اونا که برای فروش بیشتره .نقل قول:
ه ههه !
بلاخره دی وی دی بازی رو دیدم با این مشخصات:
ویندوز 9x
رم 256
گرافیک شصت و چهار
به جان خودم با 128 هم نمیاد .
Printable View
اونا که برای فروش بیشتره .نقل قول:
ه ههه !
بلاخره دی وی دی بازی رو دیدم با این مشخصات:
ویندوز 9x
رم 256
گرافیک شصت و چهار
به جان خودم با 128 هم نمیاد .
دوست من پس شما وقتی یه بازی رو اجرا میکنی اصلا" دنبال این نیستی که نکات مخفی رو کشف کنی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Hint ..... Secrets ) دل و روده بازی رو بازی رو نمیریزی بهم ؟! ... ببین خوشتیپ جون ، بالای سر یه جسی وایسا یا بشین و یه فاتحه هم براشون بخون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و F رو بزن .. اونوقت هر چی دوست داری از جیباشون کش برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با پول هم خب کلی خرت و پرت بخر مانند پانسمان یا چیزای دیگه ....
اگه هر کی رو که میکشی جیبها و یا اسلحه هاشونو یه نگاه کنی یه وقتایی یه چیزای خیلی توپ و باحال گیرت میادش که تو دکون بقالیه هیچ دلاله گرونفروشی نیستش
یه نکته کوچولو ....
اگه یه اسلحه پیدا کردین که بهش دوربین یا نارنجک انداز وصل شده میتونین توی صفحه ای که با زدن دکمه " I "براتون باز میشه روی اسلحه یه کلیک راست کنین و اونو از اسلحه جدا کنین ... ولی وقتی که میخواهین اونارو ( دوربین یا نارنجک انداز ) روی یه اسلحه دیگه سوار کنین باید اون اسلحه تو دستتون باشه نه توی وسایل کوله پشتیتون ... من بعد از دو سه دقیقه ور رفتن با اسلحه فهمیدم که اگه اسلحه تو دستتون نباشه نمیشه روش چیزی سوار کردش ....
گرچه که خودتون به این نتیجه میرسیدید ولی خب من گفتم که زودتر به نتیجه برسید و دو سه دقیقه از وقتتونو سر این کار نزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه هم سعی کنین یه اسلحه یدکی هم داشته باشین چون بعد از کشوندن شوصمدتا آدم و جک و جونور اسلحه تون خراب میشه و ریق رحمت رو سر میکشه و زرتش هم قمسور ( غمسور - قمصور - غمصور- ... یکی بگه چجوری مینویسنش ؟! ) میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگید اول بازی چطوری میشه از اونجا خارج شد چون همه درها بسته هست و یک نفر اونجا هست که خرت و پرت میفروشه
عزیز دل . من خودم اینا رو بلد بودم . من که دزد نیستم دست توی جیب مردم بکنم .نقل قول:
دوست من پس شما وقتی یه بازی رو اجرا میکنی اصلا" دنبال این نیستی که نکات مخفی رو کشف کنی؟؟؟ (Hint ..... Secrets ) دل و روده بازی رو بازی رو نمیریزی بهم ؟! ... ببین خوشتیپ جون ، بالای سر یه جسی وایسا یا بشین و یه فاتحه هم براشون بخون و F رو بزن .. اونوقت هر چی دوست داری از جیباشون کش برو
با پول هم خب کلی خرت و پرت بخر مانند پانسمان یا چیزای دیگه ....
اگه هر کی رو که میکشی جیبها و یا اسلحه هاشونو یه نگاه کنی یه وقتایی یه چیزای خیلی توپ و باحال گیرت میادش که تو دکون بقالیه هیچ دلاله گرونفروشی نیستش
بعدشم کی حوصله داره این همه جیب رو بگرده . کاش مثل اویل 4 یه مرچنت داشت .
یعنی اصلحه خراب میشه ؟! بابا ایول .
خب اگه یه F بزنی که کارت حله دیگه ... شما که اول بازی گیر کردی دیگه وای به حال آخرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با 4 تا دونه شلیک کردن که نه ... اگه خوب دقت کنی یه علامت سبز یا زرد یا قرمز رنگ به شکل یه هفت تیر شکسته سمت راست پایین سبز میشه که نشون دهنده مقدار خرابی اسلحه هستش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
معلومه که بازم پسر خوبی هستی و قاتل نیستی که آدمهارو بکشونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... به به ... چه آقا پسر " + " هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان متاسفانه من دارم می رم شهرستان و نمی تونم مدتی این گیم رو انجام بدم . البته من یکی از پایانهای بد رو دیدم اما وقت نکردم که بقیه پایانها رو ببینم . فقط شنیدم که اگه مرحله Guide رو انجام بدید و با دکتر صحبت کنید می تونید دو پایان اصلی رو مشاهده کنید .
