:
شاد باشید :)
بابا دمت گرم ايول ايول داش امينو ايولنقل قول:
فقط E اولش رو بايد كوچيك تايپ كرد
واقعا گل كاشتي يه دنيا ممنون:40: :11: :11: :11: :40:
سلام دوستان
من یه مقاله ی کوتاه یا بزرگ اصلا هر چی گذاشتید فقط انگلیسی به همراه ترجمه باشه در مورد هر چیزی که مربوط به برق هست چه 2 صفحه و چه 1000 صفحه بزارید اینجا
با تشکر
بای
سلام دوستان
فارسی می نویسم که همه بتوننن بخونن، حتی مبتدی ها.
مدتیه این موضوع توجه من رو به خودش جلب کرده، نمیدونم توی فیلمهای زبان اصلی توجه کردید یا نه؟ بعضی اوقات اصطلاحاتی استفاده می کنن که معنیشون توی فرهنگ های لغت هم نیست، خواستم بگم که هر کسی چیزی بلده اینجا بزاره تا دیگران هم استفاده بکنن.
چون کسی نیست که همه فیلمها رو بتونه ببینه و اصطلاحات رو همشون رو حفظ کنه.
اینطوری اطلاعات همه به اشتراک گذاشته میشه.
البته به این صورت که اصلاح رو با معنی فارسی و یا معنی انگلیسی بنویسید.
اساتید شروع کنند:46:
موفق و سربلند باشید
hi dear
ithnk you can find name of some parts...here
درود بر شما،
بنده در حال گزارندن PRE-IELTS در مؤسسه اريان پور هستم.
در اين کلاس ها بخش listening ( در pre-ielts ) يک برگه به ما دادن با اين اسم :
listening supplementary Pre-Ielts
من ميخواستم بدونم، شما اطلاع داريد که اين tape ماله کدوم شرکت هست ؟؟؟
درضمن اينها tape رو ميزارن و ميخواهند که ما گوش بديم و به جواب ها داخل برگه جواب بديم.
حال شما ميدونيد اين tape چيست ؟؟؟
مرسی
سلام
فعلی مثل wake از افعال دو وجهی است یعنی برای گذشته ان هم می توان به ان ed داد وهم به صورت woke از ان استفاده کرد .کسی می دونه که چه وقتی باید از ed و چه زمانهایی باید از woke استفاده کرد و می تونید متنی را معرفی کنید که از این فعل به هر دو شکل با قاعده و بی قاعده استفاده کرده باشد مخصوصا به صورت با قاعده
متشکرم
yo felas
you can enjoy street style talkin here,
if you can, do c'min
if not stay for a while maybe you can get it!!!
that's the true style but nor for sisi boys.
hell yeah
hi
first thanks for your kind
excuseme I try to download these programes but I can not?why?
سلام دوستان شاید جاش اینجا نیاشه اما یه مقاله 2-3 صفحه ای در رابطه با زندگی شهری با ترجمه می خوام با ترجمه فارسی
دوستان خواهش میکنم اگه کسی داره تا چهارشنبه ظهر حتما بزاره اگه نه 5 نمره ترمم میپره تورو خدا کمک کنید
ممنون
سلام رفقا
خیر مقدم به انجمن زبان
البته فکر کنم تو درخواست مقاله زود تر به نتیجه می رسین
البته اینجا هم در خدمت هستیم
مریم جاننقل قول:
باور کن خدایی دیشب خیلی گشتم اما اخه این عنوان خیلی کلی هست....و نمی دونم دقیقا بایستی چی رو مد نظر داشته باشم
اگه خودت همت می کردی یه مقاله میزاشتی اینجا مطمئن باش تا الان ترجمه شده بود !!!
الان که دیگه وقتتون تمام شده (اگه چهار شنبه این هفته منظورتون بوده).
سلام
دوستان میتونید برای من چند تا مکالمه که در مورد تسلیت و تبریک باشه بنویسید؟
ممنون
hi dear
i think this could be usefull
although it relates to writting, but i think you can use it fo conversation too.
سلام.
کسی میدونه اصطلاحات هنری رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
مثالا نقاشی رنگ روغن به انگلیسی چی میشه؟
مرسی
gus more power your elbows
thank you from every body
:40: :40: اگه زحمتي نيست(براي تقويت زبان ) يك متن همراه با ترجمه فارسي برام بذاريد .اگه به صورت خط به خط باشه واقعا ممنون ميشم .
:40:
سلام
من از شما عزیزان یه خواهش دارم. من خیلی دوست دارم که خط انگلیسیم خوب شه. مثل این فونتهای زیر.
منظورم خط بیوسته هست. حالا میشه لطفا به من یه برنامه یا e-book واسه آموزش این خط معرفی کنید.
مرسی
سلام............نقل قول:
این کتاب هست.......... اما خوب............ شما باید از الگوهای داده شده استفاده کنید......... و اگه بتونید خود کتاب رو پیدا کنید کارتون خیلی راحتتره.......... اینم بگم که از سطح مبتدی شروع کرده تا پیشرفته.........
تاپیکی که باید درخواستتونو مطرح میکردین اینجاست :happy:کد:http://englishtips.dl1.vipserver.ru/Handwriting.rar
Pass: englishtips.org
دوست عزیز، سطح معلومات شما چقدره؟
حتما علاقه دارید که لغات جدید انگلیسی رو از داخل متن پیدا کنید و با متن فارسی و با توجه به نقش کلمه، معنی اون کلمه رو پیدا کنی. درسته؟
من به شما پیشنهاد میکنم که به تماشای فیلم بپردازید. اون هم از نوع DVD
شما اگه یه فیلم باز زیرنویس انگلیسی پیدا کنی بعد خیلی راحت میتونی زیرنویس فارسیش رو از اینترنت بگیری و برعکس؛ اون وقت شما به خواستت میرسی. یعنی یه متن انگلیسی همراه با ترجمه فارسی.
اما اگه سطح معلومات شما بالاست. به شما پیشنهاد میکنم که حتما به این پنج سایت سر بزنید و هر روز مقالات اونها رو ترجمه کنید (که من سه تای اول را واقعا دوسشون دارم).
www.msnbc.msn.com
و
http://news.yahoo.com
و
www.soccer365.com
و
http://www.cnn.com
و
www.bbc.co.uk
با عرض سلام خدمت دوستان
دوستان نظر بدهيد براي يادگيري ماندگار تر كلمات انگليسي چه روش هايي را پيشنهاد مي كنيد ؟؟
من معني كلمات انگليسي كه يادمي گيرم سريع فراموش مي كنم
ايا نرم افزاري هست كه كارش مثل اين كارت هاي فلش باشد با قابليت هاي تعريف اينكه كدام كارت را چند وقت به چند وقت بپرسد
اگر هست متشكر مي شوم لينكش را بزاريد؟
این نرم افزار که معرفی شده تو خواب یاد میگیری
روی امواج مغز است
یعنی خود به خود کلماتی که میبینی یاد گرفتی قبلا
اگه اشتباه نکنم نرم افزاری هست به اسم ماکزیمم که طرز کارش شبیه به کارتهای فلشه که از پیش نوشته شده و تلفظ هم داره، این نرم افزار برای لغت های کتاب 504 absolutely essential word نوشته شده بود...