فکر کنم شما اوایله بازی و اولین مجسمه از این نوع هستید!نقل قول:
فعلا شما بی خیاله مجسمه آتیشی شید و از راهی که براتون باز شده ادامه بدید تا قابلیته (بازوبنده) برگرداندنه ضربات رو بگیرید بعد برمیگردید و ...:46:
راستی آواتارتون هم مبارک باشه!
Printable View
فکر کنم شما اوایله بازی و اولین مجسمه از این نوع هستید!نقل قول:
فعلا شما بی خیاله مجسمه آتیشی شید و از راهی که براتون باز شده ادامه بدید تا قابلیته (بازوبنده) برگرداندنه ضربات رو بگیرید بعد برمیگردید و ...:46:
راستی آواتارتون هم مبارک باشه!
نقل قول:
آره اگه لینکشو بذارید که ممنون میشم!:11:
اگر کسی دمو های بازی رو هم داره بزاره.دموهای قشنگی داره.
به نظ شما God Of WarIIIکی می یاد؟
دوسته عزیز تو این صفحه در مورده بیشتره چیز ها بحث شده! لینکاشون رو تقربیا در پاییناش میبینیدنقل قول:
تازگیها فرمته Html کرده ولی بازم بد نیس! فراموش نکنید صفحاتو رو Save کنید حالا حالاها باهاشون کار دارید:46:
God of War II FAQs & Walk-Throughs
کد:http://www.gamespot.com/ps2/action/godofwar2/hints.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;cheats
به نظره من مثله همین نسخه حالا حالا ها طولش میدن تا بدن بیرون!نقل قول:
تازه بعدشم میبینی بعد از این همه مدت انتظار چند ساعته میتونی بازی رو تموم کنی!:46:
من فکر کنم بدونيد ولي به هر حال نسخه ي بعدي God of War با نام GoW: Chains of Olympus در همين امسال براي PSP عرضه ميشه. البته اينو به عوان نسخه ي سوم بازي به شمار نمي آورند.
از اون راه که برم هیچی نمیشه میشه توضیح بدید؟؟؟
کسی رمزبازیgow2 رونداره
آقا ما به یک غول ماری گنده رسیدیم که اشعه ی قرمز رنگی میزنه.
من هر چی که سعی می کنم که با کمک بازوبند بکشمش کشته نمیشه چیکار کنم.
آیا باید فقط با کمک بازوبند بکشمش یا باید با شمشیر هم بهش ضربه بزنم.
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککک
اگه کسی رمز بازی God Of War2 رو داره بزاره.
همین تو پسته قبلیم یه لینک به صورت کد هست!نقل قول:
یه سر به اونجا بزنید خوب چیزایی داره!:20:
به شما به ننه هیدرا خانوم رسیدید!!!نقل قول:
تا اونجا که یادمه باید تا میتونید بزنید لت و پارش کنید و از بازوبند هم بعضی وقتا یه استفاده ای کنید و در زمانه مقرر هم از دایره استفاده کنید!:46:
شما یه مقدار بیشتر توضیح بده ببینم کجایی!:46:نقل قول:
موندم چرا بقیه دوستان رفتن گل بچینن؟!:10:
آقا ما اون مار رو رد کردیم الان رسیدیم به یک محوطه باز که یک کله هست از چشماش نور آبی میاد بیرون
آخرین کارهایی که ما کردیم
یکی آوردن یک سکو برای بالا رفتن از پله های ناقص روی دیوار
دومیشم کشتن اون مرد که نامرئی بود و آویزونش کردیم از زنجیر
حالا اون اهرم وسظ محوطه را میچرخونیم یک سکو میاد بالا ولی تا ما به بالا برسیم اون پایین میاد.
ممنون مشکلم حل شد
WoW!نقل قول:
این قسمتش یه مقدار دم و تشکیلات داره و چند تا کار باید بکنید شما!
منم الان زیاد یادم نیس دقیقا چه کارهایی باید کرد ولی تا اونجا که یادمه جلویه یه چشمه مجسمه باید اون مجسمه رو با اون سپری که گرفتید بزارید (فک کنم دسته چپی) در طرفه دیگه هم خودتون باید نور رو برگشت بدید!
بقیه دوستان که تازه بازی رو تموم کردن کمک کنن هم بهتر تره!:20:
آقا ولش کن اینارو من رد کردم دستت درد نکنه
الان رسیدم به اونجایی هست که پرنده توی یخ هستش که با یک اهرم که در پشتش هست از دهنش آتیش میاد بیرون تا یخ های اطراف ذوب بشه که من ردش کردم حالا رسیدم به یک در که پشتش یک محوطه است که یکی از این مترجمها تا منو میبینه خودش پرت میکنه پایین بعد که با استفاده از یک اهرم که در کنار در هست در را باز میکنیم یک در که قفل پس از ترجمه متنه باز میشه
یکی دیگه یکه آیینه هستش که وقتی داخلش میشی دوباره می افتی پشت در اولی و دوباره یارو خودش رو می اندازه.
ایینه حکم فلش بک را داره تنها ابزار من هم یک از اون مجسمه ها هستش که زمان را نگه می داره
حالا چیکار کنم
آقا کسی نیست کمک ما کنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه
خوبنقل قول:
بنده که یادم رفته!!!