پس چي ؟ واقعا چي فكر كرديد در مورد من ؟!!!!!!!!!نقل قول:
با 4 تا دونه شلیک کردن که نه ... اگه خوب دقت کنی یه علامت سبز یا زرد یا قرمز رنگ به شکل یه هفت تیر شکسته سمت راست پایین سبز میشه که نشون دهنده مقدار خرابی اسلحه هستش ...
معلومه که بازم پسر خوبی هستی و قاتل نیستی که آدمهارو بکشونی ... به به ... چه آقا پسر " + " هستی
نقل قول:
راستش پسر باید شیطون باشه و وورووجک و خشن ...
آنلاین بازی کردی این بازیو ؟! ... خیلی باحاله ...
منکه همچنان دارم با جر زنی اینو بازی میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خیلی باحاله که آدمیه اسلحه تووووووپ دستش بیفته و تیرهاش هم تموم نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره . ولي وقتي جلوي يكي بازي كني با تقلب آبروي آدم ميره !نقل قول:
راستش پسر باید شیطون باشه و وورووجک و خشن ...
آنلاین بازی کردی این بازیو ؟! ... خیلی باحاله ...
منکه همچنان دارم با جر زنی اینو بازی میکنم ... خیلی باحاله که آدمیه اسلحه تووووووپ دستش بیفته و تیرهاش هم تموم نشه
من lock code 1, lock code 2 رو در هنگام نصب بازي ندارم چون بازي رو كپي كردم اگه كسي داره ممنون ميشم بزاره
خب وقتی آدم جر زنی می کنه فقط باید یه دگمه رو روی کیبورد فشار بده و اگه شانس بیاری و طرفت پروفشنال نباشه هیچوقت متوجه نمیشه ، حتی خودت وقتی داری بازی می کنی که به تعداد تیرات توجه نمی کنی ، حالا بازی رو به کجا رسوندی ؟نقل قول:
چطور متوجه نميشه ؟ وقتي شما چيت ميزني و ميري وسط دشمن و به رگبار مي بندنت و هيچي از خونت نره اون هم نميفهمه ؟!نقل قول:
خب وقتی آدم جر زنی می کنه فقط باید یه دگمه رو روی کیبورد فشار بده و اگه شانس بیاری و طرفت پروفشنال نباشه هیچوقت متوجه نمیشه ، حتی خودت وقتی داری بازی می کنی که به تعداد تیرات توجه نمی کنی ، حالا بازی رو به کجا رسوندی ؟
خب میتونی بگی که جلیقه ضد گلوله تنته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... همونجوری که من به دوستم گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب اونجا رو ماست مالی کردی . بعدا که یه بازی بیاد کد تقلب نداشته باشی اونجا کم میاری !نقل قول:
خب میتونی بگی که جلیقه ضد گلوله تنته ... همونجوری که من به دوستم گفتم
حالا تا دوستان بهمون گیر ندادند که تاپیک رو منحرف کردید بیخیال !
آقا عجب ضد حالی حالا که این بازی رو گرفتم مانیتور حالمون رو گرفت و ارروره out of frequancy میده ظاهرا فرکانس مانیتور باید رویه 100 باشه ولی ماله من که 15 بیشتر از 85 ساپورت نمیکنه ......
سلام
من امروز بازی رو گرفتم و اجرا کردم خوشبختانه جواب داد
گرافیکم 128 5200 هستش
البته فقط یکم بازی کردم و فعلا نظری در مورد بازی ندارم
بالاخره برا من هم ردیف شد .... کامپوتر رو وصل کردم به تلویزیون و رفتم تو بازی چند تا از تنظیمات رو اوردم پایین درست شد..
نقل قول:
حامد جون چطوری با این گرافیک بازی میکنی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماله من با اینکه 6600 وقتی بارون میاد قاطی میکنه ( البته رویه بالا ترین تنظیمات)
سلام خوب من روی پایین ترین کیفیت گذاشتم
هنوز هم بارون نیومده
سلام
من تو بازی یه جاش موندم
فکر کنم ماموریت اول رو رد کردم
الان رفتم تو یه جا که توی نقشه یه علامت سبز داره که اونم مربوط به یه مرد هست
من این رو باید چکارش کنم؟
باهاش حرف میزنم میگه من نمیدونم
میکشمش بازم علامت سبز روشه
من باید چکار کنم؟
ممنون
درود بر شما ...نقل قول:
دوست گرامی شما یه مشخصات دقیقتر بگو که بشه راهنماییت کردش ... اگه توی PDA نگاه کنی میتونی ببینی که ازت چی میخوادش و میتونی Navigation رو هم فعال کنی که مسیر رو بهت نشون بده .
آقا من این بازیو خریدم
سیستم من :512 رم 256 fx5200 گرافیک و 2.4 cpu
گرافیک رو minimum هم میزارم گیر داره چراا؟
آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااا؟ چراااااااااااااااااا؟:19: :19: :37:
دليلش كه معلومه 5200 واسه بازي ؟؟ اونم اين دوره زمونه ؟؟ فكر كنم شوخي كردي... :5:نقل قول:
آقا من این بازیو خریدم
سیستم من :512 رم 256 fx5200 گرافیک و 2.4 cpu
گرافیک رو minimum هم میزارم گیر داره چرا
من بر خلاف نظر قبلیم فکر می کنم که بازی اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتیم .
مرحله اول باید بهیه گروه دیگه حمله کنی مطمئنی ردش کردی؟نقل قول:
البته من تازه مرحله تونل زیر زمینی هستم ولی به نظرم بازی جالبی میاد ( البته بعد از اینکه رم 1 گیگ خریدم)نقل قول:
اسمون بازي با درختان اطراف قطي ميشه.
7100 با512 مگ با 1 گيگ رم.
سلامنقل قول:
من با رم 1 گیگ و گرافیک 6600 راحت بازی میکنم ومشکلی نداه یکم جزییات رو بیار پایین ببین چی میشه
سلام :5:
آقا این چه بازیه؟؟ ...... :2: چه کشکی چه پشمی :31: :13:
اصلا معلوم نیست جریانش چیه . کی به کیه :19:
اصلا این جیلیز بیلیزهای تو بازی چیه که بهش نزدیک می شی بووق می زنه :8:
اصلا ما تو این بازی کی هستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ به پرسشهای شما به ترتیب :نقل قول:
این بازی S.T.A.L.K.E.R هستش ....کشک گوسفندی و پشم بز
دنبال مأموریت نرفتی که جریانشو بفهمی ... بازیکن با دشمنه
اونها هم جیلیز بیلیز نیستن ، اسمشون بمبه یا مواد رادیواکتیویته که بمبها منفجرمیشن و شما رو به "" لقاءالله "" شوت میکنن و اگه چشمک زن باشن میتونی برشون داری و بفروشیشون یا به کمربندت آویزون کنی یا بزاری تو کوله پشتیت .....
شما تو این بازی گیمر یا بازیکن هستی
اونجا خونه شماست که الان نشستی تو اتاقت و کانکت شدی به اینترنت یا اینکه کافی نته .
این مشکل یا از ویندوزتونه یا رم یا کارت گرافیک ... ببا به گفته دوستمون توی تنظیماتت جزئیات رو رو کم بزار شاید درست بشه ....نقل قول:
من خودم با آخرین جزئیات و تصویر با رم 2 گیگ و کارت 7900 GTX بازی میکنم و هیچ مشکلی با این بازی ندارم .
آآآآآآآخرش اون مرحله رو رد کردی یا هنوز گیر اونی ؟!نقل قول:
آره الان تو آزمایشگاه هستم راستی نمیدونی چطوری میشه عضو duty شد ؟
رسیدی به اونجایی که درب ورودی پشت سرت بسته میشه و آتیش میگیره . یه چندتا گوی کوچولو بسمتت آتیش میفرستن ؟! ... من یه هوا اعصابم خط خطی شدش و مجبور شدم که بلندگوهای کامپیوترمو خاموش کنم تا این مرحله رو رد کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورت چیه از ""چطوری میشه عضو duty شد ؟""
گروهduty که شهر دستشونه
من این بازی چند وقت پیش تموم کردم اما راستشو بخوان یه چیزایی رو در مورد داستانش نفهمیدم!!!
اون موجودی که در اول بازی پشت کامیون نشسته و صورت عجیب غریبی داره و چند جای دیگم تو اواسط بازی نشونش میده کیه؟
سلام وقتي بازي استالكر را از حالت تمام صفحه به پنجرهاي تبديل ميكنم اسمون درست ميشه.
سلام
اینطوری که من فهمیدم برای عضو شدن در Duty که Zoneدر کنترلشونه باید به مرداب بریم و یه جونوری به اسم Phantoma یا همچین چیزی رو بکشیم
اما یه چیز دیگه اینگه اگه از اسلحه خودتون خسته شدین و در کف اسلحه های گروه Duty قرار گرفتین کافیه به کمپ گروه Freedom برین در ابتدای راه چند تا از گروه Dutyt رو میبینید که بهتون ماموریت میدن برین تو کمپ Freedom واسنایپرشون رو ناکار کنیم ( اخه میخوان حمله کنن اسنایپر نمیزاره) ما هم با کمال نامردی میریم داخل و اونا هم با کمال مهمان نوازی راهمون میدنالبته میتونیم لو بدیم که میخواد حمله بشه ولی کار راحت تر اینه که یواشکی اسنایپر رو بکشیم بعد منتظر وایسیم تا حمله کنن و پس از اینکه دوگروه به جونه هم افتادن ما هم میریم اسلحه درو میکنیم من که 5 نوع اسلحه جدید از اونجا گرفتم که قیمت یکیشون 18000 بود!!!
دهک ... پس چرا من به این منطقه ها برخورد نکردم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من باید از اول بازی کنم ، آخه من چون از تراینر برای جون . پول و فشنگ استفاده کردم ، همینجوری هرکی جولو دستم بود درو میکردم و میریختم زمین ، به این چیزهاش زیاد دقت نکردم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين اخر بازي بد جوري ضد حال بود.فكر كنم چون با چيت رفتم بهم ضد حال زد.