ايول عباس جان
آن برنامه را لينكش را برام بفرست كه خيلي نيازش دارم!
(شناختن فرمت فايلها)
Printable View
ايول عباس جان
آن برنامه را لينكش را برام بفرست كه خيلي نيازش دارم!
(شناختن فرمت فايلها)
آقا این سی دی لینوکس رو کی داره من می خوام
باید بگم که من چند روزی نبودم و نتونستم به بعضی دوستان نظرم رو بگم
حالا باید گفت که اخه چرا من باید از این موضوع به این بزرگی بگذرم و صلوات بفرستم
rootntجان میگه قبلا بحث شده!
حالا به جای اینکه بفرمایین قبلا بحث شده همون دلیل را یک بار دیگه میگفتین
شما اگه خیلی قانون مند هستین همین پست که گفتین قبلا بحث شده خودش بیهوده است
در مورد اقای شفائی هم باید بگم که من نگفتم یک برنامه هست که دیگه همه چی رو ویندوز میشناسه!
من گفتم چند برنامه است که باید اونها رو نصب کنی اونوقت دیگه ویندوز همه چی رو میشناسه که خودت هم اون ها رو خوب میشناسی!
rar zip acrobat و...
ولی من هنوز از دوستان دلیل نصب لینوکس را نگرفتم و هنوز همینجوری موندم که چرا دوستان لینوکس نصب میکنن
اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر به دستكاري فايلها علافه داشته باشي
منظورم را ميقهمي
---------
ميدوني چند نوع فرمت هست كه بايد براش برناه نصب كنم؟
حداقل 200 گيگ جا ميخواد
------
اگر 1 ميليون فرمت وجود داشته باشه
خود لينوكس 500 هزارتاش را ميتونه با ابزاراش اجرا كنه
ببین عباس جان شما میتونی بگی چرا از ویندوز استفاده میکنی؟
من اگر بخوام از تک تک مزایای لینوکس صحبت کنم (با جزئیات ) هم وقت میبره هم علم من نمیرسه ولی اگر کلی بخوای بگم =امنیت-سرعت- قدرت - پایداری- سادگی-دقت- پشتیبانی بیشتر از سخت افزار- و............................................
ولی بهتره شما بگی با ویندوز چی کار میکنی (تخصصت چیه؟) که من اون کار رو در لینوکس و ویندوز مقایسه کنم
من فکر میکنم به دلیل راحت طلب بودن کاربران در جهان لینوکس مورد بی اعتنایی قرار گرفته
هر کس که ویندوز رو بلده دیگه نمیاد خودشو توی زحمت بندازه و بره لینوکس یاد بگیره (به همین دلیله)
خداییش برگردید به عقب و به زمانی که تازه برای اولین بار به کامپیوتر دست زدید
من خودم الان دوستانم که تازه میخوان کامپیوتر یاد بگیرند و به من میگن بیا بهمون یاد بده رو میبینم که چقدر یاد گرفتن ویندوز براشون سخته و یه کپی و پست ساده رو باید کلی تکرار کنم تا یاد بگیرن ولی فقط به خاطر بازی کردن و عشق کامپیوتر هیچی احساس نمیکنن
خوب لینوکس هم همینطوره
مثلا اگر شما از اول به جای یاد گرفتن و نصب ویندوز بر روی کامپیوترتون لینوکس نصب میکردید فکر میکنید فرقی داشت با نصب کردن ویندوز
شما که اونموقع فرق بین لینوکس و ویندوز رو نمیدونستید
من اینها رو گفتم برای اینگه بگم این حرف که بعضی ها میگن یکی از نقطه ضعف های لینوکس اینه که برای کاربران مبتدی لینوکس سخته - اشتباهه
بدشم که حرفه ای شدند به همین دلیل راحت طلبی دیگه سراغ لینوکس نمیرن
ولی هر کسی که کامل با این سیستم عامل کار کرده فقط قدرت و خیلی مزیت های دیگه اونو درک میکنه
:cry:
سلام
شما آموزش چی میخوای؟نقل قول:
آقا يكي نيست اينجا آموزش لينوكس رو به صورت PDF بده
بدين هواتون رو دارم توي آب
آموزش نصب میخوای؟
اگر آموزش نصب میخوای که باید بگم توی همین انجمن سوت و کور لینوکس خودمون هم ۱-۲ هست و تقریبا نصب همه توزیع ها یه روش و قاعده کلی داره ولی اگر باز هم بیشتر میخوای بدونی بگو چه توزیعی میخوای نصب کنی من اگر cd اونو داشتم بهت میگم
در باره چیزهای دیگه هم سوال کن بهت تا اونجایی که بلدم میگم اگر م بلد نبودم میرم دنبالش و برات گیرش میارم :
این حرف کاملا اشتباههنقل قول:
لینوکس برای شبکه است ولی نه برای آینده!
شما لینوکس رو با یونیکس اشتباه گرفتی
لینوکس سیستم عاملیه که به سرعت داره پیشرفت میکنه و میشه بهش گفت سیستم عامل آینده
۱ سال پیش ردهت ۹ آخرین و بهترین ورژن هست ولی الان فدورای ۴ هستش (پیشرفت سریع رو میبینید) ولی این مایکروسافت ۳۰۰۰۰۰۰ ساله که میخواد ویندوز جدیدشو بده بیرون
نقل قول:
من استفادم از ویندوز بیشتره ولی ظاهر لینوکس و کاراش که منو جذب میکنه
مثلا بیشتر فایلها را خودش شناسایی میکن
بله درسته - محیط گرافیکی لینوکس خیلی محیط زیباییه ولی خیلی دلیل ضعیفیه برای کار با اون من خودم به شخصه سعی در حرفه ای شدن در محیط متنی دارم - چون خیلی قدرتمند تره و اصلا لینوکس سر همین محیطش این همه قدرتمنده و طرفدار دارهنقل قول:
شما میتونید به را حتی با چند اسکین ظاهر زیبای لینوکس را داشته باشید
حرفه ای های لینوکس و کامپیوتر اصلا محیط گرافیکی (Xwindow) رو نصب نمیکنند و فقط به صورت متنی کار میکنند و میگن این محیط امنیت سیستم عامل رو میاره پایین یعنی این ۱ذره نا امنی که توی لینوکس هستش به خاطر محیط گرافیکی اونه (به امید روزی که دیگه محیط گرافیکی رو نصب نکنم)
و کلی حرف ناگفته که الان یادم نمیاد.................
من سی دی های زیر رو دارم هرکس هر کدومو میخاد بگه براش بفرستم:نقل قول:
آقا این سی دی لینوکس رو کی داره من می خوام
Fedora Core 3
knoppix 3.7
mandrake 9.1
redhat 7.2
من خودم هم به یه cd لینوکس suse 9.3 احتیاج دارم هرکسی داره یه pm بده و برام بفرسته - هر چقدر هم که هزینه اش شد بهش میدم
مرسی
عباس آقا اینم یکی دیگه از مزایای لینوکس که opensource بودن اونه و رایگانه
تازه بخشنامه :lol: جدید اومده که حتی پول سی دی خام هم نباید گرفته بشه و کاملا بصورت هدیه باشه
دیروز توی اخبار میگفت هکر ها به سایت مایکرو سافت حمله کردند به دلیل اعتراض به تصمیم جدید این شرکت مبنی بر validate کردن ویندوز و به ویندوز های غیر قانونی سرویس نمیده :P هاهاهاهاهاها
خیلی جالبه
ولی خوب به هر حال همه ما راحت طلب هستیم و من حوصله این کار ها رو ندارم و اگه لینوکس هم یه خورده خودش را ساده میکرد دیگه ما هم در خونه ازش استفاده میکردیم
حالا اقی شفائی شما این تاپیک را برای اتصال مجانی به لینوکس زدید ولی اموزش ندادید
اگه میشه راهنمایی کنید
اقا علی رضا اموزش نمیزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
آقا جون يكم عكس از اين ويندوز بزاريد؟!!!!!!!!!!!!!! :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
ویندوز :?: :shock:
ولی من این کار رو کردم و به اینترنت وصل نشد
پس اقای شفائی شما چه طور مجانی میرید اینترنت؟؟؟ :shock:
:wink:
این روش عملی نیست! اگر هم بود گمان نکنم این شیوه ی دزدی عمل ما رو توجیه کنه!
منم فکر نکنم عملی بشه!
در اصل این اشکال آی اس پی هست که اینترنت این طور میشه!!!!!!!!
من یه بار یه کارت یه ماهه رو نزدیک به یه سال داشتم!!!!!!!!!!! :shock: با ویندوزم وصل می شدم!
احتمالا تا حالا این مشکل که فقط در سرور های ویندوز است بر طرف شده
من هم تا مدتی از شماره 8315 در اصفهان استفاده میکردم
فهمیدن
مشکل سرور را برطرف کردن
كار كرد اونم چه كار كردني كارت يك ساعتم شد .......................
بازم ازين كارا كن
سلام
خوب حسين جان اگه ميشه توضيح بديد چي كار كرديد
مرسي
ببينم كسي نميدونه چه جوري از طريق ردهت بايد اين كار رو كرد :cry:
نه بابا مثل اینکه این طروف پی سی ورلد دعواست اکشنه متوجه شدین در جای اینکه جواب این تاپیک بدین همش به همدیگه بحث کردین ولی خدایی فیلم باحالی بودا من یه بار دیدمش
نقل قول:
نوشته شده توسط tornado2800
موافقم باهات :laughing: :laughing: :laughing:
;) ;)
اگه كار مي كنه به من هم بگيد بيام سراغش . چون فقط يه پارتيشن دارم بايد مطمئن شم كه كار مي كنه تا بيام نصبش كنم
اگر فقط به خاطر این مسئله می خواهید لینوکس نصب کنید بهتره که این کار رو نکنی
ممنون . البته يه لينوكس دارم اما نمي دونم چطور از اون استفاده كنم . تو يوبانتا از تو پرسيدم اون تاپيك رو ببين
حالا واقعا شدني هست ؟
بابا حالا كه دايرين زحمت ميكشين....يه آموزش لينوكس از اول نصبش (همون جا كه CD رو ميزاري تو CD-ROM ) تا
آخرش كه CD رو در مياري بزارين...مرام بذارين.(من فقط ميدونم Linux چيز خوبيه...تو Linux من هويجم نيستم,چه برسه به پشم)
مرسيييييييييييييييييي.
DJ Tedy
بهتره يه تاپيك جديد بزني چون اينجا كسي اون رو نمي بينه . در ضمن در تاپيك هايي كه مربوط به يك لينوكس خاص مثل ردهت يا يوبانتا هست اين آموزش وجود داره
داریم روش کار می کنیمنقل قول:
نوشته شده توسط WolfHound
چیزی که زیاده کار
چیزی که کمه نیرو و وقت و ...
كي آماده مي شه؟
پيشاپيش ممنون
انشاالله تا آخر امسال
ممنون
تا آخر 85؟
ببینید ما فقط منتظر انتشار فدورای ۵ و سوزه ۱۰.۱ بودیم که فدورای ۵ منتشر شد ولی هنوز به دست ما نرسیده و سوزه ۱۰.۱ هم که هنوز منتشر نشده
Upcoming SUSE Linux Releases
SUSE Linux 10.1 Schedule
Mar 17, 2006
SUSE Linux 10.1 Beta 8 release.
Mar 31, 2006
SUSE Linux 10.1 Release Candidate.
Apr 13, 2006
Intended SUSE Linux 10.1 Announce Date.
SUSE Linux 10.2 Schedule
Jun 16, 2006
سلام در مورد اجراي فايل هاي ثطثدر لينوكس زوزه سوالي داشتم كه چگونه اجرا مي شوند
مي بخشيد فايل هاي exe
سلام
براي اجراي فايلهاي exeدر لينوكس كمكي مي خواستم با تشكر
فايلهاي exe در لينوكس به صورت مستقيم قابل اجرا نيستند
بايد برنامه هاي شبيه ساز رو نصب كنيد كه در انجمن در موردش بحث شده
سلام
من در Suse 10 امتحان کردم با سرور افق نت. ولی کار نکرد!
به نظر حتی اگه کار کنه از نظر اخلاقی این کار اصلا توجیهی نداره. واقعا نامردیه!!!
پس این بحث هم کشک شد
می دونستم
از اولش معلوم بود
لینوکس قوی هست ولی دیگه نباید ما هزار تا مزخرف پشت ویندوز ببندیم
اینترنت مجانی!
حالا خوبه همه الان با ویندوز دارن تو این تاپیک پست میدن
به جز مدیر محترم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط abbas13677_2005
عباس جان ما که از اولش هم گفتیم شدنی نیست
شاید اون زمان که این تاپیک تازه باز شده بود رو بعضی از ISP های در پیت جواب می داد
سلام
روتی جان بنظرم این تاپیک قفل کنی بهتره چون نه مطلب اصلی اون پایه اساس درستی داره و هم بحث های اون به بیراه داره میره :angry: