به نظر منم N73 از همه بهتره تا حالا كه من راضي بودم
:11:
Printable View
به نظر منم N73 از همه بهتره تا حالا كه من راضي بودم
:11:
راستي يه چيزه ديگه در مورد هنگ N73 بگم
هنگ ميكنه يا نميكنه رو من نميدونستم اما چرا مال من هنگ نميكنه
ديگه الكي هم شايعه پخش نكنيد !!!!!
اين نظر سنجي خيلي باحاله :39:
آخه بهترين گوشي سال توش نيست واقعا متاسفم
البته خوب نتيجه يه حواس پرتي كوچولو بوده :11:
همه ميدونيم بهترين گوشي الان ان 95 اگه تو اين نظر سنجي بود الان بيش از 50% راي داشت با همه تعصبات و كركريها:whistle:
دوست مننقل قول:
من تنها بدلیل اینکه ان 95 هنوز توی دست مردم نیست اونو ننوشتم.
ودر ضمن برای چند مدل از برندهای دیگه ای مخصوصا از سامسونگ وموتورلا من قبلا عذر خواهی کردم چون توی اون لحظه فکرم درست کار نمی کرد:8:
تا حالا 28 راي n73 و 19 راي k800 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه بقيشو خودتون ببينيد
میزان رای دهنده تا بدین لحظه 90 نفر بوده که فعلا همونطور که می بینید ان 73 با 28 رای در رتبه اول می باشد.
فقط تا 15 اردیبهشت وقت دارید تا بهترین موبایل از نظر کاربران پی سی وورلد انتخاب بشه.
اين ان73 رو دريابيد كه چه كرده.
اگه اونايي هم كه با ان73 مخالف بودن علتشونو بيان كنن منون مي شيم
اره واقعا.نقل قول:
باور کنید من خودم ان 73 داشتم واقعا تکمیله ومعرکس از همه نظر :موزیک پلیر - عکاسی - فیلمبرداری و.... ولی الان پشیمونم که فروختمش:41: :41: :41:
حالا فروختيش بگو ببينم به جاش چي خريدي اون زمان؟؟؟؟؟
میدونی من یه آدم کله شغمنقل قول:
تصمیم گرفتم دیگه گوشی بازی بذارم کنار ورفتم یه 1110 خریدم:31:
اما بازم دووم نیاوردم ورفتم دبیلیو 810 خریدم اما هنوز تو کف سری ان نوکیا هستم و درآینده نوکیا خواهم خرید اما فعلا سر می کنم با این:8:
وا چرا زیمنس تو اینا نیست...؟؟؟؟
بابا زیمنس کدوم گوشیش قبل مقایسه با نوکیا یا سونی اریکسون یا سامسونگ و... هست؟نقل قول:
عجب چیزایی میشنوه آدم .:18:
به نظر من توپ ترین گوشی تا به حال در کمپانی های تولید کننده گوشی اومده و رو دست نداره فقط ان 95 هست.خفن ترین امکانات رو داره ولی توی لیست شما من بهترین گوشی رو ان 73 میدونم.گوشی های سونی اریکسون خفن ترین گوشی های سری پی هست که میتونیم به عنوان آجر تو دعوا هم ازش استفاده کنیم.
فقط W810 ديگه بحث نكنيد
اينم مي دونم كه همتون مي دونيد W810 از همه موبايل ها بهتره
دوست عزيز درسته من طرفدار نوكيا و نيز سوني اريكسون در مرحله ي بعدم ولي فكر كنم ان90 بهترين گزينه براي پرتاب آجري و ان93 برا پرتاب نيمه آجري هستش
دوست من بارها توی پست های قبلی اعلام کردم که به دلیل نبود ان 95 در دست مردم اونو ننوشتم.نقل قول:
کاملا درسته! دلیلشم اینه شما از این گوشی استفاده میکنی.(ایرانی هر چیداشته باشه بهترینه)نقل قول:
باز شما گیر دادی به ان90نقل قول:
:5:
اگه ان95 تو اين نظر سنجي بود تعادل به هم ميخورد
همون بهتر كه گوشيهاي كوچولو با هم رقابت كنند
یه جوری حرف می زنی انگار N95 یا E90 داری:27: :31:نقل قول:
به نظر من که i phone بهترینه
تایید میشه به نظر منم به این دلیل از نظر رفیقمون دبیلیو 810 بهترینه چون خودش داره:31:نقل قول:
faghat K610i
بابا تو دیگه کی هستینقل قول:
فقط اینو می دونم که توهم از اون دسته ادمهایی هستی که اینگوشی رو داری وبه این دلیل میگی این بهترینه:31: نه؟
من موندم این 14 نفری که w810 رو انتخاب کردن معیارشون چی بوده :18: :blink:
بابا بحث انتخاب بهترین گوشی سال هستش دیگه اینجا هم تعصب رو کنار نمیزارین :41:
من همیشه میگم فقط 810 .
ولی اینجا .... n73 .
اگه اينطوره منم ميگم بهترين گوشي سال 3310 هست:31:نقل قول:
من نظرمو تو پست هاي قبلي دادم=> n73 ازش راضي ام
كه البته n95 اوله
هيچكدوم n73
[QUOTE=tcom_mobile;1004328]دوست عزيز درسته من طرفدار نوكيا و نيز سوني اريكسون در مرحله ي بعدم ولي فكر كنم ان90 بهترين گزينه براي پرتاب آجري و ان93 برا پرتاب نيمه آجري هستش[/QUOT
ببین ان 90 و ان 93 ه رچی باشن.از پی990 که عین چکش هست خیلی بهتره .شما امکاناتی که روی دو تا گوشی ها هست نگاه کن.نوکیا برای ان 90 هشت گیگ فضا برای موسیقی گذاشته در حالی که سونی اریکسون تازه برای گوشی جدیدش تازه 4 گیگ حافظه گذاشته اونم تازه گوشیه دوربین نداره.در صورتی که نوکیا حافظه 4گیگ رو برای ان 90 سری اول داده بود بیرون گذاشته تازه گوشی دوربینم داره.احتمالا طراح سونی اریکسون مخش جواب نداده که برای گوشیش دوربینم بزاره.پس اجر بهترین تعبیر برای گوشی سونی اریکسون هست:31:
[quote=sms11;1008129]ببخشيد n90 يا n91 ؟!؟!!!؟!؟؟؟!؟!؟!!!:18:نقل قول:
[QUOTE=Sasan N73;1008269]حواسش نبوده بابانقل قول:
منظورش ان 91 بوده
[QUOTE=i_always_victory;1008464]درسته حق با شماست.منظورم ان 91 بود.آخه یکی بدون اطلاع کافی میاد یه حرفی میزنه من مجبورم جوابش بدم .بعضی وقت ها اشتباهاتی هم میشه.شرمنده:12: :15:نقل قول:
[QUOTE=sms11;1013453]دشمنت شرمنده دوست مننقل قول:
در ضمن بچه ها تنها تا 15 اردیبهشت وقت دارید وهمونطور که شاهدید ان 73 .... اره دیگه فعلا البته
بهترین ها:
k310i
nokia 1100
هههه
آقایون جای 3250 اینجا خالیه ها
به نظر من بهترینه چون من اول به کیفیت صدا معتقدم
سلام ...
به نظرسنجی گزینه های "P990 ، V3x ، 3250 ، Z610" رو هم اضافه کردم
انتخاب خودم تا اطلاع ثانوی W850 هست ، تا ببینیم بعدا چی میشه ! :5:
ممـنــون :)
مـیـثــم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
شما هم طرفدار سونی اریکسونی؟!!!
آخه الان هیچ گوشی ای نیست که بتونه با N73 رقابت کنه ;)
سلام ...نقل قول:
نه کمال جان ، من به شخصه هیچ اعتقادی به نام و مارک ندارم و هیچ تعصبی هم روی هیچ مدل خاصی ندارم
به شخصه گوشی های مختلفی از مارک های مختلف داشتم "از سامسونگ A800 تا زیمنس SX1 تا سونی اریکسون K750 تا نوکیا N70 و الانم سونی اریکسون W850 ...
هیچ فرقی هم برام نمیکنه که نوکیا هست یا سونی اریکسون یا ... مهم اینه که انتظارم رو برآورده کنه
ممـنــون :)
مـیـثــم
نوکیا رو که بریز دور
فعلا فقط K800
ممنونم میثم جان بابت گزینه هایی که اضافه کردینقل قول:
وهمچنین خوشحال شدم که توی نظر سنجی شرکت کردی
در ضمن دوستان همونطور که گفتم تا 15 اردیبهشت فرصت دارید سریعا نظراتونو بگید