من که 4 بار فرستادم هنوز برام نیومده.
Printable View
من که 4 بار فرستادم هنوز برام نیومده.
منم 4 بار فرستادم نیومد
نگران نباشید اگه در زمانهای دیگه امتحان کنید . حتما میاد . من هم یادمه 4 بار فرستادم نیومد بعد 1 ساعت 4 بار برای جواب رسید !
منم یه بار فرستادم
هنوز چیزی نیومده
من 4 بار شب فرستادم نیومد. ولی ظهر 86.1 زدم نوشت چنین موردی یافت نشد.وقتی 85.6 هم زدم جواب نیومد.ولی وقتی تاریخ زدم جوابش برام اومد
خوب خدارو شکر برای ما هم شد
ايول باحال بود
سلام دوست عزيزنقل قول:
بهتره دوباره امتحان كني
چون براي من جواب داد
خيلي هم عالي بود
سلام دوست عزيزنقل قول:
يه سوال داشتم
اين عدد براي نشان دادن مبلغ ماههاي بعد ثابت هست يا بايد عدد را عوض كرد!؟
بچه ها اگه صبح امتحان کنید خیلی سریع تر جواب میاد من که امتحان کردم سریع جوابش میاد و برای هر ماه هم که بخوایین میده یعنی الان اگه فقط برای ماه فروردین رو بخوایین جواب میده و تاپیک های قبلی رو نخوندم ولی اگه مشکلی هست من در خدمتم اگه بتونم جواب می دم
عزیزم ثابت نیست براتون یه مثال می زنم فکر کنم کار همه راحت بشهنقل قول:
این کد رو اگه تایپ کنید براتون جمع ماه فروردین سال 86 رو میده:
860101,860131
که اگه توجه کنید از ا فروردین تا 31 فروردین رو به شما میده این کد رو به شماره 30009 بفرستید بعد از چند دقیقه جوابش براتون میاد ولی حتمآ این کد رو درست تایپ کنید توجه کنید وسط این 2 تا شماره ویرگول هستش امیدوارم موفق باشد اگه سوالی بود من در خدمتم:10:
واقعآ همچین چیزی صحت داره؟اگه هست میشه بگی ما هم استفاده کنیم؟نقل قول:
ممنون میشم ازت:10:
خوب دادم ولی 2 روز تاپیکش محو شد توسط مدیران
سلام
من این کارو کردم نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید فقط تو تهران جواب میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ممکنه توی شهرستانا جواب نده؟!:20:نقل قول:
ولی بعضی اوقاتم شده که 1-2 روز طول بکشه تا جوابش بیاد!
بعضی اوقاتم جوابش اصلا نمیاد باید 2-3 بار بزنی!:41:
ولی یه نکته اینجاس که من هفته پیش که شهرستان بودم فرستادم و جوابم داد!!!
ما که آخر نفهمیدیم چی به چیه! یه بار میاد دو بار نمیاد:31:
ممنون از راهنماييتنقل قول:
امتحانش مي كنم
بچه ها کسی خبر نداره که این شماره الان کار میکنه یا نه؟آخه چند روزه برای جمع دوره فروردین و اردیبهشت رو میزنم جواب نمیده کسی تو این چند روز امتحان کرده؟حتی سایت مخابرات هم جواب نمی ده کسی تو این چند روز امتحان کرده؟
آره راست میگی من هم میزنم کار نمیکنه توی سال 86
تو این مملکت همه چیز 1ماه انجام میشه خداییش جالبه نه؟
توي سال 86 براتون كار نكرده؟نه بابا تازگي مشكل بهم زده.من اخرين باري كه امار گرفتم و جواب اومد 25 ارديبهشت بود.بعد از اون 2 خرداد زدم براي دوره كه چند بار زدم و يكبار جواب اومد كه كد اشتباه هست و براي راهنمائي اينها رو بزن و همون چرت و پرتهائي كه موقعي كه مشكل داره مياد.دفعات بعدشم كه ديگه اصلا .توي اين مملكت يك چيزي هم اگر بدرد بخوره سريع جمعش ميكنن.
من يه بار يك تاپيكي ديدم بااين عنوان كه يه عدد ثابتي بود ميزدي بعد شماره روميگرفتي شماره ات نمي افتاد ، ولي برا ي من جواب نداد اگه چيز ديگه اي بلدي به ماهم بگي ممنون ميشيم :12: :10:
بله . اون تاپیک منه بدبخت بود . اون شماره دیگه کار نمیکنه . امکاناتی داشت که نگو یعنی میشد به شهرستان زد بدون اینکه پول شهرستان بی افته یعنی داخلی حساب میشد . تازه میتونستی با تلفن سکه هم به شهرستان زنگ بزنی . من که زیاد استفاده کردم
خدا نكنه بدبخت باشي عزيز.اين حرفو هيچوقت نزن حتي به شوخي.آرزوي خوشبختي برات دارم.
دوستان عزیز یه راه دیگه برای دریافت پرینت کامل و لیست مکالمات تلفنهای ثابت و همراه اینه که شما باید رمز عبور خط خود
را داشته باشید که برای دریافت رمز عبور با در دست داشتن فیش موبایل یا تلفن خود به مخابرات مراجعه کرده و درخواست
رمز عبور کنید که با ارائه کارت شناسایی اونو به شما میده و شما میتونید با گرفتن شماره 131 و وارد کردن شماره خط و بعد
رمز عبور از بدهی هر ماه از ماههای گذشته مطلع بشین و اگه دستگاه فاکس داشته باشین و یا برنامه فاکس رو روی کامپیوتر
نصب کنین اونو براتون به صورت فاکس میفرسته و یا پرینت و اطلاعات رو به ایمیلی که در موقع گرفتن رمز عبور از مخابرات
دادین میفرسته . من این کارو تو شهرستان انجام دادم و همیشه برای دریافت پرینت ازش استفاده میکنم . موفق باشید
براي من نيومد
جالب اینه که این روش Sms رو امروز روزنامه خراسان چاپ کرده ( 12 / 3 / 1386 ) در صفحه علمی گوشه بالا سمت چپ ! ( امتحانشو پس داده ).