اگه گفتین این پایین پایینیه چیه؟نقل قول:
همین که شبیه لوله است.
Printable View
اگه گفتین این پایین پایینیه چیه؟نقل قول:
همین که شبیه لوله است.
شايد ميكروفونش باشه!:31:
شوخي كردم نميدونم چيه!؟
ولي ممكنه بياد ايران؟
لوله رو ول كنيد!
باتري دوم رو بچسبيد!
واقعا سامسونگ توي اين مرحله واقعا بي رقيبه!يعني كليه شركتها همه خسيس تشريف دارن!
(البته شايد توي ايران اين وسايل اضافي كه توي جعبه هستن رو كش ميرن!؟)
فکر کنم این تایپیک یکجورایی تبدیل شده به کلوپ b600 ؟
بله ديگه چون بحث ما بهترين دوربين گوشيه دنيا كه گوشي در حد اين گوشي پيدا نميكني!:46:
فکر کنم شهاب اون گیرنده دیجیتالی تلویزیون نیز می باشد ((digital broadcasting service (DBS) باشهنقل قول:
ببخشيد كه اين چند روزه سر به تاپيك نزدم......
خوب تقريبا درست ميگي چون b600 هم بهترين دوربين گوشي در دنيا رو داره:27:نقل قول:
ميگم فلش اين گوشي زنونه؟!
اگه نباشه كه بچه بازي ميشه چون دوربين به اين با ارزشي فلش مزخرف داشته خيلي ضايع ميشه
خواستم ببینم دوستان در مورد اون لوله چی میگن و چه فکر هایی دارن.
راستش خودمم نمی دونم.
ولی هر چی هست از گوشی آویزون میشه و یه حالت خمیدگی توش ایجاد میشه. یعنی قابل چرخیدنه.
می تونه آنتن باشه. آنتن حدس خوبی بود.
احتمالاً کش که میرن.نقل قول:
یه مدت که از دوبی گوشی ها میومد ایران (سامسونگ های قدیمی رو میگم) باتری اصلیش رو تو دبی عوض می کردن!!!
شاید هم سامسونگ گوشی هایی که به ایران می فرسته، توش صرفه جویی می کنه چون می دونه اینجا قدرش رو نمی دونن!!
مسلماً فلاشی که داره، فلاشی هست که برای این 10 مگاپیکسلی خوب باشه و جواب بده.نقل قول:
زنون بودنش رو نمی دونیم ولی مطمئناً خوبه.
حتما زنونه! براي 10مگا پيكسلي كه از همه دوربين ديجيتالا بالاتره فلاش Ledكه نميذارن!
اینم یکم اطلاعات در مورد این گوشی
سامسونگ بعنوان اولین شرکت در سال ۲۰۰۰ میلادی اقدام به ارائه گوشیهای موبایل دوربین دار کرد و سپس در اکتبر سال ۲۰۰۴ اولین گوشی موبایل با دوربین پنج مگاپیکسل و در جولای سال ۲۰۰۵ اولین گوشی موبایل با دوربین هفت مگاپیکسل را به بازار روانه ساخت.
گوشی جدید SCH-B600، شش میلیمتر باریکتر و ۱۰ گرم سبکتر از مدل SCH-V770 است که مجهز به دوربین هفت مگاپیکسلی می باشد، بعلاوه قابلیت پخش برنامههای تلویزیونی این گوشی را از دیگر مدلها بطور مشخصی متمایز ساخته است.
کیفیت عکسبرداری با دوربین ۱۰ مگاپیکسلی گوشی سامسونگ مطابق با دوربین های دیجیتالی ۱۰ مگاپیسکلی است، زوم اپتیکال سه برابر [3x] و زوم دیجیتال پنج برابر [5x]، تنظیم خودکار لنز [auto focus] و فلش از دیگر ویژگیهای دوربین گوشی B600 بشمار میرود.
B600 مجهز به LED auto focus است که با اندازه گیری فاصله و فوکوس خودکار قادر به عکسبرداری با کیفیت مطلوب و واضح حتی در محیطهای تاریک میباشد.
از ویژگیهای دیگر این دستگاه می توان به white balance ، فوکوس دستی، عکسبرداری بصورت continuous و interval اشاره کرد.
همچنین این گوشی مجهز به Bluetooth جهت ارسال عکس بصورت بیسیم بوده و از صفحه نمایش TFT-LCD با ۱۶ میلیون رنگ بهره میبرد.
نمایش فیلمهای ضبط شده توسط B600 با رزولوشن QVGA و 30-15 فریم در ثانیه است و کاربران میتوانند برنامههای تلویزیونی را از طریق سیستم DMB برروی این گوشی تماشا کنند.
حافظه خارجی MMCmicro، خروجی تلویزیون، MP3 Player و 128 زنگ پلی فونیک از مشخصات B600 بشمار میرود.
طراحی قسمت جلوی این گوشی بصورت گوشی های موبایل و قسمت پشت دستگاه بشکل دوربین دیجیتالی میباشد.
واااااااي فكرشو بكن براش فلاش led بذارن چي ميشه:27: :2: :31:نقل قول:
بابا ساسان شما هم ته چه خيالاتي هستي. راستي ساسان شنفتي فريم وري جديد با گوشي جديد ان73 تو تايوان اينا اومده؟؟؟ نوشتن تمام امكانات ان73 موزيك رو داره الان به نظرت بياد ايارن ارزش نداره ؟؟؟ كه به جاي موزيكش ان73 اين رو بخريم؟؟ فكر كنم خيلي بهتر از موزيك هم باشه. نظر تو چيه؟؟ نظرتو برام پي ام خصوص بزن
ميشه N95!!!!!!:27:نقل قول:
واااااااااااي يادم نبود ولي خداييش برا همچين گوشي كه دوربين 5 مگا پيكسل داره و ... خيلي زشته:41:نقل قول:
درسته من از K800 بدم اومده ولي فلشش باهاله حتي اگه استفاده نشه اقلا كلاس داشته باشه
خداييش اين تيكه از N95 بعيد بود:41:
اقلا N73 رو ميشه يه كاريش كرد ولي n95........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال دوربين ملاكه !
بچه ها موافقين در باره ي گوشي خيالي 6639 صحبت كنيم ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخيليه!
گوشيه 5مگاپيكسليه Lg رو بحث كنيم بهتره!
N73 & E90 good
درسته e90 ولي فكر نكنم e90 دوربينش كيفيت خوبي داشته باشه چون لزومي نداره
اصولا رو گوشي هاي اين مدلي دوبين خوب نميذارن
مثل سري 9XXX نوكيا
بحث داره به كجا ميره؟
e90 كجاش به گوشيه درس حسابي ميخوره؟
نوكيا نشون داد دوباره داره به اصلش يعني گوشكوب بر ميگرده!
درست ميگي چون تاپيك در باره دوربين بود و e90 هم دوربين نسبتا خوبي داره اسمش رو اوردننقل قول:
و اگر نه بحث ما بهتر از اين هاست:46:
یه عکس دیگه هم از 6630 تخیلی هست که از کنارش چاقو و قیچی در اومده!!!! اونو ندیدی؟نقل قول:
یکی از بروبچز خودمون هم که یه N79 تخیلی طراحی کرده. اونو دیدی؟ (خیلی باحال شده بود)
دوربین فقط n73 و n95 همین
تمام عكس هاي 6639 رو ديدم اگه ميشه عكس n79 رو بذارين:46:نقل قول:
n99 با دوربین 10 megapixel و همین هایی که می بینید!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ايول خيلي حال دادينقل قول:
ميگم n79 هست اگه هست اونم بذارين ممنون
بزودی آپلود می کنم.
البته میدم شرکت کشهوری نیست ولی دوربین کمتر از 5 مگی تقریبا نداره شرکت xcute برین تو gsmarena یا newmobile.com یه نگاه بندازین
من خودم مدتی بود n73 داشتم ولی عکس ها تو صفحه موبایل خیلی خوبه ولی تو کامپیوتر تعریفی ندارهنقل قول:
اتفاقا کاملا بر عکس داری میگی عکسها توی کامپیوتر خیلی بهتر از توی گوشیته .....نقل قول:
اینم ان79 موزیک ادیشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال کنید دیگه. بی نقص و کامل. بازار همه گوشی ها رو می خوابونه.
این که همون ان70 موزیک ادیشنه :19: :31:
نه دیگه. این فرق فوکوله.
تاچ اسکرینه، صفحه اش بزرگتره (مال ان73 هست)، کلید جهتی وسطش مال ان95 هست، 8 گیگ هارد داره، دوربین 5 مگ داره.
ان91 و ان95 و ان70 موزیک و ان73 و پی990 رو ریختن روی هم، اینو درآوردن!!
من نميدونم چرا فكر ميكنم كه اين عكس از طرحهاي ساختگي و الكي هست .نقل قول:
من كه فرقي بين n70 و اين گوشي مثلا n79 نميبينم .
تو عكس گوشي بالا سمت چپ N79 رو هم خيلي تابلو دراوردن .
خدایی اگه نوکیا همچین طراحان گوشی داشت دیگه غم نداشت ..... احسنتم
نقل قول:
صبح شما بخیر!!!!!!
اگه صفحه قبل رو می خوندی، بنده توضیح داده بودم که یه طرح فرضی هستش و یکی از بروبچز ایرانی این رو درست کرده.
مقايسه بين دوربين 10 مگاپيكسلي و 2/3 مگاپيكسلي يه كم نامرديه!
شما بايد n95رو با LG5مگاپيكسلي مقايسه كنيد.همينطوري كه نگاه كنيد اون سامسونگ معلومه كه بهترين ميشه!
شرمنده . صصفحه قبل رو نديده بودم . :20:نقل قول: