فقط manhut
اوه هنوز بياد اين بازي كه مي افتم تنم ريس ميشه
مخصوصا فضاي بازي كه خيلي خوف بود
هيچي به ميله نمي زسيد مي كرد تو كمر طرف بعد مي كشيد پايين
Printable View
فقط manhut
اوه هنوز بياد اين بازي كه مي افتم تنم ريس ميشه
مخصوصا فضاي بازي كه خيلي خوف بود
هيچي به ميله نمي زسيد مي كرد تو كمر طرف بعد مي كشيد پايين
Manhunt خیلی خشنه شنیدم سازنده هاش دادگاهی شدن:18:
به نظر من Manhunt و Punisher
بابا وقتی من Manhunt رو تموم کردم . مخصوصا اون مرحله ی آخر ، تا یک هفته شبا خواب میدیدم اون خوکه با اره برقی دنبالمه !!!!!!!!!!!
بله . درسته . میدونی چرا ؟نقل قول:
Manhunt خیلی خشنه شنیدم سازنده هاش دادگاهی شدن
چون یه بچه ای باباش رو به همین سبک Manhunt کشته بود !
یه شب که باباش داشته بر میگشته خونه ، از پشت بهش حمله میکنه و ............
هااااااااااانقل قول:
راست میگی عجب روزگاری شده اومممم:19:
خداییش بین بازی ها خشن ترین اسم رو هم داره! Man Hunt!!!!!!!:18:
وای نمیدونید چه حالی میداد وقتی Man hunt رو بازی میکردم واقعا عالی بود.مخصوصا ساتور کندش که به زور سرشو می برید .چکشو نگو........ااااااااااخ ...یک حالی میداد.... چوب بیسبال ...وای.مزدی مغز یارو میپاشید رو دیوار.جووووون...اصلا حرف نداشت.Punisher که محشره مخصوصا وقتی قاطی میکنه.اون صحنه که یارو رو می کنه تو کوره.اووف.یا نارنجکو میکنه تو دهن یارو...نمی دونید با این دو بازی چقد حال کردم.اما از خوکه یکم ترسیدم.در ضمن بازی The Suffering هم قشنگ بود..:21:
بابا چه قدر روح لطیفی داری بابا ایولنقل قول:
من فیلم های ترسناک می بینم چیزیم نمی شه ولی تو این بازی دلهره خاصی بهم دست میداد همش فکر می کردم یکی می خواد منو از پشت خفه کنه یا بکشه مخصوصا زمانی که ادم رو دنبال می کردند قلب ادم می اومد تو دهنش :19:
من به Manhunt رای دادم ، اما میشه گفت هم Manhunt و هم The Punisher به یه اندازه خشن هستن . اما خشونت در The Punisher زیاد روی انسان اثر نمی زاره ، چون بیشتر جنبه ی شوخی و سرگرم کردن شما رو داره ، اما Manhunt انگار داره آموزش قتل رو می ده ... خیلی خفنه .
به نظر من Fear رو از لیست حذف کنید . چون خشن نیست ، ترسناکه ( یه خورده ) .
آره بابا . اصلا این بازی همه چیش با هم میخونه .نقل قول:
بابا چه قدر روح لطیفی داری بابا ایول
من فیلم های ترسناک می بینم چیزیم نمی شه ولی تو این بازی دلهره خاصی بهم دست میداد همش فکر می کردم یکی می خواد منو از پشت خفه کنه یا بکشه مخصوصا زمانی که ادم رو دنبال می کردند قلب ادم می اومد تو دهنش
بازی ترسناک + جلوه های ویژه ی خون + خشونت خود بازی + صداهای ترسناک در خود بازی + ...............
خداییش هیچ بازی به ترسناکی این من ندیده بودم توی عمرم . تازه یه ویژگی خوب دیگه ای هم داشت با سیستم های پایین هم خیلی خوب جواب میداد .
نه بابا . پانیشر کجاش خشنه ؟ فقط اون صحنه های اعتراف گیری .نقل قول:
من به Manhunt رای دادم ، اما میشه گفت هم Manhunt و هم The Punisher به یه اندازه خشن هستن . اما خشونت در The Punisher زیاد روی انسان اثر نمی زاره ، چون بیشتر جنبه ی شوخی و سرگرم کردن شما رو داره ، اما Manhunt انگار داره آموزش قتل رو می ده ... خیلی خفنه .
به نظر من Fear رو از لیست حذف کنید . چون خشن نیست ، ترسناکه ( یه خورده ) .
ولی خداییش FEAR هم ترسناک بود . مخصوصا اون دختره که هی آدم رو میترسونه!
دختره كه كاري نميكرد فقط ...:2:نقل قول:
The Punisher که مثل جوکه ولی منهانت اِندشه.
این منهانتِ منو کشته هرچی بازیش میکنم خسته نمیشم.
واقعاً روی این بازی هیچی نداریم.
منتظرم ورژن 2 بیاد.
آقا هر چی درباره این گیم بگی کمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا جاي prey خاليه
دوستان ميشه بگيد كجاي پانيشر تسناك بود-اگه پانيشر ترسناك باشه كه سوپر ماريو رو چي مي گيد؟؟...
دوست من خشن ترين بازي نه ترسناكترين.
سلام
دوست عزیز، بیشتر بازیهایی که نام برده اید(در نظرسنجی) ترسناک هستند و کمتر خشن هستند. بجز Manhunt که در خشن بودنش هیچ شکی نیست.
منم به Manhunt رای دادم ولی بعضی ها از اینا که گذاشتی اصلا خشن نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط Manhunt
تابلوئه پانیشر خشن ترینه کله یارو میذاشت زیر دریل
خوب شما Manhunt بازی کردی ؟نقل قول:
تابلوئه پانیشر خشن ترینه کله یارو میذاشت زیر دریل
با اره برقی دست و پای طرف رو قطع میکرد .
آخر بازی هم اگه جلوی قول ظاهر میشدی با اره برقی نصفت میکرد !
از این خشن تر ؟
من هانت چیه همه میگن من هانت من هانت برم منم بگیرم بازی کنم:46:
نميدوني چيه كه !!!
يه بازيه توپ كه براي آدمهايي كه قلبشون ضعيفه خوب نيست .
3 تا سي دي هستش .
برو بگير حال كن .
چیه بابا شلوغش کردین... بازی خشن اصلا وجود نداره!
اگه حوصله بازی خشن داری برو بگیر . وگرنه طرفش نرو .نقل قول:
من هانت چیه همه میگن من هانت من هانت برم منم بگیرم بازی کنم
من که عاشق اینطور بازی ها هستم .
تایید میشه .نقل قول:
نميدوني چيه كه !!!
يه بازيه توپ كه براي آدمهايي كه قلبشون ضعيفه خوب نيست .
3 تا سي دي هستش .
برو بگير حال كن .
دست شما درد نکنه . پس میشه بگی سبک Manhunt چیه ؟نقل قول:
چیه بابا شلوغش کردین... بازی خشن اصلا وجود نداره!
من Manhunt رو 5 دقيقه بازي كردم و The Punisher رو 10 دقيقه و بعد پاكشون كردم از بس چرت بودن.(لطفا به خوداتون نگيرين من نظرم رو گفتم).
postal رو يادتون رفت يك بازي شديدا چرت كه ديگه مي دونين شخصيت بازي چه كارهايي انجام ميده.
دوست من این بازی ها هم طرفدار های خودشو داره . البته میدونم این نظر شما هست .نقل قول:
من Manhunt رو 5 دقيقه بازي كردم و The Punisher رو 10 دقيقه و بعد پاكشون كردم از بس چرت بودن.(لطفا به خوداتون نگيرين من نظرم رو گفتم).
postal رو يادتون رفت يك بازي شديدا چرت كه ديگه مي دونين شخصيت بازي چه كارهايي انجام ميده.
ولی من این 2 تا بازی رو مخصوصا Punisher رو خیلی دوست دارم .
فقط punisher
به نظر من پانيشر.
چشمام درست ميبينه؟ God of War تو ليست نيست؟
عزیز من فکر کنم شما manhuntرو ندیدی پیش خشونت اون gow مثل کراش میمونه:31:نقل قول:
Man Hunt
The Punisher
Postal
این سه تا به نظر من خیلی خفن بودن
تازه چرا Postal رو تونظر سنجی نذاشتی
دوست من Postal کجاش خشنه ؟!نقل قول:
Man Hunt
The Punisher
Postal
این سه تا به نظر من خیلی خفن بودن
تازه چرا Postal رو تونظر سنجی نذاشتی
چیش خشنه ؟!!
بدون شک Manhunt:devil:
Gears Of War رو هم اضافه كنيد
Punisher
مخصوصا از اون صحنه ای لذت می بردم که کله یارو رو تو تلویزیون کرد
من يادمه يه نارنجك يا اسلحه يا هر چي كه اسمش هست داشت كه وقتي به طرف يكي مينداخت يارو جيغ مي زد و جلون جزغاله ميشد بغير از اينها اين بازي غير اخلاقي هم بود.نقل قول:
به نظر من supermario با اون وضع فجیحی که اون موجودات بدبخت رو له می کنه ادم دلش کباب میشه!!!:31:
پس سونيك رو چي ميگي كه با تيغ هاش ميزد بقيه رو تيكه تيكه ميكرد .!!!
با غیر اخلاقیش موافقم ولی با خشونتش نه زیاد .نقل قول:
من يادمه يه نارنجك يا اسلحه يا هر چي كه اسمش هست داشت كه وقتي به طرف يكي مينداخت يارو جيغ مي زد و جلون جزغاله ميشد بغير از اينها اين بازي غير اخلاقي هم بود.
نقل قول:
به نظر من supermario با اون وضع فجیحی که اون موجودات بدبخت رو له می کنه ادم دلش کباب میشه!!!
بابا شماها چه دل نازکی دارید ؟!نقل قول:
پس سونيك رو چي ميگي كه با تيغ هاش ميزد بقيه رو تيكه تيكه ميكرد .!!!