مرسی از جوابتون
مرسی از جوابتون
بهترين گيتار براي شروع كه هيچ كم و كاستي ام نداره Yamaha - C70 است و يك سيم labela 820 Red ... البته اگه هنوز نخريدي...
سلام!نقل قول:
ببخشید قیمت این هایی که گفتی چقدره؟
یه سوال گفتی باید برای گیتار سیم بگیرم چرا؟ یعنی سیم خودشون خوب نیست؟
نه من هنوز گیتار نگرفتم!:sad::)
قيمت اين گيار دقيقا 100 تومانه... سيم هايي كه اول روي اين گيتاره سيم تست هست براي همين ميگم چون خيلي سيم خشكيه.
اگه آموزش هم خواستي در خدمتم.
گیتار از سری یاماها C40
سلام به همگي...
قيمت
گیتار کلاسیک (Nylon string acoustic guitar) یا (Classic guitar)
و مشخصات اين نوع گيتار رو ميخواستم بدونم...
با تشكر
يا حق
آکوستیکو آمار ندارم
ولی کلاسیک از مدلهای آماتور مثل آریا Ak20 ak40 و یاماها C40 با قیمتی حدود 50 تومن شروع میشه تا برسه به المرا و جیپسی که قیمتی حدود 1 تا یکو خورده ای دارن
مرسي عزيز
لطف كردي
در مورد موزيك متاي ميخواستم بدونم ساده هست يا سخته؟
قيمت قطعاتش چه جوريه؟
يا حق
بستگی داره شما بخوای چه سازی بزنی..نقل قول:
نمیتونی که یه تنه 4-5 تا ساز بزنی که
درام بخوای بزنی یه چیزه
گیتار بخوای بزنی یه چیزه دیگس
------------------------------------------------------
در کل موسیقی متال از پاپ پیچیده تره.
مرسي عزيز
موفق باشي
يا حق
با سلام
دوستان من به چنتا چیز که در زیر مینویسم نیاز دارم
اگر بتونید منو کمک کنید ممنونتون میشم
کارت صدای emu 1616 کریتیو
تمام ایران + دوبی + کویت + قطر پیدا نکردم
البته سال پیش گشتم حالا شاید باشه
مدلای پایین ترش هست ولی این بالایی به بالا .....
اینجا بیشتر ازش گفتیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==========================================
قیمت میکسر
یاماها 12/4 یا 10/2 کسی از دوستان اگه میتونه
پیدا کنه
من دیگه روم نمیشه به مغازه های جمهوری زنگ بزنم
انقدر واسه کارت صدا زنگ زدم که دیگه ...........
البته عکس بالایی مربوط به بهرینگر است
==========================================
و در اخر هم :
Scratcher
Turntable یا Gram
یا هر کوفتی که بهش میگین
قیمت میخوام فرقی نمیکنه انالوگ یا ...
========================================
نت اصلی پیانو کلاسیک از بتهوون
اهنگ فور الیز
صد تا لینک ازش دارم اما هیچ کدوم اصلی نیستن
=========================================
امید ندارم کسی بتونه کمکم کنه
ولی ممنونم از همگی
ارزومند ارزوهایتان
ابی
سلام دوستان لطفا من را راهنمايي کنيد:
من علاقه ي بسيار زيادي به موسيقي راک و متال دارم (evanescence-korn-system of a down-linkin park-avril و....)
به همين دليل تصميم به تهيه يک گيتار الکتريک گرفتم اما از قيمت آن اطلاعات درستي ندارم لطفا مرا راهنمايي کنيد که چه مدل گيتاري براي من مناسب هست ضمنا در نظر داشته باشيد که قيمت آن از 15000-250000 بيشتر نباشد آيا اصلا گيتار الکريک با اين رنج قيمت وجود دارد اگر وجود دارد نام ومدل آن را به من معرفي کنيد اگر هم وجود ندارد نظرتان چيه که با همين بودجه يک گيتار آکوستيک تهيه کنم و با آن موسيقي راک را شروع کنم تا در آينده الکتريک را هم بگيرم از راهنماييتان پيشاپيش متشکرم
لطفا من را راهنمايي کنيد
يکي نيست جواب مارو بده!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يکي اينجا نيست جوابه منو بده
سلامنقل قول:
شرمنده تو این فروم کم میام ندیدم پستتو ..
آره چرا وجود نداره از 120 تومان گیتار لید داریم ما ..(مثلا مارک آریا)
شما به غیر از گیتار لید به افکت هم احتیاج داری که مدل های ارزونش بازم در حدود 100 قیمت دارن
سعی می کنم که همین امشب چن مدلو واست بزارم .
موفق باشی
بسه دیگه بابا چنتا پست میدی
تاریخ پست منو ببین ..