در هر صورت قبل از اینکه به اینجا بیای از یه راهرو مانند رد میشی تا به اینجا برسی و حدودا اویلش هم یه مجسمه که زمانو کند میکنه هست اونه بکش و بیار دمه دره همین اتاقه و بچسبون به چارچوب و اگه لازمه بچرخونش
بعد سریه تا درو باز میکنی از قابلیته کند کردنه زمان استفاده کن و بدو به سمته یارو تا نپره پایین با شیرجه هر چی دمه دستت اومد:46:
لبا لب میشه گرفتش البته خودم هم این قسمتو چندین بار رفتم تا ردش کنم فقط باید سریع باشی:10:
با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
جايي كه شما گير كرديد اشغال از خود بازيه.شما بايد بريد سفارش بديد كه dvd god of war2 را با اين نشون كه سر dvd نوشته باشه 100درصدcompleteرو براتون بيارن قيمتش هم همونه
با تشكر
با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
جايي كه شما گير كرديد اشغال از خود بازيه.شما بايد بريد سفارش بديد كه dvd god of war2 را با اين نشون كه سر dvd نوشته باشه 100درصدcompleteرو براتون بيارن قيمتش هم همونه
با تشكر
:21: با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
با تشكر
:10: با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
با تشكر
نقل قول:نقل قول:نقل قول:ماشالله کلا 4 تا پست دادید اونم همش یه جور!:13:نقل قول:
ماشاالله فک و فامیل هم صدا می کردی چند تا پست دیگه می رفتی.
راستی برای شما هم که وقتی به اون اختاپوس می رسین بازی گیر می کنه خیلی ضد حاله برای من اسلاموشن میشه وقتی تو دمو میره
salam be hamegi:20:
ما هستیم عزیزم
سلام...
من در بازی god of war 2 یکی از معما های بازی را نتوانستم حل کنم .
بعد از اینکه وارد Atlas مي شه و بعد از کمی بازی کردن روی دست اون غول بزرگه می ره بعد از نشان دادن یک فیلم انیمیشن از بازی یک سلاح که atlas quake (زدن دو تا مشت محکم رو ی زمین) را می گیره .
بعد از این که چنذ نفر را کشت دست غوله اون رو به بالا می بره . بعد از رد کردن چند صخره با پریدن و پرواز کردن به یک زمینی می رسه که در رو به روی آن بسته شده بعد چند نفر را می کشه و در را باز می کنه و به داخل قصر می ره و بعد از بیرون آمدن از قصر معما شروع میشه ......
در بیرون از قصر یک شیپور هست و دو در بسته و یک مجسمه که زمان را نگه می دارد و یک شعله آتش که نمی زاره راه رو ادامه بده و....
اگه کسی این جا رو رد کرده به من کمک کنه تا بتوانم معما را حل کنم .
با تشکر
سلام ميشه بگين رو پل بايد چي كار كرد؟
بابا يكي جواب بده من اين پل رو چه طور رد كنم در ضمن dvd هم نوشته 100% ولي نمي دونم اين پل رو چه طور رد كنم
بابا كف كردم يكي ما رو تحويل بگيره
كسي نيست كمك كنه.......
روي پل گير كردم كسي نيست كمك كنه
بابا يه سوال كردم
كسي نيست كمك كنه
عجب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/
اينجا گير كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از Dvd بازی هست باید یک Dvd کامل و مطمئن 100% پیدا کنی در ضمن سیو های Dvd قبلی را بی خیال بشی و بازی را دوباره با Dvd جدید و کامل بازی کن.تا اونجا میری از سمت راست پل مرد بالداری بیرون میاد با کریتوس حرف میزنه....
فكر كنم همينجا باشه كه بالشو ميگيري
Dvd کامل این بازی 8 گیگ حجم داره اما Dvd تو 3.96حدودا است .
شرمنده...........
با سلام من اين بازي را به پايان رساندم البته چند ماه قبل و تمام سيو ها شم دارم ولي رو مي موري كارد و اگر
كسي كمك خواست مي تونم كمكش كنم من هردو شماره رو به پايان رسوندم :31:
با سلام
reza boy
شما در اينجا صحبت كوتاهي داريد و بعد به داخل دره مي افتيد و بايد با مردي كه بالهارا دارد مبارزه كنيد تا بالها را به دست اوريد
آقا ممنون من ديگه اين بازي رو تموم كرددم هر دوش راستي نسخه جديد نيومده
gow 3 در دست ساختهنقل قول:
gow3 برای PC هم میاد؟؟
نه.انحصارى PS3 است.نقل قول:
من رفتم عوض کردم و یکی را خریدم که روش نوشته بود 100 complet ولی باز هم جای پل گیر کرد
خیلی ببخشید شما هم ویرایش کنید چون نقل قولم توشه.
تبليغ تو سايت ممنوعه. لطفآ هرچه سريعتر ويرايش كنيد.:46:نقل قول:
دوستانی که بازی تموم کردند راهنمایی کنند
درجایی هستم که تمام مسیر پراز نیزه است مجسمه کندکردن زمان در پشت دیوار موجود است اهرم اول رامیکشم نیزه ها پایین میایند زمان را کند میکنم واهرم دوم را میکشم (همان که جنازه روی آن است)وقتی کارچرخش وبازشدن در تمام میشود نیزه ها بالا میاید وقت تمام است
ایراد کار درکجاست .
اول اهرم را بکش تا نیزه ها پایین بیایندنقل قول:
برو به سمت اون اهرم که جنازه روشه ! ( الماس رو هم باید ور داری !!! )
او اهرم رو به چرخون تا در باز شه ! بعد سری L1+R1 رو بزن(زمان رو نگه دار ) و برو به سمت اون در و از در رد شو ! :5: