[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خدا رو شكر كه يكي پيدا شد موتورولا رو خوب بشناسه.
somayhns خيلي از كمكات ممنو :happy: نم.
ba salam!man karbare jadid hastam...va ye moshkel ba goshim daram(v3x
mikhastam bebinam chera zire esme operator(ir-tci) ye neveshteie adadi miad!(167772.00 units)ke fekkonam mabot be call cost beshe.mamnoon misham age betonin rahnamayim konin ke chejori mitonam hazfesh konam
سلام. مگه سيستم موتورولا . 3g نيست ؟؟ پس چرا روي صفحه گوشي من نوشته 2g ؟؟؟؟؟؟
سلام من تازه واردم
ممكنه برنامه نقشه شهرا رو بذارين و نصبشم ياد بدين.
ممنون
دقيقا فكر كن ببين آخرين بار چه كاري كردي كه اون نوشته اومده و عكس اون كارو انجام بدهنقل قول:
نوشته شده توسط farsad1364
اگه از call cost باشه مي توني اونو با Reset كردن پاك كني و يا در نهايت با Master Reset گوشي اون پاك ميشه.
اون نوشته توانايي يا نرخ تبادل اطلاعات و تو شبكه ي جاري نشون ميده و يعني شبكه ايران كه GSM 850 مي باشه حداكثر نرخ تبادل اطلاعاتش جزو نسل دوم شبكه هاست.نقل قول:
نوشته شده توسط farshad-v3x
اما خود نوشته يعني نسل سومي كه به معني پشتيباني از شبكه هايي با سرعت بالاتر مثل UMTS مي باشه كه اين گوشي مي تونه با اونا كار كنه.
ریختن برنامهنقل قول:
نوشته شده توسط foad6258
1- از روی گوشی به مسیر Menu\Connection\USB Setting\Defualt Connection برو و گزینه Memory Card را انتخاب کن و بعد از همه منو ها خارج شو و به صفحه اصلی ( زمینه ) برگردید.
2- حالا گوشی رو با کابل MiniUSB به کامپیوتر متصل کن
3- پنجره My Computer را باز کن و به آدرس Tools\Folder Option\View برو و بعد گزینه Show hidden Files and folders را انتخاب کن و هم چنین دو خط بعد از اون گزینه Hide protect operating system files recommended رو غیر فعال کن.
4- حالا با استفاده از My Computer و پارتیشن مربوط به گوشی به آدرس M:\Mobile\Kjava ( :m Removable Disk است ) برو و فایل های JAR رو اون جا کپی کن.
5- بعد از کپی فایل ها گوشی را از کامپیوتر جدا کن ( به روش استاندارد Safely Remove ) و به آدرس Menu\Games & Apps برو. توجه کن ، اون جا گزینه ایی به نام Install New هست اون و انتخاب و ok کن. حالا لیست فایل هایی را که روی گوشی کپی کردی می بینی. روی فایل کلید Option را بزن و بعد از منوی ظاهر شده گزینه Install و به دنبال اون به پیام های گوشی پاسخ مثبت بده.
6- بعد از اتمام کار به آدرس Menu\Games & Apps برو و فایل نصب شده رو اجراء کن.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××
اينم يه سري نقشه
رمز فايل ها: tarkashsoft
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه : 4.0
نسخه : 7.0.2
نسخه : 1.3.3
نسخه : 2.6.7
.
میبخشید somayehns احیانا شما تو خوده موتورولا کار نمیکنی که انقده چیزمیز بلدیو داری...؟؟؟؟ :happy:
هوم..!؟!؟
ولی در کل خییییییییییییلییییییییییی ی باحالیییییی :thumbsup: ...اون قضیه تم و اسکین ها رو هم حل کردم..!!
مشکل از برنامه ای بود(P2K Commander 3.3 ) که از یه سایت دیگه دانلود کرده بودم...
همینی که گذاشته بودینو الان گرفتم....زمین تاااا زیرزمین با اون یکی فرق داشت..!
.
.
نسخه : 0.0.1
سلام .مرسي از جوابت. فقط جون من اين برنامه زوم كردن روي عكس ها را پيدا كن كه خيلي ازارم ميده !!!!!
.
آقا قسمت موبایل اینجا خیلی شیرتو شیره...!
سوالات و مشکلاتمون رو در مورد V3x کجا بپرسیم ...؟؟؟؟؟؟؟.
ببخشید..مرسی از زحماتتون.........
لینک مگش کشی که دادید کار نمیکنه.یعنی الآن از کار افتاده...اگه میشه یه لینک جدید معرفی کنید .ممنون
راسی یه نرم افزار بود برای ارسال اس ام اس با بلوتوث.......چجوری رجیستر میشه؟
بازهم مرسی
ba salam...doste aziz moshkele man hal nashod!!!man kare khassi nakardam,az roze avval ke sim to goshi endakhtam,adade 16777215.00 units ro safe bod!!!mogheie resete credit ham azam pin2 khast,ba inke motmaennam dorost varedkardam,bad az 3bar dige onam nemiado to ghesmate reset minevise sim disabled!!!dar hali ke simkartam karmikone!نقل قول:
نوشته شده توسط somayehns
.
انقده کسی بهم بها نداد تا مجبور شدم خودم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز کنم..!! :angry:
قابل توجه اقای somayehns که میگن اینجا برای بیان مشکلات نیست... :sad:
فکر نمیکنم مثه شما کسه دیگه ای به این گوشی وارد باشه..شما بیا اونجا کممممممممممکم کن...!!! :blush:
فعلا
.
روي لينكش كليك راست كن آدرس لينك و تو نوار آدرس برنامه IE كپي كن و بعد Enter رو بزننقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
از رو گوشي به آدرس Menu\Settings\In-Call Setup\Call Cost Setup\Cerrecy Setup\Select برو حالا كد 8 رقمي دوم رو وارد كن و بعد Currency رو Off كن شايد درست بشه البته اگه از Call Cost باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط farsad1364
اولا من آقا نيستمنقل قول:
نوشته شده توسط .shahyad.
دوما از اظهار نظر و لطفت ممنونم ولي باور كن به خدا من بيشتر از هفته ايي يك بار نمي رسم به تاپيك سر بزنم.
سلام عزيزم.
معذرت ميخوام.نمي دونم چرا سلام رو خودش فرستاد.3g سيستم موخابراتي هستش كه ميبيني.تويه يكسري از كشورها كه از سيستم ماهواره اي استفاده ميكنند به خاطر سرعت بالاي شبكه 3g رو مينويسه.ايرا سيستم آنتن زميني داره و 2g رو مينويسه.اگر بري كتابچه راهنماي گوشي رو بخووني نوشته.
سلام دوستان
می خواستم بدونم ممکنه بدون نرم افزار خاصی و فقط با کمک بلوتوث از کامپیوتر فایل بازی و تم و . . . روی موتورولا V3x ریخت؟؟
ممنون.
بله عزيزم در مورد بازي و برنامه ميشه اما ريختن تم فقط از روي كامپيوتر و با برنامه هاي خاصي مثل LeaderGL FlexEditor
ياP2kCommander امكان پذير.[QUOTE]
[QUOTE=bakhishman]بله عزيزم در مورد بازي و برنامه ميشه اما ريختن تم فقط از روي كامپيوتر و با برنامه هاي خاصي مثل LeaderGL FlexEditor
ياP2kCommander امكان پذير.ممنون از توجهتون.
اما وقتی با نرم افزار بلوتوث مثلا" IVT Blue Soleil به گوشی کانکت می شم هیچ فولدری رو نشون نمی ده و موقع ریختن یک فایل مثلا" جاوا پیغام Failed می ده.
ممنون می شم راهنمایی کنید، چون امکان نصب نرم افزار رو ندارم.
خوب شما وقتي بازيي روگوشي ميريزيد setup اين بازي در قسمت game&application سيو ميشه و بعد شما اونرو نصب ميكنيد .براي فرستادن اين بازي يا نرم افزا به موبايله ديگه يا گرفتنش فقط كافي وارد game&application بشيد بعد در آخر ليست install newرو بزنيد وبر روي setup اون بازي يا برنامه رفته optionرا زده وبعد manageبعدcopyبعدbluethoosبعد look for devicesرو زده و ........
(:
ضمنا فكر ميكونم بهتره شما مشكلاتتونو اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح كنين .
سلام به همه مو تو دوستا
من اومدم با يه مشت بازي و پوسته