کی منو کمک کرده
منتظر نموندم دیگه چون احتمال کمک کم بود
اینجا که همه رهبر ارکستر نیستن
این همه وبلاگ و فروم های تخصصی هست برو سراغ اونا
واسه جواب
درود
آقا منم می خوام موسیقی متال و راک شروع کنم و تصمیم گرفتم گیتار الکتریک با ثیمتی در رنج 250 تا 300 بگیرم ! این گیتارا کدوماشون بیشتر فاز میده و بهترن؟
در ضمن این افکت که میگی چیه؟؟چیکار میکنه چه شکلیه؟همون آمپلی منظورته؟
آقا منم می خوام موسیقی متال و راک شروع کنم و تصمیم گرفتم گیتار الکتریک با ثیمتی در رنج 250 تا 300 بگیرم ! این گیتارا کدوماشون بیشتر فاز میده و بهترن؟
در ضمن این افکت که میگی چیه؟؟چیکار میکنه چه شکلیه؟همون آمپلی منظورته؟
من پست شمارو خیلی وقت پیش دیده بودم , ولی شما گفته بودی که تمام ایران دوبی قطر و... رو گشتینقل قول:
و قتی چیزی تو این سه چهار تا کشور پیدا نشه تقریبا معنیش اینه که اصلا تو دنیا پیدا شدنی نیست !
من در نظر داشتم که بسپرم به یکی از دوستام که هندوستان درس می خونه که واست پرس و جو کنه ... ولی متاسفانه ایشون از هند اومدن و تا تابستون هم دوباره نمی رن. - به هر حال امیدوارم تا حالا جوابتو پیدا کرده باشی :46:
واسه شروع به نظر من همونی که گفتم خوبه .
افکت با آمپلی فایر فرق می کنه , با افکت میتونی صداهای مختلفی از سازت در بیاری , ولی آمپلی فایر همونطور که از اسمش پیداست برای تقویت صداست . چون گیتار الکتریک یک سازه مرده ایه , شما برای شنیدن صداش باید به آمپلی فایر وصل کنی . یعنی مثل گیتار کلاسیک نیست( که بدون پیکاب و آمپلی فایر صداش در بیاد).
یه ساز دیگه هم که من آمارشو دارم یاماها Eg112 هست. ساز خیلی خوبیه .. قیمتش(بدون وسایل جانبیش) تو ایران
حدود 170 هستش . تو دوبی قیمتشو (اگه اشتباه نکنم ) 600 درهم (حدود 150 تومان) گرفتم . البته دوبی با وسایلی از قبیل دیاپازون , کیس , یه کیف کوچیک .. این قیمت میدن.
اینم عکسش:
خيلي ممنون از راهنماييت ولي ببينم يعني من بايد آمپلي فاير هم جداگانه تهيه کنم ؟
آيا بدون افکت هم ميتوان با گيتار الکتريک کار کرد؟
ممنونم!
این یاماها که گفتی خوراک متال و راک هستش دیگه؟!
از این بهتراش چیا هست تا 250
راستی افکت خوب نه زیاد گرون!که صداش خوب باشه نه دیگه خیلی حرفه ایچی خستش اون قیمتش چنده؟
این یاماها که گفتیتو ایران هم با کیس و کیف و اینجور چیزا میدن؟تو تهران مرکزش کجاست؟جایی رو میشناسید که مارکهای خوب رو داشته باشه و نکنه تو پاچم
ممنونم
آقا اینا چندن تو ایران؟:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Акция для начинающих музыкантов! Купившему стартовый комплект для гитариста [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , в подарок запасной комплект струн [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (USA)!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Купившему комплект для гитариста [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , в подарок механический метроном [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Купившему комплект для гитариста [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , в подарок механический метроном [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
Купившему комплект для бас-гитариста [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , в подарок механический метроном [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دیاپازون چی بید؟
گیتار های IBANEZچطوره؟
قیمت آمپ خوب برای تازه کارا نه آشغال رو می خواستم!:دی
افکت چی؟چنده ؟مارک ZOOM707
قیمت این گیتار هارو هم می خواستم:
سلام
ممنون میشم اگه یه Bass خوب زیر 200 تومن به من معرفی کنید :)
بلهنقل قول:
خيلي ممنون از راهنماييت ولي ببينم يعني من بايد آمپلي فاير هم جداگانه تهيه کنم ؟
بدون افکت , همونطور که قبلا گفتم از سازت فقط می تونی یه تن صدا در بیاری (پس لازمه)نقل قول:
آيا بدون افکت هم ميتوان با گيتار الکتريک کار کرد؟
نه قیمتش در حدوده گیتار لیده- من قیمت ساز Eg112 رو از رشت 170 داشتم (بدون هیچ وسایل جانبی) - دیاپازون حدود 20 تومن - کیس از معمولی شش هفت تومنی داریم تا کیس چوبی 50 تومنی-من تهران نیستم , تو بازار هم نیستم . (این یکیو شرمنده)نقل قول:
راستی افکت خوب نه زیاد گرون!که صداش خوب باشه نه دیگه خیلی حرفه ایچی خستش اون قیمتش چنده؟
این یاماها که گفتیتو ایران هم با کیس و کیف و اینجور چیزا میدن؟تو تهران مرکزش کجاست؟جایی رو میشناسید که مارکهای خوب رو داشته باشه و نکنه تو پاچم
عالی ! - گیتار های Ibanez و Gibson از بهترین مارک ها هستن . من Ibanez دست دیوید گیلمور هم دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گیتار های IBANEZچطوره؟
ببین نمی شه ساز خاصیو برای سبک موسیقیی خاص دونست (درباره گیتار لید تنها صحبت می کنم)نقل قول:
این یاماها که گفتی خوراک متال و راک هستش دیگه؟!
در کل اگه خیال داری عین این کلیپ هایی که می بینی نوازندگی کنی.. خوب به تجهیزات چند میلیونی احتیاج داری. :8:
ممنونم از جوابت!
اقا از Ibanez قیمتی نداری؟
یه دونه مشکیشو دیده بودم , 400 تومان .نقل قول:
ولی نمی دونم چه مدلی بود .
قيمت آمپلي در چه حدودي است ؟
doyenfery جان اگه تو رشت اين قيمت بوده ممکنه تو تهران ارزانتر باشه؟
از 65 داریم به بالا - به من یه آمپ مارشال با قیمت 390 پیشنهاد کرده بودن که بگیرم !نقل قول:
قيمت آمپلي در چه حدودي است ؟
به نظر من اگه نمی خوای کار استودیی بکنی لازم نیست که خیلی واسش پول خرج کنی.
احتمالا , جایی که جنس زیاد وجود داشته باشه و زیاد هم فروش بره معمولا ارزونتره.نقل قول:
doyenfery جان اگه تو رشت اين قيمت بوده ممکنه تو تهران ارزانتر باشه؟
دوستان خسته نباشید:20:
فقط از همه چیز بحث کردید به جز آموزشگاه و نحوه شروع آماتورها
ممنون میشم یه مقدار اطلاعات در این ضمینه بدید
یــــــــــــــــــــک ســـــــــــــــــــال بــــــــــــــــــــعد!...
:18: ماشالله اینقد تعداد جواب ها زیاده که نمیتونم همه رو بخونم!:13:
بلکه یه رهگزری رد بشه و یه جوابی شاید به ما بده!:10:
دوستان خيلي کم به اين تاپيک سر ميزنن دفعه قبل حدود 2 هفته طول کشيد تا يکي از حرفه اي ها به اين تاپيک سر زد و جواب من رو داد!
دوستان نهایت لطف رو دارن!:31:نقل قول:
باشه پس من برم گازپیکنیکی و قلیون و زیر انداز بیارم اینجا رو محاصره یه هفته ای میکنیم بلکه یه کی پیدا شد!:46:
ممنون بابت اطلاع رسانی!:10:
دوستان ساکن تهران استادی چیزی برای شروع میشناسن؟!
یه نفر که امتحانش رو پس داده باشه؟
ممنون میشم...
سلام من دنبال یک گیتاربرقی و افکت خوب می گردم
اگه اطلاعات شما در مورد گیتار برقی کامل هست ممنون می شم تا شماره تماس خود را برای من ارسال کنید یا با شماره 09359751575 ایمان رونقی تماس بگیرید
من می خوام از دبی گیتار برقی بیارم و همون طور که گفتم گیتاری می خوام که باهاش بتونم یک آهنگ توپ بسازم افکتش هم باید همین طور باشه
حالا با توجه به آهنگ هایی که می گم شما بگید چه گیتار و افکتی می تونه این سبک رو بزنه؟؟:
آهنگ What I've Done از linkin park
آهنگ Animals از NICKEL BACK
آهنگ THE_FOUR_HORSEMEN__LIV از Metalika
می خوام بدونم اگه من بخوام یک چنین آهنگ هایی بزنم باید چه گیتار وافکتی بخرم و چقدر هزینه براش بدم
در ضمن قیمت همون گیتار در ایران با دبی چقدر تفاوت داره و ارزش داره که من از اونجا و بدون گمرک برای خودم بیارم؟؟
متشکرم 09359751575
تفاوت قیمت دوبی و ایران حدود 70-80% هست . یعنی گیتاری که مثلا اینجا 200 هست اونجا 140.نقل قول:
در ضمن قیمت همون گیتار در ایران با دبی چقدر تفاوت داره و ارزش داره که من از اونجا و بدون گمرک برای خودم بیارم؟؟
+
شما باید به اندازه پول ساز گمرک هم بدید ( اینو پارسال از گمرک اهواز پرسیدم - ممکنه الان عوض شده باشه),
که در نهایت به صرفه نیست.